70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aynı sebeplerden dolayı gıtmek ıstıyorum, kk yı takıp ederken farkettım ki ne kadar cok sorunu olan bayan var bu konualrda, bıde spordakı bı arkadasım uyardı mutlaka gıt sonra bısı cıkıyo bıde tedavı surecı beklıyosun dıye, bende onlem alayım dedım :40: ama işte normalde acı eşiği düşük bi insanda olmama ragmen, ilk ilişkim bile doktora gıttıkten sonra oldugu ıcın muayeneden de korkuyorumm:26: erkek olacakmısım ben yaaa:1: en sonunda kescem atcam belden asagıyı o olcak yanı hem o popomdan da kurtulurum iyi olurrr:1::1:

canım bu kadar düşündükçe daha cok gözünde büyütüp strese giriyorsun gözünü kapa git biran önce bakim:47:

saol cnm

saol tatlım yaaa
bende bel fıtıgı var + sivrilmeler va fıtıklarında taşmalar war denildi hacettepeye gidiyorum o arada kulaklarımda sorun çıktı 20 tane penesilin verdi belim içinde muskoril igne werdi anlıcanız kötüyüm arkadaşlar ignelerden kalçam mosmor oldu :60::59: :59:

ayy cnım benm geçmiş olsun tez vakitte iyileş olurmu bide sen yediklerine içtiklerine özellikle dikkat et hepten hasta olma çok aşırı dercede azaltma yeiceklerini:59:

sil yada benim yaptıgım gıbı eşine sildir gönlün rahat olur.ben ılık suyun içine kosla halı ve domestos rengerak koydum eşimde soğan cuvalıyla sildi tertemiz oldu ama sımdı gene battı bıle oğluş saolsun:55::9::9:

canım gecmıs olsun inşallah temzi çıkar tahiller:34:

ben halılarımı önce süpürüm sonra halı şampuanı ile tüylerin yattığı yerin tersine siliyorum. arap sabunu ve elma sirkesi ile temizlendiğini de biliyorum ama denemedim.

bu arada canım smear testinden korkma geçen yaz benden de aldılar patalojiye gitti. bir şey çıkmadı Allah'a şükür inşalah sende de çıkmaz. Doktor önemli bana bir hap vermişti doktor kananam az ama uzun sürmüştü o hapı içtikten sonra hastanelik oldum hap hormonlarımı arttırmış kendimi hamile gibi :49: hissediyordum bebek görünce ağlıyordum :9::9: aman Allah kimseye de bana da bir daha yaşatmasın

silerken halıyı boyle köpuk köpuk mü oluyo kızlar :26: mutfakhalımı bı kere eşim bı kerede ben sildim ama ıkı defa mutfak lavabosunun alt su borusu patlayıp halı o suyu yedıgı ıcın paklanmıyooo, oyuzden onalrı halı yıkamacıya vercem hazıran ayında fılan ama shaggylerı vermek ıstemıyorumm :19: aslında süpürmekte yetmıyo onları ya, bı sılkelemek lazım da nerden silkeliycem onu aşağıkıler rahatsız olurr :52: dün akşam kolye cmu düşürdüm halıya valla bulamadımmm ha :1::1: bı saat sonra kocam buldu :1:

ay bılıyomusun bende bebek gorunce fılan hemen gozlerım doluyo, eşidme dıyo zayen aslında sen bebek ıstıyosunda daha erken dıye mantıklı hareket etmeye zorluyosun kendını dıyooo :1:

Son düzenleme:
kosla kullanıyorum ben kol kaslarında çalışıyor. suyu sıcak koyuyorum bol köpüğü olsun diye çocuklar gibi oynuyorum suyla köpünü bezle alıp halıyı siliyorum sonra bezi suyunda yıkayım tekrar köpüğünü alıp sürüyorum kuruyunca bir daha süpürüyorum. ıslakken eşim geçmesin diye geçersen sen silersin diye tehdit ediyorum :1::1:

evet yine bir hayalkirikligi akupunktura gidemedim kizlar :58:

bugun eve baktik evde tamamen bir hayal kirikligi oldu bende nekadar hayal kurmustum oysaki belkide hata yapiyorum böyle heycanlanip hayal kurmakla neyse hayirlisi olsun diyorum kendimi böyle avutuyorum yapacak birsey yok :59::59:

kosla kullanıyorum ben kol kaslarında çalışıyor. suyu sıcak koyuyorum bol köpüğü olsun diye çocuklar gibi oynuyorum suyla köpünü bezle alıp halıyı siliyorum sonra bezi suyunda yıkayım tekrar köpüğünü alıp sürüyorum kuruyunca bir daha süpürüyorum. ıslakken eşim geçmesin diye geçersen sen silersin diye tehdit ediyorum :1::1:

hmm yani durulama yapmıyorsun eşimde yapmadı kızdım ben ona ıcım rahat deıl cocuk yere düşen karaker felan yıyebılıyo çünkü aıleme dedıgımde bısey olmaz dıyolar yaa benmı cok düşünüyom hep dıyolar mıkroba alıssın:1::1:

bugun eve baktik evde tamamen bir hayal kirikligi oldu bende nekadar hayal kurmustum oysaki belkide hata yapiyorum böyle heycanlanip hayal kurmakla neyse hayirlisi olsun diyorum kendimi böyle avutuyorum yapacak birsey yok :59::59:
sağlık olsun :25: umut et ama hayal etme çok üzülürsün.hem dediğin gibi hayırlısı buki böyle olmuş.rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar :69:

hayırlısı olsun canım üzülme birde ben akapunktura hiç inanmıyorum onunla verılen kılolar hep alınıyor kısa sürede cevremde gördüğüm yani.birde bi sürü para döküyosun bence gerek yok:19:

hmm yani durulama yapmıyorsun eşimde yapmadı kızdım ben ona ıcım rahat deıl cocuk yere düşen karaker felan yıyebılıyo çünkü aıleme dedıgımde bısey olmaz dıyolar yaa benmı cok düşünüyom hep dıyolar mıkroba alıssın:1::1:
havayla gidiyodur ama sende haklısın sonuçta bu mikrop değil kimyasal bişi her ihtimale karşın önlem almak lazım :69:

haklısın bizde çocuk yok çocuk olmadan elma sirkesini ve arap sabunu deneyeceğim geröekten temiz yapıyor mu diye sonra çocukla zor olur diye düşünüyorum.
gerçi elma sirkesini bulaşıkları elde yıkadğımda ve buzdolbını silmede kullanıyorum ama halı da bilmiyorum nasıl olur :92::92:

sağlık olsun :25: umut et ama hayal etme çok üzülürsün.hem dediğin gibi hayırlısı buki böyle olmuş.rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar :69:

cok haklisin bende öyle dusunuyorum ama yinede iste hayal kurmadanda yasanmiyor yada ben yapamiyorum neyse dedigin gibi rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar:59:

hayırlısı olsun serpicim

hayırlısı olsun canım üzülme birde ben akapunktura hiç inanmıyorum onunla verılen kılolar hep alınıyor kısa sürede cevremde gördüğüm yani.birde bi sürü para döküyosun bence gerek yok:19:

cnaim ben birkere gittim 7 kilo verdikten sonra uc ay hic veremedim akupunktura gittim geri vermeye basladim onun sayesinde cok guzel istah kesiyo bilmiyorum ins almam
ev icinde uzulmuyorum ama mutluda degilim anlata biliyorumuyum :59:

cok haklisin bende öyle dusunuyorum ama yinede iste hayal kurmadanda yasanmiyor yada ben yapamiyorum neyse dedigin gibi rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar:59:
hepimiz aynıyız bu konuda.hayatta en önemli şey sağlık ve aile huzuru bunun dışında bişi için üzülmeye değmez.çok şükür herşey yolunda rabbim vakti zamanı gelince istediğin kapıları bir bir açar sana :69:

cnaim ben birkere gittim 7 kilo verdikten sonra uc ay hic veremedim akupunktura gittim geri vermeye basladim onun sayesinde cok guzel istah kesiyo bilmiyorum ins almam
ev icinde uzulmuyorum ama mutluda degilim anlata biliyorumuyum :59:

bende çok hayal kurarım şöyle olsa bunu yaparım diye olmayınca da üzülürüm hayırlısı derim ama içimde o hayaller kalır. astrolojiden anlamam ama ikizlerin özelliğiymiş hayal kurmak öyle dediler

Back
X