70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam :27::27:
çok geçmiş olsun canımcım,onlar düşünsünler,ah etsinler:70::70:
hem işler yogun, bugun sonuclanan davalar canımı sıktı hem de memlekette bı cenazemız var ama malesef gıtme ımkanım yok :59:
başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin:59::59:

ah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar:43::43:

canım hiç üzülme gurur duy dediqin gibi..inşallah aslanlar gibi gidip döner Allahın izniyle..zordur bilirim bende kardeşimi asker ettim zamanında..inşallah yeri iyi olur..Allah kavuştursun cnm..

şimdi bennn şuan aöf ilahiyat önlisans 2,sınıftayım,geçensenem kolaydı yani çıkmış soru olayımız çoktu düşün iki kardeşim evlendi 2ay arayla :53::53:ankardan gelip 3gün sonra sınavlara giridm,onur belgesi aldım yaniii:65:busenede ne belgesi alırım allah bilir:60:
ama busene sistem değişti,kredili oldu:53:4kere sınav oldu vee bütünleme yok bizde:34:aynı örgün eğitim gibi açıköğretimden çıktı gibi:47:ben burda dert ederken bazıalır der bende derim ya herkes aöf okuyo ama bukadar dert etmiyor ama kalırsam eylülde büt yok ve seneye kalıcak,yendien masrafda istemiyorum,senede 600 yatırdık
geçip bian önce yeterlilkte alırsam inş.kuran kursu hocalığına başvurcam nasipse:27:
sena ben liseyi imamhatipte okudum,sana tavsiye edenlerde kuran kursu hocalrınınıda seminerleri falan oluyor ama başörtülü ve ev hanımalrı için ideal,hem başını açmadan hemde evine öğlen sonrası geliyosun..sonyıllard talepte çok fazla:26:senbilrisin ama artık çok zorlaştırdılar,ben bazen pişman olmadım değil,hele vizeye nsianda girmedim ve haftasonu yükske almalıyım finalde napıcam bilmiyorum,ilahiyatım dersleride zormuş,lisesid zordu ama bunlar dahaağır...:50:2dersimiz farkıl oda inkılap tarihi ve türk dili..arapça içinde kursa gdiyorum 2yıldır:40:

paylaştıqın içim çok teşekkür ederim canım..ben daha çok görsel sanatlarla uqraşmayı seviyorum..halk eqitim merkezleri vs..aslında bu yönde yoqunlaşsam çok daha iyi olur..

hoşbulduk azimli arkdaşım:69:iyim ya herhalde buara kendimde değilim ilim yapıyorum yaa:60:biraz takıldım buraya iyi geliyorrrr:27:sen nasılsın canım,neiş yapıyodun:26:yokkk ben 30 yıllık ömrümde tam birekmek bile günde yememişimki yarımıda sayılıdır yaniii:34:simitte aman ankara simitimi mubarek tadıda yokki:53:keşkede yemeseydim..bugün ara öğünleirm için kayısımı,bademimi,icirimi aldım geldim ohhhh:68:akşam mönüm güzeldi evet,afiyetle götürdüm:1:
arkdaş geldi ya sofra boşolmazdı onuda 6tane yaptım 3er paylaştık o bendende çoook şişko zaten onunla tanıştım daha bi azim geldi banaa:60:
:1:ilim neferi afferin sana:46:bende çok açım bugün ya bu hafta ben galiba veremicem kilo şiştim kaldım ya adet dönemimde bile 1,5 kilo vermiştim ama yinede veririm de az veririm zaanımca aman olsun be + olmasında :26:ne iş yaptığıma gelince küçük bir işletmede ön muhasebe satış işi yapıyorum şirket el değiştirdi daha önce işim daha ağırdı resmen muhasebecinin yaptığı işi yaptırıyorlardı bana off ne günlerdi hani muhasebeciden çok bilgi sahibi oldum sayelerinde:9:şimdi sadece ön muhasebe bide satış işte böle:31:

canım hiç üzülme gurur duy dediqin gibi..inşallah aslanlar gibi gidip döner Allahın izniyle..zordur bilirim bende kardeşimi asker ettim zamanında..inşallah yeri iyi olur..Allah kavuştursun cnm..

paylaştıqın içim çok teşekkür ederim canım..ben daha çok görsel sanatlarla uqraşmayı seviyorum..halk eqitim merkezleri vs..aslında bu yönde yoqunlaşsam çok daha iyi olur..

bişi değil canım..maaşallah boşdurmayım diyosunn:46:bende aslınd aboyama,nakış falan biliyorum tabi yıllar oldu bırakalı,arkdaşımda liseyi kızmeslek bitrid çocuk gelşim aöf okuyor ama ben onun yaptıalırnı görünce daraldım elişleri falan çok,yapamam herhalde ama şuan öyle bunalmışımki boyama falan adamı rahatlatır sürekli oku daralıyosun,ama ben biraz gönlüm çabuk geçer o işlerdende çabuk sıkılırım kesin..:52:

menümü vereyim kızlar,biraz önce adamla atıştık gene bahar başına vurdu galiba gıcık adam:47::47::47:
uyanınca
1 brd.sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek üzerine labne peynir,5-6 tane zeytin,söğüş salata,çay
ara
7-8 tane fındık
öğle
az tavuk çorbası,az tavuk sote
ara
1 eti tadımca
akşam
5 tane ızgara köfte,2 çatal patates kızartma,2 tane biber kızartma,söğüş salata
yatarken
1 brd.kefir içine keten tohumu yağı
gün boyu 3,5 lt.su
spor
bugün ara verdim

bişi değil canım..maaşallah boşdurmayım diyosunn:46:bende aslınd aboyama,nakış falan biliyorum tabi yıllar oldu bırakalı,arkdaşımda liseyi kızmeslek bitrid çocuk gelşim aöf okuyor ama ben onun yaptıalırnı görünce daraldım elişleri falan çok,yapamam herhalde ama şuan öyle bunalmışımki boyama falan adamı rahatlatır sürekli oku daralıyosun,ama ben biraz gönlüm çabuk geçer o işlerdende çabuk sıkılırım kesin..:52:

ben relax oluyorum kafam rahatlıyor..her dalı ayrı güzel..:34:

inşallah sena abla bugün gece çıkıcak yola trenle manisaya gidicek sonrada neresi çıkarsa artık teşekkür ederim:71:

menümü vereyim kızlar,biraz önce adamla atıştık gene bahar başına vurdu galiba gıcık adam:47::47::47:
uyanınca
1 brd.sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek üzerine labne peynir,5-6 tane zeytin,söğüş salata,çay
ara
7-8 tane fındık
öğle
az tavuk çorbası,az tavuk sote
ara
1 eti tadımca
akşam
5 tane ızgara köfte,2 çatal patates kızartma,2 tane biber kızartma,söğüş salata
yatarken
1 brd.kefir içine keten tohumu yağı
gün boyu 3,5 lt.su
spor
bugün ara verdim
kılavuzcum mönü güzel ama kızartma sanada cısss dicem :20:kdr ye dediğim gibi:9:ama gerisi çok güzel mönü afiyet olsun bu kocalar hep böle canım bahar sendromu bizdede oluyor:9:bu aylarda benim adam bi suskun süklüm püklüm olur bakarsaın ani sinirlenir delleniyor işte ben alıştım seninde adet dönemin bu olsa gerek diyorum dokunmuyorum adamceyze:60:

inşallah sena abla bugün gece çıkıcak yola trenle manisaya gidicek sonrada neresi çıkarsa artık teşekkür ederim:71:
allah hayırlısıyla kazasız belasız şerefiyle gidipgelmek nasip etsin allah kavuştursun canım:69::69:
kılavuzcum mönü güzel ama kızartma sanada cısss dicem :20:kdr ye dediğim gibi:9:ama gerisi çok güzel mönü afiyet olsun bu kocalar hep böle canım bahar sendromu bizdede oluyor:9:bu aylarda benim adam bi suskun süklüm püklüm olur bakarsaın ani sinirlenir delleniyor işte ben alıştım seninde adet dönemin bu olsa gerek diyorum dokunmuyorum adamceyze:60:

o kızarmalar yenmiyecekti ama bir an adamla papaz olunca çocuklaın kızartmasını yaparken ocağın başında attım ağzıma...bidebayağıdır hemen hemen 6 aydır kızartma yememiştim ,iki sebep bir araya gelince sonuç ortada...neyse ben bugünkü cıssssları yarın dengelerim merak etme canım....
bide sanada rahatsızlığından dolayı çok geçmiş olsun bitanem:71::71:

kızlar kaç günlerdir niye böyle motivasyon düşük yoksa banamı öyle geliyor...ben çıktım ,iyi geceler:50::50:

kızlar kaç günlerdir niye böyle motivasyon düşük yoksa banamı öyle geliyor...ben çıktım ,iyi geceler:50::50:

deryacım gerginsin cnm önce bi sakin ol tatlım :87: bu hafta listemiz çok güzeldi hemen herkes kilo vermiş..motivasyon eksikliqi olduqunu düşünmüyorum cnm..yaz geldiqi için herkes dışarda..siteye girişler azaldı..ben geldiqimde bu sitede 2-3 kişi vardı..sayfalar günlerce ilerlemiyordu..şimdi bakın okumaya yetişemiyoruz..ben biraz herkesi kendi haline bıraktım çok gerekmedikçe müdahale etmek istemiyorum..çünkü her hafta yayınlanan bir listemiz var..bu liste en büyük motivasyon kaynaqımız..herkes kendi aldıqını verdiqini görüyor..ve menülerini ona göre düzenliyor..bir arkadaşımızın küçük bir sorunu vardı..onunla ilgilenirken çıkmışsın..hemde bana bi selam bile vermeden :63::63:

senaa şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum ya:43:hani ankarada tüp bebek yaptırmıştım ve olmamıştı ve orda dondurulmuş embriyoaırmız vardrı.biraz önce nette gezerken bibaktım,benim doktorum ayrılıyomuş ordan inanmıyorum ya:59:orda 2doktor var ve benim seçtiğim gidiyor,diğerinden hoşlanmamıştık benim doktorumu seçtim başıma gelmeyen kalamdı daha babacan ve pozitif gelmişti bana ama zaten transferime girececek hafta yurtdışına çıktı ve mmecbur hastalrınını transferinide diğer doktor yaptı oda prof ama biraz gergin,ukala yaaa:43:eşimelde sorun yaşadılar ,transferimde zor geçti zaten çok sıkışıklıktan:43:çoğundan haberim yokru ve ben istedim donduralım diğerlerini diye:50:,daha rahat olurdu diğer denemem diye oysa eşim oraya bidaha adımını atmak istemiyoırdu helede diğer doktor yüzünden çokşeyden memnun kalmadık ama ben ısrar ettim doktorum ün yapmış biri diyeee....çoğu merkez aynı zaten...şimdi ben napıcamm yaa,doktor acıbadem grubuyla anlaşmış istanbula gidyormuş....

hem işler yogun, bugun sonuclanan davalar canımı sıktı hem de memlekette bı cenazemız var ama malesef gıtme ımkanım yok :59:
başın sağolsun allah kalanlara ömür versin canım
gereksiz bir sürü atışma işte boşver ben bi kere konuştum yeter.herkes sorumluluğunu bilecek ama dimi?
nolduuuu bea:26:
hiç sorma bebişim ya, arabulıyımm derken taarruza geçtim :60:
ortalık karısık ya oyzden buraya yazamıyorum cok.. ama okuyorum hep :52:
kız ne tatlı çıkmışın avatarında çok şeker yaa
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam :27::27:
aman onlar üzülsün bebişim seni kaybeden üzülsün
slm kızlar..kurs bugün çok yoqundu..saat kulem çok güzel oldu..kurs çıkışı feshaneye gittik..tabloları görücüye çıkardık..önce hocamızın onayından geçip feshaneye öyle gidiyor..feshanedede 2 hocanın denetiminden geçti..her tabloyu feshanede sergilenmeye deqer bulmuyorlar..oraya götürsende eliyorlar..neyse bnm tablom çok beqenildi..çok mutlu oldum..teslim edip geldik..önümüzdeki hafta salı günü feshane günleri başlıyor sergimiz açılıyor..bütün medya ve bakanlar belediye başkanları orda olacak..istanbulda olmayan arkadaşlar salı akşamı haberleri izlesinler..sergimizden kesitler görebilirsiniz..eve geldim yemek yedim..ve burdayımm :34:
akideş medyaya çıkacak yakışır:71::71:
ah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar:43::43:
hayrıyla gidip hayrıyla gelsin inşşşşşş

balım bende seni bekliyodum bişeler soracaktım:94::94::94::94:

eşimlede aramız açılcak,ben demedim diye başlıycak,herşeyde benim ısrar ettiğim benim dediğim oluyor diey sonuna bak diyecek.daha tutmaıd diye bana histereskopi yapıcaktı,2.tüpden önce..hepsi para tuzağı zaten bırak giden milyarları manevi olarak bittim hele şuan fevri davranıyorum belki ama elimde değil,çıkmaza girdim zaten zor doktorunua güvenmek ,allahım sen yardım et..temzilik yapıyodum nerdende açtım ya sınav öncsi moral falan kalmadı bende:43:

arzucum..
canım ne sorunun vardı tekrar yazarmısın..aradım ama bulamadım mesajı..

emine ablaaa nerelerdesin....

muazzez hala yoksun...

yeşimm kızıcam ama artık gelll...

aysebahar seninde yokluqun çok belli oluyor çabuk dönn..

ve diqerleriiiii....falakaya yatırıcam hepinizi...elma dersem çıkk armut dersem çıkmaa...armuuuutttttttttt (e bu saatten sonra gelmeyin zaten gidip uyuyunn):60::60::60::60:

senaa şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum ya:43:hani ankarada tüp bebek yaptırmıştım ve olmamıştı ve orda dondurulmuş embriyoaırmız vardrı.biraz önce nette gezerken bibaktım,benim doktorum ayrılıyomuş ordan inanmıyorum ya:59:orda 2doktor var ve benim seçtiğim gidiyor,diğerinden hoşlanmamıştık benim doktorumu seçtim başıma gelmeyen kalamdı daha babacan ve pozitif gelmişti bana ama zaten transferime girececek hafta yurtdışına çıktı ve mmecbur hastalrınını transferinide diğer doktor yaptı oda prof ama biraz gergin,ukala yaaa:43:eşimelde sorun yaşadılar ,transferimde zor geçti zaten çok sıkışıklıktan:43:çoğundan haberim yokru ve ben istedim donduralım diğerlerini diye:50:,daha rahat olurdu diğer denemem diye oysa eşim oraya bidaha adımını atmak istemiyoırdu helede diğer doktor yüzünden çokşeyden memnun kalmadık ama ben ısrar ettim doktorum ün yapmış biri diyeee....çoğu merkez aynı zaten...şimdi ben napıcamm yaa,doktor acıbadem grubuyla anlaşmış istanbula gidyormuş....
şimdi bunları unutmaya çalış sınavına hedefle kendini
sınav sınav sınav sııııııınnnaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvv
kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962

bide şişko suratcık ekliyim sizlere :1: gözümün feri bilem gitmişş :60::60:

Eki Görüntüle 198964

:60::60::60:

fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için :16:
yakışmış balıma:12::12::12::12::12::12::12::12::12:

kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

Güle güle kullan canım tenine gitmiş saç rengi.. karamel mi oluyor ara bır renk sanırım tam karamel degılde... güzel olmuş... kiloda da fark var baya... :46:

ıyı akşamlar herkese

uzun zamandan sonra tam menü yazıcam dogru mu bakın bakem.

8.30:aç karnına alerjı ıçın 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi 1 yada 2 kuru kayısı(wc poblemı ıcın)
8.45:1 küçük nektari1 bardak su(hemen peşine 1 saat yürüyüş)
10:taze çilekli, sütlü müsli,1 küçük domates,1 küçük salatalık
12.de 4 çatal yeşil fasülye yemegıve 1 bardakl su
13.15 te 1 yeşil elma
14.20 de 1 kase yağsız salata
16 da tek şekerli çay
16.50 tek şekerli çay
18.45 te yağsız salata 1 kase,2 kaşık yogurt ve yagsız tavuk döner.ve 1 bardak su

hiç ekmek yemedım sizce bu menu yeterlı mı ekmek te yemelımıyınm dun çok karbonhıdratlı beslendım dıye bugun ekmekten tamamen kıstım.
süpersin dostum yaaaaa:46::46::46:
slm kızlar..kurs bugün çok yoqundu..saat kulem çok güzel oldu..kurs çıkışı feshaneye gittik..tabloları görücüye çıkardık..önce hocamızın onayından geçip feshaneye öyle gidiyor..feshanedede 2 hocanın denetiminden geçti..her tabloyu feshanede sergilenmeye deqer bulmuyorlar..oraya götürsende eliyorlar..neyse bnm tablom çok beqenildi..çok mutlu oldum..teslim edip geldik..önümüzdeki hafta salı günü feshane günleri başlıyor sergimiz açılıyor..bütün medya ve bakanlar belediye başkanları orda olacak..istanbulda olmayan arkadaşlar salı akşamı haberleri izlesinler..sergimizden kesitler görebilirsiniz..eve geldim yemek yedim..ve burdayımm :34:
canım senin elinden ne kurtulur kızzzz tebriklerrr..:65::65::65:

Allah kavuştursun canımcım Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962

Eki Görüntüle 198964

kızzz fıstık olmuşsun resmen.çok belli kilo verdiğin.saçların da çok güzel.ben beğendimmmmm:23::23::23::23:

Back
X