• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtır hatunlar
bakıyorum daha hareket yok
tabiiiiiii gece yarısına kadar muhabbetin belini kırınca sabah uyanamadınız
bildirimi yarın yapıcam ama nihayet 69 gördüm
çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaa
başardım yıllar sonra 6 lı rakamları gördüm.

Son düzenleme:
:54::54::54::54::54::54:günaydıııııın kızlar bi kaç gündür yazamıyorum ama bugün açabildim sadece 1 kilo verebilmişim hala çizerge yapamadım ne yapalım işte neyse tekrara gününüz aydın olsun öpüldünüz:54::54::54::54::54::54::54:

Günaydın arkadaslar bende kılo veremedım bu hafta almadımda yerımde sayıyo gozukuyorum muazzez senın gıbı dun msjını gordugumde gıtmıstın canım.bende bıldırımımı yarın yapıcam belkı 100-200 gr gıder cunku tuvalete cıkamadım kac gundur:1:

günaydın kızlarrrr kaçamağının dibine vurduğum bu haftaa kilo veremedim :20: :20: :20: ama allahtan almadım kilomu koruyorum:37: :37: :37: bu bile iyi bişeyyy böle avutuyorum kendimi :52: :52: :52:

canım sen hep demezmisin metabolizmamız bazen yavaşlar diye..bu bana hep moral olmuştur.. sen herzaman mükemmel gidiyordun maşallah bu hafta da nazar boncuğun olsun:nazar::nazar:

günaydın çıtır hatunlar

kız bende çok mutluyum yeniden döndüm 6lı rakamlara yaşasın yuppiiii:66::66::66::66:

geçen hafta 70.1 bu hafta 69.4 giden 700 gr

Günaydın arkadaslar bende kılo veremedım bu hafta almadımda yerımde sayıyo gozukuyorum muazzez senın gıbı dun msjını gordugumde gıtmıstın canım.bende bıldırımımı yarın yapıcam belkı 100-200 gr gıder cunku tuvalete cıkamadım kac gundur:1:

wc çok etkiliyor cnm form çayları dene:34: :34:

canım sen hep demezmisin metabolizmamız bazen yavaşlar diye..bu bana hep moral olmuştur.. sen herzaman mükemmel gidiyordun maşallah bu hafta da nazar boncuğun olsun:nazar::nazar:

kız bende çok mutluyum yeniden döndüm 6lı rakamlara yaşasın yuppiiii:66::66::66::66:

kızlar ben ne zaman menümü paylaşmazsam bilin ki kaçamaklar uçmuştur bu haftaa bi kere menü yazdım gerisi kaçamak evet bu cuma olmadı haftaya cuma inş giderrr :37: :37: :37: :37: bazen vucud direniyo ama bende direniyom kazanan ben olcam:33: :33: :33:

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,hayırlı cumalar hepinize...
gelelim konumuza

:68::68::68::68:yazmaya da yüzüm yok ,bu pazartesi tekrar başlamıştım,2 akşam daveti ve iradesiz hayır diyemeyen ben yerimde saymışımm:27::27::27::27:neyse yinede umudumu kaybetmiyorum
menümüde yazarım birazdan :69::69::69::69::69::69:

günaydın kızlar....
kilo veren herkesi tebrik ederim...
veremeyenler yerinde sayanlarda ii yine...
başımızda kimse olmayınca halimizide görmüş olduk...:52::52:
kaptan gel gariii
olmuyor böyle

kizlar kil veren arkadasalri tebrik ediyorum veremiyenlerde uzulmesin en azindan kilonuzu kruyorsunuz buda guzel...
bende kendim 6'li rakami gorurum diye dusundum ama kismet olmadi duz 70 olmusum 1700g:64::64::64::64: vermisim carsamba dikat etseydim boyle olmazdi cezami cekiyorum gerci aksamda kacamagim cok oldu sitresten....

sende durumlar nasıl canım:34:

Canım bu hafta çok düzensiz beslendim..
Moral bozuk olunca hep tatlıya saldırdım..
Çocuklar da hasta..
Eşim bile bu ballıları nasıl yedin 4 tane dedi...
Anla artık..
Ben bu hafta fazla veremedim..
Plateste sadece 2 kez yapmıştım..
Hiç yemek yemediğim günlerin yanında
Abarttığım günler de oldu...

Geçen hafta: 65.2 kg
Bu hafta: 64.9 kg
Giden: 300 gr

Hiç yoktan iyidir..:2::2:

kızlar merhaba;

ben dün sabah tartıldığımda 72 kg idim.

bu sabah tartıldım 71,5 kg geldim..

normal mi sizce ?
:26:

ve kilo bildirimini kime yapıyorsunuz?

Canım bu hafta çok düzensiz beslendim..
Moral bozuk olunca hep tatlıya saldırdım..
Çocuklar da hasta..
Eşim bile bu ballıları nasıl yedin 4 tane dedi...
Anla artık..
Ben bu hafta fazla veremedim..
Plateste sadece 2 kez yapmıştım..
Hiç yemek yemediğim günlerin yanında
Abarttığım günler de oldu...

Geçen hafta: 65.2 kg
Bu hafta: 64.9 kg
Giden: 300 gr

Hiç yoktan iyidir..:2::2:

canim moral buzuklugu ve kacamaklara ragmen 300g cok guzel bence tebrikler...

kızlar merhaba;

ben dün sabah tartıldığımda 72 kg idim.

bu sabah tartıldım 71,5 kg geldim..

normal mi sizce ?
:26:

ve kilo bildirimini kime yapıyorsunuz?

canim kilo bildirimini normalde cuma yapiyoruz ama bu haftaya ozel yarin kaptan engin sena'ya yapilacak..

ya kızlar senaya mesaj gönderilmiyor diyo ne yapcaz biz şimdi onun özeline bldirim yapmıcaz mı?????

bu şok diyette fena degilmiş :44:
en azından çok sağlıklsız değil gibi geldi bana

anaaaaaaaaaaaaa normal gunde ben bukadar yemiyorum aman sonra kilo aldirmassin bize sempatik yoksa herkesin önüne gecmek icin mi yazdin :52::52: ama gayet saglikli seyler yani :21:

:9::9::9:
yok kız yaparmıyım öyle şey
dün kılavuzla konuştuyduk biraz
onunda kilo vermesi durmuş biraz araştırayım dedim
kızın birine diyetisyeni vermiş
ekmek biraz çok evet ama belki şaşırtma tekniği o dur bilemiyorum ki
günaydın kızlarrrr kaçamağının dibine vurduğum bu haftaa kilo veremedim :20: :20: :20: ama allahtan almadım kilomu koruyorum:37: :37: :37: bu bile iyi bişeyyy böle avutuyorum kendimi :52: :52: :52:

bence de en azından kilo almamışsın bak
ben dikkat etmeme rağmen vermedim
sabah tartıldım aynıyım
gerçi karnım çok şiş
dün süt içip yattım
dokundu sanırım bana
kizlar kil veren arkadasalri tebrik ediyorum veremiyenlerde uzulmesin en azindan kilonuzu kruyorsunuz buda guzel...
bende kendim 6'li rakami gorurum diye dusundum ama kismet olmadi duz 70 olmusum 1700g:64::64::64::64: vermisim carsamba dikat etseydim boyle olmazdi cezami cekiyorum gerci aksamda kacamagim cok oldu sitresten....
süpeeerrr :64::64:

canim moral buzuklugu ve kacamaklara ragmen 300g cok guzel bence tebrikler...
biz onu da veremedik baksana :50:
yarın sabah tuvalete falan çıkıp tartılcam bi de
belki de şişlikyüzünden kilo verememiş durumdayımdır :84::84:

günaydın çıtır hatunlar
kizlar harika ya darisi benim basima umarim bende 6 'rakamlari gorurum

:46::46::46::46::46:bide alkis yapayim size...:46::46::46:

Back
X