70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar iştah kesmek için bir çözümü olan varmı... :59:
limonlu yeşilçay iştahımı bıraz torpuluyor bunu farkettım ama onuda gunde 3 bardak ıcıyorum onun dısında ıstah koreltıcı bıldıgınız ne var ? :59:
fınallerım geldı bu hafta sonu dersın basına oturdukca bırı benı durtukluyor sureklı bıseyler kemırmek ıstıyorum ne yapmalıyım yahu.. :27:

kızlar benim de canım çok sıkkın benimkiyle atıştık daha doğrusu ben çemkirdim o dinledi.uffffff canım çok sıkkın gidip yatıcammm.yaa sizin de kocanız çok geziyomuuu yaa deliricem bu arkadaş sevdasından.bu gün çıkmadı akşam üzeri arkadaşları geldi kapıya tam 3 saat kaybolduuuu:43::43:ben de hiç bir işimi yetiştiremedim malum benim ufaklık rahat durmuyoooo:43::43::43:

kızlar benim de canım çok sıkkın benimkiyle atıştık daha doğrusu ben çemkirdim o dinledi.uffffff canım çok sıkkın gidip yatıcammm.yaa sizin de kocanız çok geziyomuuu yaa deliricem bu arkadaş sevdasından.bu gün çıkmadı akşam üzeri arkadaşları geldi kapıya tam 3 saat kaybolduuuu:43::43:ben de hiç bir işimi yetiştiremedim malum benim ufaklık rahat durmuyoooo:43::43::43:

sıkma canını canım evet can sıkıcı bır durum ama.. bende pek hoslanmıyorum erkeklerın zırt pırt arkadas muhabbetlerıne gırmelerınden..
zaten ısten gelmesı 8 ı buluyor bırde arkadas sevdası olsa yuzunu goremezdım heralde senın gıbı belkıde daha fazla tırlardım.. bırde cocuk var demek sende de daha ıyı anlıyorum... :29:

süpersin dostum yaaaaa:46::46::46:

canım senin elinden ne kurtulur kızzzz tebriklerrr..:65::65::65:

Allah kavuştursun canımcım Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

kızzz fıstık olmuşsun resmen.çok belli kilo verdiğin.saçların da çok güzel.ben beğendimmmmm:23::23::23::23:
ayyy cok teşekkür ederim cok sewindiiim wallaaa :8:
kiloya daha cok sewindim ama :1:

canım benimki de çıkar bazen arkadaşlarıyla ama rutine bağlamazlar hiç
bazen ben diziye kaptırınca kendimi arkadaşını arayıp çıkıyo

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün benim baş ağrım var biraz.

kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962

bide şişko suratcık ekliyim sizlere :1: gözümün feri bilem gitmişş :60::60:

Eki Görüntüle 198964

:60::60::60:

fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için :16:

kızım sen fıstık olmuşsun tam heehehehhe süpersin bacım süperrrrr herşey yakışır benim kankama:54:

dünkü menümü yazayım senacım dövme beni temem mi????:17:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen(yumurta,domates,biber,2 tane mantar),1 light üçgen peynir, 1 salatalık, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, beşibiryerde çay, 1 kuru incir

öğlen: 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köfte, 2 kaşık light yoğurt, bol salata

ara:1 dilim karpuz, minik magnumun yarısı:17:, yarım elma,limonlu yeşil çay

akşam: 2 kaşık müsli, 2 kaşık meyveli nesfit, 1 tatlı kaşığı pilav, form çay

ara: yarım dilim etimek tatlısı:17:,siyah çay(regl olcam az kaldı canım çekti napayım ama dilim baya küçüktü ya:17:

yatmadan:elma sirkesi

kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962

bide şişko suratcık ekliyim sizlere :1: gözümün feri bilem gitmişş :60::60:

Eki Görüntüle 198964

:60::60::60:

fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için :16:

pişşttttt:3: süper olmuş süperrrr :46: verdiqin kilo yüzüne çok güzel yansımış hayatım 10 yaş geçnleşmişsin..ben bu motiveyle daha sıkı sarılırdım diyete :34:

süpersin dostum yaaaaa:46::46::46:

canım senin elinden ne kurtulur kızzzz tebriklerrr..:65::65::65:

Allah kavuştursun canımcım Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

kızzz fıstık olmuşsun resmen.çok belli kilo verdiğin.saçların da çok güzel.ben beğendimmmmm:23::23::23::23:

sehercim teşekkürvederim canım :16: keşke hepiniz burda olsanızda feshaneye gelebilseniz :61:

arkadaslar iştah kesmek için bir çözümü olan varmı... :59:
limonlu yeşilçay iştahımı bıraz torpuluyor bunu farkettım ama onuda gunde 3 bardak ıcıyorum onun dısında ıstah koreltıcı bıldıgınız ne var ? :59:
fınallerım geldı bu hafta sonu dersın basına oturdukca bırı benı durtukluyor sureklı bıseyler kemırmek ıstıyorum ne yapmalıyım yahu.. :27:

canım ana ve ara öqünlerini düzenli yiyormusun hayatım..öqün atladıqındada acıkırsın..birde unulu ve tatlı şeyler yiyorsan oda çok acıktırır..bu aralar öqünlerini et aqırlılı hazırla..tok tutar..salatayla beraber tüket..bitki çayını aqır aqır zaman aşımında içersen tokluk hissi verir..birde bütün gün aynı çayı içme..birkaç çeşit çay al..iştahını kontrol altına alırsın..:34:

sehercim evlendiqimiz zamanlar bnm eşimde öyleydi..her akşam tartışırdım bu yüzden..ne zaman kendi istedi ozmaan bıraktı dışarı çıkmayı..üstüne gitme..gittikçe inadına yapıyorlar..başka türlü cezalara ver ona :27:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün benim baş ağrım var biraz.

kızım sen fıstık olmuşsun tam heehehehhe süpersin bacım süperrrrr herşey yakışır benim kankama:54:

günaydın cnm..hayırdır sabah sabah neden aqrıyor cnm başın..aqrı kesici aldınmı bitanem..

pişşttttt:3: süper olmuş süperrrr :46: verdiqin kilo yüzüne çok güzel yansımış hayatım 10 yaş geçnleşmişsin..ben bu motiveyle daha sıkı sarılırdım diyete :34:

sehercim teşekkürvederim canım :16: keşke hepiniz burda olsanızda feshaneye gelebilseniz :61:

canım ana ve ara öqünlerini düzenli yiyormusun hayatım..öqün atladıqındada acıkırsın..birde unulu ve tatlı şeyler yiyorsan oda çok acıktırır..bu aralar öqünlerini et aqırlılı hazırla..tok tutar..salatayla beraber tüket..bitki çayını aqır aqır zaman aşımında içersen tokluk hissi verir..birde bütün gün aynı çayı içme..birkaç çeşit çay al..iştahını kontrol altına alırsın..:34:

sehercim evlendiqimiz zamanlar bnm eşimde öyleydi..her akşam tartışırdım bu yüzden..ne zaman kendi istedi ozmaan bıraktı dışarı çıkmayı..üstüne gitme..gittikçe inadına yapıyorlar..başka türlü cezalara ver ona :27:

günaydın cnm..hayırdır sabah sabah neden aqrıyor cnm başın..aqrı kesici aldınmı bitanem..

aldım aldım canım şimdi biraz daha iyiyim saol:54:

günaydın kızlarrr :16::16: ohh bugğn evdeyim özlemişim evde olmayı :21: reql oldum dün az tatsızım..2-3 gündür yürüyüş yapamadım..bugün çıkıp biraz yürümek istiyorum..cumaya az kaldı menülere dikkattt :40:

muazzez hoşgeldin bebişiiiimmmmmmm:79:

dünkü menümü yazayım senacım dövme beni temem mi????:17:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen(yumurta,domates,biber,2 tane mantar),1 light üçgen peynir, 1 salatalık, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, beşibiryerde çay, 1 kuru incir

öğlen: 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köfte, 2 kaşık light yoğurt, bol salata

ara:1 dilim karpuz, minik magnumun yarısı:17:, yarım elma,limonlu yeşil çay

akşam: 2 kaşık müsli, 2 kaşık meyveli nesfit, 1 tatlı kaşığı pilav, form çay

ara: yarım dilim etimek tatlısı:17:,siyah çay(regl olcam az kaldı canım çekti napayım ama dilim baya küçüktü ya:17:

yatmadan:elma sirkesi

canım reql olacaksında gün içinde zaten tatlıya yüklenmişisn..karpuz elma dondurma bunlar zaten çok fazla..akşamda tatlı yemişsin:20: menünde dikkati çeken bir diqer noktada ara öqünlerinde 2-3 çeşit şey yemen..mesela sadece 1 dilim karpuz yemelisin yada 1 elma yada sadece dondurma..sen hepsindende yemişsin..canım bu şekilde hafta sonu ye kimse sana bişey demez..ama cumaya azkaldı lütfen toparlan canım :16:

günaydın çıtırlarım ben geldim ama gene gidiyorummm bu haftada şehir dışındayımmm ondan sonra bıkana kadarr yanınızdayımm :33: :33: :33: :33: :33:

inanın çok özledim sizi sohbetimizi :69: :69: :69: :69: bide resim ekleyim bakın nasılımm:37: :37: :37: $Resim 353.webp $Resim 359.webp

günaydın kızlarrr :16::16: ohh bugğn evdeyim özlemişim evde olmayı :21: reql oldum dün az tatsızım..2-3 gündür yürüyüş yapamadım..bugün çıkıp biraz yürümek istiyorum..cumaya az kaldı menülere dikkattt :40:

muazzez hoşgeldin bebişiiiimmmmmmm:79:

canım reql olacaksında gün içinde zaten tatlıya yüklenmişisn..karpuz elma dondurma bunlar zaten çok fazla..akşamda tatlı yemişsin:20: menünde dikkati çeken bir diqer noktada ara öqünlerinde 2-3 çeşit şey yemen..mesela sadece 1 dilim karpuz yemelisin yada 1 elma yada sadece dondurma..sen hepsindende yemişsin..canım bu şekilde hafta sonu ye kimse sana bişey demez..ama cumaya azkaldı lütfen toparlan canım :16:

:17::17::17::17::17::17::17::17: biliyorum ama napayım kızoş zorla soktu karpuzu ağzıma gerisi geldi işte biliyom biliyom hatalıyım uzun zamandaır ilk defa böle tatlı krizine girdim berbattı. :17::17::17:

Günaydın Kızlarrr nasılsınız iyisiniz inşallah.. yeni gelenlere hoşgeldinizzz diyorum...kahvaltı ettim yazıom
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim penir, 4 yağsız zeytin, domates salatalık kahwe:51:
benim de hafif bi başım ağrıyo pc ye baktıkça daha da fazlalaşıyor :59: öptüm kızlar sizi ... :51:cuma gününü iple çekiyorum inşallah 2 kilo civarında vermişimdir yaaa pantolonlar bol geliyo:51: 40 bedene mi düştüm acaba :52::52::52::52:

Back
X