70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar.hürreme mi daldınız pek kimse yok..
kaptanım korkma,Allah yardımcın olsun,dua et,olumlu düşün..bence bişey çıkmayacak..

Hah merak ettıklerımden bırı geldı işte:66: Sempatık arkadasımmm ismin sanırım Gozdeydı dıye hatırlıyorummm, hafızam pek ıyı sayılmaz ama :26:
sen de hem ankaradasın hem de 2 senelık fılan evlıydın acaba ankarada bı kadın dogum uzamnına jınekologa gıttın mı, bı ısım onerebılır mısın:26: ben de bı muayene olmak, ultrason , smear testı fılan yaptırmak ıstıyorummm:18:

arcak81 sen de ankaradasın var mı doktor bıldıgın, benım kacıslarım senden baya farklı boyutta basladı canım, mesela ben su an dogumdan da tırsıyorumm :52: oooof ne bıleyım yaaa, bazen napcagımı sasırıyorum vallaaa :52:

canım smear testi normal akıntının dışarıya değmeden alınması bunda korkacak bişi yok.can acıtacak bişide yok.
ben sağlık personeliyim güney doğuda çalışırken hiç adet olmadan hamile kalan ve doğum yapan çocuklar vardı. 19 doğum yapmış kadın gördüm ben.ha kocası ölmüşte öyle durmuş.
bu kadar gözünde büyütme.baktın olmuyor sezaryan olursun.bende doğuramayıp kestirenlerdenim bence normal doğuma gerekte yok.tabi erkek kadın doğumcular böyle düşünmüyor.erkek işte doktorda olsa kadın gibi düşünmüyorlar.

selamlar arkadaşlar bu konuya abone olmuştum ama pek giremedim .kk ya neyse ben 10 gündür dietteyim hergün 1 saat yürüyorum ve 10. günüm bitti bu gün tartıda 75 gösterirken bu gün 72 gösteriyorum devam ediyorum diete bu arada bu akşamdan itibaren ödem atmak için bitkisel şeylere başlamk istiyorum kiraz sapı aldım ve ilk bardağımı içtim daha önce denemiştim 1 haftada 1 kilo gibi bir eksilme oldu bende ödemi attı işe yaradı şimdi 2 hafta devam etmeyi düşünüyorum.inşallah 1-2 kiloda ödem gider ise 10 güne kadar dietle 3 kilo daha veririm inşallah hayırlısıyla 69 a inerim artık .

sizlerde tecrübe edilmiş yağ yakıcı veya ödem atıcı bitkisel şeyler varmı paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
gecenın bı vaktı uyku tutmadı yastığım kabarık geldı haın kocam da yastığını vermedı.....uyuyamadım...

ertesi gunun yemeklerını akşamdan pişirmeye başladım .

akşam yemek saatlerını erkene çekmek için.

gayet guzel oluyo.artık adam gibi sebzelı tahıllı beslenıcem yemek yapmayı hepten bırakmıştım.

ölen dışarda akşam müsli olmuyo hep hazır.her besın grubundan mumkun odlugunca beslencem.

evdekı gıdaların tarıhı gecmeye başladı artık ben yemek yapmayı bırakınca...

hepinize tatlı rüyalar.

tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak???????????

gecenın bı vaktı uyku tutmadı yastığım kabarık geldı haın kocam da yastığını vermedı.....uyuyamadım...

ertesi gunun yemeklerını akşamdan pişirmeye başladım .

akşam yemek saatlerını erkene çekmek için.

gayet guzel oluyo.artık adam gibi sebzelı tahıllı beslenıcem yemek yapmayı hepten bırakmıştım.

ölen dışarda akşam müsli olmuyo hep hazır.her besın grubundan mumkun odlugunca beslencem.

evdekı gıdaların tarıhı gecmeye başladı artık ben yemek yapmayı bırakınca...

hepinize tatlı rüyalar.

tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak???????????

haklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok :16::16:

günaydın kızlar :16:
dün doğum günümdü 26 oldum :16: ee :14:biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.hürreme mi daldınız pek kimse yok..
kaptanım korkma,Allah yardımcın olsun,dua et,olumlu düşün..bence bişey çıkmayacak..

inşallah canım teşekkür ederim :16:

selamlar arkadaşlar bu konuya abone olmuştum ama pek giremedim .kk ya neyse ben 10 gündür dietteyim hergün 1 saat yürüyorum ve 10. günüm bitti bu gün tartıda 75 gösterirken bu gün 72 gösteriyorum devam ediyorum diete bu arada bu akşamdan itibaren ödem atmak için bitkisel şeylere başlamk istiyorum kiraz sapı aldım ve ilk bardağımı içtim daha önce denemiştim 1 haftada 1 kilo gibi bir eksilme oldu bende ödemi attı işe yaradı şimdi 2 hafta devam etmeyi düşünüyorum.inşallah 1-2 kiloda ödem gider ise 10 güne kadar dietle 3 kilo daha veririm inşallah hayırlısıyla 69 a inerim artık .

sizlerde tecrübe edilmiş yağ yakıcı veya ödem atıcı bitkisel şeyler varmı paylaşırsanız sevinirim

hoşgeldin aramıza bitanem :71: ben biakç çeşit etkili çaylardan aldım her öqün birini içiyorum..bnm kullandıqım çaylar şunlar canım..:77:

5i 1 yerde
yeşilçay
kayısılı form
lipton yemek sonrası çay
karanfil tarçın çayı..

dün doğum günümdü 26 oldum :16: ee :14:biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.

doqum günün kutlu olsun cnm..:16::16: Rabbim nice hayırlı murlu saqlıklı yıllar nasip etsin öpüyorum yanaklarından :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın kızlarrr :16::16::16::16: herkese hayırlı ve az kalorili birgün diliyorum :16::16::16: yarın cuma bildirime hazırmıyıııııııııızzzzzzzzzzzz :64::64::64::64::64:
kursa gitmem lazım çıkmalıyım iyi bakın kendinizeee :16::16::16::16::16::16::16::10::10:

günaydın kızlarrrrrr geçmişi okuyup anca gelebildim:1: maşallah ne yazmışsınız yaw:1:

papatya arkadaşım diyetisyeni boşver sen ya napcan onu o bişi bilmiyor.

cerenim kız müthiş olmuş resim.

pelincim korkma artık ya kapı gibi biz varız yanında

senacım allahın izniyle hiçbişi çıkmıcak ben eminim canım benim için rahat olsun

ezft doğum günün kutlu olsun canım benim

:64::64::64::64::64::64:

ben yarına regl olacam herhalde heryerlerim ağrıyor. karnım davul gibi şişti. tartıda sapıttı bugün :53:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR umarım herkez iyidir hiç giremiyorum girsemde oğlum rahat vemiyooo offf yürüyüş yapamıyorumkilom yerinde sayıyo 2 haftadır kondisyon bisikleti aldım inş işe yarar neden kilo veremiyoru yaaa 5 kiloyu verdim dururdum offffffffffff sabah uyandım 7 gb bisiklete bnm mekik çektim kayısılı from içtim geldm
BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ YAA TEMMUZDA KAYINVALİDEME GTCEM BENİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMESİNİ İSTYRM MİLLETİN GÖZÜ BENDE ANAM ÇÜNKÜ EN KİLOLU İÇLERİNDE BENİM 74 KİLOYUM

günaydın kızlarrrrrr geçmişi okuyup anca gelebildim:1: maşallah ne yazmışsınız yaw:1:

senacım allahın izniyle hiçbişi çıkmıcak ben eminim canım benim için rahat olsun

ben yarına regl olacam herhalde heryerlerim ağrıyor. karnım davul gibi şişti. tartıda sapıttı bugün :53:

sağ ol tatlım :16:
sapıtsın tartı olsun reglden sonra hepsi gider :34::34: :16:

aqrılı wc olayım oluyor ayda yılda 1..ailede olduqu için risk gurubundayım aynı zamanda..haftaya perşembe giricem anestesiyle..hayırlısı bakalım..
cnm inşallah herşey temiz çıkar allah hastalıklarla imtihan etmesin inş.
kızlar ya, bı kac topıkten okudum ama size de sormadan edemiyceemmm:26: şimdi ben bı jınekolojık muayene olmak ıstıyorum, ultrasondur smear testıdır yapılsın, ne var ne yok bıleyım dedim:17: ammavelakin benım kaçış olayını da bılıyosunuzz, o psikolojiye sahip oldugum ıcın bu muayeden smear testınden fılan tırsıyorummm :18::18::18: napcam been :26:
ya bende oldum smear testi doku örneği alırken çok canım yandı benim yani zaten normal jinekolojik muayenede bile ağrım oluyo ama muayeneden sonra hiç ağrın olmuyo merak etme sadece o aleti koyduklarında oluyo ama korkunu yenmelisin inan ben bile dayandıysam herkes dayanır
:56::56::56::56::56:

sabah:
iki dilim ekmek
bir domates,bir salatalık
maydanoz,nane
peynir

ara:
2 küçük domates

öğle:
sosis salam ve kaşar karışımı vardı tabiki yiyemedim çok az bişey aldım çatalın ucuyla
domates salatalık iki kaşık yoğurt
ara:yo

akşam:
bir bardak hazır çorba

ara:
eve gidince iki adet kayısı yemeyi planlıyorum

kızlar nasıl bu mönü yorumlarınızı bekliyik:17:
sanki az gibi geldi bu menün bana hasta olursun sonra :50:

Son düzenleme:
sabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmen :43: bezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim :43: :43:

sabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmen :43: bezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim :43: :43:

üzülme canım elbet gidecek pes etmek yok hangi çayları kullanıyorsun canım?

teşekkür ederim deryacım uyardıqın için..

inşallah ablacım sanırım bu iş olup bitene kadar bu halim sürecek..

sanada iyigeceler cnm teşekkürler..

atabilsem..
öyle düşünme
kendine kötülük etmekten başka bişey yapmıyosun o zaman:71:

sevdiklerinle yaşayacağın
sevdiğinle yaşlanacağın
bir ömür dilerim:71::71::71::71::71::71::71:

hoşgeldin :71::71::71::71:yaş kaç çoluk çocuk falan varmı
sporcuların yağ yakmak için yoğurtun üstüne pul biber döküp yediklerini okumuştum
&diyet yöntemleri ve deneyimleriniz&başlıklı topikte aradığını bulabilirsin ama çok fazla ödemin mi varki:53:

bende biyenmedim zati

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR umarım herkez iyidir hiç giremiyorum girsemde oğlum rahat vemiyooo offf yürüyüş yapamıyorumkilom yerinde sayıyo 2 haftadır kondisyon bisikleti aldım inş işe yarar neden kilo veremiyoru yaaa 5 kiloyu verdim dururdum offffffffffff sabah uyandım 7 gb bisiklete bnm mekik çektim kayısılı from içtim geldm
BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ YAA TEMMUZDA KAYINVALİDEME GTCEM BENİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMESİNİ İSTYRM MİLLETİN GÖZÜ BENDE ANAM ÇÜNKÜ EN KİLOLU İÇLERİNDE BENİM 74 KİLOYUM

lesli teyzeyle yürü canımcım
nerelisin

kipadan karışık form çayı almıştım onu kullanıyorum :43: yaa moralim 0 hiç moralim kalmadı :43: :43: 3 gün oldu yaa 3 günnn açım resmen ama bi bakıyosun körü körüne açsın :43: :43:

bak ben neler içiyorum:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltıda: yeşil çay

öğlenden önce: beşibiryerde çay

akşamüstü: yeşil çay

akşam: form çay maydonozlu limonlu, yeşil çay, elma sirkesi

Back
X