• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

göreceksin canımmmmmmmmmm.ne kalmış şunun şurasında.

aramıza hoşgeldin canım.nasıl duruyorsun tartımadan 12 gün ben günde en az 2 defa çıkıyorum tartının ağzı dili olsa alın şunu diye bağıracak.

bir gün daha kazanamadık yani.neyse mecburen yapıcaz.

ya birde 6 lı rakamlardan bahsediyosun süpersin ya bir haftada 1700 mükemmel bir sonuç.

hoşbulduuuuk :)

bilerek tartılmıyorum aslında, çünkü ne kadar cok tartılırsak okdr kötüymüş.. vücut kendi kendini şartlayarak strese girerek daha az kilo verirmişiz..
en ideali haftada bir ac karnına olsa gerek..

herkese selammm
bu sabahki menüm

yarım domates
yarım salatalık
1 dilim dost ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 fincan form çayı

ara

bol bol su...

öğle

1 haşlanmış yumurta
1 fincan form çayı

ara
yarım dilim ekmek
3 zeytin
su

akşam

1 kase çorba

Kilo bildirimi
: dün başladım diyetime
dün sabah aç karna
75.0 :59:

bu sabah aç karna
74.4 :34:

menümü değerlendirirseniz sevinirim...:71:

Son düzenleme:
herkese selammm
bu sabahki menüm

yarım domates
yarım salatalık
1 fincan form çayı

ara

bol bol su...

öğle

1 haşlanmış yumurta
1 fincan form çayı

ara
yarım dilim ekmek
3 zeytin
su

akşam

1 kase çorba

Kilo bildirimi
dün sabah aç karna

bu sabah aç karna

canım merhaba,,

kolay gelsin öncelikle...
bence cok agır bir diyet olmus baslangıc için. kahvaltın iyi, öğle yemeginde bnce kocamaaaan tabak yagsız bir salata yesen daha iyi olur...

ben mesela bugün sabah nesfit yedim yagsız sütle kahvaltıda sekersiz cay içtim. arada 1 adet kepekli grissini, öğlen yemegimde de kocaaaamaaan bir salata yedim yagsız ve tavuklu.. su an cok tokum.. arada da bir grisssini yiyip aksam yemeginde sadece bir kase diyet yogurt ve 2 salatalık yemeyi düşünüyorum..

bence en yogun ve zengin öğünün ögle olsun ki gün içerisinde eritebilesin..

sevgilerrr :nazar:

herkese selammm
bu sabahki menüm

yarım domates
yarım salatalık
1 fincan form çayı

ara

bol bol su...

öğle

1 haşlanmış yumurta
1 fincan form çayı

ara
yarım dilim ekmek
3 zeytin
su

akşam

1 kase çorba

Kilo bildirimi
dün sabah aç karna

bu sabah aç karna

canım sabah menun guzel ama bence dıgerlerı az aksam corba yanına salata yogurt yıyebılırısn oglende bı sebze veya et yemegı olmalı bence

canim normaldir vucut beli bir sure direnmeye gecer sende diren vazgecme geri vucudun direnci kirilacaktir.....

evet direniyor daha önce çok diyet yaptığım için.direnmeye çalışıyorum ama moralim çok bozuluyor.dünde kontrole gittim hiç verememişim 200 gramcık gitmiş.tek günlük şok diyet yada çay fln deniyoruz ama olmuyo olmuyo 3 haftadır aynıyım çok moralim bozuk kötüyüm.o kadar emek harcıyorum ki.bnm yaptıklarımı yapan iğnenin deliğinden geçerdi.:58::58: =(=(=(=(

menüm

sabah kahvaltıdan önce içine karanfil attığım sıcak su bir bardak
kahvaltı
2 tam ceviz
domates salatalık(yada marul fln)
1 kk diyet peynir yada 1 yumurta
açık çay yada meyve çayı
2 dilim kepek çavdar yada tahıllı ekmek

ara
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığı siyah kuru üzüm

öğlen
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz etsiz az yağlı)
1 kase çorba
yarım su bardağı yoğurt
salata

KIZLAR Brokoli hasladim suyunu dökmek istemedim suan icine limon siktim ve iciyorum faydasi varmidir acaba iyi biseymi yapiyorum ?:26:

herkese selam kilo bildirimimde bulunayım.
başlangıç 75
g.hafta 69,8
bu hafta 69,8
verilen KOCAMAN 0

kilo bildirim :))
başlangıç 79.3
geçen hafta 73.4
bu hafta 72.4
giden 1 kilocuk
toplam 6.9kg
hedef 65
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :65::nazar::nazar:
gecen hafta yerimde saydım gerçi reglinde etkisi var.bu ay sonu 69 olurum inşşş.yeni yeni kıyafetler almayı çok istiyorum.beyaz jean giymek istiyorum çokmu şey istiyorum:14:

slm kızlar ben geldim :64::64: özleyenler ve yeni gelip daha beni tanımamış olanlara allah sabır versin diyorum.:27:
uzun zamandır bazı terslikler benim kendi şahsi tersliklerim vs. aranızda olamadım.dyeti hiç sormayın harflerinide anmayın bi süre benim adıma :) bi düzen oturtamadım gitti bıraktıktan sonra.şimdi kendime 1 mayısa kadar zaman tanıyıp ozaman listeye girmeyi planlıyorum.kilo vermeye başlayan arkadaşlara kolay gelsin görüşemediğim süre zarfında form kazanan arkadaşlarımada tebriklerimi sunuyorum :54:

herkese selam kilo bildirimimde bulunayım.
başlangıç 75
g.hafta 69,8
bu hafta 69,8
verilen KOCAMAN 0

ne kadar süredir diyet yapıyorsunuz bilmiyorum amaaa bence bu hafta kilo veremediğiniz için üzüleceğinize 5 kilodan fazla verdiğiniz için sevinin :)
tebriklerrr... :nazar:

kızlar ben kilo bildirimimi özelden yapamıyorum. aynı urumda olan var mı? yada ben bişey mi kaçırdım..

ne kadar süredir diyet yapıyorsunuz bilmiyorum amaaa bence bu hafta kilo veremediğiniz için üzüleceğinize 5 kilodan fazla verdiğiniz için sevinin :)
tebriklerrr... :nazar:
canım çok sağol yaklaşık olarak ocaktan beri yapıyorum. haşimato hastasıyım. gram gram gidiyor. ama bu hafta hiç gitmedi. ve temmuza kadar vermem gereken çook kilo var.:25:

canım çok sağol yaklaşık olarak ocaktan beri yapıyorum. haşimato hastasıyım. gram gram gidiyor. ama bu hafta hiç gitmedi. ve temmuza kadar vermem gereken çook kilo var.:25:

geçmiş olsunn ama eminim ki yawaş yawaş verdiğiniz kilolar daha da kalıcı olacaktır...
sabrınızı ve ümidinizi yitirmeyin... hepberaber taş gibi olucaz inşallah :70:

bu kilo bildirimi nedirrrr.. kime ve nasıl yapıyoruzz :)
topiğin kaptanı sena ona her cuma kilo bildirimi yapılıyo.kaç kiloydun kaç kilo verdin aldın.toplam haftalık şekilde yazıyosun.sonra genel tüm topiktekilerle beraber listeleniyo başarı metren deşifre ediliyo anlıyacağın :1::1:

Son düzenleme:
hoş bulduk canım çok teşekkür ederim.inşaallah sağlıklı zayıflayacağım.form çayı iştehımı baya kesti habire acıkan ben artık neredeyse hiç acıkmıyorum .ama zayıflamıyorum da kilomu aynı gösteriyor tartı ama:) 38 pantolonlarıma girmeye başladım:):62::62:

menüm

sabah kahvaltıdan önce içine karanfil attığım sıcak su bir bardak
kahvaltı
2 tam ceviz
domates salatalık(yada marul fln)
1 kk diyet peynir yada 1 yumurta
açık çay yada meyve çayı
2 dilim kepek çavdar yada tahıllı ekmek

ara
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığı siyah kuru üzüm

öğlen
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz etsiz az yağlı)
1 kase çorba
yarım su bardağı yoğurt
salata

öğleden sonraki aramda
1 portakal
1 avuç leblebi

Back
X