70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar beneced yanlıs anladınız sankım bırbırınızı ben senı tanıyorum zaten sasırmıstım gıtcemdıye yazdıgına bırde aklıma gelmıstı saka yapıyo heralde dıye ama hıc bunu bellı eden bı ıfade yazmamıssın ondan emın olamadım:1:ters zamanlarınıza geldı sanırım ıkınızınde sarılın bakimm topıge nazar degmesın :70::69:

valla canım biliyorum hemen ardından şaka mjı yazıcaktım ama ufaklık beşiğine sıkışmış ona koştum tabi onu avuttum falan gelincede unuttum baktım yorumlar gelince yazdım açıkça niyetimi

bu arada ben barışmaya razıyım hayatım boyunca ne kimseyi kırdım nede bukadar kırıldım ama sanal ortam tabi olabilir böyle şeyler insanlar birbirlerini görmeden sohbet ediyolar kimse kimseyi akrabası gibi tanımıyo ben barışma taraftarıyım gerisi ona kalmış :70:

valla canım biliyorum hemen ardından şaka mjı yazıcaktım ama ufaklık beşiğine sıkışmış ona koştum tabi onu avuttum falan gelincede unuttum baktım yorumlar gelince yazdım açıkça niyetimi

bu arada ben barışmaya razıyım hayatım boyunca ne kimseyi kırdım nede bukadar kırıldım ama sanal ortam tabi olabilir böyle şeyler insanlar birbirlerini görmeden sohbet ediyolar kimse kimseyi akrabası gibi tanımıyo ben barışma taraftarıyım gerisi ona kalmış :70:

:46::46::46::71:

Konuyu hiç bilmiyorum ama ılımlı tavrınız için tebrik ederim...
:46::46:

benim sağlık ocağına gitmem gerekiyo kızımın elini kontrole hemen şurası 10dk ya burdayım tabi başka biyere uğramazsam görüşürüz:79:

selam kızlar
hiç yazamıyorum yediklerimi kusura bakmayın,kızım varken rahat vermiyo biraz biraz okuyarak takipediyorum ama sizi.
yediklerimiz yazayım:
kahvaltıda 1-2 dilimekmek,peynir domates 1 yumurta
arada1 elma,1 kayısı
öğle 1 kase çorba 3-4 kaşık yoğurt
ara 1 kayısı,1 elma
akşam kurufasulye yemeği,içinden 1-2 sucuk tırtıklarım garanti :17: :57:
yemek sonrası belki meyve
kızlar sizlere sormak istediğim birşey var
ben burada başlarken 76.4 kiloydum ama diyete öncesinde 80 den başladım,şu an 71.5 um
sorum şu kilo verirken vücut bazen kilo vermeyi bırakır ya hani,ben 1 hafta 1-1,5 veriyorum bir hafta belki 200-300 gram bu nasıl bir metabolizmadır anlamıyorum aynı şeyleri yapıyorum ama değişen bişey yok bu hafta gene durdu kilom sinirimi bozmamaya çalışıyorum bakalım :59:

Son düzenleme:
selam kızlar
hiç yazamıyorum yediklerimi kusura bakmayın,kızım varken rahat vermiyo biraz biraz okuyarak takipediyorum ama sizi.
yediklerimiz yazayım:
kahvaltıda 1-2 dilimekmek,peynir domates 1 yumurta
arada1 elma,1 kayısı
öğle 1 kase çorba 3-4 kaşık yoğurt
ara 1 kayısı,1 elma
akşam kurufasulye yemeği,içinden 1-2 sucuk tırtıklarım garanti :17: :57:
yemek sonrası belki meyve
kızlar sizlere sormak istediğim birşey var
ben burada başlarken 76.4 kiloydum ama diyete öncesinde 80 den başladım,şu an 71.5 um
sorum şu kilo verirken vücut bazen kilo vermeyi bırakır ya hani,ben 1 hafta 1-1,5 veriyorum bir hafta belki 200-300 gram bu nasıl bir metabolizmadır anlamıyorum aynı şeyleri yapıyorum ama değişen bişey yok bu hafta gene durdu kilom sinirimi bozmamaya çalışıyorum bakalım :59:

canım bence güzel kılo vermıssın vucudun duraklamaya gırmesı normal boyle sonucta kılo almıyorsun şükret bence ve boyle devam et:34:

günaydın cnaımm nasılsın?

teşekkür ederim canım sen nasılsın..nerelerdesin kaçak..gelmeye gelmeye kilo alacaksın :69:

kaptancım bugün ne yiceksin karar verebildinmi bulabildin mi nelerin serbest olup olmadığını

sabah deryanın dediqi gibi doktoru aradım cnm..sadece su çay tanesiz çorba komposto ve meyvasuyu dedi..bunların dışında yasakmış..bende meyva suyu ve komposto hayatta içmem içinde şeker var dolayısıyla çok az seçenek kaldı..bitki çayı su ve çorba :59:
sena mükemmel zayıflamıssın ben topiği bıraktığımda 68 kiloydun
inanamıyorum sana valla hayranlıkla izliyorum sadece :26::46:
teşekkür ederim canım :42:

bu arada herkese günaydın lafa daldım unuttum.

sena 38 bedene giriyormuşsun tebrik ederim hayyalerimin bedeni biliyormusun?hatta önceden aldığım zayıflayınca giyecem dediğim bi kaç parça kıyafet var hala onlar bana bakıyo ben onlara:2::2:

bu arada düğün için eşarbını bence kırmızı al.bende tesettürlüyüm ve esmerimde.kırmızı bize çok yakışıyor:16::16: bu arada eşarp tek renk değil çok karmaşık olmamak kaydıyla hatta üstünde incecik siyah çizgiler geçen bir eşarp olsa daha iyi olar.:):)

eşarbımı aldım cnm bu yazdıqım yazının renginde..düz..çiçeklerle birebir aynı renk..inşallah güzel olucam :21:

acaba kitap doğru mu söylüyo gerçekten boşamı uğraşıyoruz:43::43::43:
tabiki doqru söylemiyor..1 senedir diyeteyim hatta diyette deqil saqlıklı besleniyorum ve almak bir yana hala kilo veriyorum :69:
:46::46::46::46: darısı başımızaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım inşallahh..:34:

bugun acayıp basım agrıyooo :52: hava yagmurlu, pöfff :59: bıberıye cayım avrdı ofıste, bas agrısına ıyı gelıyo dıye okumustum daha once, sımdı kepeklı galetamla bıberıye cayımı ıcıyorumm :68:
hem de bıberıye cayı yagları yakmaya yardımcı oluyo, aksam malum spor var, içeyim de aksam yansın yaglar, bı de bas agrımı gecırırse bı taşla ıkı kuş vurmuş olcam inşşş :34:
geçmiş olsun bitanem :71:

kızlar bana bitki çayı tavsiyesinde:50::50::50: bulunmadınız amaaaaaaaaaaa hadi bekliyorummmm

bnm içtiqim çaylar;
yaseminli yeşilçay
form çayı
yemek sonrası(lipton)
kayısılı form(doquş)
5i1 yerde
tarçın karanfil çayı..

kızlar bu ihe nin altın çöreğini bliyosunuz değilmi sizce kahvaltıda ondan yesem nasıl olur kepek ekmeği bende bulantı yapıyo tabi kendi yaptığım kepek ekmeğinde öyle bi durum olmuyo ama bazen yapamıyorum işte yoğunluktan
aradac çok isterde 2 dilim kesip ye..ama sürekli deqil..onlar küçük ama karbonu çok fazla..kepek ekmeqi kansızlık yapıyor yeme sakın :20: buqday çavdar yada tam tahıllı tavsiye ederim cnm :34:

Kızlar merhaba ,
Bende gelebilir miyim aranıza...:82:

tabiki gelebilirsin cnm:34: hoşgeldin :71:

Off çok zor ..
Tiroid hastasıyım ..Doğumdan sonra ,doğum sonrası tiroidi denen başka bir hastalığa yaklandım..

86 kilo ile doğuma girmiştim..Doğumdan 1 hafta sonra 75 kiloydum fakat bu hastalık yüzündenn bütün kiloları 1,5 -2 ayda tekrar aldım ve nasıl oldugunu bile anlamadım...
Saç dökülmeleri,halsizlik,bitkinlik bunları hiç saymıyorum bile..
Tiroidlerimi şimdi eski haline getirdi doktor ve artık kilo verememen için sebep yok dedi..6 kilo verdimm ..tiroidlerimin de düzeldiğini burdan anladım..78 de kitlendim..İnşalah burda sizlerle birlikte verebilrim...:16:
bende troit hastasıyım ve 27.5 kilo verdim :nazar:

kızlar iş aramaya başladım bir süredir .muhasebeciyim ben.3 yıl ara verdim malum kızım doğunca ve bugün 3 yerden çağırdılar büyük kızım okuldan gelince minik kuşumu ablasına bırakıp gidicem görüşmelere bakalım hayırlısı sonuç ne olacak inşallah işler iyi ve parası da yeterlidir çalışmaya başlarsam kreşe vercem küçük kızımı ve kreş parasından sonra bana en az 600 vss kalırsa ancak öle çalışmak istiyorum ama piyasada maaşlar fena olmuş yaww

dua edin benim için.
dualarımız seninle canım..Rabbim gönlüne göre bir iş nasip etsin :16:
kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye:58::59:

ciddimisin :53::53::53:

az önce ben ip atlarkene komsu adamla esim beni görmüsler adam bana ne dedi bilionuzmu bürrrssssssssss esim güldü belki ortami germemek icin yapti ama güldüü:47: dünde kosarken bana arkamdan bakmis sen acle zayifla cok kötü görünüosun kosamiosun bile dedi..yaaa benim bebegim daha 9 aylik:5::5::5::5::5:

''sanane'' diyemedinmi :47:

tek seçenek tarhana çorbamı içip kuaföre gidicem..gelince görüşürüz kızlar:10:

BU ARADA TOPİKTE HİÇBİR KONUDA TARTIŞMA İSTEMİYORUM!!!

slm hatunlarrrrrrrr :34::34:
bugün dışardaydım arkadaşta toplantımız vardı az önce geldimpatates salatası ve biberli ekmek ikram etti (buranın meşhur ekmeği) salatayı yedim ekmektende 1 parmak kadardı ama öğlen çok az müsli yiyip gitmiştim:69::69:
bu hafta adımı mavi.. yazdırmak için çabalıyorum inş. başarabilirim:52::52:

Sabah
5i1 yerde cay
1 kase nesfit

Öglen
1 dılım karpuz
1 bardak kahve +Diyet biskuvi

Akşam 7 de yemegımı yıyıp 8 de yuruyuse cıkıcam
Acıktım sımdı acaba 1 patates haşlayıp yesem nolur :44:

slm hatunlarrrrrrrr :34::34:
bugün dışardaydım arkadaşta toplantımız vardı az önce geldimpatates salatası ve biberli ekmek ikram etti (buranın meşhur ekmeği) salatayı yedim ekmektende 1 parmak kadardı ama öğlen çok az müsli yiyip gitmiştim:69::69:
bu hafta adımı mavi.. yazdırmak için çabalıyorum inş. başarabilirim:52::52:

amanın bıberlı ekmek mııııı :52: sen hatayda mısın yoksaaa, agzım sulandııı :56: yurt arkadsalarım vardı antakyalı annelerı kolı yapıp ayda bır bıberlı ekmek gonderırlerdı, bayılırdımmm :66: bak canım istedi yıneeee:56:
kızlar ben cıkıyorum , hepınıze ıyı aksamlar benım bugun spor gunummm:8: yanlız bıraz once bıraz erık yemıstım kendımı patlayacak gıbı hıssedıyorummm :1:
hepınızı openziiii :54: :79::79:

Son düzenleme:
Arkadaşlar burda herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben bugün yediklerimi yazıyım..

Sabah---- peynir,domates,2 dilim ekme ve 3 zeytin
Kuşluk---- 5 erik
öğlen----- 2 tavuk but 1 dilim ekmek
ikindi------ atladım malesef
Akşam------ Etli biber dolma ve yoğurt

Arkadaşlar burda herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben bugün yediklerimi yazıyım..

Sabah---- peynir,domates,2 dilim ekme ve 3 zeytin
Kuşluk---- 5 erik
öğlen----- 2 tavuk but 1 dilim ekmek
ikindi------ atladım malesef
Akşam------ Etli biber dolma ve yoğurt

Gunluk spor yapıyor musun

Dün birkaç günün yorumunu okudum kitap okur gibi...
Ama cevap yazdığım esnada yağmur bastırdı.
Net koptu.. Elektrikler gitti kızlar....
O kadar çok alıntım vardı ki..
Hiç biri yok aklımda şimdi..

Kılavuz senin resimlerini görmüştüm..
Harikasın inan ki... Bayıldım bayıldım...:nazar::nazar:

Erginsena seninde bir akrabanın söyledikleri vardı aklımda kalan...
Bazen kilo alıp vermelerde yalnız bir yerden bölgesel gidebililiyor
Mesela yüzden... Daha net yorum yapabilmemeiz için face e resim ekle daha ii anlaşılır ...
Benim bir arkadaşım sadece yüzden vermişti. Yüzü kücücük kalmıştı kaşık kadar.:93:
Dikkat etmek lazım... Haklı da olabilir. Biz seni göremiyoruz sonuçta.:34:
Bi de kolonoskopi demişsin geçmiş olsun canım

Sempatik sınav sonucun hakkında bilgi verdin de ben mi kaçırdım?

Arcakım sana da diyeceklerim vardı. Kuzum unuttum inan...

Sudem avatar demiştin sanırım.. Bakacağım yakında bu durumla ilgileneceğim...:34:
Bi de branşımı sormuştun...
Canım edebiyatçı değilim. Ama edebiyat dalında çok ödülüm var.
Ben tarihçiyim.

Alaca ve kdr den de alıntı yapmıştım ama onları da unuttum..

Lequim canım trendie21 ın olumlu uzlaşmacı tavrını bende takdir ettim.
Bazen canımız sıkkınken herşey gözümüze batabiliyor.
Cerenim lütfen sıkma canını o yüzden..

Trendie sende az değilsin kız. :52:
Veriyorsun kiloları ekliyorsun resimleri...
Çatlatıyorsun bizleri...

Barkınım zayıfladı girmez oldu zaten:33::33:

Bugünü berbat kapatıyorum kızlar burçak bisküviler midemde yazıyorum size..
Hava kapattı kendini.. Yağmura yakalanmadan yazayım çıkayım...

Sütüm azalmıştı kızlar bu yüzden yaklaşık 1 - 1,5 aydır kilo korumaya girmiştim...
Bu cuma tekrar başlıyorum beynimde karar vermiş bulunuyorum...

hepinizi çok seviyorum.... Yemeğim ocakta ...Adamım gelmeden yapıp bitireyim...
Bayağı geciktim bugün zira....

malesef canım pek yapamıyorum,mesela demin çıktım 15 dakika oğlumu arabasıyla gezdirdim ..onun faydası oldugunuda sanmam...

Canım 15 dakika değil de bunu 30 dakikaya çıkar...
Faydası olmaz olur mu?
Ben hiç evden çıkmadan verdiysem...
İnan 15 dk yürümenin çok faydası olur. Süreyi uzat canım...

Back
X