merhaba canım biraz kendimi anlatayım ben 1980 doğumlu 1.64 boyunda ve 76 kiloyum.3,5 yaşında bir kızım var.Evlendikten sonra eşimle Antalya ya yerleştim ve çalışmayı bıraktım.Eh bilirsin evde oturdukça da gelsin kilolar..ama bu yaza incecik girmek istiyorum inşallah.Çünkü artık çok sıkıldım bu halimden..İstediğim hiçbir şeyi giyemiyorum.bu durum beni çok asosyal hale getirdi özgüvenim yerlerde.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..sende özelliklerini yazarsan sevinirim![]()
bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.