tşk ederim cnmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barkinim cok sanslisin bacim kiskandim seni

iyi gunlerde kullan yuzugunu.
bu arada sen de baya zayifmissin beya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim cnmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nice güzel yıllara canım....Günaydın yavrukuşlaaarr....
Bugün annemden pırtladıgım gün...popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..![]()
kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum![]()
![]()
![]()
dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iyi akşamlar 80-89 topiğindeki kavgayı okudum geldim biraz .
ay zayıflama topiğinde bilr millet birbiri ile uğraşıyo. ne bu bunaldım okurken. neyin kavgası olmuş onuda anlamadım da.
bir liste savaşı var.
ay neyse boşverin.
ben akşam ipin ucunu acık kaçırdım da . şimdi spor yapacam ama karnım öyle şişki geçemiyom videonun başına.
ya bir de şu günüzkü spor muhabbetinin linkinden ne yazık ki indiremedim ya...
ay bende tutulmak istiyom ama bulamadım şunu birtürlüonu hickimse indiremedi galiba.zaten anladigim kadariyla cok zormus yapmasi da.15 dk bile yapanlar tutulduk yazmislar yorumlarda.ben tirstim hic bakmadim bile:18:
kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii....![]()
Kizlar rejim super gidio ama bugun 2tabak asure yedim:))napiyim okadar ugrastim yaptim hakettim dimi:))
sağol canımm,,inşallah geçicek diye ümit ediyorum,,son zamanlarda çocuklar çok fazla üstüme geliyolar ilgi bekliyolar sanırsam kıskançlıkları üst safada hangi biriyle uğraşcam sapıttım,,birini avutmak için kucaklıyorum öteki basıyo yaygarayıbırakıp onu alıyorum bu başlıyoo
kafayı yer gibi oluyorum bazen bi çığlık atıp kendime geliyorum,,
şu 2 yaş sendromundan bi çıksalar,,kız yeni girdi oğlanda çıkmak bilmedi tam ortalarındaa..3 yaşa daha 6 ay var
valla sena abla banlanmışbende gördüm olayıı,,sena ablaya kızmışlar sanırım,,iki listede birden olmamalısın ya onlar ya biz gibisine,,cumadan cumaya gelip sadece bildirim yapıp gidiyorsun,,orda muhabbetin iyiyse bizim listeden çık gibi bi dolu laf..pek karışmak gibi olmasındaa..karışmıyım
başım ağrır sonra zaten ağrıyo bide hiç yok yere bulaşmıyım..öyle işte üzüldüm sena için..keşke sadece buraya takılsaydı artık belliki istenmiyo ordaa,,neyse dönerse aramıza bizde kalmaya devam etsin bencee boşversin olanlarıı
![]()
tabi canim hakettin afiyet olsun.yarin dengelersin sen onu.cips degil,lokum degil.topu topu asure yanee.cok ta yararli valla iyi yapmisin ortim.hergun yapmiyoruzki onu da senede bir gun
![]()
barkinim cok sanslisin bacim kiskandim seni
iyi gunlerde kullan yuzugunu.
bu arada sen de baya zayifmissin beyaben de 65 kilo olmak istiyorum ammaaa salyangoz hiziyla ilerliyorum.senin yaptigin ozel bisey varmi kilolar icin?
![]()
iyi akşamlar.....
nice güzel yıllara canım....
ne güzel bi sürpriz....
tuğba anneciğine geçmiş olsun canım...
kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii....![]()
tamam canım kursunu bilmiyodum.senayla aynı kursa gidiyosunuz heralde.anlıyorum valla çk yoruluyo insan.tşk ederim kızlarrrr
shryvz evet cnm çok sık girmiyorum iş bide muhasebe kursuna gidiyorum akşam çocuk derken koşturmaca arada göz atıyorum
ben de anlaamadım .o ne yaa
az once ben de baktim azcik ama kimin eli kimin cebinde pek anlayamadim.herkes girmis birbirine.gruplasma olmus.korktum kactim.huzursuzluk bunaltiyo beni
senayla alakasini da hala anlayamadim ama insallah yakinda gelir de anlatir.
ay sağol yaa,,valla bi geçsede kurtulsak,,ne yapmam lazım bilmiyorumdaa,araştırdığıma göre,,sinir nöbetindeyken çocukalar umursamayıp başka şeylerle uğraşcakmışız ,,sonrada o sakinleşirmiş kendisi,ama yok anam,,benimkiler bakmadınmı dahada çıldırıyolar![]()
![]()
![]()
![]()
tşk ederim cnm
aslında kilo verme konusunda çok çok tecrübelerim yok cnm hele bu aralar bende iki ileri bi geri modundayım ilk zamanlar cnm lahana suyu içtim ben faydasını gördüm herkesin bünye farklı yeşil çayımı 4 fincam içmeye özen gösteriyorum cnm en son bardağı yatarken içiyorum metobolizma çalışssın diye böle cnm![]()
![]()
![]()
tşk ederim cnm
başınız sağ olsun cnm
bazen insan herşeye yetişemiyo çok yorgun oluyo çocuk konusunda çok haklısın 2 yaş sendromunu bizde çok ağır atlattık cnm pc den kulaklıkları tak çocuklara masal dinletmeyi dene iyi geliyor belki bi faydası olur
inşallah çok sağol canımtamam canım kursunu bilmiyodum.senayla aynı kursa gidiyosunuz heralde.anlıyorum valla çk yoruluyo insan.
ben de anlaamadım .
başınız sağolsun tatlım.kafanı toplamış şekilde dönersin inşş.
kızlarrr linki sormuşsunuz.ben örnek videodan indirdimbi proglamla ama videoyu size nasılgönderebilirim bayağı uzun .acaba kktube ya yüklesem sorun olurmu?ayrıca süperrr bispor ve 30 dk.yarın inş başlarım.gerçekten sonuç elde edilceğine eminim.
onu hickimse indiremedi galiba.zaten anladigim kadariyla cok zormus yapmasi da.15 dk bile yapanlar tutulduk yazmislar yorumlarda.ben tirstim hic bakmadim bile:18: