70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim o diyet mahvder adami ya
Halsizlikten olursn

HosgeldiiiinnniZz Gelecegin citirlari :)

hoşbuldum
1 68 boy 75 kiloyla nasıl çıtır olunur ki acilen 10 kilo vermem lazım
bir buçuk senedir bebek için uğraşırken kiloları aldım şimdi geri verme zamanı

kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum :53: :53: :53: :53: dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

güle güle kullan canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

iyi geceler herkese..
arkadaşlar bugün ayran detoksuna başladım yarında devam edecem..bakalım tartı ne gösterecek...eğer dedikleeri gibi 1veya 2 kilo giderse mutlaka paylaşırım ...

Gelmiş geçmiş olsun canım :29: göremiyoruz artık seni eskisi gibi :26:

Allahhhhhhh motivasyona bak :52::52::52::52: bu gazla ben bile akşam yemem :52:

sagol canim ugrasiyorum biraz ondan giremiyorum bugunde doktora gittik kuzumu tekrar muayene etti yarin tekrar gelin dedi burda oyleymis bebek iylesene kadar kotrol altinda tutuluyomus bide korkmayin temiz havaya cikartin dedi temiz havada iyilesir dedi

tamam canım kursunu bilmiyodum.senayla aynı kursa gidiyosunuz heralde.anlıyorum valla çk yoruluyo insan.

ben de anlaamadım .

başınız sağolsun tatlım.kafanı toplamış şekilde dönersin inşş.

kızlarrr linki sormuşsunuz.ben örnek videodan indirdimbi proglamla ama videoyu size nasılgönderebilirim bayağı uzun .acaba kktube ya yüklesem sorun olurmu?ayrıca süperrr bispor ve 30 dk.yarın inş başlarım.gerçekten sonuç elde edilceğine eminim.

iş yerinde cnm sertifika lazım bildiğim muhasebeye hızlandırılmış gidiyorum sertifika için delircem artık yoruldum

filizz haklısında canım,,bazen çok çok iyide bazen böyle çığrından çıkıyolar,,en çokta pcye oturma diyolar,sonra pcye oturcam diye kavga ediyolar,,hadi oğlan oynuyodu sadecee ,,artık kızda merak saldı abisi kalkar kalkmaz o oturuyo pc koltuğunaa,abiside başlıyo ağlamaya kalksın diyee,yakında bozulan öteki pc'yide tamir ettircez haaa,olmıycak böyle,,biri ona biri buna oturur ,,bizde alır bi laptop rahat ederiz:23::27::27::9:ağlancak halimize gülüyorum valla ne ediyim:17::9:

ay sağol yaa,,valla bi geçsede kurtulsak,,ne yapmam lazım bilmiyorumdaa,araştırdığıma göre,,sinir nöbetindeyken çocukalar umursamayıp başka şeylerle uğraşcakmışız ,,sonrada o sakinleşirmiş kendisi,ama yok anam,,benimkiler bakmadınmı dahada çıldırıyolar:19::30:neyse geçcek bigün inaşşallah:16::16:

inşallah çok sağol canım:25::16::16:

anne olmak ve sabır hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cnm

güle güle kullan canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

amin cnm herkesin:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...:51:

Ne eni canim:))ben biliyosun pc ozurluyum anlamiyom bisey ya ogrencem ins sayfayi yenilemeyi bile bilmiyom cikiyom tekrardan giriyom :))

ozelime msj geldi bi link gondermisler.kknin en lerini secioruz,katilimini bekliorz diye.baktim topik bugun acilmis.2011 yilinin en kibari, en tanismak istenileni,en komigi,en mizmizi,en.... ne biliim oyle bi suru kategorisi var iste.(klavyendeki F5 e basarsan sayfa yenilenir seker:34:)

kizlar ya bu sena ablanin baska topikteki olayina bakarken sena ablada kapsama alani disinda yazisini gordum ne olduki:26: uyeliginimi iptal etti merak ettim ya bilgisi olan varmi nerde kaptanimiz

sLm kizLar :3: dilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin :1:

google da tam olarak aşağıdaki şekilde yazıp arama yapınca çıkan 5. sonuç sitesnden indirebilirsiniz.

jillian michaels 30 day shred indir
canim benimki baskami ne :26: 5 inci ye bastim download yazdi onada bastim bilgisayari cökerti :30: ben nereye girdim aceb :44:
Ahahhaha kahvaltıda yersem akşama kadar yakarmıyım :60::60:

Benimdeee hele kazandibisii :52::52:
naptin yedinmi kahvaltiyami sakliyon :27: he yakarsin:1: persembeye kadar bekletme bebis arti cikma sonra :30:
Ya bizde de aşure var,zor duruyorum valla :53:
canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi :56:
kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum :53: :53: :53: :53: dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
ay ne güzel bi cest yapmis :23: güle güle kulan canim :21:
selam kızlar
günlerdir internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım valla.bizim internet yavaştı eşimde hızlansın diye modemi değiştirdi internet var ama bilg internete girmiyo eşime soruyorum şifresimi yanlış diye oda kadar kendinden eminki kızdı bana hayır şifre doğru diye günlerdir net yok bi gittim baktımki şifreyi yanlış girmiş düzelttimde Allahtan net geldi.
kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum.26 tane borcum var kızımın doğumundan ama nasıl besleneceğimi bilmiyorum.bi akıl verseniz.ne iyi olur
allah kabul etsin canim :16:

kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii.... :59:
basiniz sagolsun canim ya :59:
sağol canımm,,inşallah geçicek diye ümit ediyorum,,son zamanlarda çocuklar çok fazla üstüme geliyolar ilgi bekliyolar sanırsam kıskançlıkları üst safada hangi biriyle uğraşcam sapıttım,,birini avutmak için kucaklıyorum öteki basıyo yaygarayı:52::53:bırakıp onu alıyorum bu başlıyoo:53:kafayı yer gibi oluyorum bazen bi çığlık atıp kendime geliyorum,,:52::25::5:şu 2 yaş sendromundan bi çıksalar,,kız yeni girdi oğlanda çıkmak bilmedi tam ortalarındaa..3 yaşa daha 6 ay var:43::43:

valla sena abla banlanmış:25:bende gördüm olayıı,,sena ablaya kızmışlar sanırım,,iki listede birden olmamalısın ya onlar ya biz gibisine,,cumadan cumaya gelip sadece bildirim yapıp gidiyorsun,,orda muhabbetin iyiyse bizim listeden çık gibi bi dolu laf..pek karışmak gibi olmasındaa..karışmıyım:23:başım ağrır sonra zaten ağrıyo bide hiç yok yere bulaşmıyım..öyle işte üzüldüm sena için..keşke sadece buraya takılsaydı artık belliki istenmiyo ordaa,,neyse dönerse aramıza bizde kalmaya devam etsin bencee boşversin olanlarıı:31::31:
neyin derdine düsmüsler bunlar ya :47: ne var sanki iki listede olduysa sevinsinler iste ay ne fesat insanlar var :19:
tamam canım kursunu bilmiyodum.senayla aynı kursa gidiyosunuz heralde.anlıyorum valla çk yoruluyo insan.

ben de anlaamadım .

başınız sağolsun tatlım.kafanı toplamış şekilde dönersin inşş.

kızlarrr linki sormuşsunuz.ben örnek videodan indirdimbi proglamla ama videoyu size nasılgönderebilirim bayağı uzun .acaba kktube ya yüklesem sorun olurmu?ayrıca süperrr bispor ve 30 dk.yarın inş başlarım.gerçekten sonuç elde edilceğine eminim.
ben indiremedim canim :26: bana da bi el atsaniz :23:
iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim :3::3:
tabii canim hosgeldin :3:
hoşbuldum
kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum ama başaramadım :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html canim ben burdan yapiyorum bi dene istersen:26:

birsey diyecektim ama bosverdim sende bosver senacim:54: bence sana hakksizlik etmisler kizkanclik cok kötü birseydir ben biliyorum biz biliyoruz yani:29: sen kendi topigine bile dogru dürüst giremezken yine de onlarla paylasimda bulunmussun :19: ayip yani :31:
neyse bu topike de gelip cirindan cikartmasinlar iyiki burdayim kizlar :54:
iyi geceler :92:

Back
X