Ay şimdi jeton düştü ben hiç bunu soylememisim mesajlarimdaKızlar yok öyle hafta da 3 ayda 12 kg vermek.Bir atimlik barut bu elma olayı.Hani kıştan yaza geçerken ödemi atacak detoks misali.Yoksa ben delimiyim haftada 1 kg vericem diye yarı aç yarı tok geziyorum
Ramazanda mümkün değil.Bence ramazanda kilo almamis olman da bir kazanı. Sonrasi yaparsın hem diyete dönerken yüksek moralli olursun.Ben iki günlük S.t detoksu yapmasam gene yapicam ama iyice sinirlerim bozulsun istemiyorumBenim kilo verme hızımı düşünürsek (son hafta 100 gram vermiştim ) bu elma diyetini benim yapmam lazım ama ramazanda çok zor
Hoşbulduk.İnşallah ya benimde ümidim o :)whatdoyoumean aramıza hoş geldin.Kuzu sen çok genc bir arkadasimizsin .Ben kilo vereceğine inaniyorum
İns ramazandan sonra daha aktif oluruz da bir an önce kg lardan kurtuluruz birbirimizi motive edelim bugun iftara yakin tartildim,cumartesi ki kg 77,3
Pazar 76,7kg ciktim ins bayrama 75kg gorurum.ramazanin basinda 78kg duydum yavas gr gr veriyorum buna şükür :)
Aynen dogru soyluyorsun onemli olan yağdan gitmesi ins hep yagdan gider bu kglalar :)))en sağlıklısı yavaş ama kalıcı kilo vermek diye düşünüyorum. hızlıca verilen tüm kilolar hoop geri alınıyor. tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?