70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende diyet diye bişey yoktur. sıkmam kendimi. sadece yemekleri nasıl yapıp yersek kilo almayız onu düşünüp bulmak yeterli. önceki sayfalarda bayağı yemek tarifi yazdım canım. diyette olmak lezzetsiz yemek yemek anlamına gelmez. sevdiğin canını çektiği şeyleri yyapacaksın. ama beyaz un yerine kepek yada tam buğday unu, şeker yerine bal ama çok olmamak koşuluyla, seviyosan diyet tatlandırıcılar falan, yağı azaltacaksın ve kiloları bidaha almamak üzere vereceksin.

canım sana tek tek anlatmak isterdim ama inan uzun sürer. çünkü sağlıklı beslenme bi anda ne anlatılacak bişey değil. geçmiş sayfalara bak canım. nasıl zayıflanacağını anlattım. ayrıca o sana gülen tezgahtarlarada aşırı sinirlendim. yani ne kadar ayıp kötükedihüso

canım bak yemekler konan yağ süt yapmaz heralde. sen sağlıklı beslen. yağı azalt mutlaka. bebek emzirince içinin geçme sebebi emzirirken insan çok kalori harcar. ondan acıkırsın. bi nevi spor yapmış oluyosun tabi. bence sen emziren kadın diyeti falan diye ara internette mutlaka sana yardımcı olur bence.

baktım tatlımda menüde yazılanları harfiyen hazırlamam çok zor bnm tüm günüm nerdeyse kızımla geçiyo gaz problemi bitmediği için çok ağlıyo
aylardn sonra bgn ilk defa siteye girebildim
açık bırakıyom pcyi bazen o kucağımdayken yazıyom

yani ben bu konuyu çok araştırdım ve bilmediğim kalmadı diyebilirim. tabiki uzmanlardan öğrendim. 1 yılımı aldı öğrenmek ve araştırmak. ve anlattım burda herkese

anladım canım o zaman sen az ye eskisi kadar yeme. yemeklerindeki yağı azalt canım. bebek az büyüyünce daha rahatlarsın

yani ben bu konuyu çok araştırdım ve bilmediğim kalmadı diyebilirim. tabiki uzmanlardan öğrendim. 1 yılımı aldı öğrenmek ve araştırmak. ve anlattım burda herkese

tatlım bende en az senin kadr deneyimliyim yıllarım diyetle geçti küçüklüğümden beri diyetle haşir neşirim ama şimdi diyet yapamıycağım ve çok fazla vaktimin olmadığı bi dönemde olduğum için alternatif yollara başvuruyom normalde düzenli spor yapan biriydim tüp bebekle hamile kaldım 9 ayım yerde geçti sonrasında çok rahatsızlandım lohusalık depresyonu geçirdim
bebeğim sabahlara kadr yatmıyodu derken anca kendime geldim ve gördüğüm manzaradan hiç memnun değilim
kırk yıl geçse bana gülecekleri aklıma gelmezdi hala düşündükçe sinir oluyom ama çok kişi gülüyoki boyumda öyle kısa flnda değil 168im çok abartılı bi göbeğimde yok aslında ama insanlar kırıcı oluyo çoğu kez beni gören bu kiloda kalırsın nerde o incecik kız bi çocuk seni ne hale getirdi
içinde bi bebek dahamı var tarzında bi sürü şaka duyom

geçen yaz hamilelikten önce 15 kilo verdim buraya takılmayınca ve yarışmayınca kararlılığm uzun olmuyo 2-3 haftadır kendi kendime bi başlıyodum bi vazgeçiyodum şimdi günlük girmeye çalışıcam sporuda aksatmam inşlh gitçek içimde büyük bi coşku var

evet canım gayet güzel tercih. bende sulu köfteyi pirinç yerine ince bulgurlu yaptım ve çok lezzetli oldu. nu akşamda yiyeceğim. pirinçte çok sağlıklı ama işte insülini oynatıyo ama kabuklu pirinç insülini çıkarmazmış. bi ara yedim gayet iyiydi. ya ben eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum. yemek yaparken baktımda en masum yemeğe bile yağı resmen şişeden döküyorum. ya ne kadar giriyo belli değil. çünkü normalde biz yağı bol kullanan milletiz. 1 kaşıkta 125 kalori, 2 kaşıkta 250 gerisini siz düşünün. sadece bu yağ olayında bile dikkatli davransak yine kilo almadan yaşarız.

evet canım pişirme konusunda prensipler olmalı muhakkak ben daha öncede 10 kg vermiştim ama geri aldım cokacimcoook mesala bu günki yemeğime sadece bir yemek kaşığı zeytinyağı koydum,birde yağdan yağada fark ediyor,zeytinyağı her zaman en sağlıklısı,zeytinyağındada naturel sızma rivieraya göre sağlık açısından daha iyiymiş.ama çok az ölçeklerde tabi.

slm kızlar ben bu gruplarda daha öncede vardım 15 kilo vermiştim şimdi doğumdan sonra kalan 13 kilo fazlalığım var kızım 4 aylık emzirdiğim için diyet yapamıyom ama spor aletllerim var kızm dursa spor ve akşam yemeğimi keserek zayıflamaya çalışıcam
eskiden yarışma düzenlenirdi burda öyle bişi varmı
şuanki kilom 71 boyum 1,68

hoşgeldin canım.bende doğum yapalı 4.5 ay oldu.evet bende ek besin verdiğim için özellikle için yediklerimin miktarını azalttım ve düzenli sağlıklı beslenmeye başladım.yani yiyorum.diyet falan değil.sadece şeker un çıkardım hayatımdan.o kadaryani süt için sebze ye ve çok su iç.ve benim için en önemlisi stresden uzak dur.bu benim sütümü azalttmıştı ama şimdi spor yapmaya başladım annem yanıma geldi bebişle ilgileniyor rahatladım.

hugocuk ya ben 2 haftadır spor yapıyorum ama artık incelmiyor gibi hissediyorum.offfff.basen ve göbek gitmesi gerek.ne yapacam daha ya.sen ne zanman sonra etkisini görmüştün.sırtında incelmiş ne güzel ya darısı başıma.bak 35 40 dk tempolu yürüyorum 10-15 dk bisiklet ip atlıyorum falan.sence nasıl

umarım en kısa sürede hedeflediğimiz kilolara ulaşırız canım.ben 60 -65 arasını hedefliyorum,çünkü 60 ın altına indiğimde çok kötü görünüyorum,yakışmıyor.son günlerde kilo vermem durdu,zaten 70in altını göreceğimden bile umudu kestim diyebilirim ama halen direniyorum bakalım sonuç ne olacak.harikayım seninde ara ara kilo vermen duruyormu ya da yavaşlıyor mu?

evet canım bemnimde kilo vermem durdu şu an.ayran detoxu yapmayı düşünüyorum 2 gün.durmak yok yola devem

canım ben zaten öyle çok sğır bi diyet yapamam sütüm zaten yetmiyo başından beri bebeğe iyce kesilmesinden korkarım spora başladım bgn bide akşam 6 dan sonra bişi yemiycem o kadar

haşlanmış pirinç diyetini yani lapayı hamile kalmadan öncekilo vemem durduğunda yapıyodum iki günde 1-2 kilo fark ediyodu 15 kilo vermiştim o zamn burdaki çeşitli diyetleri uygulayarak

evet bazen tatlı krizi basıyo emzirdikten sonra için geçiyo fln benm bebek mamada yiyo
ama mağazaya gidip herkesin üstüne gülmesi daha kötü
en son gittiğimde başıma geldi abim dedi kızlar ben kabindeyken dışarda kıkırdıyolarmış
oda hamilelikten önce incecikti bu kız 36 bdn giyerdi sizde doğurun görcez demiş
uf ya 36 bdn ken 44e çıkmak zor
psikolojikmen eşim bile beni beğenmiyomuş gibi geliyo
onun için inat ettim kurtulacan yaza kadr bu kilolardan

48 beden biri gelse demek catlicaklar gülmekden ,böyle insanalrda var ,ben hic alisveris yapmiyorum suan iki tane 42 beden pantolon aldim cokda disari cikmiyorum yani misafirliklere gitmiyorum suan icin,gelcek ay 40 almayi düsünüyorum artik olcakmi bakalim.mayisa 36-38 olmak istiyorum insallah,evet esim bazen saka bile yapiyor benim kilolarimla gülüyorum ama icim agliyor :çok üzgünüm:

hugocuk ya ben 2 haftadır spor yapıyorum ama artık incelmiyor gibi hissediyorum.offfff.basen ve göbek gitmesi gerek.ne yapacam daha ya.sen ne zanman sonra etkisini görmüştün.sırtında incelmiş ne güzel ya darısı başıma.bak 35 40 dk tempolu yürüyorum 10-15 dk bisiklet ip atlıyorum falan.sence nasıl

hep aynı tempoda yapma. vücut alışınca daha az kalori yakıyo. sende benim gibi kardiyomu çalışıyosun. kardiyo çalışma daha hızlı yağ yakıyo bence. evet sırtımdaki katkat yağlar gitti. hatta fazla yağ gitti diyebilirim. elimi atınca kemikler elime geliyo. kaslar bakınca belli. valla işte 6 haftadır diyet artı sporla eridi canım. göbeğimde öyle ama o kadar çok yağ vardıki yada göbek yağları o kadar zor eriyoki hala göbeğimde var. sorun sırt ve göbekti. sırttan kurtuldum. popom havaya kalktı çok

hep aynı tempoda yapma. vücut alışınca daha az kalori yakıyo. sende benim gibi kardiyomu çalışıyosun. kardiyo çalışma daha hızlı yağ yakıyo bence. evet sırtımdaki katkat yağlar gitti. hatta fazla yağ gitti diyebilirim. elimi atınca kemikler elime geliyo. kaslar bakınca belli. valla işte 6 haftadır diyet artı sporla eridi canım. göbeğimde öyle ama o kadar çok yağ vardıki yada göbek yağları o kadar zor eriyoki hala göbeğimde var. sorun sırt ve göbekti. sırttan kurtuldum. popom havaya kalktı çok

6 haftada nekadar kilo verdin?

ilk başlarda hemen etkisini gördünmü peki yoksa 2-3 haftadan sonra mı moralim bozulmak üzere

üzülme zuzum tamammı bende üzülüyoum o zaman. ne çektiğini çok iyi anlıyorum. bak ben size yazdıklarımı yapıyorum ve dedimya sırt yğlarım eridi. kat falan kalmadı. kıyafetlerimde bol geliyo. korkma sende verirsin

ilk başlarda hemen etkisini gördünmü peki yoksa 2-3 haftadan sonra mı moralim bozulmak üzere

hayır canım bende şöyle oldu. malum üst beden kiloluydu. göbek kilo alıp vermekten iyice gevşemişti. tekrar 1 saat spora başlayınca önce göbeğim toplandı. sıkılaştı ve eskisinden daha zayıf gözüktü. 1 haftada sonuç almaya başladım ama kas olarak diyebilirim canım. kaslarım gelişti. tam anlamıyla yağlarımın eridiği geçen hafta belli oldu. bugünde sırtım bayağı gitmişti. bak canım hep diyorum şok diyetler kürler falan hikaye. vücudun çalışması için aç olmamak gerek. sen gerçekten veremiyosan spor yaptığın iiçin kasların oluşuyodur canım. yağında varsa eğer kalın gözükürsün. bak vücuduna mutlaka değişiklik vardır canım. ama unutma yağlar kolay erimiyo. zaman lazım. birde şok diyet falan yapıpta metabolizmanı yavaşlatma sakın. vücut şok diyette su ve kas verir. aç kalma. iştahını açacak şeylerdende uzak durki canın kaçamak falan istemesin. mutlaka vereceksin. bak ben tam 2 hafta 74 kiloda kaldım ve 1 gram eksik göstermedi tartı ama en azından sıkılaşıyodu vücudum ve azda olsa yağlarımın eridiğini anlıyodum demekki doğru yoldayım dedim ve devam ettim. ama hala herşeye uyuyorum ve kilo veremiyorum diyosan hormon testi, guatr testi falan yaptır. unutma spor yapanda yağ olmaz canım. hiç yağlı sporcu gördünmü olmaz. iri olur ama asla yağlı olmaz

bu altıncı haftam canım. ilk başladığımda 77 şimdi ise 71. 6 kilo vermişim ve büyük çapta yağ verdim. elbet kasta gitmiştir ama zaten koşarak bacak kaslarım çalışıyo. karın kaslarımıda sıkıyorum koşarken onlarda çalışıyo. kol ve göğüs içinde dumbell kullanıyorum yani kas arttırmayada uğraşıyorum

hayır canım bende şöyle oldu. malum üst beden kiloluydu. göbek kilo alıp vermekten iyice gevşemişti. tekrar 1 saat spora başlayınca önce göbeğim toplandı. sıkılaştı ve eskisinden daha zayıf gözüktü. 1 haftada sonuç almaya başladım ama kas olarak diyebilirim canım. kaslarım gelişti. tam anlamıyla yağlarımın eridiği geçen hafta belli oldu. bugünde sırtım bayağı gitmişti. bak canım hep diyorum şok diyetler kürler falan hikaye. vücudun çalışması için aç olmamak gerek. sen gerçekten veremiyosan spor yaptığın iiçin kasların oluşuyodur canım. yağında varsa eğer kalın gözükürsün. bak vücuduna mutlaka değişiklik vardır canım. ama unutma yağlar kolay erimiyo. zaman lazım. birde şok diyet falan yapıpta metabolizmanı yavaşlatma sakın. vücut şok diyette su ve kas verir. aç kalma. iştahını açacak şeylerdende uzak durki canın kaçamak falan istemesin. mutlaka vereceksin. bak ben tam 2 hafta 74 kiloda kaldım ve 1 gram eksik göstermedi tartı ama en azından sıkılaşıyodu vücudum ve azda olsa yağlarımın eridiğini anlıyodum demekki doğru yoldayım dedim ve devam ettim. ama hala herşeye uyuyorum ve kilo veremiyorum diyosan hormon testi, guatr testi falan yaptır. unutma spor yapanda yağ olmaz canım. hiç yağlı sporcu gördünmü olmaz. iri olur ama asla yağlı olmaz
aslında yememi değiştirmedim.yani kaçamak falan yok.gayet d iyi gidiyor.ama ben biraz çabuk olsun istiyorum galiba.ilk güne göre tabi verdim kilo ve sıkılaşma var.ama ne bileyim işte hemen gitse hemen incelsem diye sanrım bu endişem.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Back
X