70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr!!!!

çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayım:39::57::57::57::57: bırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. :17::17::17::17: çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum:17::17::17:

ödemdir bağırsaklardandır üzme kendinii olur öleee banada dün öle gelmişti bi baktım 71.900 gr yahu ben 71.600 düm vermedim aldımmı dedim üzüldüm ama bu sabah 71.400 ü görünce içim rahatladı:1:

hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah herşey istediqin gibi olur :16::16:

karbonhidrat diyetinin özelliklerine benziyor..

pilavlar neden akşam öqünlerinde verilmiş acaba..ayrıca yine bazı akşam öqünlerinde ekmek var..listeye komple gözattıqımızda bazı öqlen ve akşam öqünleri çok fazla verilmiş..bazılarıda çok güzel..ama kesinlikle 70 kilonun altında olanlar için uygulanabilecek bir liste deqil..80 ve üzeri diyelim..

teşekkürederim cnm..muhallebi komposto meyvasuyu içmeyi düşünmüyorum çünkü şekerli gıdalar..zaten bunlarla doyulmaz..off ya ne yicem ben :84::84:

arzucum yaza fit olarak göz kırpmış bulunmaktasın..sen saqa sola bakma ver 5 kilonuda..biraz önce alt komşum baya bir fırçaladı beni yeter artık daha nerenden vereceksin diye..biz hedefimize ulaşalım cnm..önemli olan bizim düşüncelerimiz:34: bu arada geçmiş olsun tatlım :71:

canım un çorbası kilo aldırır :20: patatestede çook karbonhidrat var :20:hem püre tek başına insanın midesini bulandırır:19: süzme mercimek olur ama sonuçta tanesiz olacak dediler onun içinde tane var sadece süzdüqümüz için görünmüyor..sorun olurmu acaba..saqlıkçılar bir el atın sevabına süzme mercimek tanesiz çorba niyetine geçermi deryaaa emine ablaaaaa....

teşekkür ederim canım aç kalıcam anlaşıldı :5:

KIZLARRRRR :3:
bugün bnm size danışma günüm :9: düqün için elbise almak istiyorum..ama beqenemiyorum bir türlü..biraz önce biyerde gördüm çok beqendim..elbise siyah satenden yere kadar uzun..etekleri kiloş geliyor..omuzdan aşaqı hafif sarkık kolu var..elbisenin iki rengi var..ilk danışacaqım şey hangi renqi almam konusu..elbselerin ikiside siyah satenden yapılmış..üzerinde kocaman çiçekleri var..birinin çiçekleri kırmızıı beyazlı diqeride grili..ben esmer bir hatunum..sizce hangi renk daha güzel..ikinci sorucaqım şeyde elbise kolsuz olduqu için üzerine siyah bolero giymeyi düşünüyorum..eşarbımı ne renk alsam düz renkmi alsam desenlimi :26: ne dersiniz :44:

ayyy senacım senden bu sözleri duymak var ya ne kadar mutlu etti artık kım ne derse desin.dediğin gibi 5 kg versem daha ıyı olacak ben kendımı bılıyorum zaten :1:bırde o esra mı ne cok gıcık oldum yaa hem zayıfla hem kılo ver nasıl begendırcez deseydın alla alla:20::63:gereckten çekememiş inanamamış senın o kadar zayıflayabılecegıne demek kı:1:tsk ederım vede sanada gecmıs olsun canım bu 2 gun bıraz zorlu gececek ama napıcaksın saglık ıcın yapmak zorundasın Allah kolaylık versın canım ıns sonuclarında gzüel olur.:34:

hmm uykusuz demekki prenses benimki de bi dönem öyleydi şimdi akşam 9-10da yatıp sabah 8:30 -9:00 civarı ayaklanıyo ama gelip beni kaldırmaz direkt babaya baba ben acıktımmm:1: anneyi çok sever kendülerii:1:

benim kızım 9 aylık teyzesi.yeni yeni dillenmeye başladı.bazen sabah baba mamma diye ağlıyo.eşime kalk diyorum çocuk mamayı senden istiyo:) annesini sever kuzucum:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar senacım cuma günü giremedim ondan öyle oldu özür.menümü yazayım.

sabah ekmeksiz yağsız sucuklu yumurta

öğlen 5 tane diyet bisküvi ve form çay

akşam bir but 3 kaşık pilav ayran

kdr canım hangi bölümde okuyosun.ilahiyatmı.ya busene bende başvurmak istiyorum.başvuru zamanı haber verirmisin.ya hersene başvuruyorum ama hep bir problem çıkıyor kayıt yaptıramıyorum.geçen sene bana kağıt filan gelmedi bende uğraşmadım internetten başvurumu ne olacakmış kayıt yaptıramadım.herşey çok değişmiş kafam karıştı:14:

slm kızlarrr ben geldimm:52::52:hızınıza yetişmek ne mümkün maşş.
bi bakıyım dedim bitiremedimm geçmişi yürüdüm biraz bu gün. bende eşarp aradım bugün bulamadım yaz geldi düğünler başladı kıyafet telaşı çok zor :50::50:morlu pembeli bi eşarp aradım :34::34:
akşam yemeğimi yedimm
haşlama brokoli sarımsaklı yoğurtlu
bol salata 3 sunta:1::1:
bu kadar doydummu derseniz haaaaaaayırrr ama yemiycem başka:26::26:

kılavuzcum nöbetçi sağlık danışmanım......

tam idrar ve sarılık testi için aç -tok gitmem gerek var mı?nasıl gitcem?

yüzme havuzuna verilecek sağlıklı mıyım dıye?

kahvaltım
1 kaşık keçi boynuzu pekmezi,1 bardak su,sütle müsli

öglen
hazır barbunya yemegı konserve

ara
1 yeşil elma,ve şekersiz çay 3 bardak

akşam
2 tane sarma

ayyy senacım senden bu sözleri duymak var ya ne kadar mutlu etti artık kım ne derse desin.dediğin gibi 5 kg versem daha ıyı olacak ben kendımı bılıyorum zaten :1:bırde o esra mı ne cok gıcık oldum yaa hem zayıfla hem kılo ver nasıl begendırcez deseydın alla alla:20::63:gereckten çekememiş inanamamış senın o kadar zayıflayabılecegıne demek kı:1:tsk ederım vede sanada gecmıs olsun canım bu 2 gun bıraz zorlu gececek ama napıcaksın saglık ıcın yapmak zorundasın Allah kolaylık versın canım ıns sonuclarında gzüel olur.:34:

ben ne dedimde bu kızı bukadar mutlu ettim diye dönüp yazdıqım mesajı tekrar okudum :9: olurya bnm saqım solum belli olmaz yok yere söylenirim falan :27: amin canım inşallah güzel sonuçlar alırım..

teşekkür ederim canım aç kalıcam anlaşıldı :5:

KIZLARRRRR :3:
bugün bnm size danışma günüm :9: düqün için elbise almak istiyorum..ama beqenemiyorum bir türlü..biraz önce biyerde gördüm çok beqendim..elbise siyah satenden yere kadar uzun..etekleri kiloş geliyor..omuzdan aşaqı hafif sarkık kolu var..elbisenin iki rengi var..ilk danışacaqım şey hangi renqi almam konusu..elbselerin ikiside siyah satenden yapılmış..üzerinde kocaman çiçekleri var..birinin çiçekleri kırmızıı beyazlı diqeride grili..ben esmer bir hatunum..sizce hangi renk daha güzel..ikinci sorucaqım şeyde elbise kolsuz olduqu için üzerine siyah bolero giymeyi düşünüyorum..eşarbımı ne renk alsam düz renkmi alsam desenlimi :26: ne dersiniz :44:

canım esmere kırmızı güzel gider. üzerine düz parlak kırmızı bir eşarp.yüzüne renk verir

kizlarrr aksam yemegimide yedim simdi toplam yedigimi tekrar yazacagim...sabah 1 kahve sütlü,1 bardak 5i1 yerde...saat 11 gibi siyah ekmege yapilmis sucuklu kasarli domatesli tost..arada bikac kiraz..saat 3.30da mangalda tavuk gögsü az zeytinyagli yaninda az zeytinyagiylave vegetayla pismis sebze karisimi...simdiii soruyorum aksama karpuz yada ananasli kavunlu üzümlü meyve salatasini yiyeyimmi yoksa 1 bardak daha 5i1 yerdeyi icip günü tamamlayimmi..ben öle düzenli diyet yapmadigim icin alistiramiyorum kendimi karar veremiyorum yesemmi yemesemmi siz söleyin:50::36:

Kızlar ben de 70 kiloyum :17: boyum 1.75 kaç kilo olmam gerekiyor.Ben 8 kilo kadar vermek istiyorum.Beni de aranıza alır mısınız?

kizlarrr aksam yemegimide yedim simdi toplam yedigimi tekrar yazacagim...sabah 1 kahve sütlü,1 bardak 5i1 yerde...saat 11 gibi siyah ekmege yapilmis sucuklu kasarli domatesli tost..arada bikac kiraz..saat 3.30da mangalda tavuk gögsü az zeytinyagli yaninda az zeytinyagiylave vegetayla pismis sebze karisimi...simdiii soruyorum aksama karpuz yada ananasli kavunlu üzümlü meyve salatasini yiyeyimmi yoksa 1 bardak daha 5i1 yerdeyi icip günü tamamlayimmi..ben öle düzenli diyet yapmadigim icin alistiramiyorum kendimi karar veremiyorum yesemmi yemesemmi siz söleyin:50::36:

Bence 5i1 yerde cayını iç faydasını oldugunu duyup bende aldım bakalım ıse yarayacak mı

Back
X