70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ayy bugün ilk kez walk at home 5 mil yaptım sırılsıklam terledim hiç bu kadar terlemeiştim sonra 250 mekik çok iyi geldi.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............
Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

canımben yeni başladım 72 kiloyumm benide eklermisin
hedf 60 opuyorumnanaktan

evet ya süper oluyo insan. en önemliside spor yapınca vicdan rahatlıyo. tüm gün mutlu neşeli oluyosun. yağlarda eriyo ve aslnıda ne güzel fiziğimizin olduğu yavaş yavaş çıkıyo meydana.

iyi akşamlar kızlar bugün biraz kızartma aşırsam da yürüyüş iyi geldi bu akşam yemeğimi 7 den önce yedim ve hiç açlık hissetmiyorum karnıbahar haşlama hakikaten doyurucu sanırım :)

evet öncekii hallaerime bakıyorum da.nerde o günler.ahhh.neyse gene öyle olacağım hatta daha da iyisi.
sen kalori hesabı yapıyor musun?mesela günde kaç kalori almalıyız falan diye

evet öncekii hallaerime bakıyorum da.nerde o günler.ahhh.neyse gene öyle olacağım hatta daha da iyisi.
sen kalori hesabı yapıyor musun?mesela günde kaç kalori almalıyız falan diye

yok canım kalori hesabı yapmama ama yediklerimin kalorisini bilirim. sıkıcı kalori hesabı. sadece sporla ve 168 boy ve 71 kiloyla günlük 2500 kalori yakabiliyorum aşağı yukarı. bu kaloride beslenirsem o zaman ancak kilomu korurum.

yok canım kalori hesabı yapmama ama yediklerimin kalorisini bilirim. sıkıcı kalori hesabı. sadece sporla ve 168 boy ve 71 kiloyla günlük 2500 kalori yakabiliyorum aşağı yukarı. bu kaloride beslenirsem o zaman ancak kilomu korurum.

ya 2500 kalori çok değil mi bana da 2600 çıktı.benimde boy 168 aynı yani.1500 1200 lük kalori almamız gerekmiyor mu kafam karıştı burada banim

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Nuraksoy...............72......................................................60.................(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

ya 2500 kalori çok değil mi bana da 2600 çıktı.benimde boy 168 aynı yani.1500 1200 lük kalori almamız gerekmiyor mu kafam karıştı burada banim

canım bak aslında çok basit. 2600 kalori senin sporuna yani günlük aktivitene göre yakacağın kalori miktarıdır. 1200 1300 kaloride senin metabolizmanın o gün hiçbirşey yapmadan yakacağı kalori miktarıdır. yani sen hiçbişey yapmasan o gün 1300 kalori yakarsın. ama spor yaptığından dolayı 2500 kalori yakarsın sporunla. yani günlük sporunu yaparak 2500 kalori alırsan 71 kilonu korursun. bunun altında alırsan zayıflarsın canım.

hımm anladım o zaman 1200 kalori lik yesem zaten zayıflarım

elbette. 1500 kalorilik bi diyet uygulasan yine zayıflarsın. aslında benimde 1200 kaloriyi geçmez heralde. sabah en fazla 300 öğlen işte 150 gram tavuk yada ton balığı falann. ekmekle en fazla 300 kalori. akşamda en fazla 300 oluyo. toplam ana öğünler 900 kalori oluyo. arada 1 meyve var elma falan 50 kalori. sütlü az şekerli kahvede 100 kalori. aşağı yukarı 1200 falan oluyo işte. aşağı yukarı azda olsa oynama oluyodur elbette

elbette. 1500 kalorilik bi diyet uygulasan yine zayıflarsın. aslında benimde 1200 kaloriyi geçmez heralde. sabah en fazla 300 öğlen işte 150 gram tavuk yada ton balığı falann. ekmekle en fazla 300 kalori. akşamda en fazla 300 oluyo. toplam ana öğünler 900 kalori oluyo. arada 1 meyve var elma falan 50 kalori. sütlü az şekerli kahvede 100 kalori. aşağı yukarı 1200 falan oluyo işte. aşağı yukarı azda olsa oynama oluyodur elbette

bende kabaca böyle hesapladım zaten.hem böyle yiyorum.iyi doğru yoldayım demekki.hemde sağlıklı besleniyoruz ve de spor.

işte sporun faydası. 1500 kalori yakarak kiloyu koruyan vücut sporla 2500 kaloriye ihtiyaç duyuyo o kiloyu korumak için. benimde 1600 kalori günlük sporsuz vücudumun harcadığı kalori. yanlız şu var. spor yapınca bazal metabolizma hızıda artıyo. ama spor bırakınca o da düşer. yani sporla günlük 1600 kalori hiçbişey yapmadan harcayan vücut( yani bazal metabolizma) sporu bırakınca düşer malesef.

ya benim merak ettiğim bi şey var şimdi ben her gün yürüyüş yapıyorum 40 ila 60 dk arası yürüyorum ama diğer egzersizlerden de yapmak istiyorum şimdi benim sorunum her gün mü yapmak gerek haftada 3 veya 4 gün falan mı, ve de egzersiz ortalama kaç dk sürmeli?

Back
X