70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuğum ya yaptığın şu hareketleri accık anlatsana canım ya... tam yapayım diye ayağa kalkıyorum 2 hareket sonra tıkanıyorum e yapacağmı bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim ... özellikle basen bölgesi için nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy ne çok yazmışsınız kızlar ya gözlerim ağrıdı okurken:))) accık benide düşünün ne olur... neyse şaka bir yana azminize hayranım valla hepinize benden kocaman hemde yıldızlı pekiyiiiiiiiiiiiii......... bende diyette 3. günümdeyim hiç zorlanmadım ancak hasta olmasam tam süper olacak:)) boğazım ağrıyor yutkunamıyorum:( yemek yemek işkence gibi geliyor... hugocuk canım ben bu diyeti 1 kere yapmış ve 3 kiloyu vermiştim aradan zaman geçtikten sonra tekrar yaptım bu kez 2 kilo verdim . veriliyor tabi ama bünye meselesi... eee hayatım sende de mantılar kekler vardı yani:)))

benim mantı ve kekler beyaz undan değil canım iştah açmaz. sorun mantının kalorisi değil iştah açması. sen bilirsin dene o zaman. ayrıca diyet uzun bi süreç ve bu zamanda insan elbet arada farklı şeyler ister diye yazıyorum canım. ve insülini çıkarmayacak şekilde içeriğide. ben hiç beyaz makarna önermem sebep kepekli makarnanın kalorisinin az olduğundan değil beyaz makarnanın iştah açacağındandır. hem lezzetli hem değişik hemde iştah açmayan şeylerle beslenilmeli diyorum.

açılkcası diyette olmasam canımda çekmezdi fazla.çünki normaldede hamur işine düşkün değilimdir çok şükür.ben ekmeği fazla yiyordum günde yarım veya bağzen daha fazla o yüzden şu andada börek çörek çok canım istemiyo açıkcası..

hugocuğum ya yaptığın şu hareketleri accık anlatsana canım ya... tam yapayım diye ayağa kalkıyorum 2 hareket sonra tıkanıyorum e yapacağmı bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim ... özellikle basen bölgesi için nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr

internet sitesindeki hareketleri diyosunuz dimi. pazucudaki kol ve göğüs egzersizlerini. eğer bunları diyosanız aynen öyle ordaki gibi dumbbelle yapıyorum. başlarda zor gelir. çok zorlamayın. yapabildiğiniz kadar yapın her hareketi. her hareketi deneyin çünkü her hareket farklı kas gruplarını çalıştırıyo. ben 3 kiloluk 2 dumbbelle çalışıyorum. gayet memnunum. zamanla yavaş yavaş daha fazla yapacaksınız egzersizleri.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Kızlar bugün marketten ilk kez kepekli makarna aldım.Bakalım ilerleyen günlerde pişirip yicem tadını

beğenirsem hep ondan alırım bundan sonra

internet sitesindeki hareketleri diyosunuz dimi. pazucudaki kol ve göğüs egzersizlerini. eğer bunları diyosanız aynen öyle ordaki gibi dumbbelle yapıyorum. başlarda zor gelir. çok zorlamayın. yapabildiğiniz kadar yapın her hareketi. her hareketi deneyin çünkü her hareket farklı kas gruplarını çalıştırıyo. ben 3 kiloluk 2 dumbbelle çalışıyorum. gayet memnunum. zamanla yavaş yavaş daha fazla yapacaksınız egzersizleri.

ben onu bilmiyorum şekerim ya.. yok ben o dediğini demedim:)) ben kalça - basen hareketleri istiyorum canım ya popişim zayıflasın accık:)))

ben onu bilmiyorum şekerim ya.. yok ben o dediğini demedim:)) ben kalça - basen hareketleri istiyorum canım ya popişim zayıflasın accık:)))

canım hayatım boyunca hiç basen kalça sorunum olmadı ve dolayısıyla araştırmadım ne yapılır ne edilir. ama spor yaparak dasla yürüyüşle falan verirsin zamanla. ama kalça egzersizi falan bilmiyorum

canım ya ben yemiyorum dediğimde sanırım beynime hükmediyorum ve canım hiçbir şey istemiyor .. eşim kızıyor şu yaptığını normalde yapsan zaten almazdın diyor evlendiğimde 55-56 kiloydum ... hormon ilaçları ile son 1 yılda çok kilo aldım:((( ama bebiş için tekrar hazırlanmam gerek o nedenle kilo vermem şart ama 2-3 haftadır gram oynamadı o nedenle destek yapmak istedim sıkıldım çünkü... inşallah pzt ye güzel haberler veririm ... zaten 1 hafta yapacağım önümüzdeki hafta diyetisyenin diyetine devam edeceğim ve sporu arttıracağım.... sağlığımda yerinde olursa süper olur vallaaaaaaaaa

göğüs için kas çalışıyosun ve zararı olacağını sanmam canım. elbet kas ağrısı olur ama sanmam. ama sen yinede göğüs kası çalışma emzirenlere zararlımı diye araştır internetten

canım hayatım boyunca hiç basen kalça sorunum olmadı ve dolayısıyla araştırmadım ne yapılır ne edilir. ama spor yaparak dasla yürüyüşle falan verirsin zamanla. ama kalça egzersizi falan bilmiyorum

ya benimde öyle çok geniş değil ama accık versem iyi olur gibi geliyor... peki sen nereye çalışıyorsun kol mu?

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

canım ben mesaj gönderemedim başlangıç kilom 75 şimdiki 72.5 hedef kilom 65 benide eklermisin

kızlar,
eşim hergün dumble la beni 20-30 dakika çalıştırıyor,gerçi henüz kollarımda 2 cm incelme oldu ama göğüslerim çok topladı ve sırtımdaki yağlar gitti.tavsiye ederim.
1).iki elinize de 1 er kglık dumble yada içi su dolu pet şişe alıyorsunuz yüksek bir yere oturup kolları iki yana sarkıtıyorsunuz.kollarınızı iki yana açıp kapatıyorsunuz 10 kez 2 set olarak iki set arası 30 sn dinlenme var.yukarı kaldrırken nefes verip kollar aşağıya giderken nefes alınacak şekilde nefesi ayarlıyorsunu
2)ayakta durup kolları birini yukarı kaldırıken diğerini aşağı indiriyorsunuz 10*2 set
3)sandalyeye bir bacağınızı dizden büküp sandalyeye yaslıyorsunuz dizinizi diğer bacak ayakta duracak .yere bastığınız taraftaki elinize dumble alıp bir yukarı bir aşağı kaldırıp indiriyorsunuz tabi bu arada başımız karşıya bakacak,eğmeyeceğiz yani
4)bu belimizin yanı ve kollar için;
ayakta duryoruz bacaklar birleşik iki elimiz yanda dik durumdayız önce sağ tarafımıza olabildiğince eğiliyoruz -kalkıyoruz 10 kez sonra diğer tarafımıza ertesi gün belimiz azıcık acıyor ama .
ya çok zormuş anlatmak 100 mesajı geçtiğimde link olarak atarım bazı egzersizleri

Haftalık kilo çizelgesi​

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

kimse varmı gözükmüyo yine. bugünde 45 dakika dans ettim ve 45 dakika falanda kol göğüs çalıştım

ya bizim apartmanın kalorifer kazanı bozulmuş. hafta sonuna kadar kaloriferler yanmayacak. valla ısıtıcı çalıştırıyorum am yinede soğuyo hemen ya uff kuşlarda var valla zor oluyo

Back
X