- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakalım bben bugün liste yazmicim ne yediğimi unuttum
uff oruç tutmayınca ipin ucu kaçtı yani kaçmadıda düzensiz beslenme oldu dün dışarı çıktık kardeşimle akşama kadar kemeraltını gezdik tabi bişey yemedim ve su bile içmedim ramazan ayında dışarda yiyp içemiyorum ben alışmışım ayıbıma gidiyor öldüm açlıktan neyse sonunda evime geldimde yedim içtim rahat rahat
kızlar çok güzel ciciler vardı kendime gömlek aldım hemide 42 beden şok oldum bide 40 beden deneyeyim dedim kardeşime onuda getirdi giydim cuk oturdu ama biraz üzerrime oturunca 42de karar kıldık kardeşim şöle bi baktı abla çok zayıflamışsın dedi dahada bi sevindim ama nedense bi ben farkedemiyorum aynada hala şişko biri var karşımda
bu hafta inşallah herkesin kilo verdiği bir hafta olur az kalorili günler diliyorum
çıtırlar zayıfladıkça resimlerde yıkılıyor yani darısı başıma bende görüntüde bariz bir değişiklik olunca ekliyeceğim

bu hafta inşallah herkesin kilo verdiği bir hafta olur az kalorili günler diliyorum
çıtırlar zayıfladıkça resimlerde yıkılıyor yani darısı başıma bende görüntüde bariz bir değişiklik olunca ekliyeceğim