Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm yaaa biraz rahatsızım bu aralar doktor prnesilin vermişt i vuruldum daha sonra 2 gün ara verdim şimdi tekarar başladı agrılarım dewam ignelere anlıacan![]()
maşallah menün çok güzelşuan bende balkondayım ve buram buram simit kokmakta
aaa sen beni bul bu durumlarda hiç gülücen yoksa bile olur![]()
ne ağrısıki geçmiş olsun bende cts gidicem inşallah sonunda fizik doktoruna:26:
merhabalaaarrrr... bende geldimumarımmm çok kalıcı olmam
hep birlikte bi alt gruba geceriz
bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.
umarım kalıcı olmam diyen sensin ama yanlış ifade oldu sanırımarkadaşlıklar tabi ki kalıcı olsun benim geçici olmasını umut ettiğim şey kilolarım![]()
işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.hem biz önce şiddete nekadar dayanıklı olduğunu ölçüyoruz
ilerde burda sıkı bi eğitime tabi tutulacaksın bakalım başarabilecekmisin
![]()
benidee eveeeriiiin kııızzzzzz
![]()
karşıdaki fırın kapandı ama bu arkamdaki ben doğmadan önce vardı herhalde kapanmaz.ve balkonun hemen arka tarafında alsam kokusu geççek sankiyeşimm su simitlerden aklını alamıyon bı al yede bıdaha kokmasın sanabende yarın kahvaltıda yemeyi düşünüyorum simit
![]()
geçmiş olsun çıtırsaol cnm yaaa biraz rahatsızım bu aralar doktor prnesilin vermişt i vuruldum daha sonra 2 gün ara verdim şimdi tekarar başladı agrılarım dewam ignelere anlıacan![]()
bekar oğlan çok bizdebenidee eveeeriiiin kııızzzzzz
![]()
ben beğendim oldukça doyurucu ve dengeli.bu menüyle 2 ayda çıtır piliç olursunteşeküür ederim cnm benm valla zor oluyo menülerimi düzene sokmka ama sizlerin sayesinde yapıyorum işte![]()
aha taze gelinbi yastıkta kocayın inşallah.acelemiz yok sen bi zayıfla mezuniyetini bi bebekle taçlandıracağız
![]()
ben geldiiiiim
temizliğimi yaptım miiss gibi oldu evim
gerçi yağmur yağcak ama olsun
verdim gitti kızbenidee eveeeriiiin kııızzzzzz
![]()
topikçe komple aynı anlarda mı regl oluyozzzz ben de yarına bekliyorum kendileriniresmen böööleoldummm
regl dönemimde hıc bu kadarda şişmezdim ama ıkı gundur kendimi paylayacak gıbı hıssedıyorum
yarın cuma olmasa, cumayı ıkı gun ılerıye alsak olmaz mıı yaaa
bu halde tartıya cıkmak ıstemıyorummm :26:
bu arada bugun işlerden dolayı ara fılan yapamamıstım, şimdi salatamı yıyorum o kadar cok acıkmısımki iskenderden aldıgım hazzı alıyorummm valla şu an salatadannn![]()
ben geldiiiiim
saol cnmne ağrısıki geçmiş olsun bende cts gidicem inşallah sonunda fizik doktoruna:26:
saol tatlım yaaabusseemmm ve arcakıımm neyiniz var sizin canlarım inşallah ciddi rahtsızlıklarınız yoktur![]()
ben geldiiiiim
ben geldiiiiim
ohhh ellerine kollarınasağlık temizlik kokusunu burdan bile aldık iyi egzersiz oldu sana
busseemmm ve arcakıımm neyiniz var sizin canlarım inşallah ciddi rahtsızlıklarınız yoktur![]()
saol cnm
saol tatlım yaaa
bende bel fıtıgı var + sivrilmeler va fıtıklarında taşmalar war denildi hacettepeye gidiyorum o arada kulaklarımda sorun çıktı 20 tane penesilin verdi belim içinde muskoril igne werdi anlıcanız kötüyüm arkadaşlar ignelerden kalçam mosmor oldu![]()
![]()
canım dün sana bı soru sormustum gormedın sanırımmm
sende ankaradasın yaa hem de evlenelı de cok uzun olmamıs yaa, hıc smaer testı fılan yaptırdın mı ya da kadın dogumda muayene oldysan bı doktor onerebılır mısın bana demıstımmmm :26:
topiği gaza getirip temizliğe başlatmaevet tatlım iyi oldu
tezmilik sonrası tartıldım fark etmiş mi diye 200 gr gitmiş![]()