kız eryaman kaçıncı etap oralarda da güzel yer deniz yokta bahanemiymiş.

git göksu parkına mis gibi göletin etrafını turla bi güzel,ördeklerın sesını dınlersın müzıkte çalıyo ne güzel.
akşamları kocanı al git yürü biraz.
bak sopamı alıcam elıme haaaaa

hep bahane...

kankim benim insanlar dönem dönem bu korkuyu yaşarlar kendımden biliyorum.
2001 de babamı tümörden kaybettik bütün ablalarım abilerim ve ben hep aynı korkuyu yaşarız ya bizde de olursa.kaderde ne varsa o çekilir artık korkmuyorum.rabbim onu bana layık görmüşse vardır bi bildiği.
ceyla gölcüklü olayı beni çok etkilemişti.kadın 10 sene önce babasını pankreas kanserınden kaybedıyo.ve süreklı saglıgına dıkat edıyo.diyet yapıyo.süreklı chek -up yaptırıyo.
ama bunları yaptrması fayda etmedi.benımde babamı kaybedelı 10 yıl oldu bende başım döndüğünde bayılcak gibi oluyodum hep akılam gelıyodu.aceba?...korkular zaten bizi bu hale getirenler.
başımıza ne gelirse ya meraktan ya korkudan...
biraz teslım olmak lazım.
6.5 ay önce kızımı kaybettim düşünsene hayatta hep yaşayıp sevdıklerının acısını duymak sıra kımde aceba insan bunu düşününce bi tuhaf oluyo süreklı sevdıklerının ardından ağlamak ve onlara hasret duymak...bazen ölüm kurtuluştur.belkı yavrum kurtuldu dünyada çekeceği çok sıkıntısı vardı.
eşim hastanedeyken ona canını vermek istedi elimde olsa ıkınız yaşayın ben canımı vereyım dedı ama olmadı....
şu an olayın tazelığı senı olumsuz etkılemıs zaman içerisinde rahatlıycaksın inşalah bi sıkıntı yoktur.
her şey bi ihtşmal sonuçta.
yarın ölmeden yatagımızdan uyanıp yeni bir güne başlıyacak olmamız da bi ihtımal....
dr . lar biraz patavatsız oluyo her ihtımalı gözune soka soka söyluyolar .bılmıyorkı hasta bundan kötü etkılenecek.
hamıleyken dr . a gııtm yok dış gebelık olabılır ,boş gebelık olabılır....bütün ıhtımalleri saydı...
hiç biride olmadı normal bı hamılelgım oldu.
dr. lar böle 2+2=4 eder derecesınde olayları bütün herşeyıyle hastayla paylaşıyo.
belkı hiç alakası yok.hastalıklarda erken tanı çok önemlıdır.
sen iyi bi hastaneye gidip güzelce bu konuyu araştır.
netleşsın.eger varsa bı sıkıntı erkenden tadavıye baslarsın.
seni çok seviyoz kankam.morelını yuksek utut pimpiriklenme.
ehlıyet sınavında dıyodum ya sen bosver hoca strese gırsın ıyı ögretmek zorunda dıye...
o yüzden stres yapma rahat ol biraz...
hayat bu eğrisiyle dogrusuyla yaşıyoz işte yaşamak denirse tabiiiiiii
yani başımıza gelecek varsa her şekılde gelir.ben
maşş takdir etmek çok hoş.herşey de ve her şer gibi görünen şeyde vardır bir hayır.