Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben akşam eve gidince tartıldığımda hep sabaha göre daha az çıkarım neden bilmiyom hatta eve gidip bir saat falan oyalanıyom wc ye de çıkarsam şahane oluyor. sabahları hep artıdayım. suyu çok içiyom ama ben devammlı tuvaletteyimdir, iç wc ye koş... şeklinde ondan su falan olmuyo akşama yemek desen zaten gün içinde az yiyorum eriyo galiba ya ben aslında hep az yerim kilo korkusu ile vücudumda bu düzene alışık o yüzden şimdide gitmiyo işte kilolar. ben stesle falan bir abur cubur fırtınası ile 1-2 ayda hooop 10 kilo falan alırım kolayca. sonra başlarım az tüketme dönemine. az bir kahvaltı biraz öğle atıştırması akşam sadece yoğurt falan ee vücutta alışık az yeme durumuna gitmiyo kilolar. bu haftada o kadar kıstım spor yaptım ama sabah artı 200 dü ondan moral bozuk akşam bir tekrar tartılayım bakalım inş. vermişimdir...Alıntı yapmıştım net gidince hoopp onlarda gitti.
Blackcat şekerim geldim ben üzülme bırakmaya niyetim yok sizi.
Kurtuluşunuz yok benden.
Ayrıca NaF da sormuş bende sorduydum bi ara cevaplamamıştn.
Sen akşam niye tartılıyon ki?
Gün içinde su içiyoz yemek yiyoz vs vs.
Ben akşam tartıldıgımla sabah tartıldıgımın arasında -500 falan oynuyor.
NaF cım ayrıca seni hiç bırakmam kk olmadı msn var
Yirimm senii![]()
merhaba benide aranıza alırmısınız 2 haftadır diyet yapmaya çalışıyorum ve bundan sonra sizleri takip edip motive olucam kendimi bırakmıycam hedefime kadar
baslangıc =77,6
gecen hafta =75,6
bu hafta =74,3
giden = 1,3
toplamda giden = 3,3
hedef =60
Muhasebemizde durumlar şöyle ;
Arkadaş doğum iznine ayrılacak şubat başında
Diğer arkadaşta burdakilerle kapıştı dün çıktı gitti gelmem diyor bir daha
Bizim ceyar da gelmiş bugün bana finans için kendini hazırla diyor
Bende ''Ben zaten idmanlıyım dedim''
Bi hunim eksik diyecektim dilimde kaldı :))))))
Off off
merhaba benide aranıza alırmısınız 2 haftadır diyet yapmaya çalışıyorum ve bundan sonra sizleri takip edip motive olucam kendimi bırakmıycam hedefime kadar
baslangıc =77,6
gecen hafta =75,6
bu hafta =74,3
giden = 1,3
toplamda giden = 3,3
hedef =60
Ortimi bulup getirirsen haftaya -1.700 çıkasınn inşaallahhh![]()
Alıntı yapmıştım net gidince hoopp onlarda gitti.
Blackcat şekerim geldim ben üzülme bırakmaya niyetim yok sizi.
Kurtuluşunuz yok benden.
Ayrıca NaF da sormuş bende sorduydum bi ara cevaplamamıştn.
Sen akşam niye tartılıyon ki?
Gün içinde su içiyoz yemek yiyoz vs vs.
Ben akşam tartıldıgımla sabah tartıldıgımın arasında -500 falan oynuyor.
NaF cım ayrıca seni hiç bırakmam kk olmadı msn var
Yirimm senii![]()
baslangıc =80
gecen hafta =76
bu hafta =76
giden = 0
toplamda giden = 4
hedef =60
maalesef bu hafta hiç veremedim ama önüzdeki hafta inşallah daha iyi sonuçlarla gelmek için elimden geleni yapacağım...
bu arada özeline msj atamıyorum..
ben daha fazla bekliyodum şükür bi kiloyla atlattık kaçamakları buna kaçamakta denmez tabi buldugumu götürdümm![]()
![]()
![]()
![]()
Valla şekerim ortine face den yazdım cvp vermedi, aradım açmadı, msn ide kapalı....
Benden bu kadar![]()
bana yardım edecek olan yok mu.
fazla oluyorum ama sormadan öğrenemem. eşimde okulda yorulmuş yatıyor. iş başa düştü.
çizelgeni baştan yapacaksın. çizelge nasıl yapılır diye yazıyo zayıflama topiğinin başıda oradan gir sıfırdan yap çizelgeyi...bana yardım edecek olan yok mu.
fazla oluyorum ama sormadan öğrenemem. eşimde okulda yorulmuş yatıyor. iş başa düştü.
tekrardan çizelgeni yapıyorsun...
target- hedef kilonu yaz
current- şimdiki kilon
diğeri de unuttum starting miydi o da başlangıç kilon işte her seferinde her hafta çizelgeni yeniliyorsun...
Ortimi bulup getirirsen haftaya -1.700 çıkasınn inşaallahhh![]()
Ortim silverpowder ı gören varmı??
İncelemezkii kankannn nirdeee??
kızlar yardımmmmmmmmmmmm.
verdiğim kiloyu çizelgeme nasıl yansıtacam.
canım ben akşam eve gidince tartıldığımda hep sabaha göre daha az çıkarım neden bilmiyom hatta eve gidip bir saat falan oyalanıyom wc ye de çıkarsam şahane oluyor. sabahları hep artıdayım. suyu çok içiyom ama ben devammlı tuvaletteyimdir, iç wc ye koş... şeklinde ondan su falan olmuyo akşama yemek desen zaten gün içinde az yiyorum eriyo galiba ya ben aslında hep az yerim kilo korkusu ile vücudumda bu düzene alışık o yüzden şimdide gitmiyo işte kilolar. ben stesle falan bir abur cubur fırtınası ile 1-2 ayda hooop 10 kilo falan alırım kolayca. sonra başlarım az tüketme dönemine. az bir kahvaltı biraz öğle atıştırması akşam sadece yoğurt falan ee vücutta alışık az yeme durumuna gitmiyo kilolar. bu haftada o kadar kıstım spor yaptım ama sabah artı 200 dü ondan moral bozuk akşam bir tekrar tartılayım bakalım inş. vermişimdir...
hoşgeldin canııım
bana yardım edecek olan yok mu.
bugün hele hiç mi nefes almadınız yazarken...
tam 37 dak dır hızlı hızlı okudum...
kilo verenleri tebrik ediyorum...
ben hala şişkinim..epeydir tuzlu yemiyordum..dün akşam yiyip peşinden içilen su
hepsi vücudum da...
bu nası iş ya...
yemeyince hemen kilolar gitmez
yiyincede kendini belli ediverir..![]()
herkese merhaba
geldim geldim
orti olarak iyi haberlerim yok geçen hafta ile aynıyım ne aldım ne verdim
gün çok kötü başladı ama sonrası güzel geldi deviantart ta işviçreden biri fotograflarıma talip oldufiyat istedi bu gaz bana yetti zaten
![]()
Ben yeniden yapıyorum
Çok ilginç gerçekten :26::26:
Yapamazsan haber ver canım ben yapayım sana
Ne kadar gıcık bir durum dimi![]()
uğraşıyorum fakat olmuyor.
bu kaderden kurtulcaz canım..ben pzt 64.1 gördüm ya....TEBRİKLER HALAYCIM............
HARRAN0571 TEBRİKLER BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM.......
DERYAAK 2600 HARİKA SÜPERSİN YAAAAAAAAAAAAAA............
AY_SHE ORTİM OLSUN HAFTAYA DAHA GÜZEL OLCAK ÖPTÜM SENİ ORTİCİMMMMM.................
ZERRACIM KADERİMİZ AYNI SENLE İNŞ. HAFTAYA ÇOK VERCEZ.................
RED TEBRİKLER...............
NAFÇIM EN AZINDAN KİLO ALMAMIŞSIN ..................
MELOJJ SÜPERSİN CNM......................![]()
sağol canım darısı sizin başınıza artık eskidk 14. yıla giriyoruz....ama hala esk,m,ş g,b, hissetmiyorum. insan yaşlandıkça genceldiğini mi sanıyo nehoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
iyi be bari busefer almamışın
bitki çayları ara yerine geçmiyo canım,,
meyvede meyve yiyelimm,,
midemiz bayram etsinde görelim
bide akşam niye kahvaltı yaptın:26:hayırdır
örnek olmayan bi menü evet,,charmdan beklenmedik hareketler bunlar
13.yılınız kutlu olsun canım..daha nice senelere inşallahben sana başka bişi dicektimya neyse unuttum aklıma gelirse yazarım artık:44:
bu menüyü bu sarmaları biyerden hatırlıyorumya nerden:44:dün için akşamki dolmalar olmamış,,bildirim öncesi biz genelde hafif geçiriyoruz,,3tane az gibi görünebilir belki amaneysee,sadece çorba salata yoğurt yeseydin çok iyi olurdu,,hem dolma yemişsin bide ekmek neden yedinki canım
ahah
canım eğer geçen hafta tartıldıysan ne ala,,geçen haftakini yaz sen öyle olmak zorundaakaç verdin bakiim kulağıma söyle
anaaaaaaaaaaaaamm benim 1ay kadarmı oldu bilmem ama benim enson tartıda gördüğüm rakam 59.8 bidaha inemediiiimmsen bari kıyetini bil elinden kaçırmaaaa
hayırlısıı:26::26:
haha çok doğruyaa valla eşime göstermem lazım,,bak sizler sırf bunlardan kurtulmak için erkek oldunuz demii,dicem
mutlak bi elma yiyek galiiisanki yemediğin şey tubiraaa
evet canım ondan olmuştur büyük ihtimalama fazla çıkmamışsın buda iyi bişey
yaw nekadarda çok alıntı yapmışım öğlen oldu nerdeyseee![]()
senin oraya bi arkadaşım geliyor erzuruma tayin....slm kızlar bugün çok yoğunum giremiyom. akşam bildirimi yapacam sabah tartı artıydı onu saymıyom da.
dileğe üzüldüm
kilo verenleri çokçok çok tebrik ederim
veremeyenler üzülmesin bende sizdenim hatta artı bile olabilir. o kadar spor ve rejime rağmen yapıştı tartı ilerlemiyo.
canım bende 2 haftadır içiyom ama faydasını henüz görmedim. mideye dokunmaması için arkadaştan aldığım bir tarifle yapıyom vereyim tarifi
bir çay kaşığı sirke
bir kabuk tarçın
3-4 tane karabiber(kuruüzüm gibi olan ezilmemiş hali)
3-4 karanfil
varsa azıcıkta bal
üstüne sıcak su 3-5 dk demlensin sonra içiyon. tadı hafif aşuremsi hoş oluyo tavsiye ederim. ben ilk hafta öğüre öğüre içiyordum sirkeyi şimdi bunu çok sevdim içmeden çıkmıyom evden.
hepinize güzel günler dileriiiiiiiim![]()
asıl sen nerdesin ortim ya..Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,9 kg
Bu hafta: 66 kg
Gelen : 100
Toplam giden: 12.000 gr
Hedef kilo:60 kg
herkese selam.. bayaadır topiğe giremedim(bu ara güzellik ve yemek topiclerine sardırdım da) ama sizi unutmamm unutamamm..
ortim zeynep nerelerdesin?![]()
aynen öyle...Ben yeniden yapıyorum
Çok ilginç gerçekten :26::26:
Yapamazsan haber ver canım ben yapayım sana
Ne kadar gıcık bir durum dimi![]()
800 gr vermiştin dimi :26:
h ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wYHyRK3/weight.png
yukarıdaki linki kopyalayıp h ile t arasındaki boşluğu kaldır dene bakalım cnm![]()
800 gr vermiştin dimi :26:
h ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wYHyRK3/weight.png
yukarıdaki linki kopyalayıp h ile t arasındaki boşluğu kaldır dene bakalım cnm![]()