70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıınn kızlaaarrrrr nasılsınızzz
ama maşallah parmaklarınıza vır vır vırrr hiç durmamışınız okuya okuya anca geldim bugüne :27::27:

herkese ayrı ayrı günaydınlar... en sonunda regl oldum karnım ağrıyo neşem yok ya kadınlara bir hak tanınsa reglinin ilk günü işe gelmesek ne güzel olur :1:

ben bir şey soracam aranızda plates yapan var mı sporuma günde bir iki de plates hareketi eklemek istiyomda. bu şehirde kurs yok nette de çok fazla site var karar veremedim önere bileceğiniz plates hareketleri içeren site var mı
ben bu sarı şeyleri pek sevdim ya :29::6::7::12::22::29::48::38:

mrb canım ben plates yapıorm her akşam 45 dk kadar ebru şallının 2. dvd si süper çok hareketli 1. dvd sini tavsiye etmem anlatmaktan hareket gösteremio kadın

eğer istersen özelden link atabilirimm :34:

nasilsiniz kizlar ben bugun sabah tartida+da ciktim niyeki:26:wc problemimvar ondan olurmuki

ben iim kendi adıma saolasın

sana bişi tavsiye ediyim hergün tartıya çıkma vücut bu yani şişlik olur bişi olur + da çıkabilirsin ama haftada bir tartılırsan toplu sonucu görürüsün o zmn motive olursun
hergün tartılmak motivasyon bozar bugün tartılırsın fazla çıkarsın dikkat edersin yarın tartılırsın açığı kapatırsın sonra yine tartılırsın birazı geri gelmiş yani hafta içinde olabilir böle şeler ama haftada bir gün cuma bildiirim günü olduu için cuma tartılsan çok daha iyi olur ama yinede sen bilirsin:34:

markete gırdım bakındım ama yıne maydonozlu form cayını bulamadımmmm :52: ben de cilekli aldım, çilekliyi Naf mı içmişti hatırlayamadım yoksa kayıplardaki Cleopatra mı içiyodu:26: bi yerlerden aklımda kalmış, raflarda gorucne alıverdım evde mısır puskullu avrdı da onun içimi pek hoş deil:26: bakalım bide bunu denıyelım:34:

mrb canım ben plates yapıorm her akşam 45 dk kadar ebru şallının 2. dvd si süper çok hareketli 1. dvd sini tavsiye etmem anlatmaktan hareket gösteremio kadın

sana bişi tavsiye ediyim hergün tartıya çıkma vücut bu yani şişlik olur bişi olur + da çıkabilirsin ama haftada bir tartılırsan toplu sonucu görürüsün o zmn motive olursun
hergün tartılmak motivasyon bozar bugün tartılırsın fazla çıkarsın dikkat edersin yarın tartılırsın açığı kapatırsın sonra yine tartılırsın birazı geri gelmiş yani hafta içinde olabilir böle şeler ama haftada bir gün cuma bildiirim günü olduu için cuma tartılsan çok daha iyi olur ama yinede sen bilirsin:34:

ÇOK İSTERİM CANIM SEN AT LİNKİ AKŞAM BAKAYIM. HERGÜN 3 MİL LESLİİ artı spor aleti ile falan çalışmaya çalışııyorum ama plates istiyorum sıkılaşma için.. hemde regliyken falan spor yapamıyom ama plates yaparım gibi geliyo

ÇOK İSTERİM CANIM SEN AT LİNKİ AKŞAM BAKAYIM. HERGÜN 3 MİL LESLİİ artı spor aleti ile falan çalışmaya çalışııyorum ama plates istiyorum sıkılaşma için.. hemde regliyken falan spor yapamıyom ama plates yaparım gibi geliyo

özelden link attım umarım işine yarar :8:

durduramamki kendimi kesin bulurum tartinin ustunde elimde degil yani

maalesef ortakcım öyle olmuş..sen ne yaptın akşam nasıldı:?:17:

canım benım yemeklerı kayınvalıde yapıor bn oglen ısyerınde yemek yedıkten sonra lıste verıorum oda sagolsun pısıror aksam menu de domates corbası vardı kofte patates kızartması salata ayran zeytınyaglı karnıbahar ben sadece zeytınyaglı karnıbahar yedım bır bardak ayran

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.3.5 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi emziriyorum yaklaşık 73.5 kiloyum 15 kilo vermem lazım yardımcı olurmusunuz?

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural:71::71::71:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

$391870_242509369141375_191095597616086_709895_1560107917_n.webp başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii:60::60:

kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo:16::16:
$images1.webp

herkese merhaba.....
güzel ve kalorisiz bir gün diliyorum :)

menüm şöyle
kahvaltı 08:00 1 dilim b.ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara 10:30: 1 ad activia
öğle 13:00 3 köfte çok az ketçap 1 brd ayran 1 dilim b.ekmeği
ara 15:00 1 ad muz 1 brd süt düşünüyorum
akşam 18:30 1 tabak mercimek çorbası yağsız salata 1 kase yoğurt
ara 20:00 1 ad activia

dünkü menümle aynı oldu ama
neyse öpüldünüz

yeşil çayım ve 2,5 lt suyuda atlamıyorum

he he çok heyecanlandım:21::61::62:

:)

Eki Görüntüle 302086 başına t koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii:60::60:

kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo:16::16:
Eki Görüntüle 302085

ben en sağdakiyim şu an :d

ortadakı uygun bence de ben cılız hatun cılız adam sevmıyım haa

az ele gelmelii bölee :23: :23: :23:

özelden link attım umarım işine yarar :8:
bende de ebrunun ılk cdsı var dedıgın gıbı pek bı hareket yok ondan 1 kere yaptım kaldı oyle banada atar mısın canım lınk bı bakayım bende:34:
Eki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii:60::60:

Eki Görüntüle 302085

bende söyliyim hiçbiri:1: ahahha cunku soldakıler cok zayıf sagdakı de benden daha etlı gıbı sankı ben bunların ortası bsıey ıstıyorum :60:

bende de ebrunun ılk cdsı var dedıgın gıbı pek bı hareket yok ondan 1 kere yaptım kaldı oyle banada atar mısın canım lınk bı bakayım bende:34:

bende söyliyim hiçbiri:1: ahahha cunku soldakıler cok zayıf sagdakı de benden daha etlı gıbı sankı ben bunların ortası bsıey ıstıyorum :60:

cvb vermeden edemiycim:23:kızım ozaman ortadaki diyceksin,çünkü ikisinin ortası oooooooooo:27::60::60:

Back
X