70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alıntı yapmıştım net gidince hoopp onlarda gitti.

Blackcat şekerim geldim ben üzülme bırakmaya niyetim yok sizi.
Kurtuluşunuz yok benden.:27:
Ayrıca NaF da sormuş bende sorduydum bi ara cevaplamamıştn.
Sen akşam niye tartılıyon ki?
Gün içinde su içiyoz yemek yiyoz vs vs.
Ben akşam tartıldıgımla sabah tartıldıgımın arasında -500 falan oynuyor.

NaF cım ayrıca seni hiç bırakmam kk olmadı msn var :23:
Yirimm senii:38:
canım ben akşam eve gidince tartıldığımda hep sabaha göre daha az çıkarım neden bilmiyom hatta eve gidip bir saat falan oyalanıyom wc ye de çıkarsam şahane oluyor. sabahları hep artıdayım. suyu çok içiyom ama ben devammlı tuvaletteyimdir, iç wc ye koş... şeklinde ondan su falan olmuyo akşama yemek desen zaten gün içinde az yiyorum eriyo galiba ya ben aslında hep az yerim kilo korkusu ile vücudumda bu düzene alışık o yüzden şimdide gitmiyo işte kilolar. ben stesle falan bir abur cubur fırtınası ile 1-2 ayda hooop 10 kilo falan alırım kolayca. sonra başlarım az tüketme dönemine. az bir kahvaltı biraz öğle atıştırması akşam sadece yoğurt falan ee vücutta alışık az yeme durumuna gitmiyo kilolar. bu haftada o kadar kıstım spor yaptım ama sabah artı 200 dü ondan moral bozuk akşam bir tekrar tartılayım bakalım inş. vermişimdir...
merhaba benide aranıza alırmısınız 2 haftadır diyet yapmaya çalışıyorum ve bundan sonra sizleri takip edip motive olucam kendimi bırakmıycam hedefime kadar

baslangıc =77,6
gecen hafta =75,6
bu hafta =74,3
giden = 1,3
toplamda giden = 3,3
hedef =60

hoşgeldin canııım

Muhasebemizde durumlar şöyle ;
Arkadaş doğum iznine ayrılacak şubat başında
Diğer arkadaşta burdakilerle kapıştı dün çıktı gitti gelmem diyor bir daha
Bizim ceyar da gelmiş bugün bana finans için kendini hazırla diyor :D
Bende ''Ben zaten idmanlıyım dedim'' :D

Bi hunim eksik diyecektim dilimde kaldı :))))))

Off off

Ahahahah huniye bayıldım :1::1: finans için başka birimi çalışıyodu sizde :27: bizde ona da ben bakıyorum :60::60:

merhaba benide aranıza alırmısınız 2 haftadır diyet yapmaya çalışıyorum ve bundan sonra sizleri takip edip motive olucam kendimi bırakmıycam hedefime kadar

baslangıc =77,6
gecen hafta =75,6
bu hafta =74,3
giden = 1,3
toplamda giden = 3,3
hedef =60

Hoşgeldinnnnn :3::3:

Ortimi bulup getirirsen haftaya -1.700 çıkasınn inşaallahhh :9:

Bana da böyle bi dua da bulunsan :52::52:

Alıntı yapmıştım net gidince hoopp onlarda gitti.

Blackcat şekerim geldim ben üzülme bırakmaya niyetim yok sizi.
Kurtuluşunuz yok benden.:27:
Ayrıca NaF da sormuş bende sorduydum bi ara cevaplamamıştn.
Sen akşam niye tartılıyon ki?
Gün içinde su içiyoz yemek yiyoz vs vs.
Ben akşam tartıldıgımla sabah tartıldıgımın arasında -500 falan oynuyor.

NaF cım ayrıca seni hiç bırakmam kk olmadı msn var :23:
Yirimm senii:38:

Oyy yirimmm :48::48: :17:

baslangıc =80
gecen hafta =76
bu hafta =76
giden = 0
toplamda giden = 4
hedef =60

maalesef bu hafta hiç veremedim ama önüzdeki hafta inşallah daha iyi sonuçlarla gelmek için elimden geleni yapacağım...
bu arada özeline msj atamıyorum..

Sağlık olsun cnm :13:

ben daha fazla bekliyodum şükür bi kiloyla atlattık kaçamakları buna kaçamakta denmez tabi buldugumu götürdümm :37: :37: :37: :37:

Bende o dönemlerimdeyim :1::1:

Valla şekerim ortine face den yazdım cvp vermedi, aradım açmadı, msn ide kapalı....
Benden bu kadar :1:

Derya orti kaçırmayı sana mı devretti yoksa Dilekkkk :52::52::52:

bana yardım edecek olan yok mu.
fazla oluyorum ama sormadan öğrenemem. eşimde okulda yorulmuş yatıyor. iş başa düştü.

tekrardan çizelgeni yapıyorsun...
target- hedef kilonu yaz
current- şimdiki kilon
diğeri de unuttum starting miydi o da başlangıç kilon işte her seferinde her hafta çizelgeni yeniliyorsun...

bugün hele hiç mi nefes almadınız yazarken...
tam 37 dak dır hızlı hızlı okudum...
kilo verenleri tebrik ediyorum...
ben hala şişkinim..epeydir tuzlu yemiyordum..dün akşam yiyip peşinden içilen su
hepsi vücudum da...
bu nası iş ya...
yemeyince hemen kilolar gitmez
yiyincede kendini belli ediverir..:27::27::27:

herkese merhaba

Ortimi bulup getirirsen haftaya -1.700 çıkasınn inşaallahhh :9:

Ortim silverpowder ı gören varmı??
İncelemezkii kankannn nirdeee??

geldim geldim :16::16::16::16:

orti olarak iyi haberlerim yok geçen hafta ile aynıyım ne aldım ne verdim

gün çok kötü başladı ama sonrası güzel geldi deviantart ta işviçreden biri fotograflarıma talip oldu :9::9::9: fiyat istedi bu gaz bana yetti zaten :52::52::52::52:

kızlar yardımmmmmmmmmmmm.
verdiğim kiloyu çizelgeme nasıl yansıtacam.

Ben yeniden yapıyorum :1::1:

canım ben akşam eve gidince tartıldığımda hep sabaha göre daha az çıkarım neden bilmiyom hatta eve gidip bir saat falan oyalanıyom wc ye de çıkarsam şahane oluyor. sabahları hep artıdayım. suyu çok içiyom ama ben devammlı tuvaletteyimdir, iç wc ye koş... şeklinde ondan su falan olmuyo akşama yemek desen zaten gün içinde az yiyorum eriyo galiba ya ben aslında hep az yerim kilo korkusu ile vücudumda bu düzene alışık o yüzden şimdide gitmiyo işte kilolar. ben stesle falan bir abur cubur fırtınası ile 1-2 ayda hooop 10 kilo falan alırım kolayca. sonra başlarım az tüketme dönemine. az bir kahvaltı biraz öğle atıştırması akşam sadece yoğurt falan ee vücutta alışık az yeme durumuna gitmiyo kilolar. bu haftada o kadar kıstım spor yaptım ama sabah artı 200 dü ondan moral bozuk akşam bir tekrar tartılayım bakalım inş. vermişimdir...

hoşgeldin canııım

Çok ilginç gerçekten :26::26:

bana yardım edecek olan yok mu.
fazla oluyorum ama sormadan öğrenemem. eşimde okulda yorulmuş yatıyor. iş başa düştü.

Yapamazsan haber ver canım ben yapayım sana :34:

bugün hele hiç mi nefes almadınız yazarken...
tam 37 dak dır hızlı hızlı okudum...
kilo verenleri tebrik ediyorum...
ben hala şişkinim..epeydir tuzlu yemiyordum..dün akşam yiyip peşinden içilen su
hepsi vücudum da...
bu nası iş ya...
yemeyince hemen kilolar gitmez
yiyincede kendini belli ediverir..:27::27::27:

Ne kadar gıcık bir durum dimi :19::19:

herkese merhaba

geldim geldim :16::16::16::16:

orti olarak iyi haberlerim yok geçen hafta ile aynıyım ne aldım ne verdim

gün çok kötü başladı ama sonrası güzel geldi deviantart ta işviçreden biri fotograflarıma talip oldu :9::9::9: fiyat istedi bu gaz bana yetti zaten :52::52::52::52:

Merhaba cnmmm ne güzel bir haber bu böyle :29: böyle bir uğraşın olduğunu bilmiyordum bize de birkaçını gösterirsin umarım :34:

Suzannn sen şimdi aşağıdan okuyosun ya canım :1::1: cevap vereceğin sayfaları bi kağıda not edecektin akşama tekrar okumak zorunda

kalmayasın diye :27: hatırlatayım dedim :29::29: :16:

Editt : Diğer 2 ziyaretçiii kimsinizz sizzzz çık dışarıı çııkk :60::60: şaka yapıyorum :29: sizde öyle ziyaretçi olarak takılmayın gelin üye olunn

zayıflayın anacımmm :16:

Son düzenleme:
TEBRİKLER HALAYCIM............

HARRAN0571 TEBRİKLER BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM.......

DERYAAK 2600 HARİKA SÜPERSİN YAAAAAAAAAAAAAA............

AY_SHE ORTİM OLSUN HAFTAYA DAHA GÜZEL OLCAK ÖPTÜM SENİ ORTİCİMMMMM.................

ZERRACIM KADERİMİZ AYNI SENLE İNŞ. HAFTAYA ÇOK VERCEZ.................

RED TEBRİKLER...............

NAFÇIM EN AZINDAN KİLO ALMAMIŞSIN ..................

MELOJJ SÜPERSİN CNM......................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu kaderden kurtulcaz canım..ben pzt 64.1 gördüm ya....
düne kadar 64.5 lerdeydim de sevinçten kalan göbeciğimi atıyordum..
patates+tuz sonuç :47::47::47::47::47::47::47:
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural:71::71::71:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

iyi be bari busefer almamışın:1:

bitki çayları ara yerine geçmiyo canım,,
meyvede meyve yiyelimm,:24::24:,
midemiz bayram etsinde görelim:24::24::9:
bide akşam niye kahvaltı yaptın:26:hayırdır:1:

örnek olmayan bi menü evet:27:,,charmdan beklenmedik hareketler bunlar:60::60:

13.yılınız kutlu olsun canım..daha nice senelere inşallah:16::16::38:ben sana başka bişi dicektimya neyse unuttum aklıma gelirse yazarım artık:44::9:

bu menüyü bu sarmaları biyerden hatırlıyorumya nerden:44:dün için akşamki dolmalar olmamış,,bildirim öncesi biz genelde hafif geçiriyoruz,,3tane az gibi görünebilir belki ama:31:neysee,sadece çorba salata yoğurt yeseydin çok iyi olurdu,,hem dolma yemişsin bide ekmek neden yedinki canım:25:ahah:24::24:

canım eğer geçen hafta tartıldıysan ne ala,,geçen haftakini yaz sen öyle olmak zorundaa:23:kaç verdin bakiim kulağıma söyle:27:

anaaaaaaaaaaaaamm benim 1ay kadarmı oldu bilmem ama benim enson tartıda gördüğüm rakam 59.8 bidaha inemediiiimm:43::43:sen bari kıyetini bil elinden kaçırmaaaa:30:

:53::53::53:hayırlısıı:26::26:

haha çok doğruyaa valla eşime göstermem lazım,,bak sizler sırf bunlardan kurtulmak için erkek oldunuz demii,dicem:23::60::60:

mutlak bi elma yiyek galiii:31::31::46::46::46:sanki yemediğin şey tubiraaa:57::9:

evet canım ondan olmuştur büyük ihtimal:34:ama fazla çıkmamışsın buda iyi bişey:46::46:

yaw nekadarda çok alıntı yapmışım öğlen oldu nerdeyseee:53::53::9:
sağol canım darısı sizin başınıza artık eskidk 14. yıla giriyoruz....ama hala esk,m,ş g,b, hissetmiyorum. insan yaşlandıkça genceldiğini mi sanıyo ne:9::9::9::9:
slm kızlar bugün çok yoğunum giremiyom. akşam bildirimi yapacam sabah tartı artıydı onu saymıyom da.:51:
dileğe üzüldüm :5:
kilo verenleri çokçok çok tebrik ederim :7:
veremeyenler üzülmesin bende sizdenim hatta artı bile olabilir. o kadar spor ve rejime rağmen yapıştı tartı ilerlemiyo.

canım bende 2 haftadır içiyom ama faydasını henüz görmedim. mideye dokunmaması için arkadaştan aldığım bir tarifle yapıyom vereyim tarifi

bir çay kaşığı sirke
bir kabuk tarçın
3-4 tane karabiber(kuruüzüm gibi olan ezilmemiş hali)
3-4 karanfil
varsa azıcıkta bal
üstüne sıcak su 3-5 dk demlensin sonra içiyon. tadı hafif aşuremsi hoş oluyo tavsiye ederim. ben ilk hafta öğüre öğüre içiyordum sirkeyi şimdi bunu çok sevdim içmeden çıkmıyom evden.
hepinize güzel günler dileriiiiiiiim :kkk::kkk::kkk::72::72::72:
senin oraya bi arkadaşım geliyor erzuruma tayin....
bi arkadaş var dedim kk dan dimedim tabi...
tuvaletin suyu donmuş deyince garibim pazara kalın don almaya gitti..:1::1::1::1::1::1:
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,9 kg
Bu hafta: 66 kg
Gelen : 100
Toplam giden: 12.000 gr
Hedef kilo:60 kg

herkese selam.. bayaadır topiğe giremedim(bu ara güzellik ve yemek topiclerine sardırdım da:1: ) ama sizi unutmamm unutamamm..
ortim zeynep nerelerdesin? :54:
asıl sen nerdesin ortim ya..
azcıkta buraya uğra..
bak uzaklaştın kilocuklar seni bırakmıyor..
gel gari de birbirimizi motive edelim...
Ben yeniden yapıyorum :1::1:

Çok ilginç gerçekten :26::26:

Yapamazsan haber ver canım ben yapayım sana :34:

Ne kadar gıcık bir durum dimi :19::19:
aynen öyle...

Son düzenleme:
HARRAN gözün aydın olmuş işte..
ARCAK-ARZU iyi dileklerin için teşekkür ederim canım..
ben çıkıyorum....
kuzucuklarımın yemeğini yapayım gelirler birazdan..:56::56::56:
buraya ilk kez güzelce- bu sene -kar yağıyor..
şimdi gündüz olsaydı gezseydim dışarda..
kar altında yürüyüp düşünmeyi çok seviyorum..ama yalnız..
biri olunca düşünmene fırsat vermeiyorlar..:40::40::40:

Back
X