70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen dışarda olucam o yuzden meyve yemeyi düşünüyorum bu gunluk,pilavıda çok geç olmadığı ve ekmek tuketmediğimiz sürece akşam yememizde bi mahzur varmıki.. :56:

aldım canım sağol .......
hayatım ama ben kaç aydır buralardayım..
ama sena olmasa bırakırdım ona çok şey borçluyum.ne zaman ayrılmak istesem bırakmadı beni.
kaptanım sen çok yaşa.........:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ablacım ben burda kocaman bir aile olduqumuzu düşünüyorum..1 gün girmeyelim özlüyoruz birbirimizi..neden ayrılacaksınki..kimse ayrılmamalı..buranın atmosferi çok farklı..zaten yazın herkes bir tafara gidecek..fazlasıyla ayrı kalıcaz..mesela ben en az 3 hafta yokum..pc bulduqum yerden girp yazarım ama hergün burda olmaya benzermi..neyse yazın birbirimizi özleyip sezon açılınca daha sıkı sarılırız buraya...

Son düzenleme:
öğlen dışarda olucam o yuzden meyve yemeyi düşünüyorum bu gunluk,pilavıda çok geç olmadığı ve ekmek tuketmediğimiz sürece akşam yememizde bi mahzur varmıki.. :56:

öqlen dışardaysan ya pilavı yanına al onu ye yada dışarda ızgara türü bişey yiyip akşamı çok hafif geçir..tabiki akşam pilav yenmemeli..ekmek yemesende 1 porsiyon pilavda 4-5 dilim ekmek deqeri var..

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 biber, 1 salatalık, maydanoz, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvemi içiyom şuan:68: fal bakan var mı?????????:1::1::1::1:

öğlene ne pişirsem acep fikir verin kızlar, dolaptaki malzemelerimi yazayım patlıcan, kabak, taze fasulye, mantar .................. güzel fikri olan var mı hangisini nasıl yapayım?

günaydın kızlarr öğlene azkalmış ama:1:kocişi attım kapıya kahvaltı sonrası ama benim canım bişey istemiyor busabahhhhhh:34:sadece ılık ballı suyumu içtim ama birparça ekmek peyniryiyeyim..belki öğleden sonra börek yerim :44:evi toparlıycam salonum akşamdan o moralsizlikle mis oldu:34:
dieğr taraflarada elatayım:40:
buzluktan dolam çıkardım onu pişircem,börek yapıcam...bubir ders çalışması ama yoruldum yaa:1:
akşam kedidilli pasta yaptım bi faicaydı üstkatanı birazına muhallebi yetmedi saat 24:00 evde süt yok,bisküvisi yetmedi:84:bende anlaamdım yavv neyseki sütünün çikolta sosu kapladı bitarfınada normal bisküvi koydum eşime yedirrim:1:normalde kedidili1.5 paketti ondan herhalde bide iki kat yapınca:26:canım sıkkındı stres atayım dedim ama böle olunca stres oldum iyice:53:
neyse masaya getirmeden mutfakta tatlı tabaklarına koyarım bende:52::52:allah başka şey vermesin utanacak değilmi????neyse grşrz bay.bana kolay gelsinnn:27:

öğlen yemekte karaca çorba pilav (ama almayacağım )sebzeli et sote salata yoğurt ve tulumba var (onuda almayacağım) şimdi kızlar neyden ne kadar alayım bana yardımcı olun ben bu öğün düzenleme işini pek beceremiyorum ya:78::77:

25.05.2011 Çarşamba menüüüüümmmmm :52::52::56:

Sabah
1 tane kepekli sandviç arasında 1 tane yumurta, salatalık domates

Ara
3 tane burçak püskevitttt :39:

Öğlen
3 tane küçük zyaglı biber dolması
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt

Ara
6 tane çilek

Akşam
2 tane orta boy etli dolma ( dolmalar biter, müsli devri başlar :32::32: )
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu

Yatmadan
1 çay bardağı tarçınlı light süt

yaa kızlar reglim 6 gün geciktii, memişleriiim şişşştiiii iice patlamaya hazır bomba gibiyim :14:
regl olma sürecimi hızlandırmak için yapabilceeeğim bişi war mı yahuuuu :52::1:

öğlene ne pişirsem acep fikir verin kızlar, dolaptaki malzemelerimi yazayım patlıcan, kabak, taze fasulye, mantar .................. güzel fikri olan var mı hangisini nasıl yapayım?

biber ve domateste varsa hepsini doqra baharatla çok az sıvı yaq ekle harmanla ve fırın poşetine koyup fırına ver nesfi bişey oluyor..1 kabak 1 patlıcan yeter..diqerlerinden göz kararı eklersin..yalnız domates ve biberi nekadar bol eklersen okadar güzel oluyor kebap yenında halt etmiş..mutlaka fırın poşetinde pişir aqzını baqla..çok süper oluyor hadi yapp banada yollaa:82:

günaydın kızlarr öğlene azkalmış ama:1:kocişi attım kapıya kahvaltı sonrası ama benim canım bişey istemiyor busabahhhhhh:34:sadece ılık ballı suyumu içtim ama birparça ekmek peyniryiyeyim..belki öğleden sonra börek yerim :44:evi toparlıycam salonum akşamdan o moralsizlikle mis oldu:34:
buzluktan dolam çıkardım onu pişircem,börek yapıcam...bubir ders çalışması ama yoruldum yaa:1:
akşam kedidilli pasta yaptım bi faicaydı üstkatanı birazına muhallebi yetmedi saat 24:00 evde süt yok,bisküvisi yetmedi:84:bende anlaamdım yavv neyseki sütünün çikolta sosu kapladı bitarfınada normal bisküvi koydum eşime yedirrim:1:normalde kedidili1.5 paketti ondan herhalde bide iki kat yapınca:26:canım sıkkındı stres atayım dedim ama böle olunca stres oldum iyice:53:
neyse masaya getirmeden mutfakta tatlı tabaklarına koyarım bende:52::52:allah başka şey vermesin utanacak değilmi????neyse grşrz bay.bana kolay gelsinnn:27:

kolay gelsin cnm:54:

öğlen yemekte karaca çorba pilav (ama almayacağım )sebzeli et sote salata yoğurt ve tulumba var (onuda almayacağım) şimdi kızlar neyden ne kadar alayım bana yardımcı olun ben bu öğün düzenleme işini pek beceremiyorum ya:78::77:

yarım kepçe çorba, 3 yk yogurt, 6-7 yk salata ve 3-4 yk sebze sote al :34:

ben sabah : 1 dilim ekmekle 2 zeytin yedim 1 bardak çay
öglen ise : 1 kase mercimek çorbası 1 kase makarna ve bi tane küçük şekerpare yiyecegim menüde bunlar varmış nasıl çoksa biraz azaltabilirim :14: :17:

1 kepçe çorba, 3-4 yemek kaşığı et sote, bol salata ve 2 kaşık yoğurt yeee hmmm mis olur

kadercim kolay gelsin balım...bebek konusunda sorunlar çıkmış hayrılısı olsun bitanem..zamana bırak Rabbim en hayırlı olanı naisp etsin herşeyde bir hayır vardır unutma..

sebzeli et sote salata yoqurt yeter canım..

Sabah

Ara

Öğlen
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt

Ara
6 tane çilek

Akşam
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu

Yatmadan

yaa kızlar reglim 6 gün geciktii, memişleriiim şişşştiiii iice patlamaya hazır bomba gibiyim :14:

cnm ben çivan perçemiyle adaçayı aldım aktardan iyi geldiğini okumuştum bizim forumlardan birinde gerçekten ben oldum kullanarak bende işe yaradı bundan sonra düzenli olarakta içicem hiç eksik etmicem eveden günde 2 bardak içiyosun bir tutam çivan perçemini iki parça adaçayını kaynamış suyun içine koyup beş dk demliyosun ama kaynatmıyosun inşallah sended işe yarar:90:

Sabah

Ara

Öğlen
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt

Ara
6 tane çilek

Akşam
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu

Yatmadan

cerenim ben de acı biber turşusunu çok seviyorum önceden çok yerdim biliyosun ama sena dediki su tutar vücutta dedi. ben artık yemiyorum onu cıssss:20::20::20:

regl konusuna gelince öyle çok geciktiği zaman ben 1 tane normal aspirin içerim 24 saate kadar geliverir.

biber ve domateste varsa hepsini doqra baharatla çok az sıvı yaq ekle harmanla ve fırın poşetine koyup fırına ver nesfi bişey oluyor..1 kabak 1 patlıcan yeter..diqerlerinden göz kararı eklersin..yalnız domates ve biberi nekadar bol eklersen okadar güzel oluyor kebap yenında halt etmiş..mutlaka fırın poşetinde pişir aqzını baqla..çok süper oluyor hadi yapp banada yollaa:82:

hmmmmm :56: güzel bişeye benziyor saol canım benim kaç derece ısıda ne kadar pişecek bunlar canım?

Back
X