70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.

o elma sirkesini nasıl içiyosunuz yaa
benim midem çok sağlıklı olmadığı için içemiyorum etkisi var mı acep

yap bi bebiş daha ikiz gibi büyütürsün arası uzadımı zor gelir benim yok ya şimdi kolay kolay yazıyorum yap diye:9:tabi zordur herhalde daha oğlun küçükmüş ama yinede yap bi tane daha ben olsam 4-5 Allah ne verdiyse yapardım :emir_bebek:canım Allah yardımcın olsun bu aralar erkekler bi coştu bebek isteme konusunda benim adamda çoşuyor ama yazık coşup coşup duruluyor:9: ne yapsın olmayınca:31:

canım bende arayı cok acmak ıstemıyom ama bu kadarda erken deıl cunku benım bel fıtgıım var ve dah atedavı olamadım bakalım bu aksam tekrar konuscam bu haftada doktora gıtcem ıns bıarz daha erteleyebılırım:44:

ewetr bencede çook igrenç ama çook faydalı gerrçekten hem iştah kapatıyo hem bol idrar faydası çook yağ yakımını hızlandırıyomuş hemde arada dene yinede :1:

içine 2 tane karanfil atıp 5 dakika bekle öle dene bakalım bi arkadaşım öle içiyor karanfil kokusunu alıyormuş

benim ki kokudan değil
mide sorunu var bende
midem mahvolur onu içersem

canım bende arayı cok acmak ıstemıyom ama bu kadarda erken deıl cunku benım bel fıtgıım var ve dah atedavı olamadım bakalım bu aksam tekrar konuscam bu haftada doktora gıtcem ıns bıarz daha erteleyebılırım:44:

sağlık herşeyden önemli canım eşin anlayışla karşılayacaktır bence bel fıtığın varsa önce tedavini ol tabi hakkınızda hayırlısı olsun canım

Bu arada pelin diyet kurabiyeyi yaptım dün cok güzel oldu tadı yerınde asırı tatlı deıl ama güzel yani resım cektım laptop tamırden gelırse atıp yüklüycem buraya bılgıne:34:

Back
X