- 7 Mayıs 2018
- 66
- 85
- 88
- 49
Çok teşekkürler Aurora19. Bu ara ipini koparan bize gelmese çok güzel olacak ama nüfusumuza eşimin teyzesi de eklendi. Artık şu an herşeyin hayırlısı diyorum. Biraz gergin olabilirim. Gerginken de herşeyi yiyebilirimİlk önce sınavında başarılar SwetdreamOluyor öyle arada kaçamaklar hepimizin. Bence önemli olan kaçamak yptktan sonra amaan nasılsa bozdum diyerek diyeti bırakmamak. Ben önceden hep öyle yapıyordum

Bugün bir an evvel bitsin ve yarın olsun istiyorum
Bugün bir an evvel bitsin ve yarın olsun istiyorum hem dersler hem spor diyet ve 2 çocuk var ilgilenmem gereken. Nasıl bir haftaya girdiysem bitmiyordu bir türlü hiçbirşey
hem dersler hem spor diyet ve 2 çocuk var ilgilenmem gereken. Nasıl bir haftaya girdiysem bitmiyordu bir türlü hiçbirşey

Günaydın herkese
Günaydın herkese Diyetlerinizi sabote etmeye çalışanlara kulak vermeyin arkadaşlar bu zorlu yolda misafirler, çocuklar, eşiniz hatta kendiniz bile kendinize tuzaklar kurabilirsiniz. Asla asla kulak asmayın benim gibi gece dondurma isteyen sesinize. Allahtan üşengeç bir eşim var da gidip almadı
Diyetlerinizi sabote etmeye çalışanlara kulak vermeyin arkadaşlar bu zorlu yolda misafirler, çocuklar, eşiniz hatta kendiniz bile kendinize tuzaklar kurabilirsiniz. Asla asla kulak asmayın benim gibi gece dondurma isteyen sesinize. Allahtan üşengeç bir eşim var da gidip almadı Güzel diyetler herkese
 Güzel diyetler herkese 

6’lı rakamları görmek istiyorum artık. İnşallah başaracağız
 6’lı rakamları görmek istiyorum artık. İnşallah başaracağız

Amaa bu haftasonu İstanbul'a gitmem gerekiyor. Orada da en azından dikkat etmeyi başarırsam aynada kendimi öpeceğim
 Amaa bu haftasonu İstanbul'a gitmem gerekiyor. Orada da en azından dikkat etmeyi başarırsam aynada kendimi öpeceğim 
 Düşünmüyoruz o zamaan zararlı gıdalarıııı
 Düşünmüyoruz o zamaan zararlı gıdalarıııı
 sizin nasıl gidiyo diyetler ?
sizin nasıl gidiyo diyetler ?