70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi isallah ay ne güzel olcak :66::16:
inşşşşşşşşşşşşşşş
Boyumu kim kaybetmişte ben bulayımm :1::1::1:
Boyum 1.58 maalesefff tıfılımmm. Miniboyum ben :9::9:
Etim sıkı sadece herkes oldugumdan zayıf gösterdiğimi söylüyo benim sorunum üst bacak ve popom.
Üstüm Allah'tan normal. İşte popo ve üst bacak içinde spor şart.
Leslie indirdim bakalım fayda etcekmi yarından itibaren yaparım.
Sende üstün için gerekli egzersizler yapabilirsin aslında.

Ay inş.. Onu öyle hayal edince bile gülümsüyorum.
Eğer azimle devam edersek vericez kilo verenlerden neyimiz eksik ha 6 ay sonra ha 1 yıl sonra sonuçta hep şişman kalmak veya sürekli almaktansa zamanla vermeyi yeğleyelim. Sevgilimde 87 li :9: Ben 89luyumm:9:
Kilocukları verip çıtır anne ol bakalımmm.
O sözü söyleyenleri de yedirelimm:9:
evet canımmmm haklısın nemiz eksik fazlamız bilene var kurtulcaz bu fzalalıklardan ve çıtır çıtır olcez inşş.
oyyyy ne güzell aranızda yaş farkıda yokmuşş alllahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin canımm
evett inşşş verip çitır anne olcamm valla yaa seneye izne gittigimde zayıf olup bogazlarına dügümlücrm o lafları inşş

hadi bakalim agizlari acik kalsin bakakalsinlar baktikca bakasi gelsin :9: yapacaz kizlar :66::66::66:
evtt yapcazzz zyapcazzzz aynen katılıyorum canım sana baktıkca baksınnn hain deli koçişimm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

mekik cekiyorum bende arada daha cok spor yapmam lazim ama su 1-2 haftadir ben daha cok hareket etmeye basladim hem kilocuklar gidince insan zayifladikca daha cok hareketlesiyormus birde önceden ben hergün kosuya giderdim cocuk olmadan sonra gögzümde tümör oldu iyi huyluydun ama ameliyat sart dediler kanseri önlemek icin spor yasak dediler dikisler acilmasin diye öyle kaldim bidaha da kosuyu da birakdim ama yüzmeye gidecem isallah haftada 2-3 kere ayarlaya bilirsem bakalim
çokkkk çokkk geçmiş olsun canımmmm alllahım acil şifalar versinnn

çokkkk çokkk geçmiş olsun canımmmm alllahım acil şifalar versinnn

su an cok sükür birseyim kalmadi hersene baktirmam lazim geri geliyormu diye simdi nerdeyse 7 sene oldu bidaha da yoklamadi ama bana ilk söylediklerinde tümör var diye cok agladim 1 hafta sonuc bekledim iyi huylumu kötü huylumu diye o günleri birdaha yasamak istemiyorum allah kimseye dert verip derman aratirmasin insallah

su an cok sükür birseyim kalmadi hersene baktirmam lazim geri geliyormu diye simdi nerdeyse 7 sene oldu bidaha da yoklamadi ama bana ilk söylediklerinde tümör var diye cok agladim 1 hafta sonuc bekledim iyi huylumu kötü huylumu diye o günleri birdaha yasamak istemiyorum allah kimseye dert verip derman aratirmasin insallah
allahım bir daha göstermesinnn aminnn canımmmm

allahım delircem kopyalıyorum yapışmıyomu noluyoooo yaaa..zaten üzgünümmmm:14:

tamam yapışmış:52:allah razı olsun tuğba ve myvsh arkdaşımmmmm:8:
ahaa deşifre oldum yenidennnnn:1:vermeliyim vermeliyim..
akşam menüm..eşim çok seviyor yarın gidecek diye..
karnıyarık...patlıcanalr çok küçktü 1tane yedim
2kaşık pilav
semizotuyoğurtlu koca kase..
yarım kaseden az şehriye çorba
çoban salata
eee sahur yaklaştı...napsamki....eşim araba kullancak teee mersineee,karnı tok olsun..:56:
bende gideridmde arabada başkalarıda var öğretmen arkdaşları..yoksa kurs bahane ramazanda olsa takılırdık..:14:

sibel yalnızlık korkutuyor beni yaa,korkma anlamında değil..bizaman sonra depresife bağlıyom..normalde eviimi yalnızlığı severim ama bebeğimde yok olsaydı arkdaş olurdu bana...:14:
arkdaşlarım var ama neyse günleri doldurcam artık napıyım...:14:
napalım sağ salim gelsinde günlerde geçer...
çanta hazırldaımda içine süpriz bişey koysam açınca görse ne bileyim kocam çılgın değildir onun sayesinde ne romantikliğim nede çılgınlığım kaldı daha şimdiden 6 senede....

özellikle tuğbadan çılgın bi öneri bekliyorummm:37:
sahurada galiba karnıyarıktan kıyma kaldı ona yumurta kırıcam,tava böreği yapcaktımda havamda değilim başım hala ağrıyor hapta içmedim...

zaten ben sahur yapmıycamm:50:sadece masaya otururum..74lük biblo olarakk:60:

sibel yalnızlık korkutuyor beni yaa,korkma anlamında değil..bizaman sonra depresife bağlıyom..normalde eviimi yalnızlığı severim ama bebeğimde yok olsaydı arkdaş olurdu bana...:14:
arkdaşlarım var ama neyse günleri doldurcam artık napıyım...:14:
napalım sağ salim gelsinde günlerde geçer...
çanta hazırldaımda içine süpriz bişey koysam açınca görse ne bileyim kocam çılgın değildir onun sayesinde ne romantikliğim nede çılgınlığım kaldı daha şimdiden 6 senede....

bende önceden hep cam a yapisirdim ne zaman gelcek diye cocuk olunca deyismiyor hayatim yine insan kocasini merak ediyo
ay bi alemsin canim sana bi üzülüyorum sonrada güldürüyon beni :9: bende de kalmadi cilginligim romantikliyim yapiyorum arada anlamiyo :9: bende pes ediyorum :63:

Son düzenleme:
bende önceden hep cam a yapisirdim ne zaman gelcek diye cocuk olunca deyismiyor hayatim yine insan kocasini merak ediyo
ay bi alemsin canim sana bi üzülüyorum sonrada güldürüyon beni :9: bende de kalmadi cilginligim romantikliyim yapiyorum arada anlamiyo :9: bende pes ediyorum :63:

ee tanıycan beni ben öyleyim bi üzerim bi güldürürüm vallaaa:32:mesela ben kkya girmedim darılmasın diye...o saatlerdir diğer bilgisayarın başında..benim işim belli oılmaz özüme döner şöyle edebi bir mektup bırakırım çantasına..yada başka bişeyyy:1:

ee tanıycan beni ben öyleyim bi üzerim bi güldürürüm vallaaa:32:mesela ben kkya girmedim darılmasın diye...o saatlerdir diğer bilgisayarın başında..benim işim belli oılmaz özüme döner şöyle edebi bir mektup bırakırım çantasına..yada başka bişeyyy:1:

mektup iyi fikir söyle seni simdiden özledim kocisim falan yaz :9:ondan baskasi acmaz dimi cantayi arkadaslari falan veya baskalarinin yaninda acmasin kiz :9: kizarir utanir belki :53:

Back
X