70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm:54:

sehercim ben kaçırmışım başınız saqolsun..kim vefat etti cnm..

canım gecmıs olsun ıns onemlı bısey yoktur:34:
yok canım ya benim kız elini çaya bandırdı yandıydı 1 hafta oluyo da bidaha getir demişti doktor ondan götürdüm sargı falan tutmuyoki hemen çıkarıyodu ama şükür sargıya gerek kalmadı iyileşiyo valla saniyelik bişey nasıl assıldı obardağı anlayamadım off neyse şimdi ii maşallah yine ikiside uyuyo:emir_bebek::emir_bebek:
valla çarşıyı bi dolaşalım dedikannemle tam zamanında gelmişiz eve bi yağmur bastırdı abowww sel götürüyo her yeri dolu falan yağdı neydi bu birden indi yaw şaştım ha daha demin günlük güneşlikti:52::53::53:

inşallah canım çok teşekkürler desteqin çok önemli bnm için :16:

benim canım ablam bitanecik ablamm..ben normalde bile tatlı bişey yiyince sonunda tuzlu yiyerek bitiriyorum yemeqi..tatlıyla kalırsam midem bulanıyor..şimdi zaten açım meyvasuyu ve komposto midemi bulandırır..yeminle şuan yazarken bile midem bulandı..ama ablacım bişey demek zorundayım..şuan klavyeyi kullanırken ellerim titriyor ve uyuşuyor sanki..bu normalmi..gündüz pek hissetmedim ama deminden buyana iyi deqilim..öqlen ve akşam çorba içtim çay olarakta ıhlamur adaçayı ve yeşilçay..

senaaaaa bak kan şekerin düşmüştür.normalde şekeri yediğin diğer şeylerden alıyosun.meyvalardan falan ama şimdi onlarıda yemeyince şekerin düşüyodur çayı şekerli iç yada ne bileyim hani komposto yap az şekerle zaten kaynattığın meyvanında şekeri suya geçecek valla onca bekledin.......... bu halde kimse almaz seni kolonoskopiye falan.

senaaaaa bak kan şekerin düşmüştür.normalde şekeri yediğin diğer şeylerden alıyosun.meyvalardan falan ama şimdi onlarıda yemeyince şekerin düşüyodur çayı şekerli iç yada ne bileyim hani komposto yap az şekerle zaten kaynattığın meyvanında şekeri suya geçecek valla onca bekledin.......... bu halde kimse almaz seni kolonoskopiye falan.

haklısın ablam..ama istifra ederim..gerçekten midem şimdiden çok bulanıyor..

inşallah canım çok teşekkürler desteqin çok önemli bnm için :16:

benim canım ablam bitanecik ablamm..ben normalde bile tatlı bişey yiyince sonunda tuzlu yiyerek bitiriyorum yemeqi..tatlıyla kalırsam midem bulanıyor..şimdi zaten açım meyvasuyu ve komposto midemi bulandırır..yeminle şuan yazarken bile midem bulandı..ama ablacım bişey demek zorundayım..şuan klavyeyi kullanırken ellerim titriyor ve uyuşuyor sanki..bu normalmi..gündüz pek hissetmedim ama deminden buyana iyi deqilim..öqlen ve akşam çorba içtim çay olarakta ıhlamur adaçayı ve yeşilçay..

bence pekmez yada şekersiz kuru meyve kompostosu gibi şekerini düşürmeyecek şeyler yemen iyi olur gibi

o meretten bendede var.muscorille diklomec iyi geliyor ama fizik tedavide görsen süper olur.
tabi ben 40 geçeli oldu biraz.
görüntüleme için edirneyemi gideceksin?
bilmiyorumki belki memlekete gittiğimde mr çektiririm ...orda kendi dr.um var boyun fıtığımın teşhisinide o koymuştu prof.beyin cerrahide...bakalım hayırlısı gidemezsem mecbur edirneye gidicem:59::59:
yok canım ya benim kız elini çaya bandırdı yandıydı 1 hafta oluyo da bidaha getir demişti doktor ondan götürdüm sargı falan tutmuyoki hemen çıkarıyodu ama şükür sargıya gerek kalmadı iyileşiyo valla saniyelik bişey nasıl assıldı obardağı anlayamadım off neyse şimdi ii maşallah yine ikiside uyuyo:emir_bebek::emir_bebek:
valla çarşıyı bi dolaşalım dedikannemle tam zamanında gelmişiz eve bi yağmur bastırdı abowww sel götürüyo her yeri dolu falan yağdı neydi bu birden indi yaw şaştım ha daha demin günlük güneşlikti:52::53::53:

çok geçmiş olsun canım,allah beterinden sakınsın:nazar:

:58::58:kızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı var:63::63:dr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım:nazar::nazar:
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak):59::59:
canım bugün az olmuş gibi geldi bana geçmiş olsun bu arada sen iyi olda sporu sonrada yaparsın zaten vermen gerekenin çoğunu verdin önce sağlık tabi bunu sen benden iyi bilirsin :16:

canım bugün az olmuş gibi geldi bana geçmiş olsun bu arada sen iyi olda sporu sonrada yaparsın zaten vermen gerekenin çoğunu verdin önce sağlık tabi bunu sen benden iyi bilirsin :16:

aşkitom bugün sancıdan ne yaptığımı ne yediğimi bilmiyorumki...iğneler bir saat açtı sonra yine devam,oyüzdende ağrıdan doğru dürüst açlık hissetmedim...bide kocayla takıştım ben sinirli olunca iştahımda kesiliyor...ikisi birbirine karışınca menü böyle oluyor...sadece aç kalmamak için yedim öğün atlamadım okadar fıstık...ayrıca sende beslenme ve spor konusunda bayağı iyi ve bilinçlisin kendini küçümseme:70:

:58::58:kızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı var:63::63:dr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım:nazar::nazar:
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak):59::59:

çok geçmiş olsun dikkat et ilaçlarına ve verilen egzersizler varsa mutlaka yap ihmal etme bendede boyun ağrısı var ama kalçaya vurduğunu hiç duymadım bel fıtığından ameliyat oldum ben o dönem dediğin gibi oluyodu bana hemde ne acııı Allaha şükür kurtuldum .umarım sende kısa zamanda iyileşirsin canım

canım ben baskülde fazla çıktıqımda tam tersine çok daha fazla dikkat ediyorum..oturup yemen iyi olmamış..:20::20:..cumaya az kaldı lütfen topla kendini..

..

tartıda fazla çıktıqım için oturup yediqimi hiç hatırlamıyorum..en fazla bir dilim börek yiyeceqime çok beqenip bir tane daha yemişimdir ama sonrasında pişman olduqum için artık bunuda yapmıyorum..

canım açsaydın konuşsaydın tekrar..belki yol parası vermeye karar vermişlerdir:51:

deryamm canımıniçi çooooooook geçmiş olsun bitanem..önce saqlıqına kavuş sonra telafi edersin sporunu..:34:

yürüyüşe çıktım canım ya o ara gene aradı adam gelin başlayın dedi bende servis olayını hallederseniz gelirim dedim aksi taktirde gelemem dedim hiç düşünüp taşınmamışlar servis oplayını gel diyolar bide utanmadan iyi günler dedi gelişme olursa ararmışşş :24: keşke açmasaydım diye sinir oldum:47: ulen madem beğendin benim özgeçmişimi benim gibi elemanı kaçırmamak için insan 100 tl daha ekler maaşa demi yaa ama gıcıklarrr bakalım nolcekk

Back
X