Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım canım sağol .......
hayatım ama ben kaç aydır buralardayım..
ama sena olmasa bırakırdım ona çok şey borçluyum.ne zaman ayrılmak istesem bırakmadı beni.
kaptanım sen çok yaşa.........
öğlen dışarda olucam o yuzden meyve yemeyi düşünüyorum bu gunluk,pilavıda çok geç olmadığı ve ekmek tuketmediğimiz sürece akşam yememizde bi mahzur varmıki..![]()
yaw ne sinsi şey bu pilav yaaaaa bi de diyorlar çinliler paso pirinç yedikleri için zayıf tezatlığa bakkkkk
öğlene ne pişirsem acep fikir verin kızlar, dolaptaki malzemelerimi yazayım patlıcan, kabak, taze fasulye, mantar .................. güzel fikri olan var mı hangisini nasıl yapayım?
öğlene ne pişirsem acep fikir verin kızlar, dolaptaki malzemelerimi yazayım patlıcan, kabak, taze fasulye, mantar .................. güzel fikri olan var mı hangisini nasıl yapayım?
günaydın kızlarr öğlene azkalmış amakocişi attım kapıya kahvaltı sonrası ama benim canım bişey istemiyor busabahhhhhh
sadece ılık ballı suyumu içtim ama birparça ekmek peyniryiyeyim..belki öğleden sonra börek yerim :44:evi toparlıycam salonum akşamdan o moralsizlikle mis oldu
dieğr taraflarada elatayım
buzluktan dolam çıkardım onu pişircem,börek yapıcam...bubir ders çalışması ama yoruldum yaa
akşam kedidilli pasta yaptım bi faicaydı üstkatanı birazına muhallebi yetmedi saat 24:00 evde süt yok,bisküvisi yetmedi:84:bende anlaamdım yavv neyseki sütünün çikolta sosu kapladı bitarfınada normal bisküvi koydum eşime yedirrimnormalde kedidili1.5 paketti ondan herhalde bide iki kat yapınca:26:canım sıkkındı stres atayım dedim ama böle olunca stres oldum iyice
neyse masaya getirmeden mutfakta tatlı tabaklarına koyarım bendeallah başka şey vermesin utanacak değilmi????neyse grşrz bay.bana kolay gelsinnn
![]()
öğlen yemekte karaca çorba pilav (ama almayacağım )sebzeli et sote salata yoğurt ve tulumba var (onuda almayacağım) şimdi kızlar neyden ne kadar alayım bana yardımcı olun ben bu öğün düzenleme işini pek beceremiyorum ya:78:![]()
öğlen yemekte karaca çorba pilav (ama almayacağım )sebzeli et sote salata yoğurt ve tulumba var (onuda almayacağım) şimdi kızlar neyden ne kadar alayım bana yardımcı olun ben bu öğün düzenleme işini pek beceremiyorum ya:78:![]()
günaydın kızlarr öğlene azkalmış amakocişi attım kapıya kahvaltı sonrası ama benim canım bişey istemiyor busabahhhhhh
sadece ılık ballı suyumu içtim ama birparça ekmek peyniryiyeyim..belki öğleden sonra börek yerim :44:evi toparlıycam salonum akşamdan o moralsizlikle mis oldu
dieğr taraflarada elatayım
buzluktan dolam çıkardım onu pişircem,börek yapıcam...bubir ders çalışması ama yoruldum yaa
akşam kedidilli pasta yaptım bi faicaydı üstkatanı birazına muhallebi yetmedi saat 24:00 evde süt yok,bisküvisi yetmedi:84:bende anlaamdım yavv neyseki sütünün çikolta sosu kapladı bitarfınada normal bisküvi koydum eşime yedirrimnormalde kedidili1.5 paketti ondan herhalde bide iki kat yapınca:26:canım sıkkındı stres atayım dedim ama böle olunca stres oldum iyice
neyse masaya getirmeden mutfakta tatlı tabaklarına koyarım bendeallah başka şey vermesin utanacak değilmi????neyse grşrz bay.bana kolay gelsinnn
![]()
25.05.2011 Çarşamba menüüüüümmmmm
Sabah
1 tane kepekli sandviç arasında 1 tane yumurta, salatalık domates
Ara
3 tane burçak püskevitttt
Öğlen
3 tane küçük zyaglı biber dolması
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt
Ara
6 tane çilek
Akşam
2 tane orta boy etli dolma ( dolmalar biter, müsli devri başlar)
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu
Yatmadan
1 çay bardağı tarçınlı light süt
yaa kızlar reglim 6 gün geciktii, memişleriiim şişşştiiii iice patlamaya hazır bomba gibiyim![]()
regl olma sürecimi hızlandırmak için yapabilceeeğim bişi war mı yahuuuu![]()
25.05.2011 Çarşamba menüüüüümmmmm
Sabah
1 tane kepekli sandviç arasında 1 tane yumurta, salatalık domates
Ara
3 tane burçak püskevitttt
Öğlen
3 tane küçük zyaglı biber dolması
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt
Ara
6 tane çilek
Akşam
2 tane orta boy etli dolma ( dolmalar biter, müsli devri başlar)
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu
Yatmadan
1 çay bardağı tarçınlı light süt
yaa kızlar reglim 6 gün geciktii, memişleriiim şişşştiiii iice patlamaya hazır bomba gibiyim![]()
regl olma sürecimi hızlandırmak için yapabilceeeğim bişi war mı yahuuuu![]()
biber ve domateste varsa hepsini doqra baharatla çok az sıvı yaq ekle harmanla ve fırın poşetine koyup fırına ver nesfi bişey oluyor..1 kabak 1 patlıcan yeter..diqerlerinden göz kararı eklersin..yalnız domates ve biberi nekadar bol eklersen okadar güzel oluyor kebap yenında halt etmiş..mutlaka fırın poşetinde pişir aqzını baqla..çok süper oluyor hadi yapp banada yollaa:82: