70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok güzel yazmışsınız ya bide yaşımız daha çok genç ömür boyu diyetle mi uğraşcaz resmen işkence gibiii
Teşekkür ederim. 9 ay önce ikinci kez anne oldum çok şükür. oğlumda 10 kilo almıştım kızımdada 10 kilo aldım. şuanda o 10 kilo fazlayı atmak istiyorum. yazın güzelim tişörtlerimi giymek için can atıyorum.

aminn inşallah ben daha bekarım dogum yok bişe yok 75 i gördüm çatlaklarım bile var gördükçe çıldıırıyoruum

Herkese mutlu günler neler yapıyorsunuz? Bugün karnabahar kısırı deniyorum arkadaşlar daha önce deneyen var mı? Güzel olacağa benziyor

Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar çok güzel oldu karnabahar kısırım. acılı, kimyonlu, ekşili. Şu an yaz geliyor diye üzülüyorum

Kizlar gunaydin ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 87.5 guncel 78.5 :) kilo verememisim arada kacamak yapmıştım bir de adetim gecikti ona bagliyorum.haftaya bomba gibi geliyorum ama haberiniz olsun :)

Gecen hafta 87.5 guncel 78.5 :) kilo verememisim arada kacamak yapmıştım bir de adetim gecikti ona bagliyorum.haftaya bomba gibi geliyorum ama haberiniz olsun :)
Vaaaaooowww bir haftada 9 kilo gitmiş harikasın bana sırrını söyler misin ? Ben hala 76 yım şimdi tartıldım ama regl oldum bebeğim iki aylık bu kadar çabuk regl olmayı beklemiyordum aslında belki o yüzden de kilom aynı ama sen baya iyisin ne olur sırrını paylaş ...

Sanırım yanlış yazdın canım bir haftada okadar gitmiş olamaz

Haftaya ödemini atmış olursun canım diyeti bırakmadın inşallah

O zaman ben de bildirimimi yapıyorum. Geçen hafta 74.800, güncel 74 bu hafta sadece 2 kez kaçamak yaptım, günde 900 kaloriyi geçmemeye çalıştım ama çok hareketsizim bi haftada 800 bu da benim için başarı

Bu kadar erken regl olman cok iyi benim bebegim 19 aylik ve daha sadece 3 kez adet oldum.metabolizmam durmus durumda

1. Yildiztozu16 ---baslangic 80.8--- guncel 78.5--- hedef 65
2. lastrose6 ---baslangic 81.5 ---guncel 80.3--- hedef 65 bildirim yok
3. Zmnesrin ---baslangic 74.4---guncel 72.2----hedef58
4. Kanatsizkus ---baslangic 75 ---guncel 74 ----hedef 67
5. ebruliki ---baslangic74 ---guncel ??? ---Hedef 63 bildirim yok
6. Esmahan38 ----başlangıç 76 ---guncel 76 ---hedef 60
7. @HaMeHa ----başlangıç 74 --güncel 72.4--- hedef 55 bildirim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…