• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi:62: :62: :62:

senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn:65: :65: :65: :65:

yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa :54: :54: :54:

kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi:62: :62: :62:

senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn:65: :65: :65: :65:

yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa :54: :54: :54:

tatlişkom hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin:71:
sanada ayrıca kolay gelsindeeee sen çabuk alışırsın çünkü daha önce çalışmış olduğun için prosedürün hepsini biliyorsun oyüzden zorlanmazsın en fazla bir hafta tempoya uyum sağlarsın:66::66:tekrar hayırlı olsun allah utandırmasın maaşının bereketi eksik olmasın:16::16::16:

merhaba öncelikle sena kaptanımızı ve ehliyet sınavını geçen diğer arkadaşlarımızı başarılarından dolyı kutluyorum:71::71::71::34::34::34:
bugünkü menüm:
kalkar kalkmaz 1 bardak su
sabah: 5 zeytin,çok az peynir,maydonoz,yumurta
ara 1 portakal
öğle ıspanak kavurma 7 kaşık
ara 1 elma
akşam malesef biraz ağır bir menü kendi yaptığım pizzamdan 1 dilim:59::14::14:
ve şimdi yeşil çayımı içiyorum

bu arada hafta içi fırsat buldukça foruma girmeye çalışacağım herkese güzel bir hafta diliyorum
:79::79::79::79::79::79:

tatlişkom hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin:71:
sanada ayrıca kolay gelsindeeee sen çabuk alışırsın çünkü daha önce çalışmış olduğun için prosedürün hepsini biliyorsun oyüzden zorlanmazsın en fazla bir hafta tempoya uyum sağlarsın:66::66:tekrar hayırlı olsun allah utandırmasın maaşının bereketi eksik olmasın:16::16::16:

saol cnm teşekkür ederim evet dediğin gibi bi hafta düzene girene kadar yoğun tempo olur sonra aynı düzen hayırlısıyla devam eder:34: :34:

teşekkür ederim canım:1:

seherim çok teşekkürler tatlım okadar mutluyumki ne dicemi bilmiyorum evet bakalım artık bu topiqe girmek ücretli kızlar az çok demeden giriş ücreti alıcam 2 tane araba alıcaz :27: umutsuzvakaa ile ben bütün topiqi toplayıp istanbulun altını üstüne getiricezzzzz :66::66::66::66::66::66::66::66:
eveeeetttt gezmek istiyorummmmmm:55::55::55:
mil leslimi ne kızlar:44:

hadi be:53:peki canım bu hatunun stebini nerde bulabilirim:69:

canım bi hatun var leslie diye evde süper yürütüyo seni.ama nerden bulabilirim diye sormaaaaaa:52:site ismini ayşebahara verene kadar akla karayı seçtim.dur bakalım olucak mı? s e n d e z a y ı f l a . c o m

çok yorgunuuuuumm
evi dip köşe temizledik hiç halim kalmadı
bi pazarımız var o da temizliğe gitti

merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:

çok yorgunuuuuumm
evi dip köşe temizledik hiç halim kalmadı
bi pazarımız var o da temizliğe gitti

çalışanların derdi:30:bende dün kırk çıkardım senin gibi:37:valla bi haftasonumuz var oda temizlik çamaşır yemek ütü derken hiç oluyor :59:aynı yorgunlukla yeni hafta mesaiye başlıyoruz:53:neyse bunada şükür:52::52:

merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:

geçmiş olsun tatlım yaa:71:kendine dikkat et:71:

geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et.canım rejim demek sağlıkl beslenmek demek sakın az diye sağlıksız beslenme hiçbir besin grubun eksik olmasın ama az ye .yoksa rejim de yalan olur tatlım.çok geçmş olsun tekrar öpüldünnnn:90::90::90:

Bugün nete giremedim kızlar misafir falan geldi...Bu sırada senacım ve umutsuzvaka ikinizi de tebrik ederim nereye götürüyosunuz bakiim bizi kutlamaya:64::64::64:Düşünsenize hep beraber bi mekana gidip 70-79 topiği olarak rezervasyon yaptırmıştık dermişiz:66::66::66:

tesekurler kizlar ama sunet dugunuydu...

eeee şekerim düğün deyince:33::33::33:bizde evlilik zannettik:52::52:suçlusun ascez seni bizi madara edersin ha:47::47:he he heeeeee şaka yaptım hayırlı olsun damatlığınıda görürsünüz inş.

Back
X