70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper cnm bizede tarif wersene yapalım sana afiyetolsun bizde isterizzz :17:

canım ebnım tarıfım deıl burdakı arkadaslardan aldım yanımda yok ama hatırlıyom yaptıgım ıcın.
1.5 cay bardagı lıght yogurt
2 bardak yulaf ezmesı
2 yumurta
kabartma tozu,vanılya
2 y.k zeytinyağı
kucuk dogranmıs kuru incir,kayısı,yaban mersini,kuru üzüm bır buyuk kase kadar heposını karsıtıryosun yağlı kagıtta kasık kasık koyup 180 derecede fırınla süper oluyor:34: ınsallah unuttugum malzeme yoktur:1:

canım ebnım tarıfım deıl burdakı arkadaslardan aldım yanımda yok ama hatırlıyom yaptıgım ıcın.
2 bardak yulaf ezmesı
2 yumurta
kabartma tozu,vanılya
2 y.k zeytinyağı
kucuk dogranmıs kuru incir,kayısı,yaban mersini,kuru üzüm bır buyuk kase kadar heposını karsıtıryosun yağlı kagıtta kasık kasık koyup 180 derecede fırınla süper oluyor:34: ınsallah unuttugum malzeme yoktur:1:

çook güzelmiş kızz hemde vitaminli afiyet olsun bende denicem c.tesi hemen :)))

sağol canım bana kaçamak geldi hafta içi böle olmuyor ya :9:kdr canım şunu söyleyeyim çocuk büyütmek zormuş bir gün gezmeye gittik hem yoruldum hem çok eğlendim ona ellerimle yedirdim yemeğini ama tavuk söz konusu olunca bana bırakmadı bi görsen bıraktı çatalı koca parçayı elleriyle yedi bende onu seyrettim:90: konakta piknik yaptım kuzucuğumla izmirde konak ilçesi var belkim duymuşsundur pizzacıya gittik orda yemedi ben piknik yapcam dedi aldık yiyecekleri bulduk bi ağaç gölgesi denize nazır ohhh sefa yaptık kuzucumla rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat:emir_bebek::emir_bebek:

inşaallah hayatım sana ,bana,sudeme(oda istiyordu galiba:44:)tüm evlat sevgisini tatmak isteyenlere rabbim tattrısın hayılısı vesağlıklısıyla inşaallah..şuanda ezan okunuyor ezanların yüzüsuyu hürmetine...:16:zordur tabi ama yaşayalım bizde bende geçenhafta arkadşaımın kızına baktım bizde,3.5yaşınd ahep ilgi istiyor yemekten kaçkere kaldırdı beni,derler ya kalkınca iştahım kaçıyor doğruymuş:1:kalK OTUR insan doyuyor yani ozamnda zayıflaırz bizz:emir_bebek:
yinede eşim yoktu ikimiz masada yemek yedik hoşuma gitti yalnız değildim:7:ohhh bende olsaydım evet konağı biliyorum izmire bekarken gelmiştim bide 2sene önce ramazanda 3gün uğradık gezemedik..:50:teyzemde var kemalpaşada,eşimle istiyorum şöleee ayrıntılı gezmeyi:40:
izmirin havasını severim ya nemi bana dokunmamıştı,antalyada şişmiştim gözlerim nemden ağırlık oldu sahilde kapanmıştı:53:
samsundayım ve artık iyice alıştım neme,rüzgara:52:

önemli deil canım ne kusuru cok gecmıs deıl zaten sabah yazdım:1:

okudum geldim tatlım
merak ettim noldu diye
ya üzüldüm valla senin adına
eşinle oturup sakin sakin konuşmayı denesen
sonuçta bi tanesi emiyo daha
hem rahatsızlığın varmış bel fıtığı ciddi bi problem

mönüne imrendim kız ahh ahh benim anneciğimde yaşaydı oda bana yapardı çalışıyorum diye bende gidince eve mis gibi yemek kokularıyla girerdim eve:14:ama şimdi bizim evde akşam değil sabahları yemek kokusu oluyor:9:yemekleri sabahtan yaptığım için:26:
ahh ahh can verilesi anneler melek onlar melek :16:sende artık bizden oldun yine annen gitti cici cici yemekler yok artık tadınada doyamamışsındır şimdi dimi oh ne güzel ya anne yemeği gibisi varmı be ya bu dondurma işini ne yapcam bilmem öle kaçamakla falan doyarmıyım bilmem ben bir oturuşta bir kilo bitiriyordum öle çok severim yani ama ne yapalım artık kaçamak gününü iple çekicez dondurma yemek için:52:

canım benim, allah rahmet eylesinn :59:
allah onları başımızdan eksik etmesin, ne kadar zor olduğunu tahmin edemiyorum bile..
sen gel bana, annem 2mizin de annesi olsun, 2mizede yemekler yapsııın :70::71:

oh kuzu ne güzel valla ben de imrendim. annemi özledim:2:
özledim kız valla seni. ben de kaynanamdaydım 4 gün boyunca baya bi direndim direndim dün patladım sonunda dolmaları sarmaları götürdüm :2: tabi bu sabah tartıldığımda cumagünkü kilomdan +500 gram çıktım. umarım atarım cumaya kadar hepisini. allah kavuştursun bi tanem benim.:54:

ayarsız hatuncuuum sen atarsıın merak etme, 500 gr ne ki senin için :1::1:
yedikleri yaramasın bebekime inşallaaah :1:

okudum geldim tatlım
merak ettim noldu diye
ya üzüldüm valla senin adına
eşinle oturup sakin sakin konuşmayı denesen
sonuçta bi tanesi emiyo daha
hem rahatsızlığın varmış bel fıtığı ciddi bi problem

canım geçmiş olsun yaaaaa bende de war bel fıtıgı seninki ne boyutta peki ????bende 2 tane var ama sorun olmuyo şimdi

yap bi bebiş daha ikiz gibi büyütürsün arası uzadımı zor gelir benim yok ya şimdi kolay kolay yazıyorum yap diye:9:tabi zordur herhalde daha oğlun küçükmüş ama yinede yap bi tane daha ben olsam 4-5 Allah ne verdiyse yapardım :emir_bebek:canım Allah yardımcın olsun bu aralar erkekler bi coştu bebek isteme konusunda benim adamda çoşuyor ama yazık coşup coşup duruluyor:9: ne yapsın olmayınca:31:

bencede yap bi bebiş yaaa:52:belenay bizde yok bari onlar yapsın gibi oldu:60:bizmde olsun ama onlard ayapsın yaaa:emir_bebek::emir_bebek:ben bekarken 3 derdim daha fazlasını değil tabiki:1:eşimde 2 derdi..rabbim nasip ederde birtane olursa ki geldim 30yaşıma,hani strestense birtane olunca gerisi oluyorya hemen 2.yide düşünüyorum.tabi tedavide ilkçocuklarım ikiz olmazsa:52:
arcak canımmm..çalışıyosun diye böle düşünüyosundur eminim,çevremde çok örnekelri var ama sende olmaz belki ama birarkadşaımda 2. olmuyor birtürlü neyaşıyacağımızı bilemeyiz,eşinin istemesindede vardır bir hayır değilmi?rabbim istetmiştir:34:
tamam 3aylık iğne ol,eylülde başlarsın çalışmalara hem nebiliyosun hemende olacağını:44:

belenay kaçyıllık evlisn bebeğim:69:

ok anlaşıldı.

ilk ve son eleştirim olması için gayret sarfedecem.fıstık:16::16::16::16:

ben de karşımdakı ınsanın samımıyetıne güvenerek ıyı yonde eleştiririm.eleştirimi kaldıramayan da benımle arkadaşlık kurmaz da ,arkadaşlığını devam ettiremez de.ancak benı bu şekilde kabullenırse benımle arkadaşlığı sürer.önemli olan da budur zaten

fıstık özledım seniiiiiiiiiiiiiii

sudemm canımm bak ben burda seni samimi buldum diye bi özelliğimden bahsettim aslında çokta özellik değilde:53:ilk ve son nedemek aşkolsun yaaa:84:
bende samimi bulduklarıma çok alınmam hayatım:50::70:

yokluğunda bile beğenilen kadın geldi :60: yaz geldi ve ben balkonda bi yandan pişerken bi yandanda çay içmekteyim.inşallah benim ruhuma bedenimede kısa zamanda yaz gelir :26:

belenay burarada arcak 2.ye hamile kaldığında bebeğini memeden ayırmasıda olmaz yaa:50:burayı es geçtik ama önemli:20:biz karışmayalım:60:ama hamile kalana kadar emme süresi yeterliyse onuda bilemeyiz:53:neyse hayırlısııı olsun bakalım..yaz geliyorr rtopikte patlama var bu hatunlar zayıfladıkça ya dahada çekici oldular :48::48:
yaDA kocişler kıskanıyor ve kilo almalaırnı istiyorlar hamile bırakarak:4::4::60:anca böle olur yoksa nasıl kilo alıcaklarrr:52:
g.düş arkdaşım naptı ya:4:bana onu hatırlattı haydi bizde zayıflayalımda bziim eşlerde bi patlama çıkarsınnn:60:ozaman belki kalırız hamileeeee:49:

zayıflayıp hamile kalmadan mezun olan yok bu topikte :60: ben bu yüzden acele etmiyorum mezun olmak için :63:

Son düzenleme:
2 bardak yulaf ezmesı
2 yumurta
kabartma tozu,vanılya
2 y.k zeytinyağı

hıım güzel bişeye benziyo :23:

Back
X