- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küsme küsme gel öpim
sahte tırnak dediğin takma tırnak mı canım :26:
yoksa akrilik tırnak mı :26:
Bence ikisinde de su geçmiyo alta :26: ama şöyle bişey de var :26: sonuçta kendi tırnağımızında altına su geçmiyo :26:
ay bilemedim şimdi istiyosan diyaneti arayıp sorayımbayan fetva ile kanka olduk nerdeyse
![]()
ya ben sana hic küsmem ki zatenküsme küsme gel öpim
sahte tırnak dediğin takma tırnak mı canım :26:
yoksa akrilik tırnak mı :26:
Bence ikisinde de su geçmiyo alta :26: ama şöyle bişey de var :26: sonuçta kendi tırnağımızında altına su geçmiyo :26:
ay bilemedim şimdi istiyosan diyaneti arayıp sorayımbayan fetva ile kanka olduk nerdeyse
![]()
sagol canim olmaz yaniyok canım ya abdestın olmaz alta su geçmediği için![]()
Söylemezsem içimde kalcaktı
Sabah yaptığın alıntılarda smiley 100 den fazla diye cevapları gönderemedin konuşma içlerindeki fazla smileleri sildin dimi![]()
dikkatimden kaçtı sanma sakın![]()
zaten yarın çok kilo veremezsen sana iki çift hatırlatılcak lafım var![]()
kız sökelim mi kendi tırnağımızıoyle bı mecburıyetımız yok ama üstünü baska bıseyle kapatırsak olmuyo su değmesi lazım kendi tırnağımıza
![]()
ya ben sana hic küsmem ki zatenhangisi oluyor bilmiyorum bi kere yaptirmisdim genc kizken frenc tirnaklar oluyor üstüne mavi isik tutuyo 1 ay sonra doldurtmaya götürüyorsun hep :44: akrilik mi deniniyor :26:
sagol canim olmaz yani![]()
bu kızdan korkulur valla:18:nerden neler bulup cıkarıyo sıkı takipte valla arkadaslar yazılarınıza dikkat edin benden söylemesi![]()
ben cıkıyorum kızlar herkese ıyı aksamlar ınsallah yarın güzel bildirimlerle geliriz:18:
İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim![]()
Paylaştım kocama ispiklemeyin diye
Nasıllar ama oyy yirimmm
![]()
Söylemezsem içimde kalcaktı
Sabah yaptığın alıntılarda smiley 100 den fazla diye cevapları gönderemedin konuşma içlerindeki fazla smileleri sildin dimi![]()
dikkatimden kaçtı sanma sakın![]()
zaten yarın çok kilo veremezsen sana iki çift hatırlatılcak lafım var![]()
Ben hediye olarak titanyum kalem seti almıştım üçlü üzerine de adı soyadını yazdırmıştım çok hoşuna gitmişti. Eğer severse öyle bişey
alabilirsin canım.
Başka da aklıma gelmiyo ihtiyacı olan yada son konuşmalarınızı düşün şundan istiyorum şöyle bişeyim yok yada alsam iyi olur dediği
bişeyler varmı :26:
Bide Balık restoranı süper fikirpastayıda pastahaneden oraya yollatırsın
bide çiçekçiden çiçek yollatırsın
hep erkekler
kadınlara çiçek alacak diye bişey yok ki![]()
hem Charm'ın hem de Arcak'ın evlilik yıldönümleri kutlu olsun, malum artık tek yastıklar yok o yuzden ben ayrı yastıklarda da olsa huzurlu aynı yatakta yaşlanmayı diliyorum sizin için; evinizden evliliğinizden sevgı, saygı, huzur eksik olmasınnice yıllaraa ikinizedeeee
![]()
charm arzucum nice senelere canlarım,,arzuu bizimde bu ayın 18inde 4yıl oluyoo ah ah nede çabuk geçmiş yıllar yaşlanıyomuyuz nee:103:
ay canım aynı gün dıye sasırdım ya kutlamayı unutmusum kusura bakma nıce mutlu senelere ınsallah masallah sen benden ne kadar küçüksün 5 yıl olmus evlenelı erken gıden yol alır derlermıs dogru
saol ger-düşüm aminaz oncede aradı esım napıyoz gıtmıyoz mu dıye yok dedım
![]()
İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim![]()
Paylaştım kocama ispiklemeyin diye
Nasıllar ama oyy yirimmm
![]()
Bu gri aldığımın sürülmüş hali
![]()
Bu da kırmızının
![]()
nice senelere canim benim![]()
ayy bu nasıl tırnak hiç beğenmedim deve tabanı gibiBu gri aldığımın sürülmüş hali
![]()
Bu da kırmızının
![]()
yaa niye öyle dedin simdi küstüm banane banane
![]()
o degil de kafama birsey takildi :44: benim isarkadasi sahte tirknak yaptirmis kadin evinde yapiyormus ucuz a yoksa cok pahali onlar bende yaptirasim var ama abdestim gecmez diye yaptirmadim :44: ama icim gidiyor bende yaptirsam abdestim kabul olurmu yinede :26:
bana da yollarmısın linki canım...Denk geldikmi hatırlat yardımcı olalım canım![]()
Evet hallettim vallasabahta bişi demedi
desyedi cevabım hazırdı gerçi
Sen toparlarsın canım ben inanıyorum
aaa hamilemisinnnnnnnnnn![]()
ama dikkat et sen leslie filan yapma durum netleşene kadar :26:
Regl olmadan önceki psikoloji , olduğunda ayrı bi psikoloji bittikten sonra apayrı bir psikoloji![]()
Günaydın kızçem
Günaydın cnm
Günaydın şekerim
Günaydın cnm
Geçmiş olsun cnm
Günaydın canımm
Ebru şallının cdsini satın alacaksan netten indirmeni tavsiye ederim canımboşuna para verme
Günaydınnn canım kolay gelsin![]()
bizdede kocaman bi koli kaset var ..benim eşimin..5 ev değiştirdik..ker seferinde atasım geliyor kıyamıyorum...Günaydın cnm
Çok sağol canımayy atılır mı yaa
benim eşiminde var kasetleri ben saklıyorum babamda da var saklıyo
Benimki hobiye tam dönüşemedi ama dönüşecek inşallah biraz daha oje almam lazım ondan sonra sizinle paylaşıcam fotolarımı![]()
hakkında hayırlısı ne ise Allah kolaylaştırsın canım..cok bakar kaynana dun doktora giderken uyutup biraktim kizi uyanmis kizim karni toktu kizimin o gitmis ta sabahtan yaptigim bebek cayindan biberonunda kalmisti icirmis kizima tabi cok kizdim bidaha ona birakip gitmem
zaten esim hemen yasakladi 10gun yapmiyosun ne oldugu anlasilanakadar leslie felan yok otur cok hareketbile etme diyo adam cocuk hastasi ya
anaaaamm kız aynı gün mü evlendikbizimde yarın
valla bız esımle yemege gıdecektık oglanı bırakıp ama ben gene vazgectım kımsey e yük olmayım dıye esımde eve söyelyelım o zaman dedi bellı de olmaz esıme hedıye aldım kıyafet yarın pasta alıcam bı de oyle yanı süprizlik bi durum yok su an ama bend ebıdahakı sene günü gelene kadar konusmuycam esımle bu konuyu onemı olsun azcık yav heyecan yapayım unutcak mı fılan dıye
![]()