• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katilmak istiyorum araniza tek basima diyet yapmak zor geliyor umarim veriririm 76 kiloyum hedefim66 tabi simdilik:37:

hoşgeldiiiinnnnnnnnn :3:

slmmmmmm kızlarr çok özledim sizi:16::52::52::52::52::52::52::52::52:

kıss hoşgeldin nerelerdesin sen bakimmm bildirim mildirim yapılmadı hiçç :4:

bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde

süperrrrrrr :34:

offf çok yoruldum bugün yaaa
eymir gölüne gittik gezdik dolaştık temiz hava mis gibi
ordan da bowlinge gittik
halim kalmadı şuan bi gözüm kapalı şuanda :27:

bnmde elim kolum aqrıyo bide yaqmur yaqdı demin koca karii gibi aqrılarım tuttu :60::60:

derya fıstıkımmm saçını beğendim mmm biraz daha aç bence yıkadıkçada açılır amaaaa :42: :42: :42:

kız kına sürdüm onun rengi açılmıyor sabit kalıyor haftaya bikere daha yakıcam ozaman tam oturucak rengi...bu arada nasıl yakışıklı olmuşmuyum hıııı...güzel gacıyım demi:37::37:ne kadar sapık vede şımarık oldum ben yaaaaa:27::27::27::63::63:

kız kına sürdüm onun rengi açılmıyor sabit kalıyor haftaya bikere daha yakıcam ozaman tam oturucak rengi...bu arada nasıl yakışıklı olmuşmuyum hıııı...güzel gacıyım demi:37::37:ne kadar sapık vede şımarık oldum ben yaaaaa:27::27::27::63::63:

vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin :63: :63: :63: :63:

:1: :1: :1: :1: :1:

evde yapmadım hiçç hoşuma gidiyooo öle uzanıp masaj filann 30 tl veriyorummm özel hastanenin güzellik merkezinde yaptırıyorummm:34: :34:

sosyetük hatun yesinler senin masajını:27:bulan var bulamayan var kardeşim niye milletin nefsiynen oynuyon hımmmmm:47::47: hesap ver bakalım hımmmmm:47::47:

sosyetük hatun yesinler senin masajını:27:bulan var bulamayan var kardeşim niye milletin nefsiynen oynuyon hımmmmm:47::47: hesap ver bakalım hımmmmm:47::47:

gidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:

kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuu:nazar:nasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam :52:vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş:nazar::nazar::21::23:

gidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:

hiç gitmedim bacum yaaa ben utanırım kız gidememki:17::17:

bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde

canim sacin cok guzel olmus...
Bence avatar resmi bunu yap cok tatlisin, ve iki resim arasinda cok fark var...

çok sağol canım :71:negibi bir fark var diğerinde saçım röfleydi...nasıl farklı bak merak ettim şimdi:26:
seni kırmadım yaptım şekerim

Son düzenleme:
hoşgeldiiiinnnnnnnnn :3:

kıss hoşgeldin nerelerdesin sen bakimmm bildirim mildirim yapılmadı hiçç :4:

üniversite sınavına girdim yine canım çalıştım okul falan uğraştım baya vakit bile bulamadım anlıcağın ama yarından itibaren düzenli bi şekilde bildirimlerimi yapıcam zaten çok özledim sizi:16::66::66::66::66::66:

Back
X