70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakın 2 senedir düzenli olmasada koşuyorum ben. arada ara vermelerim olsada spor hayatımda var. kondisyonum fena sayılmaz ancak bakın hiçbir zaman koşarken rahat koşmadım. hep zorladı beni çünkü vücudum alışınca hemen yükselttim dereceyi. bi ara sırt çantama 6 kiloluk dumbelleri koyup öyle koştuğumu bilirim ve resmen yani su içinde kalıyodum diyebilirim. yani herzaman zorluyo beni. bugünde hala zorluyo beni.

bu altıncı haftam canım. ilk başladığımda 77 şimdi ise 71. 6 kilo vermişim ve büyük çapta yağ verdim. elbet kasta gitmiştir ama zaten koşarak bacak kaslarım çalışıyo. karın kaslarımıda sıkıyorum koşarken onlarda çalışıyo. kol ve göğüs içinde dumbell kullanıyorum yani kas arttırmayada uğraşıyorum

Kesinlikle haklısın hugocum.Şok diyetler sadece kas ve su kaybettirir insana ama kilo vermek uzun bir süreç gerektirir.Tekrar geri almak istemiyorsak yağları yeme düzenimizi değiştirmemiz lazım ve spor şart en güzelide bu zaten spor yaptıkça hem vücut sıkılaşıyo hemde atılan o terler insanı bi güzel rahatlatıyo a.s

Arkadaşlar haftalık kilo çizelgesinde yer almak isteyenler özelden bana başlangıç kilosu,bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu yazsın.

Bu hafta cumartesi de herkes tekrar özelden bana ne kadar kilo olduğunu tartılıp yollasın.

Bu hafta bakalım kim kaç kilo verecek?haftanın birincisi kim olacak?

:hooray: bu kupa kimin olacak? alkisalkisalkis

ethoscuğum o zaman merak edecek bişey yok canım. evet uzun sürede oluyo çünkü doğru besleniyosun zayıflama adına. bendede öyle. hala var. ama eskiye göre düzelmesi beni motive ediyo. tartıya hiç takmam. vücuduma bakarım. hergün zayıflayamam. o yüzden takmam kafaya. öylee böyle gidecek kilolar. süre lazım sadece ve bu süre en iyi moralle geçirmek gerek.

ethoscuğum o zaman merak edecek bişey yok canım. evet uzun sürede oluyo çünkü doğru besleniyosun zayıflama adına. bendede öyle. hala var. ama eskiye göre düzelmesi beni motive ediyo. tartıya hiç takmam. vücuduma bakarım. hergün zayıflayamam. o yüzden takmam kafaya. öylee böyle gidecek kilolar. süre lazım sadece ve bu süre en iyi moralle geçirmek gerek.

evet canım.mtlaka vereceğim ya.o kadar hareket spor herhalde erir yağlarım.zaten benim kas kitlem çok azaldı.ama bugün mesela daha rahat spor yaptığımı farkettim.sanırım doğru yoldayım

türk kadınlarının en büyük diyet bırakma nedeni sabırsız olmasıdır canım. istiyoruzki hemen gitsin. ama olmuyo öyle kısa zamanda. ve bu yüzden pes edip sporu bırakanlar ve eski yeme düzenine dönenler çok. veremiyorum diye bırakıyolar herşeyi. oysaki zamana yaysalar ve zor katlanılan diyetler yerine sevdikleri yiyeceklerden diyet menü oluştursalar. günlük karbonhidratı proteni alsalar hem diyet süresi rahat geçecek hemde zayıflayacaklar. ama heleki sevilmeyen zor katlanılan diiyet yapılıyosa ve en önemliside iştah insülin dengesizliğinden dolayı açıksa elbet o diyete katlanmak ve sabretmek zor olur. o yüzden diyorum 1 kaşık tatlı iştahınızı açar yemeyin diye. yoksa 1 kaşık tatlı şişmanlatmaz asla. sırf bu yüzden diyorum.

türk kadınlarının en büyük diyet bırakma nedeni sabırsız olmasıdır canım. istiyoruzki hemen gitsin. ama olmuyo öyle kısa zamanda. ve bu yüzden pes edip sporu bırakanlar ve eski yeme düzenine dönenler çok. veremiyorum diye bırakıyolar herşeyi. oysaki zamana yaysalar ve zor katlanılan diyetler yerine sevdikleri yiyeceklerden diyet menü oluştursalar. günlük karbonhidratı proteni alsalar hem diyet süresi rahat geçecek hemde zayıflayacaklar. ama heleki sevilmeyen zor katlanılan diiyet yapılıyosa ve en önemliside iştah insülin dengesizliğinden dolayı açıksa elbet o diyete katlanmak ve sabretmek zor olur. o yüzden diyorum 1 kaşık tatlı iştahınızı açar yemeyin diye. yoksa 1 kaşık tatlı şişmanlatmaz asla. sırf bu yüzden diyorum.

katılıyorum sana.2 haftadır diyetteyim aslında diyet değil de hiç tatlı istemiyor canım.görünce sadece yesemmi diyorum o kadar yoksa aradığım yok yani.

Yazın daha istekli hevesli oluyoruz. Güneş, çiçekler, o güzelim hava bizi mutlu ediyor.Kışın daha karamsar oluyoruz kapalı hava bulutlar yağmur soğuk falan derken evden çıkmak istemiyoruz. Metabolizmamızda yavaşlıyor. Terlememiz az oluyor. Yazın daha ince, az giysi giydiğimiz için güzel görünmek istiyoruz. Televizyonda doktorda söyledi zayıflamayı sezonluk görmeyin. Sağlıklı olmak için yapın . Yaşam şekliniz olsun. Çok spor yapıp az yiyip çabuk kilo verirseniz. Daha çok kilo alıp daha sağlıksız oluruz. O yüzden her sene 10-15 kilo vermeye çalışacağımıza bir kez verelim tam verelim. arada3-5 kilo alabilirsiniz. Sonuçta 3-5 kilo çok fazla değil zamanla verilir. Yavaş yavaş kilo verelim yağlarımız gitsin. 1 senede de kilo versek uzun zaman kilo almayacağımızı düşünelim.
Kilo verdikten sonra kiloyu korumak için aburcubu az yiyin yada yemeyin ve spor yapın bu kadar. Donan yağlardan yani hayvansal yağlardan uzak durun 3 beyazdan un tuz şeker az tüketin yada tüketmeyin. Bu 3 beyazda lazım ama beyaz un, beyaz şeker yerine kepekli çavdarlı gibi faydalı unlar; beyaz şeker yerine esmer şeker. Tuz içinde faydalı olan tuzları kullanabilirsiniz. Kilo verirken ve verdikten sonra araştırın herşeyi bilgi edinin doktorları dinleyin daha sağlıklı güzel mutlu hayatlarımız olacaktır böylece.

bu yazıyı kumdeniz arkadaşımız kendi topiğinde yazmış çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle de

elbette canım benim giibi çikolatalı gofret canavarı, pasta canavarının bile canı istemiyorsa elbette sizinde canınız istemez iştah açılmadığı sürece. bak geçen ay reglde bayağı zorlanmış ve zor dayanmıştım tatlısız durmaya. hatta diyet kek yaparım demiştim ama bu ay hiçte öyle olmadı. hiç çikolata istemedim. gerçi sabahları kahvaltıda 1 çay kaşığı azcık ekmeğe fındık ezmesi sürüp yiyorum ve o da bayağı bi tatlı ihtiyacımı kesiyo. akşam yemekten sonra tatlı isteyyincede sütlü türk kahvesi içyorum 1 kaşık şekerli ve yanında 2 tane diyet bisküvi yiyorum o da kesiyo hemen tatlı isteğimi. bilmiyorum bu da etkilimi tatlı istemememde

evet canım.mtlaka vereceğim ya.o kadar hareket spor herhalde erir yağlarım.zaten benim kas kitlem çok azaldı.ama bugün mesela daha rahat spor yaptığımı farkettim.sanırım doğru yoldayım

elbette canım daha önceden zorlandığını sonradan daha kolay yapıyosan metabolizman eskiye göre hızlanmış demektir zamanla dahada hızlanacak. günde 1 saat sporla 4 aydametabolizmayı hızlandırmak mümkün. günde 1 saat koşuyorum ve inan ne yorgunluk ne halsizlik. sabah 6 gibi kalkıyorum. gecede 11 buçuk yatıyorum. ama gündüz 1 saat falan uyurum çünkü çok hareketli geçiyo kuşlar yemek ev toplama derken yoruluyo resmen gözlerim acıyo ve başım ağrıyo ve 1 saat uyuyorum gündüz. napayım başım sersem gibi oluyo. ders çalışıyorum ve kafam almıyo. anca 1 saat dinlenince rahatlıyorum ve ders çalışabiliyorum

bmn küçük canavarımla yazdıklarınızı okuyodumkolay glsin
zuzucum bnmkide öle espirileer yapıyo bende üzülüyom vercez kiloları hep beraber iyi uykular dliyoz teyzeleri

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Arkadaşlar haftalık kilo çizelgesinde yer almak isteyenler özelden bana başlangıç kilosu,bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu yazsın.

Bu hafta cumartesi de herkes tekrar özelden bana ne kadar kilo olduğunu tartılıp yollasın.

Bu hafta bakalım kim kaç kilo verecek?haftanın birincisi kim olacak?

:hooray: bu kupa kimin olacak? alkisalkisalkis

slm hugocum nasılsın.ben çok daha iyiyim.ya şimdide canım hiç yemek istemiyo.nasıl olcak bi ortayı bulamadım.bide sen bilirsin bu spor işlerini aç ken mi yapılmalı spor.yoksa tokkenmi?.kaydirigubbakcemile2.

iyi geceler kızlar ya bugün ben bozdum birazcık..ana öğünler tamam da ara öğünde yediğim o kekler mahvetti beni kaydirigubbakcemile dayanamadım :gitme: ben de şu detoksu deneyeceğim yarın http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html 2 gün bi deneyeyim dedim hem rahatlatıyormuş dayanırım ben buna zaten hep sevdiğim şeylerden.

aslında bugün buraya mesaj yazmaya yüzüm yok ama suç ben de değil kekte alsanaalsanasmile aslında değil tabi yiyen benim kaydirigubbakcemile3

hepinize iyi geceler çok çok öptümmm:1hug:

cnm benimki buzlukta önceden yaptığımızdı fırında kızarmıştı ama kıyması çok yağlıydı yemedim işte
senn dediğinide deniycem

patlıcanları közleyerek de deneyebilirsin,yıllardır közleyip pişiriyorum tadı aynı kızarmış gibi ama kalorisi daha düşük.yanlız unutmadan hemen ekleyeyim,közledikten sonra su dolu bir kaba koy orda soy kabuklarını,böylelikle is kokusunu giderirsin.canım çekti bak şimdi cokacimcoook

günaydın kızlar nasılsınız benden iyilik. sabah kahvaltımı yaptım. aynıydı. öğlen barbunya yemeği, ekmek ve yoğurt yiyeceğim. arada meyve. akşamda dünden kalan yemeğim var ekmek ve salatayla yerim. yine 1 saat koşarım bugünde

betülcüm uzmanlar aç karnına sabah sporu yapınca daha iyi diyolar ama benim tansiyonum düşüyo ve mide bulantım oluyo aç karnına. o yüzden ben sabah aç karnına yapmıyorum. gün içinde herhangi bi saatte yapıyorum ama yinede çok tok olmuyorum. seçim senin.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Günaydın hanımlar

Şu anda beşibiryerde çayımı içiyorum.Sonra sporumu yapıcam.Ardındanda kahvaltımı yapıcam.Kahvaltıda kepek ekmeği arasına peynir koyucam tost yapıcam.

Öğlen çorba ve salata yerim.

Akşama ne yapacağıma karar vermedim daha

Back
X