70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşimm su simitlerden aklını alamıyon bı al yede bıdaha kokmasın sana :60::60::60: bende yarın kahvaltıda yemeyi düşünüyorum simit:56::64::63:

resmen böööle :49: oldummm :52: regl dönemimde hıc bu kadarda şişmezdim ama ıkı gundur kendimi paylayacak gıbı hıssedıyorum:52: yarın cuma olmasa, cumayı ıkı gun ılerıye alsak olmaz mıı yaaa:59: bu halde tartıya cıkmak ıstemıyorummm :26:
bu arada bugun işlerden dolayı ara fılan yapamamıstım, şimdi salatamı yıyorum o kadar cok acıkmısımki iskenderden aldıgım hazzı alıyorummm valla şu an salatadannn :1::1:

merhabalaaarrrr... bende geldim :D umarımmm çok kalıcı olmam :D hep birlikte bi alt gruba geceriz :D bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.

arkadaşlıklar tabi ki kalıcı olsun benim geçici olmasını umut ettiğim şey kilolarım :D
umarım kalıcı olmam diyen sensin ama yanlış ifade oldu sanırım
neyse boşverelim :21::21::21::21:
hoşgeldin :71:
işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.:63:hem biz önce şiddete nekadar dayanıklı olduğunu ölçüyoruz :60: ilerde burda sıkı bi eğitime tabi tutulacaksın bakalım başarabilecekmisin :47:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
:60::60::60: benidee eveeeriiiin kııızzzzzz :60::60:

:19::19::19::19:yok seni biz versekte babangiller vermiyo

yeşimm su simitlerden aklını alamıyon bı al yede bıdaha kokmasın sana :60::60::60: bende yarın kahvaltıda yemeyi düşünüyorum simit:56::64::63:
karşıdaki fırın kapandı ama bu arkamdaki ben doğmadan önce vardı herhalde kapanmaz.ve balkonun hemen arka tarafında alsam kokusu geççek sanki :63::69::69:

saol cnm yaaa biraz rahatsızım bu aralar doktor prnesilin vermişt i vuruldum daha sonra 2 gün ara verdim şimdi tekarar başladı agrılarım dewam ignelere anlıacan :5:
geçmiş olsun çıtır :43:

bekar oğlan çok bizde :69: bakalım senin müstakbel eş adayından hayır gelmezse hemen istemeye geliriz seni :10:

teşeküür ederim cnm benm valla zor oluyo menülerimi düzene sokmka ama sizlerin sayesinde yapıyorum işte:70:
ben beğendim oldukça doyurucu ve dengeli.bu menüyle 2 ayda çıtır piliç olursun :66:

verdim gitti kız:1::1::1::1::1: başlık parasını peşin istiyom enişteye söleeee:1::1::1:
resmen böööle :49: oldummm :52: regl dönemimde hıc bu kadarda şişmezdim ama ıkı gundur kendimi paylayacak gıbı hıssedıyorum:52: yarın cuma olmasa, cumayı ıkı gun ılerıye alsak olmaz mıı yaaa:59: bu halde tartıya cıkmak ıstemıyorummm :26:
bu arada bugun işlerden dolayı ara fılan yapamamıstım, şimdi salatamı yıyorum o kadar cok acıkmısımki iskenderden aldıgım hazzı alıyorummm valla şu an salatadannn :1::1:
topikçe komple aynı anlarda mı regl oluyozzzz ben de yarına bekliyorum kendilerini:1::1::1:
ben geldiiiiim
temizliğimi yaptım miiss gibi oldu evim
gerçi yağmur yağcak ama olsun

ben de ne zaman cam silsem yağmur yağar hehehehehhehe:1::1::1:

ne ağrısıki geçmiş olsun bende cts gidicem inşallah sonunda fizik doktoruna:26:
saol cnm
busseemmm ve arcakıımm neyiniz var sizin canlarım inşallah ciddi rahtsızlıklarınız yoktur:59::43:
saol tatlım yaaa
bende bel fıtıgı var + sivrilmeler va fıtıklarında taşmalar war denildi hacettepeye gidiyorum o arada kulaklarımda sorun çıktı 20 tane penesilin verdi belim içinde muskoril igne werdi anlıcanız kötüyüm arkadaşlar ignelerden kalçam mosmor oldu :60::59: :59:

ben geldiiiiim
temizliğimi yaptım miiss gibi oldu evim
gerçi yağmur yağcak ama olsun

canım dün sana bı soru sormustum gormedın sanırımmm :59:
sende ankaradasın yaa hem de evlenelı de cok uzun olmamıs yaa, hıc smaer testı fılan yaptırdın mı ya da kadın dogumda muayene oldysan bı doktor onerebılır mısın bana demıstımmmm :26:

saol cnm

saol tatlım yaaa
bende bel fıtıgı var + sivrilmeler va fıtıklarında taşmalar war denildi hacettepeye gidiyorum o arada kulaklarımda sorun çıktı 20 tane penesilin verdi belim içinde muskoril igne werdi anlıcanız kötüyüm arkadaşlar ignelerden kalçam mosmor oldu :60::59: :59:

çok geçmiş olsun

canım dün sana bı soru sormustum gormedın sanırımmm :59:
sende ankaradasın yaa hem de evlenelı de cok uzun olmamıs yaa, hıc smaer testı fılan yaptırdın mı ya da kadın dogumda muayene oldysan bı doktor onerebılır mısın bana demıstımmmm :26:

evet görmedim tatlım kusura bakma

ben gazi hastanesinde yaptırmıştım rutin bi kontrol olarak bi sorunum yoktu
bi problemde çıkmamıştı bende
çok önemli bi sorunum olmadığı için doktor araştırmadım ama senin için sorarım bi iki arkadaşım var iş dolayısıyla doktorlarla iç içe olan onlara sorarım senin için
ama çok tırsacak bişi yok
normal bi hastaneye gidip yaptırabilirsin

Back
X