- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canım sen nerden bileceksin ki sen onun iyiliği için yapmışsın böle durumlar oluyor madem kızı yada yakını seni uyarması söylemesi gerekirdi sen elinden geleni yapmışsın üzülme canım rahat ol
akşam ekmek olmamış. akşamları ekmek yemeyin kızlar sena oklavayı çıkarır sonra![]()
gunaydin fistiklar ya bugun oglum beni saat besten beri uyandirdi resmen savas yapiyoruz gece 12.30 da yatim cok uykusuzum bide ustune regl oldum isim tam oldu kendimi cok yorgun hisediyom sabah sabah.....
kızlar bu gece yatamadık hastamız vardıda o yüzden sabah işe geç kalıcam diye kahvaltı yapamadım iş yerimde ara öğünlerim için aldığım 7 tane fındık 3 adet gün kurusu kaysı ve 10 adetkan üzümü yedim çok mu abartmışım acaba ya:26:
balım haklısın da akşam dediğim saat 4 tü
gündüz bişe yiyemedim çarşıdaydım
yani hık mık kem küm:18::18::18::18::18::18::18::18:
ay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını
almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi
saat 4 felan ben anlamam
sadece sabah ekmek yeme hakkımız var ona göre![]()
günaydın kızlar.
sena kaptanım geçmiş olsun,inşallah sonuçlar temiz çıkar![]()
günaydın cicişler nbr bakalım görüşmeyeli nasılsınız
burada kaptanıma sesleniyorum çooook geçmiş olsun inşşş eski saglına kavuşursun![]()
![]()
bende bugün sabah kahvaltısı olarak 1 galeta ve form çay içtim kızlar![]()
günaydın kızçeler
sena cım içini ferah tut tüm hastalıkların başı stres
sonuçlar iyi çıkar ALLAHın izniyle
dünkü menüm
sabah
yarım dlm ekmek
3-4 zeytin 1tane ceviz
4tane badem
ara
1 elma 2ceviz
öğlen akşam karışık
mantar çorbası
semizotu salatası
sebze yemeği
1 dilim ekmek
bitki çaylarım ve 2lt su
günayrın kızlaar hoşgeldiniz:80:gunaydin fistiklar ya bugun oglum beni saat besten beri uyandirdi resmen savas yapiyoruz gece 12.30 da yatim cok uykusuzum bide ustune regl oldum isim tam oldu kendimi cok yorgun hisediyom sabah sabah.....
hımm açıkcası kötü olmuş tatlım ama bilemezdin keşke amcana sormak yerine birisini arasaydın. ama sen onu hasta etmek için yapmamışsın üstelik yardım etmek istemişsin inşallah üşütmez canım.
aradım amcamın kızını ama açmadı telefonunu ondan başkada bile yok bakımıyla ilgili hiç bişiyi bende mecburen amcama sordumdünden beri çok dua ediyorum inş. bişi olmaz
ayrıca yanımda olduğunuz içinde hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız bi nebzede olsa içimi rahatlattınız
aradım amcamın kızını ama açmadı telefonunu ondan başkada bile yok bakımıyla ilgili hiç bişiyi bende mecburen amcama sordumdünden beri çok dua ediyorum inş. bişi olmaz
ayrıca yanımda olduğunuz içinde hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız bi nebzede olsa içimi rahatlattınız
kızlar bişe sorcam kan tahlili yaptıracam da hormon tahlilleri falan
dün 5 ten itibaren bişe yemedim
su içilebiliyormu dilim damağım yapıştı yaaaaaaaaa
kız nolur sanki bi kerem yedim kan vermeye gidecem birazdan açım tok tutsun diye yedim
akşam misafir vardı elektirimiz kesikti tam çalışamadım başka ne bahane var![]()
ben işten 6 da cıktıgım ıcın en gec 7 de yemege calısıyorum ama evde yemek yoksa 8 e kadar uzayabiliyo malesefkızlar akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz![]()
evet canım calıstıgım ıcın cok zor oluyo eşim saolsun gecede bakar ama sonucta ben emzırıyorum ve cocukbenı ıstıyo cogu zaman yoksa üstünü gıydırır altını değiştirir elinden geleni yapar saolsun eşimcanım senin halinden ben anlarım .güzelim çalışıyosun bi de ben ce arayı biraz aç çok bunalırsın.senin bebiş 1 yaşında benimki de 1.5.geçen reglim olmadı öldüm öldüm dirildim.çok zor güzelim yaaaa evde olsan neyse yap üst üste bak.zaten 1 çocuk kendini kurtarana kadar 7 yıl geçiyo 2çocuğa 14 yıl vermemiş olursun ama bi de iş ev çocukk sen yıpranırsın .erkeklere ne varki.seninkini bilmem ama benimki bir gece ağlayınca kalkıp bakmış değil.yine de son karar senin biraz şirretlik yap kocana duygu sömürüsü yap.
benim eşimde tatlı bebiş der banaaaaa
canım katılıyorum sana Allah sabır versin.
güzelim en iyisini yapmışın 2 sibirarada büyür.ama arcak çalışıyo bi de.
ben de karşıyım bu light ürünlreeeee.
cadııı vakit bulamıyom anam 7 den beri okumaya çaılışıyom geçmişi.oğlum bi kaldırıyo bisiklete bindir.pencereden baktır.acıktım susadımmm.yorulduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
slmm kızlar yoğun bir günün sonundan merhaba herkese.yorgun uykusuz ve sinirliyimmm(kocamaaa).herkessüper bu gün döktürmüşsünüz.benim günüm de güzeldi inş bu hfta güzel bi kilo veririmmm
canım geçmiş olsun inş hayırlısıyla atlatırısn ve sonucun temız cıkarselam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..
canım benım bu 5 ncı ıgnem olucak ılkını 40 ım cıktıktan sonra yaptırmıstım araksına adet oldum dedıgın gıbı uzun sürdü ama fazla kanamam olmadı o gün bügündürde birdaha adet olmadım aıle hekımı tamamen kesebilir demişti.birde cok şükür kılo aldırmadı bana gayet cok yıyordum emzırdıgım ıcın yerıdme sayıyordum bı baktım almaya basladım ama ondan deıl ya süt azaldı artık kıloyu erıtmede kurtarmadı ondantamam canım onlarda anneleri gibi olmasın.canım ben geçen ay o iğnelerden yaptırdım.kilo yapar diyolar sana yaptımı.bide bana kilo yapmadı daha kilo yapabilirmi. iğneden dolayı bir sorun yaşadınmı.benim kanamam çok oldu ve uzun sürdü.
bu arada kızlar dünden beri internet yoktu giremedim.benim hemşoda görünmüyor. hemşo nerdesin.ben yediklerimide yazayım.
sabah nesfit 2 k yoğurt.
öğlen kendim yaptım evde lahmacun ve yayla çorbası
aradada lahmacun
akşam nesfit 2 k yoğurt
nepayım kızlar adam isyanlarda eskiden bana ne güzel pastalar hamurişi yapardın şimdi yapmıyosun diyo.sıcak sıcak pişirde yeme![]()
dün cvp yazamadım mesaim bitmişti bende yenimahalle tarafındayım camlıca polıs lojmanlarında iş yerimde tunalıdagünaydın cicişler nbr bakalım görüşmeyeli nasılsınız
burada kaptanıma sesleniyorum çooook geçmiş olsun inşşş eski saglına kavuşursun![]()
![]()
bende bugün sabah kahvaltısı olarak 1 galeta ve form çay içtim kızlar![]()
canım sen kasti bişey yapmamışsın canını sıkma ınsallah amcanda üşütmez ciğerleriniay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını
almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi
kızlar bişe sorcam kan tahlili yaptıracam da hormon tahlilleri falan
dün 5 ten itibaren bişe yemedim
su içilebiliyormu dilim damağım yapıştı yaaaaaaaaa
68 kılo oluyum kocam alıcak canımaldınız mı alacak mısınız? merak ettim tam kurutmuyor diyorlar. nemli kalıyormuş