• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam menümü yazayım
sabah
1 dlim peynir
1 yumurta
2 dilim tt ekmek
maydonoz

ara
2 adet liğt bisküvi

öğle
1 kase kfleks

ara
nescafe
1 avuç üzüm

akşam
6 kasık z.yağlı pırasa
4 kaşık yoğurt
salata

ara
meyve

bu hafta 1 kilo veririm umarım yaz geliyor hızlansam iyi olacak

bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde

Derya bayıldım saçların acanım...
İnan o kadar hoş o kadar dadlu olmuşsun ki pacummm

bizde 8 kişi oynadık 2 takım süper eğlenceliydi
bizim takım yendi :65::65:

bende çok yoruldum da misafir var şuan
ama erken yatarım yine de

aynen canım çok iyi geldi
iyi de yorulduk yattığım yeri anlamam bugün

bende valla bi yattığımı biliyom i kalktığımı

doğrusun valla nasıl bi şişlikse :26:şimdi bir bitki çayı daha içeyim yemek sonrası çayı var onu içeyim barim:68::68:

iç canım sen

çıtırlarrrr yarın görüşürzzzz saatleriniziii ileri almayııı unutmayınnnnnnn:33: :33: :33: :33:

evet saat almayı unuttuğum için oğlan evde bugün...
servis kapıyı çalınca uyandım

vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin :63: :63: :63: :63:

:1: :1: :1: :1: :1:

hatun abak be...

yesinler seni kısss

beni görmedin dabi sen di mi?

kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuu:nazar:nasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam :52:vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş:nazar::nazar::21::23:

ay hepimiz o mutluluğa erem emi

sınav nasıldı zor muydu,kolay mı?

selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.

hepinizi öpüyom kendımı unutturmayım dedim.
sen ne yaptın kız
gözükmüyorsun...

kizlar bugunki menumu yazayim,
Sabah 1 bardak form cay,
1 saat yuruyus arti kosu 6.5 km,
10 dk eliptik bisiklet,
Kosudan sonra eliptik bisik.et cok zor geldi, aslinda once eliptik bisiklet yapiyordum daha kolay oluyordu,
Tum gun birsey yemedim,
Aksam bir kase yogurt corbasi,
Bir tane tavuk budu frinda pismis, bir kase salata,
Bir bardak form cay, 3 tane cikolatali biskuvi, yarim grapefruit, ve tum gun 3 litre su,
Bakalim bu hafta da boyle deniyecegim ne olacak cuma gunu.....

spor yapışın ahayranım kız...

Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta diliyorum. Dün dudağımda kocaman bi ruçuk cıktı felaket zonkluyor bırde hıc hos gözükmüyor kendıme bu kadar stres yaparsam boyle patlak verır ıste epeydır cıkmıyordu yaa off:59:

ilaç var canım sürünce geçiyor...

gidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:
off masaaaaajj
şu ar a en çok istediğim şey
ben yatcam biri beni ovup durcak :60::60:

kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuu:nazar:nasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam :52:vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş:nazar::nazar::21::23:

gözün aydın canım
süper moral olmuştur sana
bende sabah tartıldım regl den sanırım fazla çıktım
cumaya kadar tartılmayayım diyorum ama gözüm tartıya doğru kayıyo :50:

Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta diliyorum. Dün dudağımda kocaman bi ruçuk cıktı felaket zonkluyor bırde hıc hos gözükmüyor kendıme bu kadar stres yaparsam boyle patlak verır ıste epeydır cıkmıyordu yaa off:59:

ayy canıım geçmiş olsun
neye stres yaptın bakıyım bu kadar
kilo veremediğin için yaptıysan kızarım valla :20:

Ay ne guzel Darisi basimiza. Ben dogum oncesi hicbir kiyafetime sigamiyorum ve agustosta calismaya baslayacagim. Evdeyken idare ediyodum ama o zaman ne yapacagim bakalim.

canım çalışmaya başlayınca daha düzenli yiyorsun
ben işsizken kendi başıma kahvaltı yapmazdım canım istemezdi
bi de erken kalktığın için metebolizman daha hızlı oluyo
yani en azından benim öyle oldu

deryacım saçın hakikaten çok güzel olmuş
ben kısa saçı sevmiyorum nedense
oğlan çocuğu gibi oluyo
sana küt çok yakışmış ve rengi de çok hoş
ben de anca herkesin saç rengine imreniyorum
daha hiç boyamadım cesaret edemiyorum
buraya yazdıydım bi geçenlerde boyatsam mı diye
ama hala cesaret edemedim
herkes saçının rengi çok güzel kendiliğinden gölgeli gibi diyo
kıyamıyorum oyüzden

:60::60::60::60::60::60::60::60:

en gözell benemmmmm :21::21::21:

ya hep bende diyorum cuma tartılcam diye ama yok anam olmuyor sabah kalkınca yüzümü bile yıkamadan kendimi baskülün üstünde buluyomm :9:

bu kadar ayrı kalırsan özlersin tabee :52:

seni unutmak ne mümkün be yaaa :60::60::60:

dün boşuna dememişim karpuz yata yata böyür diyee :60::60: okadar uyursan döner tabi başınn :33::33:

günaydın cnm geçmiş olsun annem margarin koyardı uçukların üstüne günde bikaç kez iyi geliyo derdi dene istersen ...

valla uyudum hala bile gozlerim kapaniyor cok calistiriyolar beni ama :59::59::59::59::59:

canım bılıyorum oncekı msjımda yazmıstım eczane vermedı emzırdıgım ıcın .maşallah gece kalkmadıgına gore senın bebıs uslu :emir_bebek::nazar:
ilaç var canım sürünce geçiyor...[/QUOTE]

bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde

Derya bayıldım saçların acanım...
İnan o kadar hoş o kadar dadlu olmuşsun ki pacummm

bende valla bi yattığımı biliyom i kalktığımı

iç canım sen

evet saat almayı unuttuğum için oğlan evde bugün...
servis kapıyı çalınca uyandım

hatun abak be...

yesinler seni kısss

beni görmedin dabi sen di mi?

ay hepimiz o mutluluğa erem emi

sen ne yaptın kız
gözükmüyorsun...

spor yapışın ahayranım kız...

cnm anlaşılan bu topik fıstıklarlaaa dolu senide görelimm cnmmmm:32: :32: :32:

ayyy utandım :69::69:
sende koy canım
valla ben merak ediyorum kimlerle yazışıyorum diye
en azından fotodan akılda bi sima oluşuyo

facede buluşalım kızlar ya...
biri grup açsa ne hoş olur ya...
hepiniz merak ediyom...

canım bılıyorum oncekı msjımda yazmıstım eczane vermedı emzırdıgım ıcın .maşallah gece kalkmadıgına gore senın bebıs uslu :emir_bebek::nazar:
[/QUOTE]

canım uslu olur mu
gece hiç uyanmasa 4 kez uyanır...
benim uykum çok hafif zaten

yok canım orqan mafyası falan deqil çocuklar şeker toplamak için kapısını çalmışlar onları içeri davet etmiş bnmde çocuklarım var demiş sonra büyük olan kızı bir odaya diqer iki kardeşi başka odaya alıp aqızlarını bantlamış ve büyük olan kıza (11) yaşında tecavüz edip öldürmüş diqer 2 kardeşide boqarak ve bıçaklayarak öldürmüş Allah gelsin o caninin hakkından şiddetle kınıyorum...
senacım 3 gündür ağlıyorum dayanamıyorum heleki o çocukların birde can çekişmelerini anlatmışya......yok böyle bir acı ya.rabbim o ailelere bizim sabrımızıda versin.el kadar çocuğa nasıl tecavüz eder virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus.düşündükçe deliricem ya....o caniyi hemen değil böyle öyle bir dert versinki rabbim acıdan inleyip ölemesin.
günaydın kızlar... hafta sonu eşimin köyünde olduğumuzdan hiç uğrayamadım.

anam bu leslie nasıl karıdır anlamadım. hafta sonu çok yedim yürüyüş de yapamadım diye koydum önüme laptopu hadi başladım leslie ile 2 mile. bi de 5 mili indirmiştim ama uzun diye 2yi yapayım dedim.. valla 25. dakikda pes ettim. :66::66:son 7-8 dakikayı yapamadım. ama harika bişey şu an alt tarafım ölü gibi ama bence çok işe yarayacak.. bundan sonra her akşam yapcam.
kadın hiç durmadan konuşuyor amma da çene varmış. bi de ordakilerin giyimi ne komik ya :1::1::1:

onun yaptığı bazı hareketleri de yapamıyorum ayrıca.. kafam hareketi algılayamıyor..:9::9::9:

şu lesliyi nerden indiriyorsunuz ne olur banada söyleyin.kaç kere denedim bir türlü başaramadım.

Back
X