+beklerim isteyen herkez gelebilir,gelmiş geçmiş en çok fotosunu ben koydum sanırsam her türlü yoruma açık değilim,dermişim![]()
baktim bile hatta yorum da yaptim cok farkettmis süper olmussun

sagol canim ama ben bunlari bulamam burda malesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+beklerim isteyen herkez gelebilir,gelmiş geçmiş en çok fotosunu ben koydum sanırsam her türlü yoruma açık değilim,dermişim![]()
+
sagol canim ama ben bunlari bulamam burda malesef![]()
+
baktim bile hatta yorum da yaptim cok farkettmis süper olmussun
sagol canim ama ben bunlari bulamam burda malesef![]()
cok tsk serpi bencede 72de zayif gorunuyorum hayret bisi.
qivi guldurdun beni ya
buarada esim pcye el koydu teleffondan giriyorum
wifiyle baglaniyom esimde bu net niye kopup duruyo diyo tavlada dunya para kaybettim die dellendi
zor burdan yazmak hele bide dokunmatikle daha sinir bozucu puaaahaha
beklerim isteyen herkez gelebilir,gelmiş geçmiş en çok fotosunu ben koydum sanırsam her türlü yoruma açık değilim,dermişim![]()
canim baden de etsan falan varmi orda da form caylari satiliyor gerci okadar cesit yok türkiyedeki gibi detox etkili var birde limonlu sanirsam
saten etsandan aliyom canim ordada tek birtane var cesit var onada vucut alisti galiba artik tinn lami yo anliyacagin![]()
veeeeeeeeee geldik zurnanın zırt dedıgı yere, artık ben kacar, yolcu yolunda gerekkk
hepınıze ıyı tatıl dıleklerı ıcın cok tesekkur edıyorummmm![]()
bı hafta sonra sankı hıc gıtmemıs gıbı yıne şu ofıste yıne bu masanın basında olcam ve emınım tatıl goz acıp kapayıncaya kadar gecıp gıtcekama hıc yoktan ıyıdır
inş keyıflı gecer kociş ve benım içinde, hepınızı cok opüyorummmözleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmmm :79::79::79:
sahur yemeğimi yiyorum........
arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
canim benim benim anemgilde benlen ayni apartman da kaliyorlar bi yarim kat var aramizda bende cok sinir oluyordum agladimi o yarim kat i cikip anneannesine kosuyordun ama zamanla akli ermeye baslayinca daha cok anne ye düskün oldu simdi is den geldimmi hadi anne evimize gidelim diyo benim anemde her istedigni yapiyor tek torun diye böyle olunca biraz daha zor oluyor tabii senin kiz daha kücük anlamiyor tam bence zamanla düzelir tabii birde yemek yeme problemi var benimki öyle chips cikolata falan verirsen o da yer ama ben vermemeye calisiyorum tabii anemgil biraz daha yumusak bakiyorlar bütün gün yemek yemeze acikdim anne demez arkasindan kosturuyorum bende oglum sunu ye hadi annem diye birde cok secici bugün yedigini 2 gün sonra agzina almiyo bilirim kolay deyil allah yardimcin olsun canim
canim inan cok zoruma gidiyo anlatamam anne diyorum yapma ben hayir diyince sen evet deme ozaman daha cok agliyo felan anlatmaya calisiyom ama nerde kime anltatiyom hic en cokta benden ona gitmesi mesela agliyoya kucagima aliyorum o anda k.annem geliyo hemen ona gidiyo k.annem soruyo neoldu diyom dustu basliyo tamam ben anneyi dövdüm ona ah yaptim sen aglama artik cocuk dussede bana vuruyo aglasada bana vuruyo veya birsey vermezsemde bana geliyo vuruyo ya akli ermiyo ama benim de cok zoruma gidiyo![]()
he okuyor üflüyor beninazar konusunda çok sıkıntılıyım aslında çocukluğumdan beri ruhen ve bedenen etkileri çok oluyor
çocukken günlerce konuşmamışım en sonunda bikaç gün sonra canım babacım yasin okurken birden baba demişim dünyalar babamın olmuş tabi
baba ben acıktım demişim
zaten başka ne diyecektimki
ben ekmek konusunda mimli sayılırım ama şey var bende kuru ekmek yerim yemekle değil.bi fırınımız olsa ramiz usta gibi kolumun altında bi somon ekmek eksik olmaz boyna tırtıklar yerim![]()
yedim valla,sahur yapmıycam zaten canım regl olduğum için,şuan yeşil çayımınıda içmeye başladım artı 2.5 lt su bitti yatana kadar 1lt daha içsem kazasız atlatırım bugünü inş.sen örnek almaya devam et bizi canım ben hep böyle değilim,böyle olsaydım bukadar kilo vermiş gözükmezdim,aklıma gelmişken çizelgemi yenilememişim daha
çok azmedersen olur heralde ama hesaplamam lazım haftada 11kilo versen ozamana kadar kaç kilo gitmiş oluyo:97:
görürsün görürsün kararlı ve dikkatli olursan olanlı gidersen olursun cnm merak etmee