70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar kızlar.ben geldim..

bu sabah geç uyandım kendimi yorgun hissediyorum .kızı götürücem doktora çıkıcam evden az sonra .malum oruçlu değilim ama akşam bildiririm yediklerimin listesini artık.
sabah tartıda moralim bozuldu 200 gr fazla çıktım :( yahuu 1 hafta uğraş didin 2 günaccık rahat davran hemen 200 gr al haksızlık bu yaaa:37: bi yandanda regl dönemindeyim ordan belki farkeder diyorum accık veririm

neyse bu hafta oruç tutamayacağım sıkı spor yapıcam artık hallederim bu haftayıda inşallah 1 kg ile kısmetse zor ama olu belki :1:

Son düzenleme:
selam kızlarr ben geldimmmmmmmm:64::64::64::64::64::64:
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...

liste yapmayı beceremiyom kiii:14: :63: eve yardıma gelsem olurmuu:60:

sahur menüm

çay
2 dilim kepek ek
beyaz peynir
domates salatalık

kilo veren hanımlar güzel kilomuzu verdik istediğimiz kişloya ulaştık yada baya yaklaştık

şimdi nasıl besleniyorsunuz bu kilolar nasıl muhafaza olacak ömür boyu diyet mi yapacaz
en çok bu kısmını düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz

• günaydın arkadaşlar nasılsınız
  • ben bu gece sahura kalkamadım zaten geç yatmıştım
  • sahursuz nasıl olcak bilmiyorum oglumda sagolsun durmadan emiyoo hiç halım yokk
  • ha bu arada benim kolum elim çok sık uyuşmaya başladı kendisinde yada yakınında olan var mı
  • bi hastalıgın belirtisimi ne den olur acaba nette geziniyorum inşş kötü biş yoktur
  • herkese hayırlı ve bol kilo verdigimiz hafta olur inşşşş

canım geömiş olsun umarım bişeyın yoktur...
bu arada sahursuz tutmak çok zor oluyo ....
ben bu yuzden sahura kadar oturuyorum.....
sahursuz tuttum dıye sakın ıftarda saldırma yıyeceklere....

sudemcim
yazılarının ararsında ebru yeter ismini kullanarak yorum yapmışsın..bu yasak...varsa bir sorun ya bnm özelime bildirm yada direk problem yaşadıqın kişinin özeline yazını yaz..bu konudan dolayı özelden uyarı aldım..bidaha olmasın...

etti 3...kim kimden rahatsız oluyor arkadaşlar...kim kötü içerik bildiriyor..her olur olmaz şey için yönetimi rahatsız etmeyin..önce bnm bilqim olsun..rica ediyorum..

canım öncelikle yazılarımda örnek vermek için sen dahil birden fazla arkadaşımın ismini kullanıyorum....
özeline yazıp sorunu özelden halletmeyi bende istedım fakat 6 gündür yoksun.....
3-4 gündür konunun kapanması için elimden geleni yapmama ,gereklı açıklamaları defalarca yapmama rağmen konu uzamaya devam etti...
ben cevap vermeyi bıraktığım halde'' üç kağıtçılık ''dahil çeşitli iftiralara uğradım ve daha fazla hakarete maruz kalmamak için yönetime bildirdim ....
çunku sen yoktun ......
olsaydın kendın görseydın keşke o mesajı.....
yönetimde haklı olarak hakaret dolu mesajı sildi konunun kapanması uyarısı 4. kez yaptı.....
ben o kadar hakarete bi cevap vermedım......
konunun kapanması için sustum......
ama yıne imalar devam etti.....
yönetimin uyarılarına rağmen arkadaş ısrarla cevap verdiği için sonuç ortada....

benim için konu çoktan kapanmıştır....

Son düzenleme:
kızlar bu ne yaa bir tartışmadır almış gitmiş başını..geçmişi çokta okuyamadım ama sanırım aynı konu dönmüş durmuş..,
sudem bırak canım canınıda sıkma..sen bana dön:29:nasılsınız kızlar..ben sahura kadar uyumadığımdan geç kalktım ,ankaradaki mukabelemi burda apartmanda devam ewdicektim uyanamadım,boynum tutulmuş ya otobüste klimalardan mı oldu ne:14:
sahur menüm ama uykulu:9:
önce 2bardak su
pide dilim hesabına vurmadım ama çok değil haaa:19:
1.5 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir,zeytin,domates
2gün kurusu kayısı ve bikaç badem
2hurma
4bardak su..1litre oldu galiba....

mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum aranıza unuttum sanmayın sizleri sadece bu aralar çok ağrım var çok fazla net başında oturamıyorum hemen tutuluyo boynum ve ağrım çok şiddetleniyor daha bu yaşta böyleyim ya yaşlanınca napıcam ben gelecek korkusu mümine yakışmıyor ama elimde değil işte:43::43::43::43::43::43::43::43:

sahur menüm

çay
2 dilim kepek ek
beyaz peynir
domates salatalık

kilo veren hanımlar güzel kilomuzu verdik istediğimiz kişloya ulaştık yada baya yaklaştık

şimdi nasıl besleniyorsunuz bu kilolar nasıl muhafaza olacak ömür boyu diyet mi yapacaz
en çok bu kısmını düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz

ben senin dediklerinini hiç bir,nde yokum :1:aylardır sadece 4 yada 5 gitti yani bence güzel kilo veremedim:14:istediğim kiloya çok var....ramazanda girdi ondan önce tatil misafir derken sporlarım bile rayından çıktı..neyse mubarek ay bitsin tam gaz spor bekliyor beni.....
sana yardım eden çok olur burda benim gibiler yok sadece çok iftiharlarımız var burda...maaşallah darsı banaaa:16:

mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum aranıza unuttum sanmayın sizleri sadece bu aralar çok ağrım var çok fazla net başında oturamıyorum hemen tutuluyo boynum ve ağrım çok şiddetleniyor daha bu yaşta böyleyim ya yaşlanınca napıcam ben gelecek korkusu mümine yakışmıyor ama elimde değil işte:43::43::43::43::43::43::43::43:

canım yaa evet rahatszımışın rabbim şifanı versin inş.mubarek ayda..zordur ya rabbim sabır versin sana..

hoşgeldın canım geçmiş olsun....

ne yaptın görmeyeli....

canım yaa evet rahatszımışın rabbim şifanı versin inş.mubarek ayda..zordur ya rabbim sabır versin sana..

inş. cnm hasta olan cümlemize rabbim yardımcı olsun pek şikayet etmemeye çalışıyorum hastalıklarımdan ama bazen ağrı son raddeye gelince şikayet dökülüyor ağızdan işte hem ağrıyla uğraşıyorum hem şükürsüzlük yapıyorum daha beterde olabilirdim diye düşünmüyorum heo o andaki ağrımı düşünüyorum

kızlar bu ne yaa bir tartışmadır almış gitmiş başını..geçmişi çokta okuyamadım ama sanırım aynı konu dönmüş durmuş..,
sudem bırak canım canınıda sıkma..sen bana dön:29:nasılsınız kızlar..ben sahura kadar uyumadığımdan geç kalktım ,ankaradaki mukabelemi burda apartmanda devam ewdicektim uyanamadım,boynum tutulmuş ya otobüste klimalardan mı oldu ne:14:
sahur menüm ama uykulu:9:
önce 2bardak su
pide dilim hesabına vurmadım ama çok değil haaa:19:
1.5 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir,zeytin,domates
2gün kurusu kayısı ve bikaç badem
2hurma
4bardak su..1litre oldu galiba....

afiyet olsun kuzucum....
çok besleyıcı bı menu olmuş...
badem ,hurma,kayısı.....
kız hamıle menusu gibi....

bak bi benzerlik dahagörüyomusun seni kendime yakın hissetmemde var demekki bişeyler..:)))amaaann herşeyi kutlamayın şekerim düğün yeter işte.

tatlım kırşehirdeyim bennn:((( eşimle anlaştık birbirimize kol saati alıcaz aynı marka aynı model bayan erkek şeklinde.ama her an vazgeçebilirimmm..

hoşgeldin güzelimmmm.özledin mi biziiiii????

çookkkkkkk hemide....:43:

bak bi benzerlik dahagörüyomusun seni kendime yakın hissetmemde var demekki bişeyler..:)))amaaann herşeyi kutlamayın şekerim düğün yeter işte.

tatlım kırşehirdeyim bennn:((( eşimle anlaştık birbirimize kol saati alıcaz aynı marka aynı model bayan erkek şeklinde.ama her an vazgeçebilirimmm..

hoşgeldin güzelimmmm.özledin mi biziiiii????

çookkkkkkk hemide....:43:

haha süper olur...
amin diyeyimben inşallah....
teyze olucaz desene.....
zaten merak edıyom 2. bombayı kim patlatacak diye.....

ağzından bal damlıyo canım..
hamile menüsü yiyeyim belki hamile kalırım:1:
keşke bian önce gereçkleşsede 2.tüpten önce mucizem olsa ahhh ahhh...
inş.sen ,ben,belenay yada yeşimde vardı birizmiz o 2.bombayı patlatırız..
hayırlısı ve sağlıklısı olsunda sabrederiz napalım yapcak bişi yok yok:19:

işlerim var azcık yapayımda eşimle pazara gidebilirim,sebzelerimi alayımki sağlıklı mamalar yapayım değilmi:56:
bakayım buzluğa atmaya neler var,bamya,fasulye koyucam..menemene daha avr kavanozda yapıcam kış hazırlıkları başlasınnnn....
çıkyom ben akşma doğru halim kalmıyor sonra..
bu arada bana sivri sinekler hoşgeldin partisi yapmış uyurken galiba,yada uyanıkken beni ehrhalde buluyolar..
aynı bölgeden 4 kere ısırılırmı yaa insaf:47:,çiçekmi çizmeye çalışmışlar öldüm ya kaşınıyo kolonya döktüm,bi başka yerimdende 2 kere...töbe töbee..
gözünü seveyim ankrada bu derdim yoktu...

bende sizdenim arkadaşlar. 79 kiloydum diyet yapmadım kendimce dikkat ettim ve yürüyüşe başladım 2 ayda 8 kilo verdim 71 de kaldım o kalış 1 gr oynamıyo şimdi. ama tabi havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşü kestim birazcıkda iştahım arttı mı ne kaldım 71 de veremiyorum:26:

aynen ben çok kötüyüm yaa:59:basmasan damarıma nolurrduu:57:

ya aslında batu her akşam yemeği bizle yer kelebeğide hiç kaçırmaz ,bazen mide fesadı geçircek diye elinden aldığım oluyor:1:görsen 6-7tane yediği oluyo ,ya bu çocuğun doyma hissi yokmu bitirene kadar yiycekmi acaba derken bigün yedi yedi,çocuk ilk defa istemiyorum diye kafa salladı ay şaştım:53:bu benim oğlum olamaz falan dedim hayırdır:97:neyse

anacım,çocuk uyurken denk geldi aslında 3tane ayırmıştımda,sahurda yicek bişey bulamadığım için aklıma onlar geldi bende 2tanecik yiyiverdim:67:batuya 1tane bıraktıydım hadi yemedi olmasın diye emme ,elim oraya gidiverdi bar görmesin dediydim ama mutfağa bi girdi önce sordum hayır yemicem dedi :19:baktı ben yiyorum ıh ıh diye aldı yarısını:56:ya bide sonra başka diye isteyişi var ,,benimde fırını açıp bitti oğlum diyişim yürek dayanmaz:91:neyse ama yarına tavuk göğsüyle bişeyler yapar gönlünü alırım,dolapta beni ne yapcak diye bekliyo yarını canım tavuk göğüslerim:16:eee olmuş be nasıl okudun kız bukadar helal olsun bak hala uzatıyorum :47:kaçtım tamam:10:
çocuk işte tatlım sen canını sıkma bu gün telafi edersin...
canım netten bayıdekınden daha uyguna alınıyo...gör bak kolunda dene....en azından fkir olur...bende bi arkadaşımda görüp begenip almıştım....yıllardır modası geçmeyen ve çok tutulan bi model....o yuzden fiyatı yıllardır aynı.....

afiyet olsun balım.....şu reglını atlatta hedefe ulaşalım artık.....

kız gözümde canlandı o haliniz ya....

kıyamam kuzuna çocuklara söylenecek en zor şey heralde .....kuzum kıyamam.....

seher ve ezgi gezınırken gördum 2 tane topik var fazla fikir yok ama....yenı açılmış ikiside....bizim ekipten değişik fikirler çıkar ama.....şu ramazanda da insanın hiç bişi yapası gelmıyo ya.....

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...-donumunuzde-esinize-aldiniz-o-size-aldi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/461210-dogumgunu-surprizi.html
sağol tatlım bakim bi bakalımmm.regl bitsin de asılıcam ben de zaten okula kadar...
yaa keske bende sultanahmette ıftar yapabılsemde ipin ucu ne kadar kacarsa kacsın ısterım:1:valla 1 kere ıst da ıftar yapmak nasıp oldu zıya sark sofrasında nısanlıydım günü birlik gidip geldik süperdi birde oyle dısarda yapmak ıstıyorum ama sımdı gıtsek en az 300 e patlıycak bıze bı haftasonu ıftarı esım gıderız dedı ama tabı gıtmıycem ne gerek var yakında tatıle gıtcez para o zaman lazım.baska bı ramazana ıns kıyemtını bıl valla dilekcim:69:

bend esorcaktım nerdesın dıye kırsehır yazmıssın oralı mısın yokas görev ıcabı felan mı bulunuyorsunuz canım:26:

bende hepsnın yapma dıyecektım kı zaten oyle yapmıssın kız 43 parca sey bır anda ütülenir mi :9:

hosgeldın ank da ne var kız ben burda dogup büyüdüm sen gurbette oldugun ıcın ve aılen de burda dıye bu kadar sevıyosun bence ben sıkıldım artık burdan ımkan olsa daha küçük ve güzl bi yerde yasamak ısterdım.koca ankara dersın ıftara gıdecek bı yerımız bıle yok yanıı:19:

canım neden gıdyorsun kı fıkırlerınız uyusmuyorsa bırbırnızı görmezden gelrısınız olur bıter ben dıger aradaslar gıbı baırısnda demıycem cunku baya bı yazdınız bırbırınıze haklı haksız onu da yazmıycam cunku ufak bı seyden baska konulara daldınız demekkı ıcınızde bsıeyelr bırıktırmıssınız yanı benım gordugum kadarıyla ılerde belkı kendılıgınden cözersiniz sorunu. ama gıtme canım sana alıstık sevıyoruz yanı:61:

herekse günaydın en fazal 4 saatlık uykum var dün görümceme gıttık 2 saatlık uzaklıkta 12 yı bldu eve gelmemız dövülmüş gibiyim valla.kaptan nerde gercekten yaa o kadar ayzı yazdık hıc mı gırmedı ne oldu acaba ıns onemlı bısey yoktur:26:
canım kırşehirliyim ve burda çalışıyorummm
selam kızlarr ben geldimmmmmmmm:64::64::64::64::64::64:
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...

hoşgeldin gülümm özledik seni...

Back
X