70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar kizzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!

evet karar verdim carsamba gunu akupunktura gidecegim :52::52::52::52::52:

Bide benim icin dua edin bir ev bulduk ins olur alariz tabi hayirlisiyla cooook heycanliyim ins hayallerim gerceklesir ama eyer ev olursa turkiyeye gelemiyorum ama olsun seneye gelirim ins tek ev olsunda degilmi:64::64::64::64::64:

inşallah hayırlısıyla alırsınız canım benm:54:

kızlar bu gece yatamadık hastamız vardıda o yüzden sabah işe geç kalıcam diye kahvaltı yapamadım iş yerimde ara öğünlerim için aldığım 7 tane fındık 3 adet gün kurusu kaysı ve 10 adetkan üzümü yedim çok mu abartmışım acaba ya:26:

kızlar bu gece yatamadık hastamız vardıda o yüzden sabah işe geç kalıcam diye kahvaltı yapamadım iş yerimde ara öğünlerim için aldığım 7 tane fındık 3 adet gün kurusu kaysı ve 10 adetkan üzümü yedim çok mu abartmışım acaba ya:26:

keşke bi simit felan alsaydın az peynirle :6::10:
çok geçmiş olsun ayrıca.

Son düzenleme:
günaydın herkese güzel bir gün diliyorum kaçamaksız iradeli bir hafta olsun inşallah

senacım inşallah temiz çıkar sonuç hiç endişelenme benimde babam kanserden vefat etti doktorumuz 5 yılda bir yaptırmamız gerektiğini söyledi 2 yıl önce karın ağrısı ama şiddetli birde kanamayla doktora gittim acil çekelim dedi yaptırdım bişey çıkmadı 4-5 ay önce şikayetlerim tekrarlayınca tekrar gittim 5 yılı beklemeden yapalım dedi ama ben gidemedim yaptırmam lazım ama bekliyorum rabbime şükürki böyle tedavi imkanları var sende meraklanma canım inşallah bişey çıkmaz benim ilk çektirdiğimde bağırsak tembelliği var demişti tabi tedbiri elden bırakmamak lazım canım

günaydın cicişler nbr bakalım görüşmeyeli nasılsınız
burada kaptanıma sesleniyorum çooook geçmiş olsun inşşş eski saglına kavuşursun :5: :43: :59:

bende bugün sabah kahvaltısı olarak 1 galeta ve form çay içtim kızlar :9:

günaydın kızçeler:21::21::21::21::21::21::21::21:
sena cım içini ferah tut tüm hastalıkların başı stres
sonuçlar iyi çıkar ALLAHın izniyle
dünkü menüm:56::56:
sabah
yarım dlm ekmek
3-4 zeytin 1tane ceviz
4tane badem
ara
1 elma 2ceviz
öğlen akşam karışık
mantar çorbası
semizotu salatası
sebze yemeği
1 dilim ekmek

bitki çaylarım ve 2lt su

saol cnm benm işte alabileceğim açık hiç bi yer yoktu o yüzden alamadım:59: çok mu abartılı olmuş peki kahvaltım
hayır abartı olmamış bence az olmuş normal bi kahvaltı her zaman iyidir
günaydın cicişler nbr bakalım görüşmeyeli nasılsınız
burada kaptanıma sesleniyorum çooook geçmiş olsun inşşş eski saglına kavuşursun :5: :43: :59:

bende bugün sabah kahvaltısı olarak 1 galeta ve form çay içtim kızlar :9:

sana da günaydın canım hoşgeldin. sabah kahvaltısı için 1 galeta çok az. olmamış. normal bir kahvaltı yapmazsanız vücudunuz savunmaya geçer.yağ depolamaya başlar. metabolizman yavaşlar. şunu hep söylüyoruz arkadaşlar kahvaltı en önemlisi krallar gibi yiyeceksiniz kahvaltıda. yağ hariç. biz neden 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda. çünkü yediğimiz çok güzel bir kahvaltı en fazla 5 saat içinde gidiyor. ama eğer yemezseniz gün içerisinde acaip acıkıyorsunuz. gelsin kaçamaklar sonra. yumurta domates peynir salatalık biber ekmeksiz bir kahvaltı kahvaltı değildir :20::20::20::20:

ay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:58::59::18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını :59::59::59::59::14::14:almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi

günaydın kızçeler:21::21::21::21::21::21::21::21:
sena cım içini ferah tut tüm hastalıkların başı stres
sonuçlar iyi çıkar ALLAHın izniyle
dünkü menüm:56::56:
sabah
yarım dlm ekmek
3-4 zeytin 1tane ceviz
4tane badem
ara
1 elma 2ceviz
öğlen akşam karışık
mantar çorbası
semizotu salatası
sebze yemeği
1 dilim ekmek

bitki çaylarım ve 2lt su

akşam ekmek olmamış. akşamları ekmek yemeyin kızlar sena oklavayı çıkarır sonra:1:

bir uzman söylemişti yazın sıcak su kışında soğuk su içmek lazımmış zayıflamak için çünkü kışın vücut soğuk suyu ısıtmak için 2 katı enerji harcarmış yazında içilen sıcak suyu soğutmak vücut ısısına getirmek için fazla enerji harcarmış böylece çaktırmadan kalori harcamış oluyoruz :46:

hayır abartı olmamış bence az olmuş normal bi kahvaltı her zaman iyidir

sana da günaydın canım hoşgeldin. sabah kahvaltısı için 1 galeta çok az. olmamış. normal bir kahvaltı yapmazsanız vücudunuz savunmaya geçer.yağ depolamaya başlar. metabolizman yavaşlar. şunu hep söylüyoruz arkadaşlar kahvaltı en önemlisi krallar gibi yiyeceksiniz kahvaltıda. yağ hariç. biz neden 2 dilim ekmek yiyoruz kahvaltıda. çünkü yediğimiz çok güzel bir kahvaltı en fazla 5 saat içinde gidiyor. ama eğer yemezseniz gün içerisinde acaip acıkıyorsunuz. gelsin kaçamaklar sonra. yumurta domates peynir salatalık biber ekmeksiz bir kahvaltı kahvaltı değildir :20::20::20::20:

ama ben malesef bugün yapamadım çünkü benim annem taşınıyo ewinde ondan başka bişey yoktu :50: :44: normalde 1 dilim ekmekle bişeyler yiyodum hep ama bugün olmadı ama aç degilim doydum neyse bu defalık bişey olmaz herhalde demi, :17: ama sölediklerimde haklısın

aslıııı :3:
canım hiç görüşemedik..önceki gün yazını gördüm hatta alıntısınıda aldım ama yazamadım..dualarınıza ihtiyacım var kardeşim..ihmal etmeyin tatlım nolur :16:

bakinim ..
kıs nerdesin sen :47: düqün müqün bitti sen hala ortada yoksun :47: telinde avea arayamıyorum :84::84: neyse akşam koçiş gelene kadar ses seda çıkmazsa senden onun telinden ararım tabi kafanı kırmak içinn:27::27:

kursa gidiyorum kızlar akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın :79:

canim icin rahat olsun pozitif dusun hic bir sey cikmayacak dualarimiz seninle....

ay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:58::59::18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını :59::59::59::59::14::14:almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi

hımm açıkcası kötü olmuş tatlım ama bilemezdin keşke amcana sormak yerine birisini arasaydın. ama sen onu hasta etmek için yapmamışsın üstelik yardım etmek istemişsin inşallah üşütmez canım.

Allah şifa versin canım sen nerden bileceksin ki sen onun iyiliği için yapmışsın böle durumlar oluyor madem kızı yada yakını seni uyarması söylemesi gerekirdi sen elinden geleni yapmışsın üzülme canım rahat ol

bir uzman söylemişti yazın sıcak su kışında soğuk su içmek lazımmış zayıflamak için çünkü kışın vücut soğuk suyu ısıtmak için 2 katı enerji harcarmış yazında içilen sıcak suyu soğutmak vücut ısısına getirmek için fazla enerji harcarmış böylece çaktırmadan kalori harcamış oluyoruz :46:

çok doğru canım ben de öle yapıyorum yazın sıcak su hiç çekilmiyor ama ben alıştım artık:46::46::46::46:

Back
X