70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi günler dün bir gazete pure nature tayt hakkında bilgi vermişti benim gibi ne yaptımsa bir türlü basenlerinden kurtulamayanlar için ve selülitler için bir tayt, ayrıca bel bölgesi içinde kadın ve erkeklere özel ürünler yapmışlar acaba bu taytları atletleri giyen varmı bilgi verebilirmi

ah bu basenler!!!! nedir senden çektiğimiz. benim gibi bir basen mağduru daha. basenime oturan eteğimin belini iki beden daralttırıyorum.

nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez

cok gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısey deıldır

herkese merhabalar. sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hafta dileğiyle........
bugün misafirlerim geliyor. (kayınvalidem ve kayınpederim) şu anda yoldalar inşallah 3-4 saate urfa da olurlar. işten fırsat bulduğum zamanlarda yine yazmaya çalışırım. özelden mesaj atabilmem için yüz mesajı bulmam gerekiyor. hadi hayırlısı. inşallah tamamlarım. yoksa liste altı olmaya devam.

Ara sıra yazda 100 ' e kesin tamamlarsın mesajı :27: misafirlerinde kazasız belasız ulaşırlar inşallah cnm :29:

Ne gülüyon kız :27: yalan mı 1 verip 3 alan benden başka yok :1::1::1:

Bu hafta da regl olcam rekor kesin bende :60::60:

Selam kızlar,
Pazar günü deli gibi yedim, kendimi mutfakta yakaladım sürekli...
Saçma sapan ne bulduysam ama ayırt bile etmeden tatlı tuzlu acı ekşi....
3 gündürde mide ağrım var
ve şu an ölecem midemden diye düşünüyorum...
Halbuki sabah ve öğlen abartmadım
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran

ama ben şu an ölüyorum
mide ağrısına ne iyi gelirki ??

Selam kızlar,
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran

ama ben şu an ölüyorum

Geçmiş olsun canım midende problem varmıydı ?

Selam kızlar,
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran

ama ben şu an ölüyorum

canim yemek yemiyoruz bianda yiyincede oyle oluyo benim piskoloji pek iyi degil bugunlerde bende gece saldirdim cikolatalara ve oluyodum midamden bende gastirit var bide eger bulabilirsen rennienin surubunu tavsiye ederim cok iyi geliyo

sabah arti 1kilodaydim dikkat edeyim artik hafta ici cumaya cok fazla artida olmayayim

canim yemek yemiyoruz bianda yiyincede oyle oluyo benim piskoloji pek iyi degil bugunlerde bende gece saldirdim cikolatalara ve oluyodum midamden bende gastirit var bide eger bulabilirsen rennienin surubunu tavsiye ederim cok iyi geliyo

sabah arti 1kilodaydim dikkat edeyim artik hafta ici cumaya cok fazla artida olmayayim

Dün yediklerim 1 ayda verdiğim kiloyu aldırmıştır herhalde :26:
Cumaya kadar tartılmayacam :26:

Şurubu ancak mesai bitimi eve giderken alabilirim deneyeyim...

Selam kızlar,
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran

ama ben şu an ölüyorum

Canim 8 cesit ayni anda karisirsa midede gida zejirlenmesi olurmus
Pisbogazliktan olmeyelim hatun aman dikkat:23:

Ayrıca yapılan araştırma bunun kanseri tetiklemede etkisi bulunan insülin seviyesini de kontrol etmeye yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir sempozyumda sunulan araştırmada kadınlar üzerinde üç farklı diyet denendiği ve insülin seviyeleri kontrol edildiği anlatıldı.

Gruplardan biri Akdeniz tipi beslenme, diğeri karbonhidrat açısından kısıtlı bir diyet, üçüncü grup ise kalori değeri düşük bir beslenme tipiyle beslendi. Araştırma sonunda yalnızca iki gün boyunca karbonhidrat kısıtlamasına gidenlerin bir hafta diyet yapanlardan çok daha fazla kilo verdiği görüldü.

Aralıklı olarak karbonhidrat kısıtlamasına giden diyeti uygulayan kadınlar 4 buçuk kilo verirken kalori hesabıyla zayıflayanların 2 kilo verdikleri görüldü.

Bu bir haber ...

Aman o benden uzak dursun verdiginin yarisini zirt diye aliyo insan bu diyetle...
Mehmet oz de aciklamis bunu.. Bu sitede karbonhidrat diyeti sayfasinda var
Hic gerek yok vallahi kolestrol de tavan yapio

Tarçınla zayıflama reçetesi aslında çok basit bir reçete. Ancak bu basitliğinin yanında inanılmaz bir bitkisel mucize yatıyor. Özellikle zayıflamak istiyorum diyenler için bir çay kaşığı bal ile yarım çay kaşığı tarçın tozunu bir bardak suya atarak karıştırmak yeterli oluyor. Bu karışımı daha sonra bir cezvede 3 dk kadar kaynatıp süzdükten sonra içeceksiniz. Günlük olarak 300 ml tarçın bal karışımlı su, ikiye bölünerek sabah kahvaltısından yarım saat önce ve akşam yatmadan evvel 30 dk önce olmak üzere günde 2 kez tüketilecektir. Bazı beslenme uzmanları bal katma aşamasının suyun kaynamasından sonra yapılmasının balın içindeki faydalı elementler ve vitaminlere daha az zarar vereceğini söylüyorlar. Bu iki yöntemden birisini denemekte serbestsiniz.

Tarçın bal kürü yaparak bir haftada 1-2 kilo zayıflamak mümkündür. Tabi burada diyetsiz zayıflama dan bahsediyoruz. Tarçın kürü diyet ile birlikte uygulanırsa bir haftada 3 -5 kilo verdiren bir formül elde edilmiş olur.

Bu aralar tarçına taktım. İnsülindirenci var bende. Tarçın da iyi geliyormuş. Ben yapıcam. Sonuç alırsam sizlere de öneririm.

merhaba... paylaştıgım ilk menüm hayırlı olsun:)
kahvaltı: hş.yumurta,zeytin,lıght peynir,bol lımonlu tere
ara:mandalina
öğlen:sebze çorbası,yoğurt,salata
ara:lıght süt
akşam: yogurtlu ıspanak,salata yiyeceğim....4kupa bol limonlu yeşil çayımı ve 2lt suyumuda içtim....30dk elıptık,45dk leslie.....
metobolızmam çok yavas troıd hastasıyım..1yılda 20kg verdım ama uzun suredır 80lerde takılıp kaldım...tavsıyelerınızı beklıyorum.

Back
X