70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu gece yatamadık hastamız vardıda o yüzden sabah işe geç kalıcam diye kahvaltı yapamadım iş yerimde ara öğünlerim için aldığım 7 tane fındık 3 adet gün kurusu kaysı ve 10 adetkan üzümü yedim çok mu abartmışım acaba ya:26:

geçmiş olsun,ALLAH tan acil şifalar diliyorum...

Son düzenleme:
dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla":60::60::60::60::60::60:

amanın onlarda mı hormonlu...

halbukı nasıl guzel taze taze kokuyoooooo

dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla":60::60::60::60::60::60:

ayy allahım hiç bişiyin doğalı yok ne yediğimizbile belli değil meyve ebze görünümlü bişiler yiyoruz ama acaba ne onlar

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen(yumurta,domates,biber,2 tane mantar), 1 tane üçgen light peynir, 1 salatalık(az büyüyenden:1:), limonlu yeşil çay

ara: türk kahvemi içiyorum şu an. 1 tane kuru incir yiyecem öğlene doğru beşibiryerde çayımı içecem. öğlen için karar veremedim daha:21::21::21::21:

kızlar imdaaaattt:47: şiştikçe şişiyorumm, az yiyorum aslında ama düzensiz yiyorum, aman Allah ım göbeğim çok fena çıktı, yan beller desen felaket.. kurtarın beni budertten..:30:

merhaba arkadaslar:92:

bugunüm bıraz sacma sapan bı sekılde gecıyo, şimdi ofıse gelebıldım, ağzıma bı lokma koymak daha nasıp olmadı ne yazıkki :26:

Selamlar arkadaslar..

Bugun moralım düştü bıraz, daha dun sabah tartıldıgımda 79.0 iken bu sabah tartıldıgımda 79.8 cıktım halbukı dun ki öğünlerım bıle eksık olmustu sadece aksam yemegınden sonra bır dılım kek kacamak yaptım hemen boylemı yansır tartıya ya.. ben normalde cabuk kılo verebılen bırısıydım bu sefer nıyeyse cok agır gıdıyor neden boyle anlamıyorum canım sıkıldı püff... :43:

Selamlar arkadaslar..

Bugun moralım düştü bıraz, daha dun sabah tartıldıgımda 79.0 iken bu sabah tartıldıgımda 79.8 cıktım halbukı dun ki öğünlerım bıle eksık olmustu sadece aksam yemegınden sonra bır dılım kek kacamak yaptım hemen boylemı yansır tartıya ya.. ben normalde cabuk kılo verebılen bırısıydım bu sefer nıyeyse cok agır gıdıyor neden boyle anlamıyorum canım sıkıldı püff... :43:

hergün tartıma haftada bir tartıl gelişmelerin olumulu olduğunu görürsün o zaman

Selamlar arkadaslar..

sıkma canını bence böyle iniş cıkışlar olur ben alıştım özellikle haftasonlarından sonra:1: eğer moralını bozuyosa sadece cuma gunlerı haftada1 kere tartıl veya bu durumu lehine kullanıp dah cok dıkkat edersın canım:34:

Selamlar arkadaslar..

üzülme canım az gitsin öz gitsin kilolar hem en sağlıklısı uzun sürede verebilmek kiloları ne kadar çavbuk verirsen almaya o kadar müsait oluyorsun hem daha cumaya var toparlarsın :34:

Back
X