Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün birkaç günün yorumunu okudum kitap okur gibi...
Ama cevap yazdığım esnada yağmur bastırdı.
Net koptu.. Elektrikler gitti kızlar....
O kadar çok alıntım vardı ki..
Bugünü berbat kapatıyorum kızlar burçak bisküviler midemde yazıyorum size..
Hava kapattı kendini.. Yağmura yakalanmadan yazayım çıkayım...
Sütüm azalmıştı kızlar bu yüzden yaklaşık 1 - 1,5 aydır kilo korumaya girmiştim...
Bu cuma tekrar başlıyorum beynimde karar vermiş bulunuyorum...
hepinizi çok seviyorum.... Yemeğim ocakta ...Adamım gelmeden yapıp bitireyim...
Bayağı geciktim bugün zira....
aysebahar senin bebeğin kaç aylık ben de emziriyorum. aynı zamandada zayıflamak istiyorum biraz bocaladım. sen nasıl yaptın
slm hatunlarrrrrrrr
bugün dışardaydım arkadaşta toplantımız vardı az önce geldimpatates salatası ve biberli ekmek ikram etti (buranın meşhur ekmeği) salatayı yedim ekmektende 1 parmak kadardı ama öğlen çok az müsli yiyip gitmiştim
bu hafta adımı mavi.. yazdırmak için çabalıyorum inş. başarabilirim![]()
erginsena süpersin,nasıl basardın ve ne kadar sürede??
Arkadaşlar burda herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben bugün yediklerimi yazıyım..
Sabah---- peynir,domates,2 dilim ekme ve 3 zeytin
Kuşluk---- 5 erik
öğlen----- 2 tavuk but 1 dilim ekmek
ikindi------ atladım malesef
Akşam------ Etli biber dolma ve yoğurt
Erginsena seninde bir akrabanın söyledikleri vardı aklımda kalan...
Bazen kilo alıp vermelerde yalnız bir yerden bölgesel gidebililiyor
Mesela yüzden... Daha net yorum yapabilmemeiz için face e resim ekle daha ii anlaşılır ...
Benim bir arkadaşım sadece yüzden vermişti. Yüzü kücücük kalmıştı kaşık kadar.:93:
Dikkat etmek lazım... Haklı da olabilir. Biz seni göremiyoruz sonuçta.
Bi de kolonoskopi demişsin geçmiş olsun canım
kızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı vardr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak)![]()
burada okadar güzel motive olmuştum ki bugün cumaya göre 1600 gr fazla görünce oturdum tedim .halbuki geçen hafta ne güzel gitmişti kilolar canım yemeğide pek istemiyordu. kendimi incelmiş hissediyordum . bu gün kendimi tombul bir balık gibi hissediyorum. öfffffff canım sıkıldı. bugün yediğimede sıkıldı. dışarı çıkmak istiyorum oğlumla ama çok rüzgar var çıkamıyorumda. yediklerimi hiç yazmıcam. yazamıcak kadar çok oldu::84::84::84::84::84:
..kızlar ya neyapayım şimdi.:2::2:::2::2::2:: diyet başlangıcında bu tür şeyleri gel -gitleri sizde yaşadınız mı. yediklerimden şimdi midem bulanıyor.![]()
selam millet ben geldim baya yoruldum yaww 3 ayrı iş görüşmesinden birini beğenmedim biri az para verdi diğeride fazla verdi sayılmaz servis olayı olsaydı evet diyebilirdim ama benim tarafa servis güzergahı yokmuş yol parası da verme gibi bir prosedürleri yokmuş muş muş eledim elde var sıfırrrrrrrrr
ama şu servis olayından elediğim firma arayıp duruyo açsammı ki telefonu gıcık oldum :)
kızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı vardr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak)![]()
iyi akşamlar hatunlar naber?
senacım naptın yemek olayını hallettin mi?
çok sağol aşkım...seninde yemek meselesini halletmene sevindim ama gerçekten kötü bir menüymüş...şöyle düşün bunu sağlığım için yapmak zorundayım ve sadece 2 gün zorlanıcam ...sonra içim ferahlıyacak sonucum güzl gelicek dersen daha rahat motive olursun...ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİTANEMcanım ben baskülde fazla çıktıqımda tam tersine çok daha fazla dikkat ediyorum..oturup yemen iyi olmamış....cumaya az kaldı lütfen topla kendini..
..
tartıda fazla çıktıqım için oturup yediqimi hiç hatırlamıyorum..en fazla bir dilim börek yiyeceqime çok beqenip bir tane daha yemişimdir ama sonrasında pişman olduqum için artık bunuda yapmıyorum..
canım açsaydın konuşsaydın tekrar..belki yol parası vermeye karar vermişlerdir![]()
deryamm canımıniçi çooooooook geçmiş olsun bitanem..önce saqlıqına kavuş sonra telafi edersin sporunu..![]()
deryacım o ağrı bel fıtığına benziyorrrrrrrrrrrrr
ablacım sabah doktora tel açtım..kısaca şöyle söyliyim..bnm yiyebileceqim tarhana çorbası su ve çay![]()
çok sağol aşkım...seninde yemek meselesini halletmene sevindim ama gerçekten kötü bir menüymüş...şöyle düşün bunu sağlığım için yapmak zorundayım ve sadece 2 gün zorlanıcam ...sonra içim ferahlıyacak sonucum güzl gelicek dersen daha rahat motive olursun...ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİTANEM
banada öyle geliyor zaten dr.da onu ima etti ama görüntüleme yapmadan bişey diyemem dedi,muscoril ampul ve diklorone ampul verdi 2x1 karıştırıp yapmaya başladım bugün ...sağol bitanem yaş 40 ı gördük su kaynatmaya başladık yaaaa![]()
çok sağol aşkım...seninde yemek meselesini halletmene sevindim ama gerçekten kötü bir menüymüş...şöyle düşün bunu sağlığım için yapmak zorundayım ve sadece 2 gün zorlanıcam ...sonra içim ferahlıyacak sonucum güzl gelicek dersen daha rahat motive olursun...ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİTANEM
banada öyle geliyor zaten dr.da onu ima etti ama görüntüleme yapmadan bişey diyemem dedi,muscoril ampul ve diklorone ampul verdi 2x1 karıştırıp yapmaya başladım bugün ...sağol bitanem yaş 40 ı gördük su kaynatmaya başladık yaaaa![]()
o mesajını okudum.ama sadece bunlarla olmaz tavuk suyu ve un çorbası falanda yap
ayrıca tatlı bişiler yemen lazım.sonuçta sen anestezi alacaksın demi?
vücudun dengesini düşün.şimdi tatlı onlar demenin zamanı değil.
gelmeyim oraya kızıcam bak.