• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sizleri seviyorum ayşecimm :16::16::16::16:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84:kızlar eşim çiqköfte almış ve taptaze dürüleride yanında 1 dürüme 4 çiğköfte sardım ve yiyorummmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ye kız ye
1 haftada onların etkisi kalmaz :9:

kızlar ben geldim:4:
kilo bildirimi yapayım
başlangıç: 86 kg.
geçen hafta: 70.4kg.
bu hafta: 69.1:53::nazar::53::53:
bu hafta giden:1300 gr.
toplam giden:16.9 kg.:nazar:
hedef: 60 kg.

vallahi ben hala şoktayım geçen haftalardan farklı hiç bişey yapmadım sadece haftada 2 gün plates ekledim:26::26:ki ben en fazla300 ile 700 gr arası verirdim oda her hafta değil :53:ama olsun sonuç çok güzel yaaaaa:52::52::52:

kızlar ben geldim:4:
kilo bildirimi yapayım
başlangıç: 86 kg.
geçen hafta: 70.4kg.
bu hafta: 69.1:53::nazar::53::53:
bu hafta giden:1300 gr.
toplam giden:16.9 kg.:nazar:
hedef: 60 kg.

vallahi ben hala şoktayım geçen haftalardan farklı hiç bişey yapmadım sadece haftada 2 gün plates ekledim:26::26:ki ben en fazla300 ile 700 gr arası verirdim oda her hafta değil :53:ama olsun sonuç çok güzel yaaaaa:52::52::52:

Kuzum bayıldım harikasın inan...:52::52::52:
Az değil 1300:nazar:
platesin etkisi çok oluyor..
En azından ben kendimi süper hissediyorum canım...

Kuzum bayıldım harikasın inan...:52::52::52:
Az değil 1300:nazar:
platesin etkisi çok oluyor..
En azından ben kendimi süper hissediyorum canım...

valla aşkitom 2 yıl öncede 1 yıl kadar yapmıştım ama bukadar etkili olduğunu unutmuşum :64::64:şu an hoca eşliğinde yapıyorum diğer günler evde kondisyon aletlerimle(koşu bandı,eliptik bisiklet)çalışıyorum :8::8:çok alıştımki spor yapmadığım gün suçluluk hissediyorum :53::53:delimiyim neee:37::37:

valla aşkitom 2 yıl öncede 1 yıl kadar yapmıştım ama bukadar etkili olduğunu unutmuşum :64::64:şu an hoca eşliğinde yapıyorum diğer günler evde kondisyon aletlerimle(koşu bandı,eliptik bisiklet)çalışıyorum :8::8:çok alıştımki spor yapmadığım gün suçluluk hissediyorum :53::53:delimiyim neee:37::37:

spor salonu gibi hatunsun vesselam.....:52::52::52::60::60::60:

bugün şımarıp kendime ödül verdim:1::1:
sabah(08.15)
az tavuk çorbası bol pulbiberli,2 dilim çavd.ekmeği
ara(10.10)
3 badem 2 ceviz 3 fındık 5 kuru üzüm
öğlen(12.10)
1 pors. arnavut ciğeri(pilavsız bol soğan salatalı),1 bardak ayran
ara(15.10)
1 kuru incir,1 kuru kayısı
akşam(18.30)
sarmısaklı yoğurtlu kıymalı soslu(mantı tipi)spagetti makarna(sadece haşlanmış)1 porsiyon:17::17:
bol çoban salata sirkeli

napıyım kızlar biraz ödül verdim kendime:78::78:çokmu olmuş :26::26:
gün boyu 2 lt.su yeşil çay ve bitki çayları
gece arada(22 civarı)1 bardak çubuk tarçınlı süt ve 3 altın çilek yerim yeşil çay içerim:68::68:

Son düzenleme:
spor salonu gibi hatunsun vesselam.....:52::52::52::60::60::60:

napayım anacım bunca senedir kendime özel yaptığım tek şey bu(bunlarıda bu sene yaptım )canım şimdiye kadar hep kendimden verip kimseden bişey istemiyordum ama artık yeter bende önemliyim sağlıklı olucamki çocuklarımın başında olayım değilmi:34:

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum ve menumu yaziyorum
sabah
yumurta,yarimsar salatalik domates, hindiba
yarim kk beyaz peynir
3 tane zeytin
1 tgane yarim sekerli cay
1 dilim tb ekmegi

ara iki isirik haley

oglen yarim tabak pilav
4 kasik yogurlu patlican
biraz yesilik

1 form cay
ara
dondurma

aksam
yarim tabak zeytinyagli kabak
yarim kase yogurt
iki isirik ekmek

yatana kadar 1 frm cay
3.5 litre su

yorumlarinizi bekliyorummmmmmm...

napayım anacım bunca senedir kendime özel yaptığım tek şey bu(bunlarıda bu sene yaptım )canım şimdiye kadar hep kendimden verip kimseden bişey istemiyordum ama artık yeter bende önemliyim sağlıklı olucamki çocuklarımın başında olayım değilmi:34:

kesinlikle canım...
keyfine bak...

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum ve menumu yaziyorum
sabah
yumurta,yarimsar salatalik domates, hindiba
yarim kk beyaz peynir
3 tane zeytin
1 tgane yarim sekerli cay
1 dilim tb ekmegi

ara iki isirik haley

oglen yarim tabak pilav
4 kasik yogurlu patlican
biraz yesilik

1 form cay
ara
dondurma

aksam
yarim tabak zeytinyagli kabak
yarim kase yogurt
iki isirik ekmek

yatana kadar 1 frm cay
3.5 litre su

yorumlarinizi bekliyorummmmmmm...

Harika bir menü...
Valla canım dondurma çekti..
Buzdolabı dolu...
Bu saatte olmaz kaldı yarına...:14::14:

Son derece hafif ve güzel inan...

herkese iyi akşamlar tavsiye üzerine sizinle menülerimi paylaşmaya talibim ve de yorumlarınıza beni tanıyorsunuz artık arzunun ablası:34:menümü yazayım
sabah ballı sirkeli ılık su beşibiyerde çayı
ara elma
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık maydanaoz 1.5 dilim tahıllı ekmek
ara çeyrek dürüm etsiz çiğ köfte
öğle tavuksulu şehriye çorbası haşlanmış karnıbahar brüksel lahanası yoğurt 1 dilim t ekmek
ara 2 kuru kayısı 1 tam ceviz
akşam bakla yoğurt haşlanmış sebze 0.5 dili t ekmek 1 çatal haşlanmış tavuk göğsü
ara portakal yerim
3litre su yeşil çay form çayı 5 i biyerde çayı içiyorum gün boyu 1 saatten fazla yürüdüm bunun 45 dakikası yokuş yukarı
bekliyorum yorumları

hariksın kesinlikle katılıyorum.... hormonlarımız, iş yukumuz,doğum... kadınlar yıpranıyo, kilo alıyo.bakmalıyız kendimize

herkese iyi akşamlar tavsiye üzerine sizinle menülerimi paylaşmaya talibim ve de yorumlarınıza beni tanıyorsunuz artık arzunun ablası:34:menümü yazayım
ara elma
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık maydanaoz 1.5 dilim tahıllı ekmek
öğle tavuksulu şehriye çorbası haşlanmış karnıbahar brüksel lahanası yoğurt 1 dilim t ekmek
akşam bakla yoğurt haşlanmış sebze 0.5 dili t ekmek 1 çatal haşlanmış tavuk göğsü
ara portakal yerim
3litre su yeşil çay form çayı 5 i biyerde çayı içiyorum gün boyu 1 saatten fazla yürüdüm bunun 45 dakikası yokuş yukarı
bekliyorum yorumları

güzel bir menü,ben beğendim dengeli ve yeterli canımcım ilk yorum benden bereket allahtan:60::60:çiğ köfte biraz sırıtmış ama...

Son düzenleme:
ara elma
ara portakal yerim
bekliyorum yorumları

ablacım gayet güzel fakat kaptanımızında fıkrı kesın gelırse yorumu osekıld eolur ekmegı sadece sabah yemek cıg koftedede azdaolsaekmek var onun dısında aksam tavugu daha cok yıyebılırısn bence:34:

ablacım gayet güzel fakat kaptanımızında fıkrı kesın gelırse yorumu osekıld eolur ekmegı sadece sabah yemek cıg koftedede azdaolsaekmek var onun dısında aksam tavugu daha cok yıyebılırısn bence:34:

ben de ekmeğiçok az olmasın diye yiyodum yemesemde olur yani toplam 3 dilim var çiğ köftede bimden almıştım 1 parça yedim minnacık:14:

ara elma
ara portakal yerim
bekliyorum yorumları

Hoşgeldin öncelikle..
Eksikliğin hissediliyordu canım..
Sen geldin bak neşe getirdin foruma..

Bencede dengeli bir menü..
Çok iyi..
Yalnız yokuş yukarı yürümene ayrıca bayıldım..

Back
X