Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ne çok yazmışsınız kızlar ya gözlerim ağrıdı okurken:))) accık benide düşünün ne olur... neyse şaka bir yana azminize hayranım valla hepinize benden kocaman hemde yıldızlı pekiyiiiiiiiiiiiii......... bende diyette 3. günümdeyim hiç zorlanmadım ancak hasta olmasam tam süper olacak:)) boğazım ağrıyor yutkunamıyorumyemek yemek işkence gibi geliyor... hugocuk canım ben bu diyeti 1 kere yapmış ve 3 kiloyu vermiştim aradan zaman geçtikten sonra tekrar yaptım bu kez 2 kilo verdim . veriliyor tabi ama bünye meselesi... eee hayatım sende de mantılar kekler vardı yani:)))
hugocuğum ya yaptığın şu hareketleri accık anlatsana canım ya... tam yapayım diye ayağa kalkıyorum 2 hareket sonra tıkanıyorum e yapacağmı bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim ... özellikle basen bölgesi için nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr
internet sitesindeki hareketleri diyosunuz dimi. pazucudaki kol ve göğüs egzersizlerini. eğer bunları diyosanız aynen öyle ordaki gibi dumbbelle yapıyorum. başlarda zor gelir. çok zorlamayın. yapabildiğiniz kadar yapın her hareketi. her hareketi deneyin çünkü her hareket farklı kas gruplarını çalıştırıyo. ben 3 kiloluk 2 dumbbelle çalışıyorum. gayet memnunum. zamanla yavaş yavaş daha fazla yapacaksınız egzersizleri.
slm hugocum bu gögüs hereketlerine nerden baktın.acaba emzirenler yapabil,rmi?
ben onu bilmiyorum şekerim ya.. yok ben o dediğini demedim:)) ben kalça - basen hareketleri istiyorum canım ya popişim zayıflasın accık:)))
canım hayatım boyunca hiç basen kalça sorunum olmadı ve dolayısıyla araştırmadım ne yapılır ne edilir. ama spor yaparak dasla yürüyüşle falan verirsin zamanla. ama kalça egzersizi falan bilmiyorum
Haftalık kilo çizelgesi
Hugocuk...................77...........................72.........................65...........
Ethos...................... 81...........................79,7......................58............
Hayell......................73...........................69,5......................65.............
Kate_34...................75...........................73.........................65.............
Özlemilker...............90............................79.........................75............
Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................
SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............
Arzum.d..................72.........................68.............................58....................
Pembelii.................76........................74,6............................60...................
Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)
YaSelin.................77........................73..............................65............
Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)
Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............
zuzum24...............79.........................71...........................60..............
Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo