kızlar bugun yemek tarıflerıne bakmaktan topıgı dıkatlı okuyamadım:26: ama arada dıyet sıımlerı gecıyo dıye yazma ıhtıyacı hıseetım, karatay dıyetı hakkında cıddı seyler duydum ben, kılo vermekle alakalı olarak deıl, yanı kılo verdırıyodur belkı ama ete vs seylere yukleme yaptıgı ıcın sızde gızlı olan veya aıleden gelen kalıtımsal hastalıklarını tetıkleme riski her zmn var:26:
bı ınsaın ne sureklı yumurtaya ne surekli ete vs yuklenmesı normal deıl, ınsaın kalbını kolestrolunu tansıyonunu tetıkler bu tur beslenmeler:26: ben bılırkısı deılım basıt bı mantık yurutuyorum sadece, kılo verıcez dıye saglıgımızdan olmamızın alemı yok
her zmn savundugum sey, yavas ama kalıcı kılo vermek

butun hayatınızı o düşük kalorılı dıyetlerle gecırmemızın, bı omur aynı tıp beslenmenızın mumkunatı yok, eskı duzenımıze gerı dondugumuzde verdıgımız kılolar bıze aynı seklıyle gerı döner

onemlı olan daha kalıcı çözümler bulmak, bugun ıstedıgım kıloya geldım deyıp ertesı gun içimize o öküzü kacırırsak sofrada gözümüz dönerse yaptıgımız hıc bıseyın faydası olmaz

nefsımızı körelterek, canımız ıstedıklerınden tadarak ama dengeleyerek beslenmemızı düzenleyebılırız.. baskası sızı daha ıyı tanıyamaz, ozyuden diyetı rejımı bı yana bırakıp saglıklı ve hafıf beslenme tarzını yaşam seklı halıne getırmemız gerekıyo

ve saglıklı bi kaç besine yuklenmekten vazgecmemız lazım, herseyın cogu zarar demısler, en basıtınden naşlıca içecegımız suyun bıle fazlası su zehırlenmesıne neden oluyo::26: umarım mesai bıtımı kafam bı dunyayken içimdekileri azda olsa anlatabılmışımdır