70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatim insan dertlesecek birilerini ariyo konusunca rahatliyo ben mesela annemlen cok sey paylasirim ama öyle onu da sIkacak seyler anlatmam kadin zaten kalp rahatsizi icine at at nereye kadar

öle cn valla . heskesede bir yere kadar anlatabiliyorsun en yakın dostuna bile yanii değilmi.neyse artık yaa ben yarın öğlen namazına cenazede olucam ilaç aldım sersemlikte başladı gene bende sahurda yapamam eşim kalkar büyük kızla sahur yapar yatarlar artık ben ancak sabaha uyanırım gideyim yatayım bari
herkese iyi gecelerrr

saolun kızlar ALLAH RAZI OLSUN akşam akşam sizide üzdüm sanırım ama haykırasım geliyor birde nedense ilk duyduğumda gözlerimden yaşlar boşaldı ama sonra nedense sanki gözyaşım akmıyo yaşlar içime içime akıyo kızlarımda etkileniyo diye kdndimi tuttum sanırım ama çözülemedim sanırım sonra kasıldım.nefes alamıyorum sanki kafam dağılsın diye girdim ama yine yazdım sizle paylaşmak istedim işte.saolun varolun.
zor Allah zor .genç ölümler geride kalanlar herşey omuzlarında yük boğazında yumru olur insanın , nekada yakını yada tanıdığı olsanda önemsediğin sevdiğin biri olması sana bunları hissettirir.şuan keşkeler senin boynunu büken ölümü kabullenmiş ama sonkez görememenin ağır yükünü taşıyosun.ama inan sağlıklı olaral hatırlıyor olmak herdaim iyidir.:58:

yapmaya çalışıyorum ama eşim bilgisyar öğretmeni ve işinde çok uzman yapmadığı iş yok bende böyleyim işte..son anda bi aksilik oluyo çıkımıyo...
yazayım bari ...
başlangıç:79
hedef:65
şuan:74
boy:1.63..sağolsun tuğbada uğraşmış bi alem ya..zurnanın deliği yazmış..allah iyiliğini verisnb,çocukalrına,eşine bağışlasın seni...

Canım bu linki http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wNh0TMo/weight.png
Profilim / Çizelge alanına kopyalayacaksın..

Ben gelldiimmm. Bi arkadaşıma iftara gitmiştimm.
Hemen abartılmış menümü yazayımmm.
1 kase şehriyeli tavuk çorbası,
Göbek-domates salata,
3-4 çatal patates kızartması,
Yarım bardak ayran,
1 kase yoğurt,
Yarım bardak kola

Sonraaaa..

1 dilim yaş pastaa,
1 bardak şekersizz çayyy..

Şimdiii 1 limoonn yicem canım çok istedii.
1 bardak form çayy,
2 litree suu :16:

ben de bikac kere kapiya kilit koydum giremesin diye bir ay önce falan eve almadim gittiyin yerde yat ozaman diye 3-4 gün ayri kaldik duydum arkadasinda aglamis dayanamadim geri cagirdim ama düzelme yok ayni tas ayni hamam :52:
dönemlik bir durumsa biraz serbest bırak kafasını boşaltsın.çıktığı arkadaşlarını tanıyor biliyosan ve ne yaptıklarından eminsen gözün arkada kalmıyosa boşver dnle kafanı :52::52::52: yada evde toplanın gözünün önünde olsun.biz hep ailecek toplaşırız gözümün önünden ayırmam :60::60::60:

selammm arkadaşlarr nasılsınız ben iyiyidim aşagıdaki yazıyı görene kadarrr:14::14::14:
KIZLARBUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA .:43::43::43: iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .:43::43::43:
allah rahmet eylesin allahım sabırlar versinn bu yazıyı görünce çok kötü hissttim kendimi çünkü benim halamda vefat etti oda öyle biriydi çok iyi sevgi doluydu onun verdigi ilgi sevkatı kimseden görmemiştim ama artk yokk ve ben aklıma geldikce kötü oluyorum yazarken bile kendimi tutamıyorumm ve çokk özledimmm benn halamııııı ve halam vefat ettiginde ben hamileydimm çok üzülmüştümm dedigin gibi iyiler erken gidiyo bi halam daha var hiç anlaşamam onun maşallahı var ama ben halamı çokkk öazledimmm allahım mekanını cennet eylesinnnnn:14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43:

sen kendine ilgi alanı yarat cnm.arkadaş edin görüş dolaş bir süre tabiri caizsse ipleme onun gezmelerini. sanki daha rahat ediyormuşcasına davran ama ipin ucunuda kaçırma onun çıkmasını frsat biliyormuşcasına davran gitmediği zaman aa gitmneyecekmisin de sinir olsun:1: çok keyifli ol arkadaşlarınla gezmelerinden bahset fırsat buldukça birde beraber olabileceğiniz ve onun hayır diyemeyeceği planlar yap birlikte olabilmek adına.ailesel yada arkadaşlar ile görüşmeler davet edilme vss hani otarz şeylere hayır diyemezler en azından ailecek beraber olursunuz arada da olsa izin gününüz bari boşa gitmesin yaww.

ALLAH aılah etsin ne diyeyim bu erkeklerin hepsi neden böle kladınları üzecek şeyleri sanki inadına yaparlar ki yaww kaldıki çocuklarda etkileniyo .

dedim ya esimin annesi ölmüs diye bunun babasi 1-2 sene sonra evlenmis olmus birtane daha cocuk o kadin dan sonra birisiyle tanismis öbürünü birakip simdiki esiylen de 3 tane cocugu var k. babamin benim oglan dan kücük oglu :53: esimin üvey annesi benden 3 yas büyük kopuk aile adam fazla umursamiyo ilk cocuklarini kendi ailesiyle dogru dürüst görüsmediyi icin kimseye gitmez ben kendim gidiyorum hep cocugu alipda benim akrabalarima onun halasina babasina :59:

öle cn valla . heskesede bir yere kadar anlatabiliyorsun en yakın dostuna bile yanii değilmi.neyse artık yaa ben yarın öğlen namazına cenazede olucam ilaç aldım sersemlikte başladı gene bende sahurda yapamam eşim kalkar büyük kızla sahur yapar yatarlar artık ben ancak sabaha uyanırım gideyim yatayım bari
herkese iyi gecelerrr
iyi geceler canim :58:

gelmişken menümüde yazayımmm;
1 tane küçücük karnıyarık
pilav
bol salata
bir iki parca pide
3 bardak su
1 bardak kola
az sonra bi tanede activya yerim günü kapatırımm inşşşş

gelmişken menümüde yazayımmm;
1 tane küçücük karnıyarık
pilav
bol salata
bir iki parca pide
3 bardak su
1 bardak kola
az sonra bi tanede activya yerim günü kapatırımm inşşşş

Merhabaaa ezgiiilknurrr nasılsınn??
Haftasonu diye kaçamak mı yaptın ki?:26:
Pilav ve pide hiç yakışmamış menüyee cısss :36:
Hoş bende pasta yedim insan kendine bak der dimi :60::60:

bende yazayim yedigimi:

yarim tabak kusbasi et biraz salata salatayi cok yapmisdim esim gitmis keci peyniri almis ben peynirli salatayi cok severim ama tadina da bakamadim orucluyken attim icine peyniri bi yedim cok kötü keci kokuyor sanki :52:salata yiyemedim
sonrada ciktik amcamin kiziyla iftardan sonra dondurmaciya bi külah dondurmayi götürdüm :17:

Merhabaaa ezgiiilknurrr nasılsınn??
Haftasonu diye kaçamak mı yaptın ki?:26:
Pilav ve pide hiç yakışmamış menüyee cısss :36:
Hoş bende pasta yedim insan kendine bak der dimi :60::60:
merhaba canımm tşkler canımm çok şükür halime
az öyle oldu benim pilava karşı kendimi ttamamam var ya çok severimde dayanamadımm az cıslık menü :26::26::26:
hımmmm pastamıı off afiyet olsun oda cısmışyaa bari eritelimm ben yatmadan mekik çekip eritirimm :26:ama sen arkadaşına gitmişsin geri cevirme olmas dimi:9::9:

benimde ağzım yırtılıyor esnemekten hem uyuyasım var hem yok.sahurda uykum bölünüyor sırf kocişim için kalkıyorum yanlız kalmasın diye. gözümden ayırmıyorum boş bırakmaya gelmez. :19::19:
bu arada demin dışardan kavrulmuş patates kokusu geliyodu şimdide mısır kokusu geliyor burnuma gece gece :60: aşeriyorum herhalde.zaten bu akşamda pide yedim :84::84::84::84: sıcasık pamuk gibi :43: dünkiyle kıyaslanınca devede kulak kalır ama sonuç olarak yedim.zaten gerisi yoktu olsa belkide yerdim:52::52: tatilden sonra yaklaşık 3 hafta oldu ki zaman ne çabuk geçiyor :53: ben yemek yediğimi anımsamıyorum.bol bol ekmek peynir salata yiyorum ha bide tatlı :18::18: yemek yesem belki pide ekmek yemeyebilirim ama neden bilmem yemek yemiyorum.taze fasülye bamya dolma çok severim ama yemiyorum :77: nolacak benim bu yemek alışkanlığım bilmiyorum :59:

bende yazayim yedigimi:

yarim tabak kusbasi et biraz salata salatayi cok yapmisdim esim gitmis keci peyniri almis ben peynirli salatayi cok severim ama tadina da bakamadim orucluyken attim icine peyniri bi yedim cok kötü keci kokuyor sanki :52:salata yiyemedim
sonrada ciktik amcamin kiziyla iftardan sonra dondurmaciya bi külah dondurmayi götürdüm :17:

Merhabaaa Sibel gececi tayfadansın hiç konuşamadık.
Ben sabahın köründe kalkıp işe gittiğim iiçin erkenden yatmış oluyorum.
Gündüz kuşağındayım ben :82:
Sadece yarım tabak kuşbaşı et mi yedin?Yanında başka bişey tüketmedin mi?
Başkaları ne düşünür bilmem ama dondurmanın faydalı olduğuna inananlardanım.
Haftada bi iki kez yenilmeli ve ardından bol su içilmeli.
Bende bitki çayı etkisi yapıyor.:86:
Diyetisyenlerde sade dondurmayı ödül niyetine veriyor zaten.

merhaba canımm tşkler canımm çok şükür halime
az öyle oldu benim pilava karşı kendimi ttamamam var ya çok severimde dayanamadımm az cıslık menü :26::26::26:
hımmmm pastamıı off afiyet olsun oda cısmışyaa bari eritelimm ben yatmadan mekik çekip eritirimm :26:ama sen arkadaşına gitmişsin geri cevirme olmas dimi:9::9:

He ya bende öyle düşündüm ve yedim. Bende mekik çekiyim. İftardan sonra bişiler yiyince tıkanıyorum sahurda yiyemiyorum bi kaç gündür böyle saçmalamaya başladı bünye. Normalde domates,salatalık, peynir yerdim. Ihh canım istemiyor.
Regl dönemine girdim bekliyorum bakalım o zaman bünye iyicene saçmalıyor.
Pastanın bünyeyi terk etmesi için ne gerekiyorsa yapıcam :1:
Pilavı ve makarnayı yemeyelim. Ekmekte tahıl ekmeği sadece zayıflayıp cici kıyafetler alalım.
Herkesi şok edelimm.:53:
Bunların hayalini kuruyorum ben. Eskiden olsa.
Çorba, ana yemek bi tabak, pilav+ tekrar ana yemekten, tatlı, kola yemekten sonra çay+ abur cubur ondan sonra çekirdek kola böylee devam ederdimm. Ağzım bi boş kalmazdı. Allah'a şükür şimdi alıştım eski yediklerimi düşününce kendime şaşıyorum.

Merhabaaa Sibel gececi tayfadansın hiç konuşamadık.
Ben sabahın köründe kalkıp işe gittiğim iiçin erkenden yatmış oluyorum.
Gündüz kuşağındayım ben :82:
Sadece yarım tabak kuşbaşı et mi yedin?Yanında başka bişey tüketmedin mi?
Başkaları ne düşünür bilmem ama dondurmanın faydalı olduğuna inananlardanım.
Haftada bi iki kez yenilmeli ve ardından bol su içilmeli.
Bende bitki çayı etkisi yapıyor.:86:
Diyetisyenlerde sade dondurmayı ödül niyetine veriyor zaten.

evet hic konusamadik ama ben isyerinde hep okuyorum yazdiklarinizi yaninizdayim ama yazamiyorum yasak :84: bazen icim gitiyor araniza dalip konusasim var olmuyo :19: et in yanina salata yiyecekdim o da olmadi pide yemeye de korkdum :53: ama benim dondurma findik vanille birde cikolata 3 topluydun :17: birde külahi da saysam kac kalori aldim acaba :26:

evet hic konusamadik ama ben isyerinde hep okuyorum yazdiklarinizi yaninizdayim ama yazamiyorum yasak :84: bazen icim gitiyor araniza dalip konusasim var olmuyo :19: et in yanina salata yiyecekdim o da olmadi pide yemeye de korkdum :53: ama benim dondurma findik vanille birde cikolata 3 topluydun :17: birde külahi da saysam kac kalori aldim acaba :26:

Etin yanında keşke yogurt yeseymişsin. Ya o kadar olsun bişi olmazz. İç sen form çayını bol suyunu bak nasıl miden çalışcak rahat edeceksin.
Forumlara yorum yapman mı yasak yoksa internette kısıtlı yetkiye mi sahipsin.
Okuyup yazamamak ne fenadır.

He ya bende öyle düşündüm ve yedim. Bende mekik çekiyim. İftardan sonra bişiler yiyince tıkanıyorum sahurda yiyemiyorum bi kaç gündür böyle saçmalamaya başladı bünye. Normalde domates,salatalık, peynir yerdim. Ihh canım istemiyor.
Regl dönemine girdim bekliyorum bakalım o zaman bünye iyicene saçmalıyor.
Pastanın bünyeyi terk etmesi için ne gerekiyorsa yapıcam :1:
Pilavı ve makarnayı yemeyelim. Ekmekte tahıl ekmeği sadece zayıflayıp cici kıyafetler alalım.
Herkesi şok edelimm.:53:
Bunların hayalini kuruyorum ben. Eskiden olsa.
Çorba, ana yemek bi tabak, pilav+ tekrar ana yemekten, tatlı, kola yemekten sonra çay+ abur cubur ondan sonra çekirdek kola böylee devam ederdimm. Ağzım bi boş kalmazdı. Allah'a şükür şimdi alıştım eski yediklerimi düşününce kendime şaşıyorum.
öncelikle afiyet olsun mekik çekeceginede sevindim erir hiç olmassa ayy bende regl olmam lazım gelmedii gelseydide rahatlasaydımm korkuyla bekliyorumm gelsin diye ona sarı laleler aldım çicek pazaındaaann:9::9::9::9::9::9::9:
ayy ne güzell diyosunn yaaaa zayıflayıp çıtır olmayı bende çokkk istiyorumm hatta bugun eşimlede konuştuk 65 oldugun gün alışverişe gidip ne istiyosam ıh hık demeden alcakmış şimdi hep laf ediyoda sagolsun alırda lafıda söyler zayıflasan ççeşit çeişt daha güzellerr falan diye bende zayıflayıp eşimi :53::53::53::53::53: bu hale sokmak istiyorumm ay ne güzell inşş verecegiz bu hainleriii

Etin yanında keşke yogurt yeseymişsin. Ya o kadar olsun bişi olmazz. İç sen form çayını bol suyunu bak nasıl miden çalışcak rahat edeceksin.
Forumlara yorum yapman mı yasak yoksa internette kısıtlı yetkiye mi sahipsin.
Okuyup yazamamak ne fenadır.

öyle yapayim sagol :61: forumlara yorum yapmak yasak internet kisitli deyil bütün gün girebiliyorum önceden hep magazin dedikodu google den yeni diyetler falan bakiyordum simdi sizi okuyorum oturup bütün gün ben telefonlara bakiyorum office de hem telefonlari cevapliyorum hem size takiliyorum :9: evet kötü oluyor yazamamak :52:

öncelikle afiyet olsun mekik çekeceginede sevindim erir hiç olmassa ayy bende regl olmam lazım gelmedii gelseydide rahatlasaydımm korkuyla bekliyorumm gelsin diye ona sarı laleler aldım çicek pazaındaaann:9::9::9::9::9::9::9:
ayy ne güzell diyosunn yaaaa zayıflayıp çıtır olmayı bende çokkk istiyorumm hatta bugun eşimlede konuştuk 65 oldugun gün alışverişe gidip ne istiyosam ıh hık demeden alcakmış şimdi hep laf ediyoda sagolsun alırda lafıda söyler zayıflasan ççeşit çeişt daha güzellerr falan diye bende zayıflayıp eşimi :53::53::53::53::53: bu hale sokmak istiyorumm ay ne güzell inşş verecegiz bu hainleriii

ben esime zayifliyorum nerdeyse 3 kilo verdim diyorum morelimi bozuyo en iyisi konusmayayim onlan:63: su 70lerden zaten kurtulamadin gitti diyo gicik :57:

Back
X