• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırdır inşallah yaaa çok çok geçmiş olsun bitanem.bişeyler oku kendine hayatım.Allah korumuş.eşin çok haklı dikkat et kendine biraz ara ver diyete kanın yerine gelsin canım benimm.doktor sonucundan haberdar et bizi emi.çok öpüyorum seni rabbim sağlık sıhhat versin.:54::54::54::54::54::54:

cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş seni :nazar: :nazar: :nazar:

enginsena çok geçmiş olsun okuyunca tüylerim diken diken oldu. Ben de sağ el içimi blender bıçağı ile kesmiştim seneler önce. Liflerin kopmasına milim kalmıştı, 1 milim daha kesse estetiğe girecekmiş. Bu iyileşme sürecinde sana acil şifalar diliyorum. Sonuç çok daha kötü olabilirdi. Geçekten Allah korumuş. Kendini de çok yormaman gerekiyor. Kesilen kolu hiç zorlama. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun arkadaşım:59:allah korumuş:nazar::nazar: seni sevdiklerine bağışlamış, kendine dikkat et dünden beri kafan dalgın üzgündün tabii doğal olarak elin ayağın tutmadı...çok geçmiş olsun,kendine dikkat et

çok geçmiş olsun Senacım...
kasım ayıydı...
Geçen yıl...
Bulaşık yıkarken seramik tabak elimden kaydı...
Kenara vurdu.. Refleks işte yakalamaya çalıştım..
Elim dört parmağımın ordan koptu...
Sallanıyordu parmaklarım...
Bebekler küçük...
Hepsi küçük..
Sağlam elimle eşimi aradım...
Gerisini hatırlamıyorum...

Parmaklarım ancak 1 yılda kendine gelir dedi doktor...
Sinirlerim koptu...
Damarlar koptu...
Hala ağrım var..
Hala his kaybı yaşıyorum...

Her ay doktora gidiyorum...

Sana da çok geçmiş olsun...
Dikkat et kendine...

Geçmiş olsun canım...
Bayılırım ikiz bebklere ben...
Hadi bakalım inşallah vereceksin sende

erginsena arkadaşım içim parçalandı okurken inan..çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman Allah korusun...

öncelikle hoşgeldin canım..allah ikizlerini analı babalı büyütsün.. bende de var haşimato.. 3 gün oldu öğreneli. bugün aişle hkimimize gidip bilgi aldım sen nasıl hissedersen öyle olur dedi. bende karar verdim yenilmek yok direnicem.. ama merak ettiğim bişey var.. hastalık yüzünden mi kilo aldın yoksa ilaçlar yüzünden mi???

oooo sen yerinde saydıysan benim kilo almam normal o zaman:1::1:

aman allahımç... inanılmaz... canım hakikaten başında bişeyler dolanıyor.. beliki de nazar... çok çok geçmiş olsun... dikkat et kendine.. kolonoskopi sonucunu da hayırlarla bekliyoruz.. inşallah bişey çıkmaz...

çok büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin:71::71::71:

canim benim cok cok gecmisler olsun allah seni ailene bagislamis kendine cok dikat et sagligin herseyden onemli....

hoşbulduk canım allah bağışlasın oğluşunu. valla eşler ilk başta ister ama başa gelince Allahım neyd,i günahım derler:90:

canım 5 mil daha eğlenceli ve biraz daha akıcı. ben genelde vajit bulursam 5 mil yapıyorum. birde ben bir zayıflama sitesine taıldım bir ara orda bir bayan vardı şeker hastası menüler normaldi ama günde iki kez 5 mil leslie yapıyordu ve her hafta 3 kilo civarı veriyordu. :8:

sağol canım bilgiler için. birazdan tüm hepsini yazarım umarım listeye girerim:26:

canım çok geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış verilmiş sadakanız varmış Allah tekrarını göstermesin tekrar çıok geçmiş olsun.

canım sana da çok geçmiş olsun. inan gözümün önüne geldi içimden bişeyler koptu sanki:50:
inşallah canım biraz gram gram gidiyor hatta bazen gram gram geri geliyor mehter marşı misaliyim bakalım temmuza kadar başarıcam inşallah.

çok sağol canım. kiloyu haşimato yapmış canım metebolizmam tamamen durmuş. ilaç kullanmaya başladıktan sonrA Kilo alımım durdu ama vermekte çok zorlanıyorum. eskiden ekmeği kessem haftada 1 kilo verirdim şimdi ciddi anlamda dikkat ediyorum 500 gr gidince çook seviniyorum.

canım çok sağol hoşbulduk..

çok geçmiş olsun gerilim romanı okuyorum sandım büyük geçmiş olsun:18:

Senacım sana özelden de msj atmıştım ama geldi mi gelmedi mi bilmiyorum:26:O yüzden tekrar yazıyorum canım okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun:59:Kurban kestirmeyi çok iyi düşünmüşsünüz:34:Üstünde nazar olduğunu düşünüyorum ben artık:50:

otobusteym.cepten yazmak cıle.senam bı tanem.aksılıkler hep ustuste gelır.rabbım sevdgı ınsanların ımtıhanını boyle yapıyo.sabret.bır cıkıs yolu verecek rabbım.bende cok seyı ustuste yasadm.kafan dolu oldugu ıcın bedenını kontrol edemıyosun.bı tatıle ıhtıyacn var.kontrnlern bıtsın.bıraz kafa dagıt.pazar aksamı gorusur uz.

gunaydin canim cok gecmis olsun benide nasil kan tutar nerdeyse okurken bayiliyordu tansiyonum dustu tam okuyamadim bile allah acil sifalar versin.......
allahim basima agrilar saplandi valla ya herseyde bir hayir vardir....

Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..

Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
senacığım birtanem yeni okudum başına gelenleri geçte olsa sana geçmiş olsun demek istiyorum. dualarımız seninle. sanırım bu kolonoskopi seni çok gerdi tatlım belki elin ayagın birbirine karışmıştır. ama bıcagın dik olarak saplanması da çok acayip sanki nazarda var bir okun tatlım annen sana uzaktan okusun kendin de biliyorsan bir bardak suya 7 tane ayetel kürsü okuyup iç bak çok rahatlarsın ayy canım yaa seni seviyoruz sen iyi ol yeter diyeti filanda unut gitsin sonra yine verirsin tatlım sen iyi olda :69::69::69:

Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..

verilmiş sadakanız varmış canım
çok geçmiş olsun
çok zorlamamaya çalış bileğini
diyet falan da yapma zaten çok kan kaybetmişsin kendine gelmen için yemen lazım şimdi

hoşbulduk canım allah bağışlasın oğluşunu. valla eşler ilk başta ister ama başa gelince Allahım neyd,i günahım derler:90:

canım 5 mil daha eğlenceli ve biraz daha akıcı. ben genelde vajit bulursam 5 mil yapıyorum. birde ben bir zayıflama sitesine taıldım bir ara orda bir bayan vardı şeker hastası menüler normaldi ama günde iki kez 5 mil leslie yapıyordu ve her hafta 3 kilo civarı veriyordu. :8:

5 mil yapıyım bende o zaman kesinlikle kalori yaktırıyooo dün makarna kaçamağı yaptım üstüne 3 mil yürüdüm tartıda kilo lamamıştım yokda üstüne 600 gr koyardı seviyorum bu leslie teyzeyi:32: :32: :32:

sağol canım bilgiler için. birazdan tüm hepsini yazarım umarım listeye girerim:26:

canım çok geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış verilmiş sadakanız varmış Allah tekrarını göstermesin tekrar çıok geçmiş olsun.

canım sana da çok geçmiş olsun. inan gözümün önüne geldi içimden bişeyler koptu sanki:50:
inşallah canım biraz gram gram gidiyor hatta bazen gram gram geri geliyor mehter marşı misaliyim bakalım temmuza kadar başarıcam inşallah.

çok sağol canım. kiloyu haşimato yapmış canım metebolizmam tamamen durmuş. ilaç kullanmaya başladıktan sonrA Kilo alımım durdu ama vermekte çok zorlanıyorum. eskiden ekmeği kessem haftada 1 kilo verirdim şimdi ciddi anlamda dikkat ediyorum 500 gr gidince çook seviniyorum.

canım çok sağol hoşbulduk..

canımcım bulabildinmi salonu bakındım ama göremedim yakamda kırmızı bi karanfil taktıydım dı dermişim:37:

cnım daha gidemedim ben gelince yakamda kırmızı gül değil elimde kadınlar kulübü pankartıyla gelcem :60: :60: :60: :60:

cnm dinlen bol bol ye tabi sana vız gelir 700 gr larrr :54: :54: :54:

Son düzenleme:
ya sen kilo cizelgesi ile ugrasma bide boyle sagligin yerine gelsin biz hep buradayis zaten paylasirsin bir ara

1] yumurta 0.5 adet
[2] Karışık Tost 0.5
[3] Zeytin (Siyah) 4 GRAM
[4] Domates 0.5 ADET
5 ) bir kaysı

[6] Maydanoz 10 gr
[7] Tahin yağı 4 GRAM
[8] Üzüm Pekmezi 2 GRAM
[9] Çay 2 ADET yeşil

tünaydın kızlar...
ancak sabah işlerini topladım kahvaltı ,çamaşırları topladım astım,yemek yaptım kenarları tekrardan sildim,şimdide çocukların yorganlarını kaplıycam..aslında nevresim geçiriyorum ama deli dolu yattıkları için nevresimin dört kenarını tekrardan dikiyorum yorgan içerde kaymıyor kolay düzeltiliyor...neyse şimdiye kadarki menümü yazayım
uyanınca:(06.20)
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah:(10.30)
iki dilim kızartma makinesinde çavdar ekmeği
üzerine iki dilim peynir
3 zeytin
3 bardak çay şekersiz
üç çatal domatesli yumurta
ara:(11.45)
1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
1 kupa yemek sonrası çay
öğlen ve akşam beraber:(16.30)olur heralde
bir pors. yeşil mercimek yemeği
bir kase yoğurt
ara:(18.00)olur
lipton form plus limonlu çay
gece:(20.00 gibi)
3 badem iki fındık yerim heralde...
şu ana kadar 1 lt su oldu ...
sonra görüşürüz pc açık ara ara iş yaparken bakarım bu arada hava berbat yağdı yağacak ve serin

herkese selam,
bugün niyetliyim geçen seneden kalma kazalarım vardı ara ara tutmaya çalışıyorum allah kabul ederse.
sahurda
2 dilim yumurtalı ekmek
1 fincan çay
yarım litre su içtim.

iftara eşim dışarı çıkaracak. ızgara tarzı şeyler yeerim büyük ihtimalle ama tatlı kaçamağım kesin olur :59:
akşama listemi yazarım tekrar.
ayy uzun süredir ara öğündü bitki çayıydı derken midemi hiç boş bırakmamışım meğer. çok uzun zamnadan sonra ilk kez karnımında bir sesi olduğunu hatırladım:26:

herkese selam,
bugün niyetliyim geçen seneden kalma kazalarım vardı ara ara tutmaya çalışıyorum allah kabul ederse.
sahurda
2 dilim yumurtalı ekmek
1 fincan çay
yarım litre su içtim.

iftara eşim dışarı çıkaracak. ızgara tarzı şeyler yeerim büyük ihtimalle ama tatlı kaçamağım kesin olur :59:
ayy uzun süredir ara öğündü bitki çayıydı derken midemi hiç boş bırakmamışım meğer. çok uzun zamnadan sonra ilk kez karnımında bir sesi olduğunu hatırladım:26:

allah kabul etsin arkadaşım...iftarda tatlısız olmuyor haklısında bence nacizane kaile alırsan iftardan bir yada iki saat sonra tatlını yersen hem daha sağlıklı olur hemde direk yağa dönüşmez ...tekrar allah kabul etsin:nazar::nazar:

herkese selam,
sahurda
2 dilim yumurtalı ekmek
1 fincan çay
yarım litre su içtim.

allah kabul etsin cnm hakkın tabi tatlını ye ama hafif olsunnnn:69: :69:

çıtırlar menümü yazıyım

uyanınca
yeşil çay :68: :68:
500 ml su :68: :68:

sabah
light ekmekle tost
közlenmiş hazır kırmıızı biber
5 zeytin
maydanoz dere otu

ara
3 gün kurusu içi kakao ve tarçınlı

öğle
tavuk sote 100 gr
küçük kase yoğurt

ara
elma

akşam
4 kaşık nohut yemeği
salata

su yeşil çay bitki çaylara devam :69: :69:

veeeeee 5 milll yaptım süper yaaa:66: :66: :66:

çıtırlar menümü yazıyım

uyanınca

sabah
light ekmekle tost
5 zeytin
maydanoz dere otu

ara

öğle
tavuk sote 100 gr
küçük kase yoğurt

ara
elma

akşam
4 kaşık nohut yemeği
salata

:nazar: çok kıskandımmmm sporumu yapamamıştım bugün teşvik ettin canım

çıtırlar menümü yazıyım

uyanınca

sabah
light ekmekle tost
5 zeytin
maydanoz dere otu

ara

öğle
tavuk sote 100 gr
küçük kase yoğurt

ara
elma

akşam
4 kaşık nohut yemeği
salata

yerim seni:56:
vaaayyyy bak sen mükemmel hatuna:23::23:

ne güzelll sende yap cnm valla 5 mil süper çok eğlenceliii:8: :8: :8:

yi beni yii:66: :66: :66:
spor sarmaya başladı beniiiiii:8: :8: :8:

demek istediğim buydu işte:66::66:vücut alışınca çok güzel oluyor ve yapmadığın zaman eksikliğini ve vicdan azabını hissediyorsun işte...bu arada benim bugün reglimin 3. günü ,acaba reglken spor yapmayınca bişey olurmu yada tam tersi şöyle sorayım reglken vücut hızlanıyor ya spor yapılsa bir zararı yada faydası olurmu biliyonmu kız:26::26:

Son düzenleme:
demek istediğim buydu işte:66::66:vücut alışınca çok güzel oluyor ve yapmadığın zaman eksikliğini ve vicdan azabını hissediyorsun işte...bu arada benim bugün reglimin 3. günü ,acaba reglken spor yapmayınca bişey olurmu yada tam tersi şöyle sorayım reglken vücut hızlanıyor ya spor yapılsa bir zararı yada faydası olurmu biliyonmu kız:26::26:

bilmem cnm ama yorma sen kendini regl döneminde yada ufak hareketler yap:8: :8: :8: :8:

bilmem cnm ama yorma sen kendini regl döneminde yada ufak hareketler yap:8: :8: :8: :8:

oda doğru..zaten yeterince yükleniyoruz...ev iş çocuklar spor diyet derken turşu gibi oluyorum ama bitkinlik yok sadece vücut yorgunluğu ...direnç düşüklüğü değil,tam aksi vücudum kuvvetlendi...eskiden bu kadar koşturmaya mahvolurdum ama şimdi sadece tatlı bir uyuşukluk yorgunluk oluyor o kadar...
bu arada avatarımdaki resim2009 dan daha ilaçları içip şişmeden önceki normal halim bu resimde 59yada 60 kiloydum ...ahhhh ahhhhh o halime az kaldı iple çekiyorum:52::52::66::66::8::8:

oda doğru..zaten yeterince yükleniyoruz...ev iş çocuklar spor diyet derken turşu gibi oluyorum ama bitkinlik yok sadece vücut yorgunluğu ...direnç düşüklüğü değil,tam aksi vücudum kuvvetlendi...eskiden bu kadar koşturmaya mahvolurdum ama şimdi sadece tatlı bir uyuşukluk yorgunluk oluyor o kadar...
bu arada avatarımdaki resim2009 dan daha ilaçları içip şişmeden önceki normal halim bu resimde 59yada 60 kiloydum ...ahhhh ahhhhh o halime az kaldı iple çekiyorum:52::52::66::66::8::8:

vucut sağlıklı beslenip bide üstüne spor yapıncaa direnç kazanıyooo:32: :32: :32: az kalmış tabi verdiğin kilodan daha azını vercen ooo süperrrr:64: :64:

vucut sağlıklı beslenip bide üstüne spor yapıncaa direnç kazanıyooo:32: :32: :32: az kalmış tabi verdiğin kilodan daha azını vercen ooo süperrrr:64: :64:

ilk iş haftan vede haftasonun nasıl geçiyor oğluşun alışabildimi işe başlamana kuşum

Back
X