70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:60::60::60::60: Çok güldümmmm :60::60::60:

Sen tecrübelisin ne yapman gerektiğini iyi bilirsinn zatennn :21:
Albümüne baktım boyun uzun olduğu için 72 kilo iken bile normal duruyormuşsun nee güzeelll.
Tebriklerrr tekrar çok beğendiimm resimlerrriiii.:34:
Darısııı başımaaaaaaaaaaaaaa.:36:

74 kilodan hesaplarsam 63 kilo oluyor. Önümde 5 ay var ama dahaaa 11 ççooook azzzz :43:
Sevdicek gelcekk benim daha çok vermemmm gerekkkk :84:

Sen 3 ayda 15 kilo vermiştin ne güzel. Benim önümde 5 ay var nerdeyse.
İnş. senin gibi bende verebilirim. 17 kilo vermem falan lazım daha :43:
İdolümsünnn bu arada :16::16::77:

yok cnm nerdeeeeeeee 15 kilo sadece 10 kilo verdim . :))))))) ama verirsin sende emin ol sen sıkı dururdan kiloları verirsin :38:

günaydın arkadaşlar...herkese hayırlı hafta sonları dilerim...
bugün beni cv bıraktıqım yerden aramadılar..elendim yanii..bu saate kadar alacakları kişiyi aramışlardır..çok üzgünüm..yine olmadı...

hayırlısı olsun cnm her hayırda bi şer her şerde bir hayır olabilir derler yaa belkide bunda bi hayır vardır daha iyi bir yerde nasibin vardır orası seni bekliyordur aynı sorun bendede var böyle düşün .iyi düşün iyi şeyler olur inşallah

size iyi muhabbetler.beim misafirler gitti evi derleyip toparlayayım çamaşırlarım var toplanacak ütülenecek mutfak dolaplarını elden geçirmem lazım bugün ev işi mesaim var anlayacağınız.dün iftarda evde değildik o nedenle bide yemek yapmam lazım gerçi türlü yapıcam artık çorba makarna yada pilav vss bişiiler e yaptımmı bide cacık tamamdırrr akşam mönüsü hazırlandı aslında bugün biyere davetliydik ama yarına erteledik hiç gücüm yok valla bu akşam kendimce hafif bişiiler yiyeyimde midemde rahat etsin .

günaydııınn kızlaar .. nasılsınız :66:

sahur menüm:
1 kase yoğurt
müsli(1 bardak süt ile )
yarım domates
5 zeytin
1 dilim pidenin 3/4 ü :52:

Selamm millett.... :3::3:

Kısçeler yaa Aralık ayına kadar 5 rakamını görür müyüm acep? :2::2:
Moralim bozuk hala 7gillerdeyimm:14::43:
Doğum günümde bari 69.9 olsammm :43::43:

Benimde doğum günüm aralıkta o zaman şöyle incecik olsam bir 10 daha gitse çokmu şey istiyorum acep.. :1:
Sende mi yaysın yoksa aralık sonu oğlakmısın ?..

senacım maaşallahın var haaa..

charm arkdaşım sende belenay gibi az yiyendin değilmi takılırdık size..bence listen gayet iyi
,oruçsun ve sen bunları hakettin yani...
ayşebahar ..ya yan apartmanın altına fırın açılsa napardın..her akşam mis kokular geliyor..ben baktım 2gün yiyorum eşim bu akşamda almış gelmiş..dedim sen banadüşmanmısın...diyoki"yaşasın kötülük"..ama birparça yedim...
zaten reglden dolayı fazla kanamadan iftar zamnı başım döndü,halsizdim sonra eşim teravihe giderken bi üşüme geldi cam kapı kapalı bi uyumuşum sancıyla 1.5 saat..
bi uyandım ahvasızlıktan terlemişim:)))
canım sende ye hamielsin ama huyunu biliyosan artık daha bilinçlisin sonra uğraşmak var..dikkat ederisn yaa bidaha 90 olmak istemezsin sen...akıllısınnn:21:

Valla ben o şerbet yuvası tulumbaları yemem bıle yettı bırde yemek çeşidi olunca benim kafam karışıyor neyseki ilk tabaktan sonra doymaya başlayınca bir kaç şeyi eledim gözümden bununla kapattım..

madem yanliz kaldim bir ilani ask edeyim:17: ben buraya geldim sicak kanli karsilandim:70: artik hergünümü burda gecirmeye basladim :69:aranisa aldiniz beni bir günümü burda gecirmesem özlüyorum sohbetlerinizi :97:her birinisi cok seviyorum arkadaslar :14:

Canım bizde seni seviyoruz... :38:

arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim

Ah en damar konulardan bırıdır benim iiçin.. :)
Valla bence bu çoğu ailede var ama beraber yaşamak kötü olan...
sürekli içiçe olduğun için kaçamazsın haftada bır kere gördse bu kadar olmazda..
bızım babanne dede de var.. bıraz da baba da ama hafıfletılmıs halı bıraz daha..
ama ben ısın basından onune gectım.. babannedeyken aynı dedıgın durum oluyor ama benım tutumumu ve tepkılı olucagımı bıldıklerı ıcın tam anlamıylada yapamıyorlar..
ben aslan kola ısteyınce cok ıctın bugun hayır daha yok dıyorum mesela evde yalnız olsak ustelemez ama orda oldugumuzu bıldıgı ıcın hemen aglamaya baslıyor bızımkı bende hayır dıyorum hemen babanne al oglum gel hemen koyım al dıyo bardaga koyup elıne verıyor.. bende kızdım anne dedım benım hayır dedıgım bırseye sen evet deme bak olmuyor dedım. ölçülü birşekilde.. tamam tamam dedi çekinerek.. cunku daha önce bır ıkı seye mudahale ettıgınde tepkımı koymustum yıne ölçülü birşekilde...
tepki koymazsan bı zaman sonra sen saf dışı kalıyorsun sankı annesı degıl gıbı.. bende onu sındıremem yanı...
işin zor.. valla ımkanın varsa bıraz uzaklasın derım tasının yanı bır seyı bahane edıp.. ama eşinle arandakı durum nedır ıkna edebılırmısın bıılmem..
oyle bır ımkan yoksa da oturup konusucaksın once esınle... onun kafası degısmezse oburlerının hıc degısmez.. zaten onlarınkı degısmezde sadece bastırabılırsınız esınle ortak davranabılırsenız..
burda çocugun karakterı oturuyor kısılıgı oturuyor bunların hepsıne onların davranısı yon verıyor... bu herseyden onemlı once bunu bır kafalar yerlestırmek gerek..
eşine bir çocuk gelişimi kitabı okumaya ikna etsen özellikle bu konu üzerine olan... belki ozaman ufak tefe faydası olur... Alah kolaylık versın canım...

bana pek zıbırtmışsın gibi gelmedi zati kaçamak günüydü ona say afiyet olsun canım

ne bılıyım canım serbetlı tatlı yemeyelı cok oldu... 2 dil pide de öyle... ufacık ufacık yerdım..
porsiyon sayısıda artınca baya bır zıbırtmış oldum ya :) ...

slm kızlarrr .akşam pek iyi uyuyamadım kızda rahatsızdı biraz grip oldu faranjit oldu komple hastayız yanii.benimde midem bu sabah yine yokladı beni akşam o kolayı içmeyecektim.karar verdim kolayı çıkarıyorum tamamen hayatımdan .eve sokmayacağım.becerebildiğimce almayacağım .misafirdi vss almak zorunda kalırsam içmeyeceğim.kessin kararlıyım artık.

zaten endeskopi sonucum yani biopsi sonucumda pazartesi belli olacak bakalım .herşey iyidir inşallah.sölemeyi unuttum size yoğunluktan söledim sandım.endeskopi rahat geçti çünki uyudum :1::1::1:

Geçmiş olsun canım, umarım sonuçların güzel çıkar..
bende endoskopiyi uyuyarak yaptırmıstım aksını dusunemıyorum bıle amann... :)

günaydııınn kızlaar .. nasılsınız :66:

sahur menüm:
1 kase yoğurt
müsli(1 bardak süt ile )
yarım domates
5 zeytin
1 dilim pidenin 3/4 ü :52:

Canım ne guzel kahvaltılık olarak yapmıssın pidenıde yemıssın bana sorarsan kahvaltı tipi yaptıgında musliyide işin içine katma çünkü ondada karbonhıdrat var..
ekmekte de.. 2sinden birini tercih edebilirsin.. ya musli ile kahvaltı gibi, yada normal kahvaltılık gibi.. :34:

Merhaba ben de 70 kiloyum . 4 ay önce doğum yaptım . emziriyorum. Kilolardan ötürü bel fıtığı var. doktorum bunları ver fıtık rahatsız etmez dedi . ama nasıl zayıflanacağını hiç bilmiyorum .. yaşadığım yerde diyetisyen de yokk. canımhep tatlı şeyler yemek istiyor.. hem de durmadan . nasıl edeyim?

:10::10::10:
HOŞGELDİN CANIM ,GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM ÖNCELİKLE,SONRASINA BURAYA TAKIL DEVAMINI GETİRELİM,YARDIMCI OLALIM HADİ

noldu ya yine ne yaptım neye güldün merak ettim :D fotolar süper ama harbi ibreti aalem yani.. ya bi de yanyana fotolar var o iki kişinin bir yakınlığı alakası tanışıklığı falan var mı ? :60::60::60::60:

kanatların ortaya çıkmış dedinya ,iicene kelebek yaptınız beni haaa,,diye güldüm nolcaktıı:60:

charm
maşallah bacım incecik olmuşsun işte daha ne istiyorsun... :)

BEN:77:
allahtan dahada ince olmayı istiyorum:17:

papatyam

maşallah maşallah süpersin fıstıkk aynen devam.darısı başıma

amin canım olmıycak bişey değilmiş,şekil a'da göründüğü üzere:))) :21::1:

qivi

burada sanki lise öğrencisi gibi çıtı pıtısın :)

demi gii gelde esime anlat onu kiskaniyo beni cekemiyo :63::21:

mywish89

2 çocuk senden mi çıktı hiç çaktırmıyorsunnn =)

şşşştt çaktırmaaa benden çıktığını:))) :6:

Son düzenleme:
Charm teşekkür ederim canım .. evet öyle oldu kahvaltılık yapamıyordum daha öncesinde artık karar verdim kahvaltılık tarzında yapacağım hem hafif oluyor hem de çabuk acıktırmıyo..
keşke iftarı da bu kadar hafif atlatabilsek .. :50:

dün 15 dk ip atladım bi 10 dk ara sonra bi 5-10 daha atladım gün içinde de atlamayı düşünüyorum çünkü bacaklarım sıkılaştığını hissediyorum kilo vermesem bile sıkılaşması da çok iyi ..
evde yapanlara tavsiye edebilirim :71:

triendy21 kilo çizelgeni gördüm de sen özel bir diyet mi yaptın yoksa sağlıklı beslenerek mi verdiinn bir de kaç ayda verdin :52:

Son düzenleme:
HOŞGELDİN CANIM ,GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM ÖNCELİKLE,SONRASINA BURAYA TAKIL DEVAMINI GETİRELİM,YARDIMCI OLALIM HADİ

kanatların ortaya çıkmış dedinya ,iicene kelebek yaptınız beni haaa,,diye güldüm nolcaktıı:60:

charm
maşallah bacım incecik olmuşsun işte daha ne istiyorsun... :)

allahtan dahada ince olmayı istiyorum:17:

papatyam

maşallah maşallah süpersin fıstıkk aynen devam.darısı başıma

amin canım olmıycak bişey değilmiş,şekil a'da göründüğü üzere:))) :21::1:

qivi

burada sanki lise öğrencisi gibi çıtı pıtısın :)

demi gii gelde esime anlat onu kiskaniyo beni cekemiyo :63::21:

mywish89

2 çocuk senden mi çıktı hiç çaktırmıyorsunnn =)

şşşştt çaktırmaaa benden çıktığını:))) :6:

Kız Allah iyiliğini versin ordaki yorumları niye buraya taşıyon.. :1: :52:

merhaba kizlar :92: bi bakip cikayim dedim bugün cok is im var cok:52: misafir gelcek hazirlik yapcam ev is i falan filan:95: zor gelirim bugün anca aksam a belki görüsürüz k.i.b :92:

Perşembe günü iftardan önce tartıldım ama maalesef nete girip buraya bildirim yapamadım. Bir gün geç olarak bildirimimi yapıyorum. Kaptana da mesaj attım, umarım listeye alır beni...

başlangıç: 75.7
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 70.7
giden: 1.200 gr.
toplam giden: 5000 gr.
hedef: 53

:nazar::nazar::nazar:

arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
biraz uzun oldu ama okumanı isterim canım
canım inan okurken ,okadar öfkeyle okudumki yaşadıklarını,yanında olup onları boğasım geldi,kusura bakma kayınvalidenden bahsediyosun dimi,ama kendi annende olsa ben buna karşıyım,benim annemde bana yakın yürüyerek 5dklık mesafe işte evi,neyse çok sık giderim çocukları alıp,ve çok şahit oldum her gittiğimde mesela şeker vercem oğluma ben durbi süpriz yapcam sevincekmi falan diye kalkarken anne yapmaya verme şunu aklında yokken derdim,ama çocuk gibi sevincinide kırmak istemezdim,ii hadi ver derim,çünkü evde çocuklara şeker vermem,sadece yedikleri bi cips var çikolatayıda sevmezler zati alışmadıkları için,neyse bari anneannesine gelince yesin çocuk bişey olmaz diyorum,tabi evde çocukların düzeni yerinde iştahlarıda öyle,ama anneme çok karşi çıkmışımdır ama dayanamamışımdır,artı annemde yüz verir çocuklara ben oğlana bağırdımmı bağırma benim oğluma falan der ah der bana oğlanda gider kucağına ama bana çok düşkün bensiz kendi annemin evinde bile kalmıyo,zırlıyo gelcem diye,neyse ama kayıNannemler ayda bikez gelirler bizim eve köyde yaşadıkları için,onlarla çocuk konusunda güzellik tanımam çok kızarım kavga dahi çıkartırım,bikeresinde devamlı kucağına alıp banyo aynasının üstündekileri yere attıyormuş çocuk gülüyor tabi,odaya getiriyo yoruldum diye,oğlan tekrar gitcem diyo mızlıyo,yine kucaklayıp götürüyo,her dediğini yapıyodu neyse ben bi bağırdım anne yeter artık götürüp durma yüz buluyo tabi yapcan diye mızlıyo,bırak şunu dedim siz gittikten sonra 2çocukla ben kalıyorum tek başıma siz değil ben uğraşıyorum hep bendende istiyo böyle şeyleri yapma bidaha dedim ,ve bidahada çekinir oldular okonuda ee çocuklarımızın düzenini gelişmesini biz yolunda tutmamız lazım diğimi ama ,taviz verme sende sakın sonra keşke yaptırmasaydım dersin,çocuğunun soğuması nedemek aman allahım düşünemiyorum çok üzüldüm inşallah sana bağlanır tekrar,bence evleri ayırın bukadar sık görüşemesinler:20:
canim inan cok zoruma gidiyo anlatamam anne diyorum yapma ben hayir diyince sen evet deme ozaman daha cok agliyo felan anlatmaya calisiyom ama nerde kime anltatiyom hic en cokta benden ona gitmesi mesela agliyoya kucagima aliyorum o anda k.annem geliyo hemen ona gidiyo k.annem soruyo neoldu diyom dustu basliyo tamam ben anneyi dövdüm ona ah yaptim sen aglama artik cocuk dussede bana vuruyo aglasada bana vuruyo veya birsey vermezsemde bana geliyo vuruyo ya akli ermiyo ama benim de cok zoruma gidiyo :14::14:
zoruna gitmezmi bi annenin dediğim gibi en iisi yol yakınken evleri ayırmanız,tabi mümkünse,belki kendi evinizse ayrılması güç olur ama k.annenin eviyse kiraya çıkın ben olsam ne eder guzaklaşırdım o evden gidişat kötü ,çok üzülürsün yoksa daha:19:
:60::60::60::60: Çok güldümmmm :60::60::60:

Sen tecrübelisin ne yapman gerektiğini iyi bilirsinn zatennn :21:
Albümüne baktım boyun uzun olduğu için 72 kilo iken bile normal duruyormuşsun nee güzeelll.
Tebriklerrr tekrar çok beğendiimm resimlerrriiii.:34:
Darısııı başımaaaaaaaaaaaaaa.:36:

74 kilodan hesaplarsam 63 kilo oluyor. Önümde 5 ay var ama dahaaa 11 ççooook azzzz :43:
Sevdicek gelcekk benim daha çok vermemmm gerekkkk :84:

Sen 3 ayda 15 kilo vermiştin ne güzel. Benim önümde 5 ay var nerdeyse.
İnş. senin gibi bende verebilirim. 17 kilo vermem falan lazım daha :43:
İdolümsünnn bu arada :16::16::77:
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başınaa,,bence 63 yani 11kilo 5ay için az değilmi düzenli verirsen daha çok verebilirsin,dediğim gibi haftada 1kilo gitse aslında çok şüppeyyyy bişi oluyy:84:
günaydın günaydın günaydın size en güzel günler sizin olsun :70:dün hep kk daydım ama hiç sze yazamadım tüylerle ilgili bir foruma takıldım kaldım o kadar saatlerce okudum ama hala bişi anlayamadım ya sanırım bende sorun var :60::60::60::60::60:

olur mu ben sizi hiç kıldan tüyden sebeplere değişirmiyim siz benm vazgeçilmezimsiniz :70:şu dolunay ve tüy konusu kafamı karman curman etti ya ne derece doğrudur ne derece yalandır anlayamadım henüz :37:
yalan değil canım ben 3aydır bu yöntemle yapıyorum epilasyonumu acayip şoklardayım,heleki koltuk altlarımda felaket etkisini gördüm 3hafta olduğu halde daha 4-5tüy çıkmıştı hemde çok inceydiler,bacaklarımda inanılmaz etkileri oldu çok seyrek ve ince çıkyorlar,uzaktanda hiç belli olmuyorlar,tabi tam gününde alman şart farklı günlerde kesinlikle almıycaksın,birde tüyler kökünden alınması lazım öyle yani,varsa merak ettiğin sorabilirsin burdanda özeldende:82:

tuqba gerçekten çok yemişsin..bazen bende çok kaçırıyorum ama sen hepsini iftarda biranda yemişsin..hala aklım almıyor nasıl bukadar çok şey yedin:4:

haklısın kaptan ama inanki hiç rahatsızlık şikinlik hissetmedim sanki daha yeni yemek yiycez gibi haphafif hiisediyordum ve sabah tartıda inanılmaz ama hiç bi fazlalık göremedim müthiş bi duygu bu hem geç yedim hem okadar yedim hemde kiloma zararı olmamış,ama tedbirimi aldım yatana kadar 2yeşil çay,1.5lt su ve 50mekik çektim,toplamda 3lt su oldu :62::62::62: ama bukadar şanslı bidaha olamayabilirim bidaha bukadar yiyemem zati:19:
slm kızlarrr .akşam pek iyi uyuyamadım kızda rahatsızdı biraz grip oldu faranjit oldu komple hastayız yanii.benimde midem bu sabah yine yokladı beni akşam o kolayı içmeyecektim.karar verdim kolayı çıkarıyorum tamamen hayatımdan .eve sokmayacağım.becerebildiğimce almayacağım .misafirdi vss almak zorunda kalırsam içmeyeceğim.kessin kararlıyım artık.

zaten endeskopi sonucum yani biopsi sonucumda pazartesi belli olacak bakalım .herşey iyidir inşallah.sölemeyi unuttum size yoğunluktan söledim sandım.endeskopi rahat geçti çünki uyudum :1::1::1:
geçmiş olsun canım hepinize zor heleki çocuklar:50:
Charm teşekkür ederim canım .. evet öyle oldu kahvaltılık yapamıyordum daha öncesinde artık karar verdim kahvaltılık tarzında yapacağım hem hafif oluyor hem de çabuk acıktırmıyo..
keşke iftarı da bu kadar hafif atlatabilsek .. :50:

dün 15 dk ip atladım bi 10 dk ara sonra bi 5-10 daha atladım gün içinde de atlamayı düşünüyorum çünkü bacaklarım sıkılaştığını hissediyorum kilo vermesem bile sıkılaşması da çok iyi ..
evde yapanlara tavsiye edebilirim :71:
aferin canım evde ii uygulama,bende günde 300kere ip atlıyorum,2saat aralıklı 100er tane,100de mekik çekiyorum hergün vücutun sıkılaşması için birebir pratik bi yöntem devam et:46:
triendy21 kilo çizelgeni gördüm de sen özel bir diyet mi yaptın yoksa sağlıklı beslenerek mi verdiinn bir de kaç ayda verdin :52:
canım ben yuvarlarsam 5ayda 16kilo vermişim sağlıklı beslenerek ,hatta aralarda hiç dikkat etmediğim günlerde oldu ve sporada daha 1 ay oldu oda ip ve mekik bide yürüyüşler oluyo aklıma estikçe,2çocukla devamlı çıkamadığım için evde bunları yapabiliyorum okadar,ama burası insanı adam ediyo gerçekten beslenme konusunda,buraya geldikten sonra nette çok araştırır oldum zararlıve yararlı yiyecek listelerini:51::16:

Son düzenleme:
Kız Allah iyiliğini versin ordaki yorumları niye buraya taşıyon.. :1: :52:

hemmen cvb vereyim caniiimmmm:17:

şimdi siz oraya yazınca bana uyarı geliyo görebiliyorum ama ben oraya yazınca size uyarı gelmiyo:84:oyüzden cvblarımı görün istedim size iilikte yaramıyo yaaa:63::1:

Perşembe günü iftardan önce tartıldım ama maalesef nete girip buraya bildirim yapamadım. Bir gün geç olarak bildirimimi yapıyorum. Kaptana da mesaj attım, umarım listeye alır beni...

başlangıç: 75.7
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 70.7
giden: 1.200 gr.
toplam giden: 5000 gr.
hedef: 53

:nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::65::65::65::65::65::46::46::46::46::46::46:bravoooooooooooooooo:64::64::64::64::64:

slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.

sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....

senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.

hoşçakalınn

slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.

sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....

senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.

hoşçakalınn

Ablacım bak ben yenı katıldım spor falan yapmıyorum ve 78 kıloyum düşün halimi boyum da 1.63 sen ne guzel 60llara ınmişsinn sakın pes etme yaa yerınde olsamm varya bir ileri bir geri gdiyorum diye asla vazgecmezdımmm! önceki kiloları da veren sensinnn

Günaydııınn Belenaayy,
O kadar sıvı tüketirsen şişmen normal tabi :9:
Callen yapamıyorum falan diyosun ama rekoru sen kırdın bu hafta :1:

Günaydınn cutty,
Sen bizi bi kıl tüye tercih mi ettin hııı?? söyle bakalımmmmmm :33:

Günaydın Hullkk,
Sen 5 e kadar çalışıyordun dimi cumartesi günlerii.
Ben ezik gibi geldim sabahın 07:20 snde koydum totomu 13:00 olunca kaldırcam inş..
Yazık bizeee.

Yokkkk canım keşke 5 olsaa 6 ya kadar burdayım ya saçma sapan işlerle yoğunluk yaratıyolar birde en çok ona sinirleniyorum başım çatlıyor şu anda sabahtan beri saçma sapan işlerle kendimi yordum yazık cidden bize bizim gibilere yaa :43:

Back
X