70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba ben de 70 kiloyum . 4 ay önce doğum yaptım . emziriyorum. Kilolardan ötürü bel fıtığı var. doktorum bunları ver fıtık rahatsız etmez dedi . ama nasıl zayıflanacağını hiç bilmiyorum .. yaşadığım yerde diyetisyen de yokk. canımhep tatlı şeyler yemek istiyor.. hem de durmadan . nasıl edeyim?

:10::10::10:

cok tsk serpi bencede 72de zayif gorunuyorum hayret bisi.
qivi guldurdun beni ya
buarada esim pcye el koydu teleffondan giriyorum
wifiyle baglaniyom esimde bu net niye kopup duruyo diyo tavlada dunya para kaybettim die dellendi
zor burdan yazmak hele bide dokunmatikle daha sinir bozucu puaaahaha

cok tsk serpi bencede 72de zayif gorunuyorum hayret bisi.
qivi guldurdun beni ya
buarada esim pcye el koydu teleffondan giriyorum
wifiyle baglaniyom esimde bu net niye kopup duruyo diyo tavlada dunya para kaybettim die dellendi
zor burdan yazmak hele bide dokunmatikle daha sinir bozucu puaaahaha

noldu ya yine ne yaptım neye güldün merak ettim :D fotolar süper ama harbi ibreti aalem yani.. ya bi de yanyana fotolar var o iki kişinin bir yakınlığı alakası tanışıklığı falan var mı ? :60::60::60::60:

beklerim isteyen herkez gelebilir,gelmiş geçmiş en çok fotosunu ben koydum sanırsam her türlü yoruma açık değilim,dermişim:60::60::60::60:

bacı yenı resım yok ki hiç.............

bunların hepsine ben daha önce defalarca baktım......yorumda yaptıydım........

illa dıyosun öv benı bş da öv bı da öv.....

son kez övuyom anam fıstık gibisin.....yuz kere söluyom fıstık gibisin....doydun mu övgüye......hahaha

yeşilçayımı,adaçayı mı içtim.....sıra yine yeşilçayda.......

saten etsandan aliyom canim ordada tek birtane var cesit var onada vucut alisti galiba artik tinn lami yo anliyacagin :59:

bir de isirgan otu cayi dene canim limonlusundan bazen bende tikaniyom :9: kuru erikler var mesela hofer de ondan ac karnina yedigim zaman o da bazen etki ediyo :44: bazen de ne yapsan fayda etmiyo :26:

veeeeeeeeee geldik zurnanın zırt dedıgı yere, artık ben kacar, yolcu yolunda gerekkk :66:

hepınıze ıyı tatıl dıleklerı ıcın cok tesekkur edıyorummmm :71:

bı hafta sonra sankı hıc gıtmemıs gıbı yıne şu ofıste yıne bu masanın basında olcam ve emınım tatıl goz acıp kapayıncaya kadar gecıp gıtcek :63: ama hıc yoktan ıyıdır :34:

inş keyıflı gecer kociş ve benım içinde, hepınızı cok opüyorummm :54: özleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmmm :79::79::79:

özlemez olur muyuz anacığımmmm :16: umarım zamanınız dolu dolu çok güzel geçer :109: sen şimdi gidecekesin nötrlenmiş geleceksin ohh ne güzel.. bundan sonraki fotoların bronz olacak.. giymekten çekindiğin yakışır mı diye düşündüğün tekstil ürünlerini daha rahat giyeceksin.. geldiğinde ferman gibi geçmiş olacak nasıl da büyüyecek gözünde, artık okur musun okumaz mısın bilemeyeceğim ama bi gözatmadan edemeyeceksin :34: belki, belki bu mesaja da rastlarsın belli mi olur.. işte, işte o gün.. sen bu mesajı okurken, okurken ben, hala buralarda bir yerlerde olacağım.. evet evet buralarda olacağım.. ama neden yaaa ben de tatile gitmek istiyorum yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

madem yanliz kaldim bir ilani ask edeyim:17: ben buraya geldim sicak kanli karsilandim:70: artik hergünümü burda gecirmeye basladim :69:aranisa aldiniz beni bir günümü burda gecirmesem özlüyorum sohbetlerinizi :97:her birinisi cok seviyorum arkadaslar :14:

arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim

arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim

canim benim benim anemgilde benlen ayni apartman da kaliyorlar bi yarim kat var aramizda bende cok sinir oluyordum agladimi o yarim kat i cikip anneannesine kosuyordun ama zamanla akli ermeye baslayinca daha cok anne ye düskün oldu simdi is den geldimmi hadi anne evimize gidelim diyo benim anemde her istedigni yapiyor tek torun diye böyle olunca biraz daha zor oluyor tabii senin kiz daha kücük anlamiyor tam bence zamanla düzelir tabii birde yemek yeme problemi var benimki öyle chips cikolata falan verirsen o da yer ama ben vermemeye calisiyorum tabii anemgil biraz daha yumusak bakiyorlar bütün gün yemek yemeze acikdim anne demez arkasindan kosturuyorum bende oglum sunu ye hadi annem diye birde cok secici bugün yedigini 2 gün sonra agzina almiyo bilirim kolay deyil allah yardimcin olsun canim

Son düzenleme:
canim benim benim anemgilde benlen ayni apartman da kaliyorlar bi yarim kat var aramizda bende cok sinir oluyordum agladimi o yarim kat i cikip anneannesine kosuyordun ama zamanla akli ermeye baslayinca daha cok anne ye düskün oldu simdi is den geldimmi hadi anne evimize gidelim diyo benim anemde her istedigni yapiyor tek torun diye böyle olunca biraz daha zor oluyor tabii senin kiz daha kücük anlamiyor tam bence zamanla düzelir tabii birde yemek yeme problemi var benimki öyle chips cikolata falan verirsen o da yer ama ben vermemeye calisiyorum tabii anemgil biraz daha yumusak bakiyorlar bütün gün yemek yemeze acikdim anne demez arkasindan kosturuyorum bende oglum sunu ye hadi annem diye birde cok secici bugün yedigini 2 gün sonra agzina almiyo bilirim kolay deyil allah yardimcin olsun canim

canim inan cok zoruma gidiyo anlatamam anne diyorum yapma ben hayir diyince sen evet deme ozaman daha cok agliyo felan anlatmaya calisiyom ama nerde kime anltatiyom hic en cokta benden ona gitmesi mesela agliyoya kucagima aliyorum o anda k.annem geliyo hemen ona gidiyo k.annem soruyo neoldu diyom dustu basliyo tamam ben anneyi dövdüm ona ah yaptim sen aglama artik cocuk dussede bana vuruyo aglasada bana vuruyo veya birsey vermezsemde bana geliyo vuruyo ya akli ermiyo ama benim de cok zoruma gidiyo :14::14:

canim inan cok zoruma gidiyo anlatamam anne diyorum yapma ben hayir diyince sen evet deme ozaman daha cok agliyo felan anlatmaya calisiyom ama nerde kime anltatiyom hic en cokta benden ona gitmesi mesela agliyoya kucagima aliyorum o anda k.annem geliyo hemen ona gidiyo k.annem soruyo neoldu diyom dustu basliyo tamam ben anneyi dövdüm ona ah yaptim sen aglama artik cocuk dussede bana vuruyo aglasada bana vuruyo veya birsey vermezsemde bana geliyo vuruyo ya akli ermiyo ama benim de cok zoruma gidiyo :14::14:

bi ara anemde bana yapiyordun halen daha arada unuttup bana vuruyomus numarasi yapiyo demek ki hep böyle e yüz bulmasida normal cocuklarin onlar öyle yapinca :50:

he okuyor üflüyor beni :27: nazar konusunda çok sıkıntılıyım aslında çocukluğumdan beri ruhen ve bedenen etkileri çok oluyor :25: çocukken günlerce konuşmamışım en sonunda bikaç gün sonra canım babacım yasin okurken birden baba demişim dünyalar babamın olmuş tabi :69: baba ben acıktım demişim :60::60::60: zaten başka ne diyecektimki :52:
ben ekmek konusunda mimli sayılırım ama şey var bende kuru ekmek yerim yemekle değil.bi fırınımız olsa ramiz usta gibi kolumun altında bi somon ekmek eksik olmaz boyna tırtıklar yerim :60::60:

:60::60::60::60: Çok güldümmmm :60::60::60:

yedim valla,sahur yapmıycam zaten canım regl olduğum için,şuan yeşil çayımınıda içmeye başladım artı 2.5 lt su bitti yatana kadar 1lt daha içsem kazasız atlatırım bugünü inş.sen örnek almaya devam et bizi canım ben hep böyle değilim,böyle olsaydım bukadar kilo vermiş gözükmezdim,aklıma gelmişken çizelgemi yenilememişim daha:52:

çok azmedersen olur heralde ama hesaplamam lazım haftada 11kilo versen ozamana kadar kaç kilo gitmiş oluyo:97:

Sen tecrübelisin ne yapman gerektiğini iyi bilirsinn zatennn :21:
Albümüne baktım boyun uzun olduğu için 72 kilo iken bile normal duruyormuşsun nee güzeelll.
Tebriklerrr tekrar çok beğendiimm resimlerrriiii.:34:
Darısııı başımaaaaaaaaaaaaaa.:36:

74 kilodan hesaplarsam 63 kilo oluyor. Önümde 5 ay var ama dahaaa 11 ççooook azzzz :43:
Sevdicek gelcekk benim daha çok vermemmm gerekkkk :84:

görürsün görürsün kararlı ve dikkatli olursan olanlı gidersen olursun cnm merak etmee

Sen 3 ayda 15 kilo vermiştin ne güzel. Benim önümde 5 ay var nerdeyse.
İnş. senin gibi bende verebilirim. 17 kilo vermem falan lazım daha :43:
İdolümsünnn bu arada :16::16::77:

Son düzenleme:
Back
X