- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
günaydın günaydın günaydınlarrrrrrrrrrçıtırlarım erkenden kalkıp topiqi açmışlar bakıyorumda
afferinn size aferinnn
öpüyommm hepiciniziii
hava güzel olsun nolurrr kapalı gibi yaa bir yandanda güneş açıcak gibi :26: hava güzel olunca yürüyüşe daha bir merakla çıkıyorumda
canımıniçiiiben senin yerinde olsam o kokuya herkesin yemesine istinaden 1 tane yerdim..sanırım küçük oluyor o lokmalar..diyetine bir zararı olmazki az yersen canım..bende dün görümceme gittim çok şey yapmış hepsinden birer parmak kesip tattım ve doydum..diyet böyle olunca daha bir güzel oluyor..biz yiyerek zayıflıyoruz yani hiçbirşeyden mahrum kalmadan..lokma küçük olduqu için 1 tane yiyebilirsin büyük parçalı bişey olduqunda ucundan 1 parmak keserek yiyebilirsin..hem aklın kalmaz hem tatmış olursun hemde diyetine bir zararı olmaz..ölçümüz 1 parmak kalınlıqı unutma canım
senacım aslında canım çok çekti ama biliyorsun çok yağlı oluyor lokma birde akşama spor yapamıyacaktım o yüzden yemeği tercih etmedim ama söylediklerin aklımın bir ucunda bulunsun bir dahaki sefere öle yaparımbugünde kaçamak yok bana yarın eşimle pikniğe gidicez nasipse yarın bi kaçamak yaparım diyorum
![]()