70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu doktorun tavsiye ettiği jele bakıcam bakalım. yorumlara falan. bakalım kullananlar memnunmu. gerçi pek inanmıyorum ama inceleyeceğim

yok ya şöyle adam gibi memnunum diyen yok. zaten bi dünya para. sonuçta olmazsa insan üzülür. paraya yazık

onlar yer onlara bişe olmaz :) valla olmuoda galiba biz çok takıyoruz :) benim nişanlım bi oturuşta 1 ekmek yer ve kilosu benden az :( 68 kilo :)))

evet ya ben esimi 9 sene önce tanidim 9 senedir hep ayni,hic almiyor kilo ya,asiri yiyor 5-6 ögün mutlaka yer ama dolu dolu yer,ara ögünlerde abur cubur ama 1.84 e 80 kiloydu 80 rakami bana cok geliyor ama cok zayif duruyor ya

ya süpersinis valla birlikten kuvvet doğar gerçekten ,işyerimde aa zor yapamassın diip duruolar siz beni tanımadan yaparsın dediniz. Şimdide lokum verdiler al ye bişe olmas almıyorum diorum bi ısrar sormayın bende aldım çöpe attım :kızgın:

en iyisini yapmışsın tebrikler :lepi:

günaydın kızlar nasılsınız. benim ev ala buz. off bugünde spor yapamayacağım galiba. ya çok soğuk gerçekten. güneş var ama malesef dışarısı içeriden eralde daa sıcaktır.

Günaydın bayanlar nasılsınız?Bugün aç karınla tartıya çıkacaksınız unutmayın.Bu arada se tartıldın mı diye sorarsanız hayır daha tartılamadım çünkü eve daha baskül almadım eczanede yada şu jetonlu tartılar varya onda tartılırım büyük bi ihtimal.Ama eve digital bir tartı alırım bugün eşimle dışarı çıktığımızda.

aslında eşim bugün izinli. havada güzel. motor var. biz tam bi motor tutkunuz aslında ama ev soğuk. kuşlar evde. arada ev çok soğuduğunda yakıyorum ısıtıcıyı. evde akşama kadar olmazsam soğuktan üşürler diye korkuyorum. bugünde evdeyim

Tebrik ederim ethoscum güzel kilo ermişsin bu hafta. a.s.
Kilo verenler bana özelden de mesaj atsın canım bak bu şekilde karışıyo sayfalara göremiyorum.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan bende bu hafta 1.200gr vermişim 67 görmeme 300gr engel oluyo mafoldumben uzuuuuun yıllardır 66 yı görmedim tartıda inşallah bu sefer :dance: geçen eşimin arkadaşı ile eşi gelmişlerdi kadın sen baya süzülmüşsün dedi yüzünden bile belli oluyo diyince çok mutlu oldum :dance:zemuszemus

kızlar dilerim hepiniz kilo vermişsinizdir a.s neyse ben kaçtım görüşürüz byyy :teytey:

Back
X