70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarr nasılsınız ?
Ben iyi gibiyim çok ağrım var ya hala regl olamadım yaa :18:
Dün çok fazla uğrayamadım geçmişe bir bakayım yediklerimi yazıyım da yokluğum da hissedilmemiştir büyük ihtimalle :61:

İftarda: 3kaşık makarna 4 tane köfte salata bol su

Sahurda: karpuz, su :1: ne kadar kısa oldu ya iyi bari az yemişim

Selam kızlarr nasılsınız ?
Ben iyi gibiyim çok ağrım var ya hala regl olamadım yaa :18:
Dün çok fazla uğrayamadım geçmişe bir bakayım yediklerimi yazıyım da yokluğum da hissedilmemiştir büyük ihtimalle :61:

İftarda: 3kaşık makarna 4 tane köfte salata bol su

Sahurda: karpuz, su :1: ne kadar kısa oldu ya iyi bari az yemişim

[/QUOTE

cnm bende patlamak üzereydim oldum sonunda darısı başına:1:

Son düzenleme:
kızlar 6-7 ay öncesine kadar çok rahat bi regl dönemi geçiriyodum ne ağrım olurdu ne sızım anlamazdım bile oldgumuu şimdilerde migren ağrısı-mide bulantısı -ağrı baş dönmesi bune ya delircem bi kadın doguma gitsem mi niye böle oldum dün gece bi baş dönmesi tam düşüyodum eşim son anda tuttu tansiyon 9-5 ayran çtim tuzlu biraz kendime geldim şuan gene size yazıyorum ama başım fır fır dönüyo düştü muhtemelen ayaga kalkmaya korkuyorum düşcem diyee ne hormonmuş bunlar yaaa

Son düzenleme:
herkese merhaba....

tam da adım zıkredıldıgı an gelmısım, artık ıyı ısnan lafının uzerıne mı gelır dersınız, yoksa ıtı an comagı hazırla mı bılemıycemmmm..

cerencımmm, yenı işin hayırlı ugurlu olsunnn, huzurlu, bol kazanclı gunler dılıyorum sanaa :71:

çıtır diyorum başkada bişey demiyorum tabi bide maşallah dicem çıtır çıtır çıtır:1:

çıtır seni yesin kıtır kıtır :)

Makinanın pixeli iyimiş :9: :9:
Kol kalmamış sendeeeee kolların çok zayıflamışş ne kaa gzellll.
Bacakların da aynı şekildeee :52::52:
75 lik halinden eser kalmamış. Bambaşka biri olmuşsunn..

Bravooooooooooooooooooo:71::71:

he yaa makinam iidir, önümüzdeki 12 ay boyunca taksitleriyle hissettiricek bana kendini :D
kollarım iweet eskiye göre gitti baya bi ama üst kollarım war hala ne yazkki..
teşekkür ederim bebekmmm :D

Canım bence gayet güzel ve dengeli besleniyorsun
Közlenmiş biber benimde canımı çektirdin kız
Bende işyerindeyim
Oruç gibi düşün akşam beşe kadar

canım sen zayıfladıkça açıldın maşallah:nazar::nazar:
tabi yakışıyor oturuyor cuk diye kıyafetler
bomba gibiyim diyor:52:patlatıyorsun bombayı
Çok tatlısın , bak makyajlı sarı saç daha hoş durmuş...
Dememiş miydim ben sana

iweet bildiğin sarıyım su an, diplerim geliyo 2 haftada bir dip yaptırıyom nalett ettmm ama sewdim bu rengiii :)
orda reglimin 3.günü walla, göbüş hala var o nedenlen bol elbisee giydimmm :D
cok mercii anazuum :D

cnm makinen baya iyiymişşş :60: :60: fotomodelimiz süper cnm çok fark var süpersiiii bacaklar falan muhteşem olmuşşşşş elbiseni beğendimm altına taşlı bi parmak arasıyla dene cnm böle mercan yeşilli falan süper olur
:34: :34:

uff bacak dimeee yaaa tmm inceldi ama naapsam boş, narin deiller hiç ama sükrediyorum tabikiii, cok sükür üzeride yürücek bacaklarım warr :)
bendee begendmmm, yeni aldım 38 beden, 1 hafdaır üstümden cıkarmıyom desem yeridir :D koyu turkuaz rengi bilekten baglamalı ayakkabılarım warr aslnda giyilebilir altınaa ii dedin :D

öyle yapayım bari yeşilcay felan ıceyım mıdem taş gibi hala:19:

canım cok güzel cıkmıssın yüzden de barız cok farketmiş ama ben elbsıenı begenemdım oldugundan kılolu göstermiş bence yoksa zayıfsın bılıyom da:1:belden asagısı bol oldugu ıcın begenmedım ben:61:

bende cok sewerek aldmmm walla sewerek de giydimmm :) riskli biraz iweet oldugundan şiş gösteriyo insanı ama altı bol elbise giyebilceek raddeye bilem geldiiim haniiiiiiiiiiiii altta yatan mesaj o :D
senin için bidaakine dar giyinippp cekilceem :D

çok seviyorum cnmm:56: :56: sürekli tüketebilirim bıkmadan usanmadan kaloriside çok az beni doyuruyoda yemeden çok az sıcak su akıt üstünden yağı gidiyo üstüne kekik pul biber filan ay millet oruç ben iice acıktırcamm:37: :37: :37:

eline sağlık afiyet olsun :42:

güllaç ağzıma sürmemmmmmmm:19: :19: :19: buram buram süt nefret ederim ıyyyy:60: :60:

Valla al benden de o kadar bayılırım bibere yaa evde var dur akşam yapıyım da ben de yiyim aklıma geldi:1:
günaydınn bebeklerrr :)

yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)

yorumlarınıız bekliyoom hee :)

Canım valla önceki halini bilmiyorum ama şimdi ki halin süpermiş ben resimleri gördükçe gaza geldim :52:
Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550

günaydın kızlarr sonunda dün regl oldumm :46::9: biraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii:1::1:
Ya sen oldunda birde ben olsam şiştim çok fena sabah giyecek kıyafet bulamadım nasıl daralıyorum her giydiğim pantolonda ya:50:

liste yapmayı beceremiyom kiii:14: :63: eve yardıma gelsem olurmuu:60:

canım ben sana nasıl yapacaqını öqretirim :34:

Hoşgeldin canımıniçi
Nasılsın özlettin valla kendini...

Sağol iyi dilkelerin için ..
Kısa süre sonra tekrar şişko bir kamyon olarak burdayım
Ama dikkatli olacağım dedikçe yiyorum nedense
Kemalpaşa tatlısı kaç kalori hesap yapmak istemiyorum
Yarısını ben yedim...

Ay hamiş kalasıca gelmiş
Hurma kaysı badem
bayıldım kız menüne
:1:
iyiyim canım biraz yorgunum okadar...tatlıları sorma tepisnin yarısını ben yiyorun bu aralar..Allahtan dün reql oldum..bu sabah son son herşeyden bıkana kadar yedim artık reql bitimine kadar kendime çekedüzen vermeliyim...çizelgemdeki kiloma inmem için iyi bi fırsat :34:
Hosgeldin :42::42:

cok gecmis olsun :71::71:
hoşbuldukk :79:
senaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşggeldiinnnnnnnn gözümüz yollarda kaldı nezamandır yoksundaa,valla özledik haa ,ne yalan söyliyim biraz sensiz boş kalıyo burası senin ismini görünce hemen ''ana kaptan gelmiş''diye seviniyorum:16: ,baya ısınmışız birbirimize bu topik çok güzel oldu yaaa:43:herkez birbirini yıllardır tanıyo gibi sıcak birbirine karşı hepinizi çok sevdim ve seviyoruuumda:48:dur bu öpüş olmadı:70:bu ii:97::97:

bu arada kaptan yardımcılığına adaylığımı koyuyorum:1:,bütün gün evdeyim seve seve yardımcılık yapabilirim emmeee accık öğret bana nedir nasıl yapılır bu yardımcılık:97:tabi seçilirsem:59:
hoşbulduk tuqbacım..burdan uzak kalsamda aklım hep sizde..neyseki artık bukadar yoqunluk olmaz..rahatım bundan sonra..adaylıqa gelince canım 2 bebekle zor olmazmı senin için..
günaydın kızlarr sonunda dün regl oldumm :46::9: biraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii:1::1:
dün sen msnde reql oldum dedin ya..
bulaşıcı galiba akşamada ben oldum...daha 1 hafta vardı yaa:84::84:

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum bugünde mönü paylaşmıcam ramazan ayında iyice şaşırdım ben kısmetse yarın oruca başlıyorum toparlanıyorum artık sahur ve iftar mönülerimi yazarım kısmetse bu arada kilo vermeye devam ediyorum çok şükür cuma günü tartıda güzel bir rakam görmeyi diliyorum
BELENAY
bu üçüncü uyarışım lütfen yazı puntonu normale indir cnm..

Dün bi ara burdaydı sabah sonra kayboldu.

Sena Kaptan gelmiş liste hazırlanıyor sanırımm kısçeelerrr. :12:

yok canım anca geçmişi okudum...şimdi açıcam daha özeli..öqleden çnce yapmam lazım bi ihtimal öqleden sonra arkadaşım gelebilir...

kızlar 6-7 ay öncesine kadar çok rahat bi regl dönemi geçiriyodum ne ağrım olurdu ne sızım anlamazdım bile oldgumuu şimdilerde migren ağrısı-mide bulantısı -ağrı baş dönmesi bune ya delircem bi kadın doguma gitsem mi niye böle oldum dün gece bi baş dönmesi tam düşüyodum eşim son anda tuttu tansiyon 9-5 ayran çtim tuzlu biraz kendime geldim şuan gene size yazıyorum ama başım fır fır dönüyo düştü muhtemelen ayaga kalkmaya korkuyorum düşcem diyee ne hormonmuş bunlar yaaa

Ya ben de migren filan yok ama var ya ezip geçiyor beni her ay bu regl sancısı baş dönmesi mide bulantısı ağrı gözlerimin altı mosmor oluyo kendime gelemiyorum bir türlü kafayı yiyorum şu anda ağrıyo mesela daha olmadan bulursan bir çaresini bana da söyle ben doktora gittim hem de kaç kere hiçç bişi demediler evlenince geçer üşütme dikkat et dedi gönderdiler bıktım yani ben de bu konudan baya :69:

günaydın vanlarr herkese gönüllerinizce birgün diliyorum :16::16::16::16:
hatırlarsanız safranboludayken burnum kanamıştı boqazımdan kan gelmişti..geçen hafta dr gittim..bt filmi istedi..dün sonuçları aldım..burnumda eqrilik varmış kanama ondanmış..ameliyat dedi..fiziksel olarak burnumda hiç eqrilik görünmüyor...enteresan karşıladım...ameliyat olmayı düşünmüyorum..çünkü burun kemiqini kırıp yeniden yapıyolar..bunu göze alamam..

fıstıqım çok geçmiş olsun...ana saqlıqa bi git bakalım ne dicek..içimiz rahat olsun...

he yaa makinam iidir, önümüzdeki 12 ay boyunca taksitleriyle hissettiricek bana kendini :D

iweet bildiğin sarıyım su an, diplerim geliyo 2 haftada bir dip yaptırıyom nalett ettmm ama sewdim bu rengiii :)

uff bacak dimeee yaaa tmm inceldi ama naapsam boş, narin deiller hiç ama sükrediyorum tabikiii, cok sükür üzeride yürücek bacaklarım warr :)
bendee begendmmm, yeni aldım 38 beden, 1 hafdaır üstümden cıkarmıyom desem yeridir :D koyu turkuaz rengi bilekten baglamalı ayakkabılarım warr aslnda giyilebilir altınaa ii dedin :D

bende cok sewerek aldmmm walla sewerek de giydimmm :) riskli biraz iweet oldugundan şiş gösteriyo insanı ama altı bol elbise giyebilceek raddeye bilem geldiiim haniiiiiiiiiiiii altta yatan mesaj o :D

kıloma o kadar guvenım geldıkı daha kılolu gosteren kıyafetler bıle benı sısman gosteremıyo dıyosun demııı:64:.ıns bızde o gunlerı goruruz zaten dıdım bende aslında zayıfsın ama ıste ben o tarz seylerı sevmıyom belkı ondab banada yakısmıyo zaten:50:

hadi ordan güzelsinn
giy bide öğle çek bakalım makine iyi çekiyomuu:60::60:

Valla al benden de o kadar bayılırım bibere yaa evde var dur akşam yapıyım da ben de yiyim aklıma geldi:1:

Ya sen oldunda birde ben olsam şiştim çok fena sabah giyecek kıyafet bulamadım nasıl daralıyorum her giydiğim pantolonda ya:50:

böle zamanlarda cnm eşofman takılıyorum yoksa deli olurum şiş göbekle
:52: :52:

közlenmiş biber yicek topik yakında :60:

canım ben sana nasıl yapacaqını öqretirim :34:

iyiyim canım biraz yorgunum okadar...tatlıları sorma tepisnin yarısını ben yiyorun bu aralar..Allahtan dün reql oldum..bu sabah son son herşeyden bıkana kadar yedim artık reql bitimine kadar kendime çekedüzen vermeliyim...çizelgemdeki kiloma inmem için iyi bi fırsat :34:

hoşbuldukk :79:

hoşbulduk tuqbacım..burdan uzak kalsamda aklım hep sizde..neyseki artık bukadar yoqunluk olmaz..rahatım bundan sonra..adaylıqa gelince canım 2 bebekle zor olmazmı senin için..

dün sen msnde reql oldum dedin ya..
bulaşıcı galiba akşamada ben oldum...daha 1 hafta vardı yaa:84::84:

BELENAY
bu üçüncü uyarışım lütfen yazı puntonu normale indir cnm..

yok canım anca geçmişi okudum...şimdi açıcam daha özeli..öqleden çnce yapmam lazım bi ihtimal öqleden sonra arkadaşım gelebilir...

tamam öğret cnm sen bana elimden geldiğince yardım ederim:34: :34: :34: :34:

topiğin regl dönemi geldi hormonların kıskandı tabiş tabi hemen send eoldunn :60: :60: :60:

hatırlarsanız safranboludayken burnum kanamıştı boqazımdan kan gelmişti..geçen hafta dr gittim..bt filmi istedi..dün sonuçları aldım..burnumda eqrilik varmış kanama ondanmış..ameliyat dedi..fiziksel olarak burnumda hiç eqrilik görünmüyor...enteresan karşıladım...ameliyat olmayı düşünmüyorum..çünkü burun kemiqini kırıp yeniden yapıyolar..bunu göze alamam..

fıstıqım çok geçmiş olsun...ana saqlıqa bi git bakalım ne dicek..içimiz rahat olsun...

gecmıs olsun ve hosgeldın kaptan baska caresı yokmuymus amelıyat harıcı yanı kanamayı engellıycek sonucta onceden kanamıyodu demı bı anda egrılık olusmadı ya.amelıyat zor gercekten benım esımde dah buyuk sınıtılar var ama sırf korkudan olmuyo kendıne dıkkat et canım:69:

geçmiş olsun Rabbim şifa versin

liste neredeeeeeee:62:

:62:

Ya ben de migren filan yok ama var ya ezip geçiyor beni her ay bu regl sancısı baş dönmesi mide bulantısı ağrı gözlerimin altı mosmor oluyo kendime gelemiyorum bir türlü kafayı yiyorum şu anda ağrıyo mesela daha olmadan bulursan bir çaresini bana da söyle ben doktora gittim hem de kaç kere hiçç bişi demediler evlenince geçer üşütme dikkat et dedi gönderdiler bıktım yani ben de bu konudan baya :69:

anam ben evlenince oldum bu nası iş
:26::26: bi çaresini bulursa anlatcam sizede :60: :60: :60:

cnm çok rahatsız etmiyosa olma istersen aynı sorun bende de var tırsıyorum zor bi ameliyatmış kanamasına razı oluyorum :53: :53: :53:

gidicem cnm bi ara belki tahlil falan yaptırır ama normal dicek of ulen offf :63: :63: :63:

herkese merhaba....

tam da adım zıkredıldıgı an gelmısım, artık ıyı ısnan lafının uzerıne mı gelır dersınız, yoksa ıtı an comagı hazırla mı bılemıycemmmm..

cerencımmm, yenı işin hayırlı ugurlu olsunnn, huzurlu, bol kazanclı gunler dılıyorum sanaa :71:

Hoşgelldinnnnnnnnn çok özlettinnn kendiniiiiiiiiiiiiiii. =)

Çok geçmiş olsun Sena abla..

peloşuuum teşekkür ederimmm fıstıgımmmmm :) walla 2.gün olduu başladmm ii gidiyo şimdilik :)
çöm çöm takılıyorum :)

hulkk bana alıntı yapmısın ama bişi yazmamışınn, yorumsuzzz olarak algıladmmm :D:D:D

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum bugünde mönü paylaşmıcam ramazan ayında iyice şaşırdım ben kısmetse yarın oruca başlıyorum toparlanıyorum artık sahur ve iftar mönülerimi yazarım kısmetse bu arada kilo vermeye devam ediyorum çok şükür cuma günü tartıda güzel bir rakam görmeyi diliyorum

NABER canım?bende 2 gün sonra oruç olayıma 1hafta ara verebilirim heryanım şişti,yaklaştı reglim...
74.2 olmuşun görüşmeyeli..ben misafirdi sonra ankaraydı ailemle dolu dolu geçti,ve psikolojik olarak sanki şişiyordum,oysa kilo almamışım,tartı olmadaığından bildirimde yapamadım ama zaten takılı kaldım diye 74 yapmıyorum çoktandır..
baksana çizelgemde iptal olmuş..tühh ne zorlukla sahip olmuştum:52:üzerinden zaman geçincemi silindi anlamadım haa...ne yani ben burayı terketmemiştimki:14:inş.görürsün güzel rakamlar.....

canım cok güzel cıkmıssın yüzden de barız cok farketmiş ama ben elbsıenı begenemdım oldugundan kılolu göstermiş bence yoksa zayıfsın bılıyom da:1:belden asagısı bol oldugu ıcın begenmedım ben:61:

canım ya senin taş gibi ya benim mide..istesemde çok yiyemiyorum bari zayıflasam yaaa:2:sahurdan sonraki 1saati ve iftardan sonra 1saati sevmiyorum yaa..midem eskiden problemliydi ama çoktandır iyiydim,şimdi ramazanda midem kaynıyor,akşam türlü kızarttım domates soslu,önce çorba içtim,sonra bendede közlenmiş kırmızı biberi, yoğurtladım ondan yedim çok severim...
4kaşık anca kızartma almışımdır tabağa yedim ama sonrada mahfoldum geğirme,yanma....puff hiçbişe yemesem daha iyi yani açken daha iyi oluyom tabi açlıkta zor ama yediğim ağrı bişeyde yok,sahurda hafif hep...
bitki çayıda yazın canım istemiyorya...aaa annemllerde doğa'nın 7otlu çayını almıştım tabi ramazanda içmedim ordada unuttum(içinde kirazsapıda var)arada içiyodum önlem için:1:

canım ya senin taş gibi ya benim mide..istesemde çok yiyemiyorum bari zayıflasam yaaa:2:sahurdan sonraki 1saati ve iftardan sonra 1saati sevmiyorum yaa..midem eskiden problemliydi ama çoktandır iyiydim,şimdi ramazanda midem kaynıyor,akşam türlü kızarttım domates soslu,önce çorba içtim,sonra bendede közlenmiş kırmızı biberi, yoğurtladım ondan yedim çok severim...
4kaşık anca kızartma almışımdır tabağa yedim ama sonrada mahfoldum geğirme,yanma....puff hiçbişe yemesem daha iyi yani açken daha iyi oluyom tabi açlıkta zor ama yediğim ağrı bişeyde yok,sahurda hafif hep...
bitki çayıda yazın canım istemiyorya...aaa annemllerde doğa'nın 7otlu çayını almıştım tabi ramazanda içmedim ordada unuttum(içinde kirazsapıda var)arada içiyodum önlem için:1:

Hoşgelldinnnnnnnnn çok özlettinnn kendiniiiiiiiiiiiiiii.

birazda özleyın benı anacımmm :34:

peloşuuum teşekkür ederimmm fıstıgımmmmm :) walla 2.gün olduu başladmm ii gidiyo şimdilik :)
çöm çöm takılıyorum :)

yaparsın sen canımmm, dün msj yazcaktım hayırlı olsun dıye ozelden sana, pek giresim gelmedi kk'ya..

yakalamısken burdan hemen kutlayayım dedım yenı işini, üstündeki çömlüğü hemencik atarsın sen inanıyorum ben, tozunu attır bakalım oranın :66:

fıstık fıstık fotolarını da gordum az önce, cok hoşşş, çıtırlığına diyecek bıseyım yokkkk :70: ama ben saclarını bıraz koyultmandan yanayım, senın ıyıce gozun alıstı ama ne bıleyım ya, ben nedense bıraz daha koyuyu yakıstıyorum sanaa, yaşın daha guzel ortaya cıkcak, daha çıtır olacaksın.. bu renkler daha buyuk ve olgun gosterıo :34: yanı genc kız gıbı deıl de daha kadınımsı bı goruntu oluyo bana gore, tabı bu benım tamemn kısısel fıkrımmm.. ama hevesını ıyıce al tabıkııı :34:

aa bı de bısı soracaktım sana, daha ocnekı resımlerınde baya beyazdı senın tenın de sımdı ıse guzel bı bronzluk var, guzens yagını ya da kremını sorcaktım sana, hatta dun aksam konustuk kocişle gecen yazdan gunes kremımız fılan var mı dıye, malum tatıl yaklastı :66: ben de vardı ama yenısını de alalım, ben yarın kk da cerene sorcam dedım :1:

Back
X