- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hoşgeldin canımbende sizdenim arkadaşlar. 79 kiloydum diyet yapmadım kendimce dikkat ettim ve yürüyüşe başladım 2 ayda 8 kilo verdim 71 de kaldım o kalış 1 gr oynamıyo şimdi. ama tabi havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşü kestim birazcıkda iştahım arttı mı ne kaldım 71 de veremiyorum:26:

eveeett telafi ettim yoğurtlu şinitzel yaptım iftara 4tane yedi kocaman kocamançocuk işte tatlım sen canını sıkma bu gün telafi edersin...

:83::83::83::83:valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorumanlamadim dedi
yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim
valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi
![]()

tubaaaaaaaa
![]()

:83::83::83::83::83::83:haha ayy gecenın bu saati bastım kahkahayı....tuba tuba duy sesımızı...tavukçu bılem bılememış....tavukçunun cahilliği bak....te paristeki alaca mız biliyo.....
bende tavugun kanat kısmının ust tarafı sandıydım.....bı de ben mı tavukçuda şansımı denesem ....kelebek kelebek diye....ama derisi fazla sanırım bana tavuk derisi yasak.....

teker teker gelin laaaannnnnnnn

hehe eşini yolla ona söylerler bak söylemezlerse gel bana:87::87::87:kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...
adam ıkı saat yagını ayıklıyo....
bide kelebek kelebek dıye tuturursam....
en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....